Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Danes bo pravo nedeljsko kosilo.

Goveja juhica z vlivanci, pire krompir in mesno zelenjavni golaž, mešana solata(rukola, radič, motovilec z doma narejenim balzamičnim kisom, olivnim oljem,česnom in soljo).

Pa lep sončen dan vsem, Andreja x^x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Deli na socialnih omrežjih

Kava xnckrivx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Meni se pa prav nič ne da kuhat.

Ma niti lačna še nisem, sem pojedla lepinjo s sirom in zelenjavo, pa pol pakla politank noughat kocke podravka lešnikovih za zajtrk. x^x Bo še držalo en čas ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

++++ :mex: :inocent:

Ne raucham x:px samo kavica :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Greva s 5rco na sladoled, pa upam, da bo še kakšna tortica padla. Uh, uh, se že veselim. :2src:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

se vid da se je bik zacel. x:px (:yumy: x;)x)

... jaz pa zadnje cajte total krompir natepavam! :eek: x?x xnckrivx

pa sploh nisem *krompirjevc*.

celo ga cela obdobja sploh ne kupujem (al pa mi splesni al pozhene rogove totalne x:o)x).

ampak zdej pa ze ene 4 dni!!! x!x blazota.

no in dons bom krompir.. x:o)x (sam tokrat pire) in *platke* (eni zelenjavni polpeti, sam mi vsemu takemu recemo platki xDDx - k so bli 1x "Sojovy platky" al nekaj tacga, pa se nam je lustn zdel in pol so to vse zdej platki... taki in durgacni...).

zraven pa bom jaz se ta mehek ta zelen radic (k shizim), tamal pa ne, k ne mara solat. :o|o:

mogoc se spinaco zraven naredim. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem pa si z Italije privlekla enih artičok in radičev, potem pa šla za zajčje praznike domov in mi je vse zgnililo v hladilniku :vragec:

Marsa, mene so baje navadili solato jesti tako, da so mi dovolili, da jo jem z rokami. Se mi je baje čisto fancy zdelo. Hehe ... x;)x x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

xDDx kul. itak, sam da dela.

jaz pa sem ze kot majhna mela rada kislo pa taksno, slano pa tko... recimo solato. al pa kislo zelje. x:)x

k na to ponavad otroc glih ne shizijo.

pr nas smo se pa klali za solato, vilce v dlan nabadal ce se je kdo prevec grebu x:px x:Dx x;)x, mel 2 skledi, da smo vsi prisli na svoj racun (recimo tud tisti, k pocas jemo x;)x).

jaz znam cel obrok naredit sam zato, da lohk zraven jem solato. ze kej naprckam, tud ce nc tacga kao nimam, se ze kej najde.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma saj je že solata lahko cel obrok.

Meni poleti ful paše krompirjeva solata s FUL rukule (v bistvu je več rukule kot krompirja) in čisto na drobno naseckana hobotnica not, pa rezine rdečih redkvic. NJAM! x:px Pa v hladilniku prej dobro ohlajeno, seveda.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

jaz tud nardim rukolo (al pa radic al pa regrat, to so mi najljubse solate) s krompirjem, nisme pa se nikol probala s hobotnico tega. slisi se zanimivo in slastno.

sam jaz nekak ne znam s temi hobotami prckat... je bolj gumijasto pol vse pa taksno. :o|o:

v bistvu mora bit zmrznjena oz. je boljse da je. sam tega pa pol nikol nimam pa ne znam s tem postopat.

kako jo pa spackas? :8):

jo skuhas al kaj? :8):

*aja, na redkvice pa tud shizim! :yumy:

Picasso

kske redkvice je moj stric zredil(dobesedno) povprečje so ene 10 cm v premeru x:px xDDx

včeri na pokniku smo jeh ziher eno gajbo pojedl(nu sej nas je blo ene 50 x^x )

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a dej ne verjamem, to je vecja kot jabuk! :eek: :o|o:

pa pol je lohk puhla not? :8):

no vcas tud niso, tud tadebele.

njamsk! :yumy:

Picasso

vazhichka, blagorcek! :palec: xDDx

saj jaz jih mam tud se ene par. xokx

pa tud niso puhle, sam so ze mal.... hm.... uvele? no ne glih uvele, sam niso vec glih najbolj socne, ampak sam zunaj, znotraj so pa cist socne.

sam si jih sparam. x:o)x

Picasso

uh blazota!!! :eek:

taka hecna trda krompirjasta jagoda. x8Dx

seck seck al pa gric gric.. kt u jabuk, k ugriznes, mljask! x:px

Picasso

jaz pa danes kr 2 mali graham žemljici, pirin namaz, paradajz....

kr neki zadnje čase, mi ne paše...nič

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...