Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

jaz tud nardim rukolo (al pa radic al pa regrat, to so mi najljubse solate) s krompirjem, nisme pa se nikol probala s hobotnico tega. slisi se zanimivo in slastno.

sam jaz nekak ne znam s temi hobotami prckat... je bolj gumijasto pol vse pa taksno. :o|o:

v bistvu mora bit zmrznjena oz. je boljse da je. sam tega pa pol nikol nimam pa ne znam s tem postopat.

kako jo pa spackas? :8):

jo skuhas al kaj? :8):

*aja, na redkvice pa tud shizim! :yumy:

Ma jaz jo kar kupim že narejeno. V intersparu, tam zraven sirov imajo ponavadi takšne stvari. In rečem, naj mi je polovico posodice nadevajo, potem jo pa doma na čisto male koščke razmrcvarim, da se tiste lovke ne vidijo preveč. Paše lepo se po celi solati raznese, sploh je ne rabiš veliko kupit, če jo potem bolj na drobno naseckaš. Kupim pa tisto čisto navadno, najmanj začinjeno. Baby hobotnica ali nekaj takega se ji reče.

Sva s 5rco maznili vsaka 2 kepici sladoleda, pa še eno tortico malo kasneje. x^x Čez kakšno uro grem pa po kitajsko, je kolega nekaj fentan in ga je treba malo pocrkljat.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Jz sem pa danes naredla en tak full dober krompir... x:px 5kg..bi ga lahko pojedla.. x:o)x

Najprej sem ga narezala na kose in ga dala kuhat za 20 minut..pol sem ga dala pa pečt v pečico...zraven sem dodala še rumeno papriko,rdečo papriko in veliko čebule...na koncu pa malo timijana...Pa vmes sem z vodo zalila...,da je bil na koncu full sočen....v taki omakici... :yumy:

Včeri sem pa prvič v lifu pila ledeno kavo...Pa mi je full dobra... x:px Nasplošno sovražim pravo kavo ..sam ledena je pa ZAKON!!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Z: kava in napolitanke...

M: /

K: / goveja juha z zlatimi kroglicami, siroki rezanci z omako, zelena salata iz mojega vrta na balkonu ter sladica - bananin poding z smetano in na vrh se jagoda...

V: bela kava in kruh z pasteto...

Guest sstane
Z: kava in napolitanke...

K: / goveja juha z zlatimi kroglicami, siroki rezanci z omako, zelena salata iz mojega vrta na balkonu ter sladica - bananin poding z smetano in na vrh se jagoda...

V: bela kava in kruh z pasteto...

Malo se preveč bašeš x:Dx

Malo se preveč bašeš x:Dx

Narobe.

Nič ne veš koliko poje sploh..mogoče je to njena porcija na pol.

Meni se zdi, da je Ruslana ena izmed redkih tule gor - ki dobro je - ok..tiste njene večerje jaz dam v kosilo, sicer pa najraje pogledam njen jedilnik.

Ima pripravljene najmanj 3 jedi - tudi sladico vključuje..ki jo jaz sicer dam zraven izjemoma..Tako, da Ruslana sem te že hotla zadnjič pohvalit :palec: kadar ne vem kaj kuhati pokukam v tvoj jedilnik..

Meni gredo na živce ..pa ok..saj razumem -samskemu človeku se glih ne da kuhati vedno komplet kosila - ampak na živce mi gredo zapisi ala..kinder jajček, pa take..

Jaz sem kmečka deklina. Moramo konkretno jesti..kak hudiča naj grem potem kosit v grabo če bom tri dni ob vodi...nema.

Ma, da se konkretno je. Zdrava dobra kmečka hrana. Evo. PO možnosti doma pridelana..

Odlično pet tam za tisti recept s krompirjem. Naš gospodič krompirjev čisto in evo..idejo..

Danes pri nas: naravni z gobicami, riž in soljat..ali pa namesto riža brokoli v pivskem testu..ne vem še..ostalo pa ziher. Pa sladoljed.

