Kylie 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 danes sem za večerjo naredila res dobre testenine in sicer polnozrnate z omakicona olivnem olju sem prepražila veliko čebule, dodala tuno v lastnem soku, česen v prahu, timijan, baziliko, zalila z vodo in moko, na koncu dodala kislo smetano in nariban sir.... aja pa veliko peteršilja za kosilo pa rjavi riž s tofujem, onim mix, ko je že narezan na koščke in začinjen, pa seveda veliko solatee Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Hm... kaj bi pa to bilo: novo poimenovanje za tiramisu Res zna bit dober x!x sorry imas ti prav mal sem se zmotila...hvala na popravku...danes sem mal rastresena imam slab dan in tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Danes je bila pa pojedina Ocvrt bezeg in solata, pa sladoled pri kavi. njami bezeg aja, priporočam se za recept za tisti kostanjev pire. Imam še nekaj kostanja v skrinji pa bi poskusil adijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 U, ocvrt bezeg tega pa že dolgo nisem jedla.. sicer je pa tud res, da mi je blo pol vsakič slabo.. kombinacija ocvrtega in sladkorja čez pa še bezeg ma tak specifičen okus.. ampak bi ga spet enkrat.. mal za gušt Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 OK, tole bi moralo dobro ratat...nardila nekak tzatziki, namest česna vrgla not žličko shranka iz čemaža paradižnikom odrezala kapce, jih spraznila in nafilala s tuno+sir+kuskus+začimbe+paradižnikov sok omako.. pokrila s sirčkom..zdaj čakam, da lubi javi, da prihaja, da dam pečt.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Jp je ful dobro uspelo tisto včeraj.. sploh tale moj tzatziki.. njami kok pa paše čemaž not Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 mmm tzatziki aliana Kako si ga naredila točno? NE ZNAM Verjamem, da je bilo dobro...že sliši se Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Jp je ful dobro uspelo tisto včeraj.. sploh tale moj tzatziki.. njami kok pa paše čemaž not Kaj danes tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ne, danes ne, sam včer nisem uspela komentirat kako je uspelo Mich, jaz sem mal improvizirala.. na kockice narezala kumaro (mislim da drugač je ribana, sam mi ni všeč tak), jo zmešala s čajno žličko čemaža (lahk česen, itak; to je un čemaž, ki ga je Lia reklamirala, v olivnem olju+soli) in jogurt čez polit.. pol fajn zmešaš, še mal soliš najbrž, pustiš mal v hladilniku, da se premešajo okusi... to je to.. v originalnem je mensezdi še koper not... nimam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ne, danes ne, sam včer nisem uspela komentirat kako je uspelo Mich, jaz sem mal improvizirala.. na kockice narezala kumaro (mislim da drugač je ribana, sam mi ni všeč tak), jo zmešala s čajno žličko čemaža (lahk česen, itak; to je un čemaž, ki ga je Lia reklamirala, v olivnem olju+soli) in jogurt čez polit.. pol fajn zmešaš, še mal soliš najbrž, pustiš mal v hladilniku, da se premešajo okusi... to je to.. v originalnem je mensezdi še koper not... nimam E, da probamo na pikniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 mogoče pa res (namest v hladilniku se bopocalo v črni torbi na motorju.. khm,...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 mogoče pa res (namest v hladilniku se bopocalo v črni torbi na motorju.. khm,...)Imam čemaž z orehi, če me pozabim, ga prinesem s sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Vidm, d ste bl vegiji klele. Jst sm pa en konc trupla od kozlička v pečico vrgel (vsak podobnost z volkom iz zgodbe "Volk in sedem kozličkov" je zgolj naključna). