Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 pozdravi jo salatka bo padla... zjutraj so pa agrumi...aja vmes je pa en pir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Z: kava in tramisu.......M: /K: /M: /V: distano zelje, pire krompir, pohani svinski zrezek in sladica - kokosovi sladoled.....NJAMIIIIIIIIII..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Danes bo pravo nedeljsko kosilo. Goveja juhica z vlivanci, pire krompir in mesno zelenjavni golaž, mešana solata(rukola, radič, motovilec z doma narejenim balzamičnim kisom, olivnim oljem,česnom in soljo). Pa lep sončen dan vsem, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 pa, ravno glodam zajtrk: kislo mleko, banana, ovseni kosmiči in pirini musliji za kosilo zelenjavna juha, pa morda še kak sejtan poleg Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Kava Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Z: skuta in bananazdaj glodam jabolkoK: se mi zdi, da bodo prini rezanci in upam, da me bo mati razvajala z njeno bučkino omako Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 K: se mi zdi, da bodo prini rezanci in upam, da me bo mati razvajala z njeno bučkino omako jaz bi tudi to Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Kava ++++ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Meni se pa prav nič ne da kuhat. Ma niti lačna še nisem, sem pojedla lepinjo s sirom in zelenjavo, pa pol pakla politank noughat kocke podravka lešnikovih za zajtrk. Bo še držalo en čas ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 ++++ Ne raucham samo kavica Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Ne raucham samo kavica Vem, 3+ so moji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Greva s 5rco na sladoled, pa upam, da bo še kakšna tortica padla. Uh, uh, se že veselim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 se vid da se je bik zacel. ( ) ... jaz pa zadnje cajte total krompir natepavam! pa sploh nisem *krompirjevc*.celo ga cela obdobja sploh ne kupujem (al pa mi splesni al pozhene rogove totalne ).ampak zdej pa ze ene 4 dni!!! x!x blazota. no in dons bom krompir.. (sam tokrat pire) in *platke* (eni zelenjavni polpeti, sam mi vsemu takemu recemo platki - k so bli 1x "Sojovy platky" al nekaj tacga, pa se nam je lustn zdel in pol so to vse zdej platki... taki in durgacni...).zraven pa bom jaz se ta mehek ta zelen radic (k shizim), tamal pa ne, k ne mara solat. mogoc se spinaco zraven naredim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Jaz sem pa si z Italije privlekla enih artičok in radičev, potem pa šla za zajčje praznike domov in mi je vse zgnililo v hladilniku Marsa, mene so baje navadili solato jesti tako, da so mi dovolili, da jo jem z rokami. Se mi je baje čisto fancy zdelo. Hehe ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 kul. itak, sam da dela.jaz pa sem ze kot majhna mela rada kislo pa taksno, slano pa tko... recimo solato. al pa kislo zelje. k na to ponavad otroc glih ne shizijo.pr nas smo se pa klali za solato, vilce v dlan nabadal ce se je kdo prevec grebu , mel 2 skledi, da smo vsi prisli na svoj racun (recimo tud tisti, k pocas jemo ). jaz znam cel obrok naredit sam zato, da lohk zraven jem solato. ze kej naprckam, tud ce nc tacga kao nimam, se ze kej najde. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Ma saj je že solata lahko cel obrok. Meni poleti ful paše krompirjeva solata s FUL rukule (v bistvu je več rukule kot krompirja) in čisto na drobno naseckana hobotnica not, pa rezine rdečih redkvic. NJAM! Pa v hladilniku prej dobro ohlajeno, seveda. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 jaz tud nardim rukolo (al pa radic al pa regrat, to so mi najljubse solate) s krompirjem, nisme pa se nikol probala s hobotnico tega. slisi se zanimivo in slastno.sam jaz nekak ne znam s temi hobotami prckat... je bolj gumijasto pol vse pa taksno. v bistvu mora bit zmrznjena oz. je boljse da je. sam tega pa pol nikol nimam pa ne znam s tem postopat.kako jo pa spackas? jo skuhas al kaj? *aja, na redkvice pa tud shizim! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 kske redkvice je moj stric zredil(dobesedno) povprečje so ene 10 cm v premeru včeri na pokniku smo jeh ziher eno gajbo pojedl(nu sej nas je blo ene 50 ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 a dej ne verjamem, to je vecja kot jabuk! pa pol je lohk puhla not? no vcas tud niso, tud tadebele. njamsk! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 čist nič niso puhle moj stric je itak čarovnik za zelejavo jih gre ene par uničit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 vazhichka, blagorcek! saj jaz jih mam tud se ene par. pa tud niso puhle, sam so ze mal.... hm.... uvele? no ne glih uvele, sam niso vec glih najbolj socne, ampak sam zunaj, znotraj so pa cist socne.sam si jih sparam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 namoči jih v mrzlo vodo ena lepotica, ki je ni več http://shrani.si/files/slika34yr1j.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 jst bi tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 uh blazota!!! taka hecna trda krompirjasta jagoda. seck seck al pa gric gric.. kt u jabuk, k ugriznes, mljask! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 jaz pa danes kr 2 mali graham žemljici, pirin namaz, paradajz....kr neki zadnje čase, mi ne paše...nič Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.