Za zajtrk pa dve na oko jajci pa kawa, opažam, da več kot šalco kave ne smem..želodec boli potem. Kislina znori čisto

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Za zajtrk spet domače musslije z jogurtom, črni čaj tokrat...

za malico nisem nič, ker sem bila živčna

za kosilo me čaka pečen krompirček s timijanom :yumy: in kumarična solata po moje...mogoče si bom privoščila malo parmazana x:px

zvečer pa beljakovine...ne vem še kva in to je to.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Z: voda+ananas.sok

M1: bela kavica pa 3 za grižljaj velike sladice (gibanica, tiramisu)

K: EGO nav.jogurt pa kos domač ržen kruh s semeni in kos koruz. kruha

M2: jabolko

V: solata iz motovilca, koruze in rio mare tune.

tak x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Za zajtrk pa dve na oko jajci pa kawa, opažam, da več kot šalco kave ne smem..želodec boli potem. Kislina znori čisto

to je zato, ker pri turški kavi ostanejo čisto drobni delci kave in ke te ostanejo v kaki gubici v želodcu..potem pa peče :o|o: :xx!:

probi se navadit na kaki instnt kavo...moja mama ma kronični gastritis..o turški sploh ni govora...instan pa bres problema x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Narobe.

Nič ne veš koliko poje sploh..mogoče je to njena porcija na pol.

Meni se zdi, da je Ruslana ena izmed redkih tule gor - ki dobro je - ok..tiste njene večerje jaz dam v kosilo, sicer pa najraje pogledam njen jedilnik.

Ima pripravljene najmanj 3 jedi - tudi sladico vključuje..ki jo jaz sicer dam zraven izjemoma..Tako, da Ruslana sem te že hotla zadnjič pohvalit :palec: kadar ne vem kaj kuhati pokukam v tvoj jedilnik..

Meni gredo na živce ..pa ok..saj razumem -samskemu človeku se glih ne da kuhati vedno komplet kosila - ampak na živce mi gredo zapisi ala..kinder jajček, pa take..

Jaz sem kmečka deklina. Moramo konkretno jesti..kak hudiča naj grem potem kosit v grabo če bom tri dni ob vodi...nema.

Ma, da se konkretno je. Zdrava dobra kmečka hrana. Evo. PO možnosti doma pridelana..

Odlično pet tam za tisti recept s krompirjem. Naš gospodič krompirjev čisto in evo..idejo..

Danes pri nas: naravni z gobicami, riž in soljat..ali pa namesto riža brokoli v pivskem testu..ne vem še..ostalo pa ziher. Pa sladoljed.

no to me pa veseli da mi das prav....HVALA....

tako kot si rekla ce imas hiso in pri hisi imas vedno kaj za delat potem mores dobro jesti...tudi jaz sem jo imela samo prislo je tako da sem vse zgubila.....

Z: kava in ledena torta.....

K: /

V: juha z griz knedli, pohana piščančja krilca, ponfri, mešana salata in sladica - rolada.......

x:)x

Pri nas imamo še vinograd, pa sadovnjak, pa zelenico treba pedenat, da o vsem šavju, ki sem ga znosila niti ne govorim.

Samo ...jaz tvoje večerje v kosila dam...

to je zato, ker pri turški kavi ostanejo čisto drobni delci kave in ke te ostanejo v kaki gubici v želodcu..potem pa peče :o|o: :xx!:

probi se navadit na kaki instnt kavo...moja mama ma kronični gastritis..o turški sploh ni govora...instan pa bres problema x:)x

Skoraj pozabila se ti zahvalit Klarus x:)x bo pa težko tole..ker mi instant kave ne ležijo ..sem probala pa nikak..v bistvu me mogoče frendica zafrknila premočno nadozirala pol pa me še herc bolel zraven. pa reden gost na sekret in tak..

Nič..bom najprej to šalco zamnjšala na šalčko..potem pa bomo vidli kaj bo..

si pa fino tole razložila :palec:

Za zajtrk sem spet jogurt in muslije, na faksu sem pojedla nekaj sošolkinih krekerjev...

Za kosilo bom pa nama z lubkom skuhala testenine z zelenjavno omakico (korenček, grahek...), tako v easy, da ja ne bo preveč redilo x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Skoraj pozabila se ti zahvalit Klarus x:)x bo pa težko tole..ker mi instant kave ne ležijo ..sem probala pa nikak..v bistvu me mogoče frendica zafrknila premočno nadozirala pol pa me še herc bolel zraven. pa reden gost na sekret in tak..