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Makaki vegani - samo se ne upamo redno oglašat, ker smo obsojeni takoj ME pa smo jedle - ocvrto akacijo in solato(zeleno +paradižnik) pa pospravile meso z žara od včeraj..nič sladice.Jagode v ogromni količini. Če je to to Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Ostalo od včeraj meso. Gobja juha bo iz svežih lisičk, solata s fižolom pa ta mala si je zaželela jagodove cmoke Tako shujševalna zadeva Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Z: kava in palacinke z pecenemi orehi in smetano...M:/K:/M:/V: goveja juha z rezancami, makaronovo meso, mesana sloata in sladica - jabolcna pita... ja zraven pa se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 eno čorbico sem zmučkala skupaj.. najprej kuhala skor dve uri mešanico za dolenjsko mineštro (fižoli, bob, ješprenj, leča..), potem dodala dve pesti zmrznjene zelenjave in na koncu še pol konzerve koruze (je stala v hladilniku pa sem jo moralaporabit..) stvar je začuda ne samo užitna, ampak celo zelo dobra Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Ruslana - pečeni orehi? Kako tole narediš? Jaz jih samo poparim z mlekom pa vanilijev sladkor zraven. Radovedna nat Sicer pa odskakljala prej na vrt po špinačo, jo pokuhala, zdajle čakam, da se ohladi. Torej -špinača +pire krompir, verjetno bo mladina še hrenavko zraven.Pa jagode v nenormalnih količinahZa celo leto se jih bomo prenažrli.Kupili 20 kg. Od tega jih je samo še slabih 5 Pa soseda nam prinesla včeri polno skledo češenj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 hm hm danes verjetno spet kakšna solatka kot že zadnjih nekaj dni Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Ostalo od včeraj meso. Gobja juha bo iz svežih lisičk, solata s fižolom pa ta mala si je zaželela jagodove cmoke Tako shujševalna zadeva Lisičke si že nabrala? Jaz jih kakšno večjo količino nisem pred 15. junijem našel še nikoli.Jst sm pa paprike filu - med drugim tud s koprivami alalal Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Sarme bi Svoje sarmičke Šizim za sarmami, pa sem jih naredila samo enkrat( drugače jih dvakrat na sezono ) in v zmrzovalniku nimam ene same še tako majhne porcije za hude želje. :xx!: Tudi z enim dobrim dušenim zeljem bi se potolažila Nič, bom kakšno kislo kumaro al papriko pojedla za prvo silo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 a ma kdo kako fajn idejo s čim naj šampijone nafilam? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 a ma kdo kako fajn idejo s čim naj šampijone nafilam? Z gorgonzolo Bete odtrgaš in jih skupaj s klobuki na žlici olivnega olja pocvreš, da dobijo zlatorumeno barvico spodaj. Posoliš. Preden jih obrneš, jih poškropiš z belim vinom . Obrneš jih tako, da imaš zgoraj vdolbinico od beta. V vsak klobuk daš malo gorgonzole in ponev/posodo pokriješ, da se sir stopi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 thanx, ampak glihkar jem pico 4 siri in cufkam ven gorgonzol.. mam ful rada vse možne vrste sirov, sam tale gorgonzola mi pa nikakor ne potegne.. sem razmišljala o kaki kombinaciji kuhan jajček, beti od šampinjonov, česen... pa sirček čez... mah bomo jutr, dons je pica prišla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Torej -špinača +pire krompir, verjetno bo mladina še hrenavko zraven. to bi tut jst ampak mi je škoda mladga krompirja za pire - bom pa pečenga s špinačo Z gorgonzolo Bete odtrgaš in jih skupaj s klobuki na žlici olivnega olja pocvreš, da dobijo zlatorumeno barvico spodaj. Posoliš. Preden jih obrneš, jih poškropiš z belim vinom . Obrneš jih tako, da imaš zgoraj vdolbinico od beta. V vsak klobuk daš malo gorgonzole in ponev/posodo pokriješ, da se sir stopi. ma Ruby kok znaš ti mene s temi recepti zlakotnit Aliana, mrbit bi ti namesto gorgonzole ustrezala mozzarela? Čez pa mal rdečega poprčka namlinčkaš? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.