Nordika 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 to bi tut jst ampak mi je škoda mladga krompirja za pire - bom pa pečenga s špinačo u-u-u jst bom tud neki tazga - samo ne danes - jutri Danes bom pa neke torteline pa solato Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 včeraj postrv pa veliko sadja, danes sadje pa mogoče kakšna salatka.. jutri imam pa tud jst namen delat kaj iz špinače. pa bučke imam, pa papriko... hm, glede na vročino tule noter neki na hitro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Mlad krompirček, zeleno solato z drobnjakom in mlado čebulo, sstanetovo soljo, seveda, mmmmm pa kmal bo vse več dobrot s fotrovega vrta ....pa vege pečenica.......za desert pa sveže jagode.....mmmmm Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Hih - jurčke cmarim. Letošnje valjda, oz. bolj točno - današnje. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Moja trenutno najljubša jed. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Hih - jurčke cmarim. Letošnje valjda, oz. bolj točno - današnje. lalala aja, ni dost da sem lačna, zdaj pa še tole berem.....če je kje na totem sveti pravica, je ni jurčke, matr sem vesela če kako marelo kje najdem, jurčki pa lisičke bi bli pa že čista nebesa.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 V glavnem, v domovini sem si kupila kislega zelja, da bi potešila željo po njem in doma sem tuhtala, kako bi ga pripravila. Namreč, zaželela sem si samostojen obed in sicer tak, da bi ga še Velikako jedel, ko bi se zvečer vrnil domov. Kislo zelje nikoli ne operem, ker imam rada kislo. Dala sem ga v posodo, dodala lovorjev list, nekaj celih zrn popra, posolila, dodala ščepec mlete kumine in sladke tolčene paprike. Vse skupaj komajda prekrila z vodo in kuhala pokrito na majhnem ognju 3/4 ure. Ene piščančje prsi sem narezala na majhne kocke, posolila in na hitro opekla v visoki ponvi na žlici olivnega olja. Ko so komadiči dobili zlatorumeno barvico, sem dodala v ponev skuhano zelje (iz katerega sem pobrala poper in lovorjev list) in pokuhala vse skupaj slabih 10 munut, da so se vonji prevzeli. Mjask! S pretirano prizanesljivostjo bi lahko to jed klicala light segedin golaž , vendar je jed ravno pravšnja, če pomislim, da je bilo pri nas v petek 32 stopinj! Torej brez raznih čebul, da o raznih podmetih niti ne govorim, ker ne uporabljam nikoli.Dva krožnika sem pomazala z koruznim kruhom, Velikanu pa sem zvečer zraven skuhala malo krompirrja v kosih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Dva krožnika sem pomazala z koruznim kruhom, Dvojno porcijo si zmazala zato, ker je bila ena premalo ss .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Hopla Stanko, a spet začenjaš? :xx!: Dva piata sem pojedla zato, ker je bila jed odlična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 češnje zobljem jst pa kislo zelje max. 15-20 min kuham na min. ognju, ga hočem še čvrstega pod zobmi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Za danes še ne vem - odvisno od volje, pa kdaj bom sploh domov prišla sem pa včeraj spekla full the best dobre z bučkami in parmezanom filane malancane + malo posušenih paradižnikov je bilo vmes zraven je bil pa pečen kiflčar Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 našla v kozarčki lanske suhe jurčke....postrgala in splaknila...čist spodobna gobja župca ratala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Ker se bliža ribolovna sezona, pospešeno iz skrinje žrem ribji plen iz lanske. Podust sem skombiniral s kupljeno škarpeno in spesnil eno vrsto brodeta. Odlično; zlo zadovoljn s sabo ( ) oz. z brodetom (če temu lahko tako rečemo). al Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 dones sm mel zelenjavni dan solate iz paradižnika, paprike, koruze, zelena solata je tud bla v glavnem zelenjava vse sorte kok se fajn počutm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 skuhaš cvetačo in kropir..nekaj cvetkov prhraniš...vse ostalo zmiksaš, dodaš cvetke malo kisle smetane in soliš po želji ali pa cvetačo narežeš, jo daš v vodo. jo začiniš po okusu...ko je cvetača kuhana, narediš podmet(voda+moka) daš v juho, da se zgosti..po želji še kisla smetana Jaz pa najprej podušim cvetačo in krompir na čebuli in petršilju. Potem pa vse ostalo in na koncu kisla smetana.Nam je dobro takole Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Za kosilo....5 beljakov sem spekla, zraven dodala paradiznik, lisičke in por. Ne preveč rada, ampak moram.Prej sem whey, potem pa skuto in jogurt... nasprotno od seala, bom mela pretežno beljakovinski dan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 velika skleda grške solate mljask! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Nič, zadnje čase preveč žrem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 za fruštk arašidovo maslo z marmelado na popečenmu toustu, južne ni blo, pol tko malca spet popečen toast s tatarskim biftekom, ma zej pa študent futr Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Spaghetti alla chitarra Abruška specialiteta (abruzzo- regija srednje Italije, ob jadranskem morju, čudoviti gozdovi in planine, krasni siri, fajn ljudje) Gre za kvadratne jajčne špagete (chitarrine) s paradižnikovo salso in telečjim kroglicami.Čeprav ni vegeterjanski krožnik, sem vsseno zadovoljila svoje prijatelje nemesojedce, ker jim enostavno postregla jed brez polpetic V visoko ponev dam olivno olje in na njemu samo bledo rumeno opečem kak strok česna. Odprem piksno pelatov in jih na krožniku z vilico malo popeštam . Dodam v ponev, stisnem zravem 8 cm paradižnikovega koncentrata, dodam ščepec cukra, posolim in dodam vejico bazilike ter na majhnem ognju cmarim. Medtem 20-25 dek telečjega ali puranjega mletega mesa umešam v skledi, dodam eno celo jajce kakšno žlico naribanega parmezana( ki se ga drugače sicer samo lomi). Solim in popram.Iz mase naredim za ščinko (frnikulo ) velike polpetice (polpettine), katere na brzaka spečem v ponvi na pol žlice olivnega olja. Iz salse poberem česen in dodam polpettine. V osoljenem kropu skuham špagete al dente in jih odcejene dodam v ponev s salso. Premešam na hitro na močnem ognju in v pogreti skledi takoj postrežem. Zraven zelena solata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Za zajtrk sem kruhek s happy cow sirom in preostanek zelene paprike, če pa še malo čokolade. Zdaj še menda en čas ne bom lačna, potem pa bo treba nekaj iz buč in šampinjonov scmarit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Jaz sem pa vrgla na ponev šampinjone, papriko, paradižnik, čebulo...potem pa še beljake. Vse to zmešala, naredila nekakšen sataraš in je bilo čist fajn Pa na hitrco. Prinesli so mi borovnice Imam pa še češnje in jagode, tako da bom popoldne eno tako "kupico". Odvadla sem se kruha. Ponosna totalno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Za zajtrk naravni pomarančni sok, za kosilo pa piščanca in zeleno solato s fižolom. :yumy. Za večerjo bo pa definitivno neki sladkega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Z:kava in omleta z jagodno smetano...M: /K: /M: /V: dinstano zelje,pecena svinjska rebrca, pire krompir in sladica - banana split...mmmmmmmmmmmmmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Z: voda, bela kavica pa kos marmornega kolačaM1: češnje M2: koruzni kruh pa čajM3: češnje K: en lep kos vratovine pa rukolo s koruzoV: z obzirom, da mam 3 malce, večerja odpade Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.