Ej nataly, jst sem imela resne želodčne probleme s turško kavo in se je stanje občutno izboljšalo, ko sem začela instant kavico pit. Vzamem kar tisto Intersparovo Takuba, je full poceni pa še ok okusa je...jst jo imam za kake 2-3 tedne, dosti velika steklenička je x:)x

Drugače pa je blo pri meni tko...pekel me je želodec, slabo mi je blo konstantno PLUS zasvojena sem bila z njo, dobesedno zasvojena :xx!: meaning da ko sem jo nehala piti in začela z instant, je trajalo nekaj časa da sem k sebi prišla od glavobolov in pritiska. Zdej si turško privoščim samo če mi slučajno instant zmanjka za par dni vmes (ne več kot 1 skodelico dnevno) ali pa če sem kje zunaj ipd, kjer pač ne moreš neki full izbirat. Sicer pa laufa bela kava v lokalih :palec:

Uglavnem se splača probat, vbistvu se na tisto instant čisto navadiš, lahko daš minimalno mleka not in to pa bo še zmeraj imela fajn okus x;)x

Za dodatek pa --- ČEZ TURŠKO KAVO JE ITAK NI x!x in če nebi imela teh problemov bi jo še zmeraj cuckala vsak dan po 3 skodelice, samo njen vonj, okus... ma ne, je ni instant kave, ki bi se lahko primerjala s turško. Se pač navadiš na 2 stopnički nižje in piješ "čaj" x:o)x

Aha aha x!x za kosilo pa špargljeva juhca iz vrečke s fritati in sveže narezanim paradižnikom + koruzo :fiju: še ena instant varianta. Zadnje čase imam tko mal idej za kosilo xrolleyesx da ne rečem, da mi sploh ne paše neki full jest takih stvari kuhanih, čudn :o|o:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pizzo sem si naredla.. x:px Tako obilno ..z vsem sem pretiravala..z omakico..s šunko..z sirom in z šampijoni....no pri začimbah pa nisem... x:Dx

:palec: full dobra je bla...jo bom mela še za večerjo.. :yumy:

Pijem pa zdjle ledeno kavo z sladoledom..okus:vanilija...Paše. :2src: x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ej nataly, jst sem imela resne želodčne probleme s turško kavo in se je stanje občutno izboljšalo, ko sem začela instant kavico pit. Vzamem kar tisto Intersparovo Takuba, je full poceni pa še ok okusa je...jst jo imam za kake 2-3 tedne, dosti velika steklenička je x:)x

Drugače pa je blo pri meni tko...pekel me je želodec, slabo mi je blo konstantno PLUS zasvojena sem bila z njo, dobesedno zasvojena :xx!: meaning da ko sem jo nehala piti in začela z instant, je trajalo nekaj časa da sem k sebi prišla od glavobolov in pritiska. Zdej si turško privoščim samo če mi slučajno instant zmanjka za par dni vmes (ne več kot 1 skodelico dnevno) ali pa če sem kje zunaj ipd, kjer pač ne moreš neki full izbirat. Sicer pa laufa bela kava v lokalih :palec:

Uglavnem se splača probat, vbistvu se na tisto instant čisto navadiš, lahko daš minimalno mleka not in to pa bo še zmeraj imela fajn okus x;)x

Za dodatek pa --- ČEZ TURŠKO KAVO JE ITAK NI x!x in če nebi imela teh problemov bi jo še zmeraj cuckala vsak dan po 3 skodelice, samo njen vonj, okus... ma ne, je ni instant kave, ki bi se lahko primerjala s turško. Se pač navadiš na 2 stopnički nižje in piješ "čaj" x:o)x

xrolleyesx da ne rečem, da mi sploh ne paše neki full jest takih stvari kuhanih, čudn :o|o:

probi oa jcobsa...ta še bol diši od turške.... x;)x :palec:

ista finta je tabasko vs čili

tabasko je sam tekočina...čili al pa feferoni majo semenke..le te so najbol gajstne..čreve(pa želodec ) majo tudi žepke in tam se kaka semenka zaustavi..potem pa na wc-ju :switz:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ma, pozabla jogurt doma, tak da za zajtrk bil vege sendvič

malica: mal junk fooda (čips, arašidi slani xnckrivx )pa mal refoška :fiju: (rd sodelavca praznovali)

testenine z zelenjavno omako in zelena solata x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pol porcije testenin z jurčki in pol porcije testenin s paradižnikom in baziliko.

3 ali 4 jafa kekse.

Banano.

Glih mažem drugi kos potice. x^x

Ob sedmih sledijo palačinke.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pa prov palačinke :yumy: kaj bi jih zmazala če nebi ravnokar delala večerje z mami in bo dbest --- sva nametali na kocke narezane čebulo, malancane, paradižnik, zeleno papriko, česen, peteršilj, mal rdečega vinčka not in na koncu slani sir :vio: zraven pa testenine x:px pa velika skljeda zelen soljat x;)x ubijalsko bo!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...