Cookie 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 glodam Kinder Bueno dop sm pa en sendvič pa EGO nav.jogurt.za kosilo bo špargleva juha s mladim popeštanim krompirčkom in mal sladke smetance. Pa zelena solata s koruzo. Bo zadost.Špargljeva juhajst jo delam al iz divjih al iz gojenih zelenih špargljev (beli so mi megla)na osebo računam od 2 do 4 šparglje, odvisno od velikosti.Posebej ostrgam gomolj ali dva (odvisno od velikosti gomolja in št. jedcev-tukaj je recept za dva jedca) mlad krompir (lahko je tudi star, samo ga je treba olupit), na male kockice zrezat in posebej skuhat v malo vode Šparglje operem, odrežem oleseneli del, nakolutam na cm kolobarčke, cvetke prihranim. Kolobarčke dam soparit v soparnik, ko so napol kuhani, dodam cvetke (lah jih tudi skuhate v zelo malo vode). Medtem se je kormpir skuhal, z lesenim betom krompir malo popeštam(tj za zgostitev juhe), dodam kuhane koščke špargljev, zalijem po okusu s sladko smetano (lah je tut kisla smetana, kako žlico do dve), na hitr naribam mal muškat.oreščka (ni pa nujno), posolim, premešam, ponudim.Meni jako dobro Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Jesla mesno lazanjo z bučkami in mešano solato. Uf. Dobr blo. Zdej bi pa Cookie sunla un Kinder Bueno, sam ga je po moje že maznla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Kinder Bueno je že na varnem - trenutno še v tranziciji v mojem želodcu končna destinacija so rit pa boki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Kinder Bueno je že na varnem - trenutno še v tranziciji v mojem želodcu končna destinacija so rit pa boki Pr men je pa končna destinacija drekec pekec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 -banana za zajtrk, pa pol pokončala še en vege sendvič-za kosilo šla v kitajsko jest, pol porcije samostanske pojedine in pol porcije pečenih rezancev z zelenjavo sem pokončala -zdajle za malico pa pojedla mal koruznega kruha s sirom in kislo repo pa lca napitekčakata me pa še skodelica mate čaja in skodelica formosa top fancy oolong čaja nekam čist preveč jem zadnje čase Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Kostanjev pire jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 A je zanič?Jaz ga pa še nikoli nisem. Pa sem zadnjič videla, da ga imajo v vrečkah. Samo take hrane jaz načeloma ne jem.Pika, a si sama naredila? Kako? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Preizkusila Astrin recept za govejo pečenko.Govedino mehčala 9 dni v olju in jo nato odnesla k sosedi v pečico ker mi električar pokvaril novi šparhet..evo..jezna ful..zdaj pa ga klinca ni blizu, da bi tole popravil. Jaz pa štedilnik v garanciji, ki je na račun pameti njegove ne morem uveljavljat..Skratka - frendica tale moja spekla tole ji potem dam en kos za probo...in vsaka čast Astri.. dobro tole ven prišlo.Zraven pa krompirjeve svaljke in soljat pa juho Mazali tole pečenko dva dni. Fantastično mehko meso res.. Včeraj pa pečenega amurja(ki ga tudi dan in pol pustila v marinadi) ter krompirjevo solato.Zvečer pa nam sladkor padel in smo pridno odpirali predale, če bi bilo kje kaj sladkega.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Kostanjev pire jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Stradala (neprostovoljno) sem do pol treh, potem sem pa maznila štručko s sončničnimi semeni, sirnim namazom in papriko. Za poslastico eno Gorenjkino ruladico, filano z vanili kremo in okrašeno z lešnikovim posipom. Nekaj se mi kitajska lušta za večerjo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Stradala (neprostovoljno) sem do pol treh, potem sem pa maznila štručko s sončničnimi semeni, sirnim namazom in papriko. Za poslastico eno Gorenjkino ruladico, filano z vanili kremo in okrašeno z lešnikovim posipom. Nekaj se mi kitajska lušta za večerjo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Grem nabrat akacijino cvetje zdaj; torej ocvto akacijo in zeleno solato s fižolom. Mogoče kakšen pudign za dodatek da nam ne bi sladkor preveč padel.. In ponovno pedenam govedino v olju. In v četretk ali petek mi pride štedilnik pogledat oni tip..mater..mu..se mu tako žalila po telefonu, da je mene potem bilo kar malo sram(natančen opis nedelovanja in mojega trpljenja ob tem..) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 koprive sm nabrala za špinačo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 jaz pa sem danes pire krompir, popečeno zelenjavo in solato ni kaj extra torej Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pesto Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pesto Hudo, ravno prej iskala recept. Ampak bo počakal do jutri, ker sem se že najedla pečenega mladega krompirčka z zelenjavo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Z: kava in sirov zavitek...M: / K: /M: /V: goveja juha z zlatimi kroglicami,pohane piscancje bedre, prazen krompir,mesana solata in sladica - sadna torta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 zajtrk: Magnum kosilo: Cvetačna juha večerja: solata s/z ne vem še s/z čim Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 zajtrk: Magnum kosilo: Cvetačna juha večerja: solata s/z ne vem še s/z čim Če boš slučajno opazila tale komentar, me zanima kako pripraviš cvetačno juh'co. Cvetača mi je kar všeč, za juho si pa predstavljam, da zna kdo boljšo pripraviti kot jaz, ki mi kakšen kuharski nasvet tako iz rokava ne bi škodil x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 skuhaš cvetačo in kropir..nekaj cvetkov prhraniš...vse ostalo zmiksaš, dodaš cvetke malo kisle smetane in soliš po želji ali pa cvetačo narežeš, jo daš v vodo. jo začiniš po okusu...ko je cvetača kuhana, narediš podmet(voda+moka) daš v juho, da se zgosti..po želji še kisla smetana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 skuhaš cvetačo in kropir..nekaj cvetkov prhraniš...vse ostalo zmiksaš, dodaš cvetke malo kisle smetane in soliš po želji ali pa cvetačo narežeš, jo daš v vodo. jo začiniš po okusu...ko je cvetača kuhana, narediš podmet(voda+moka) daš v juho, da se zgosti..po želji še kisla smetanaJeej, hvala! Kisla smetana, to bo to! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 enak sistem lahka uporabiš za blokoli, špargelnovo al pa podobno juhico...preproste zadeve so itak najboljše tu se ne štejejo razne argo župe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Kul! Veš da bom sprobala! Pa ojoj, juhe iz vrečke... ko sem nazadnje to pacala, sem se z eno špargelnovo polila po taci in se full opekla Neroda pa taka! In ne bi o tem, da so se mi zato malček zamerile! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 auva...opranine in pokropanine od vseh opeklin najbol bolije ti kr probi.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jej, niti ne omenjaj! Mene je takrat od bolečin in ker je stvar tako grozno izgledala oni totalno depresivni smeh pograbil (ne moreš verjeti, kaj nam v kriznih trenutkih dela v buči ?!)! Mogoče sem pa zato manj jamrala in se niti ne preveč sekirala, čeprav imam danes zeloo grdo brazgotino. Nauk se pa vseeno da izluščiti : juha iz vrečke še za na taco ni dobra! Bom poročala, kako bo kaj uspela juhica. Mogoče že jutri. In mogoče bom še kdaj pobarala za kakšen nasvetek glede zalenjavnih jedi. Juhej, juhej, sedaj se bo kmalu začela sezona domače, sveže zelenjavce! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.