seal 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 dones sm si pa naredu za kosilo, 200g losovega fileja namazal z olivnim ekstra deviškim oljem, potem ga spekel v teflonu, vsako stran cca 6 min., si vmes naredu solato iz zelene in rdeče paprike, paradižnika, čebule in nekaj sira, vse lepo narezal na koščke in premešal v balzamičnem kisu in bučnem olju in to je to OH pa ni bilo nič zravn, sm si pa zato potem privošču čisti cuker-sladoled Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Zelenjavna lazanja in domačo solato s tetinega vrta Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 tople kumare (Nosorog tole menda ful obožuje ), pire krompir in domača salatka s krompirjev domačim kisom in domačim olivnim oljem... mmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Danes sem mimogrede skočila na Kp tržnico in si nakupila dobrot iz okoliških gričev slovenske Istre. Doma sem potem skuhala kotliček bobičev. B O B I Č I rulesZraven šmorenček z rozinami. Velikanovi shujševalni uspehi grejo v vražjo tetko P.s. Kaj so tople kumare? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Tudi mene zanima kaj so tople kumare???Jaz si velikokrat naredim solato iz kumar takole:skuham na majhne kocke narezan krompir (da je prej)medtem na kocke narežem kumaro in paradižnik, stresem gor vroč krompir, dodam žlico do dve feta sira in dobro premešam.....mmmm...je hitro, osvezujoče, nasitno in zelo dobro Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Po moje to tople kumare to, čemur mi rečemo kohačove murke. Blazno dobra stvar Nič pametnega nisem danes. Kozarec čokota in dve makovki s sirnim namazom. V službi bila blazota, sploh nisem imela časa jest. Tako da bi mi zdaj kaj pasalo, ampak še ugotavljam, kaj. Kuhat se mi ne da pretirano, je že malo pozno za to. Pa toaster se mi je skuril. Grem malo natikat po hladilniku, se bo že kaj našlo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Ne vem kaj so kohačove murke.Po opisu bi lahko bilo to to. Ne vem kako se naredi,se pa z ženo vedno kregava,a gre krompir takoj noter ,ali se skuha posebej. krompir se skuha posebej - vsaj v moji kuhni Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 danes bod mladi pečeni krompir kiflčar in solata ... vse z vrta moje tete. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Ne jem skoraj nič že tri dni, nea se mi da, nekak nimam teka, pa v trgovino se mi ne da it, raj mam doma vse prazno.Ampak tako bed še ni z mano, da za kosilo ne bi zmazala torte, ki mi jo je prinesla mama. Mislim, da bo dovolj za danes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 tople kumaretudi jaz danes to za kosilo jedla, pa skledo zelene solate in kompot Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 P.s. Kaj so tople kumare? 1.krompir soliš, skuhaš s paradižnikom, česnom in peteršiljem, ko je vse lepo skuhano pretlačiš/zmiksaš po želji seveda dodaš naribane kumare, ki si jih prej posolila, da se polulajo...prevreješ zraven žlica kisle smetane 2. svetlo prepražiš čebulo, dodaš česen, ko zadiši še narezan paradižnik..ko se paradižnik zmehča, dodaš polovico naribanih kumarc(posloljenih) podušiš, podmeteš, dodaš preostale kumare peteršilj, kislo smetano in še začiniš če je to potrebno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 jst jih delam mičkeno drugače, brez paradižnika... na čebuli prepražim naribane slane kumare (jih ne pustim polulat), dodam sol, poper, česen v prahu, krompir se že kuha, naredim pire s kislo smetano, malo krompirjeve vode pustim za zalit če je potrebno, pire vmešam v kumare in to je to.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Naša verzija je absolutno brez paradajza. V bistvu je bolj redki pire krompir, v katerega vkuhaš (na koncu, za minuto ali dve) naribane murke. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Ja. Takšna je tudi naša verzija. KUmare so čisto na koncu in vrejo manj kot minuto. Pa kisla smetana tudi zraven. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 ja, kisla smetana tudi. prleška verzija Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Ja hvala punce , ste res opisale tople kumare in pripravo Zanimivo, da je Slovenija tako majhna, a vendar opažam, da npr Primorska in Štajerska kar se tiče načina prehranjevanja- nimata pravzaprav nič skupnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 jp in pri nas je "volk sit in koza cela" zdaj je samo še vprašanje, kdo bo kuhal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Jutri grem v Modeno , domovino tortelinov, jajčnih rezancev, raguja, parmezana, mortadele in balzamičnega kisa Mislim, da se bom za nazaj in naprej najedla tagliattel (rezancev) z ragujem Komaj čakam. Pred leti mi je en odvetnik pokazal eno gostilno, kjer se ustavljajo tovornjaki in me podučil o šegah Emilie-Romagne.Stopiš v gostilno, na tabli prebereš menu- ponavadi so različni trisi, kot oni to imenujejo-mineštre , a so različne paste. Plačaš na kasi in z računom sedeš za dolg pult. Na drugi strani lahko opazuješ pridne mojstrice, ki delajo sproti torteline in rezance in strozzaprete in naročiš. Vse sveže.Nema solat, sladic, nič razen past. Ampak te so tako odlične, da vse kar leze in gre, se tam ustavi na eno ali dve porciji.Kamjonisti, poznavalci, sladokusci, uradniki, politiki, odvetniki...in moja malenkost ob vsaki priliki, poleg vseh mojih prijateljev in znancev. Podobna fora kot Trojane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Podobna fora kot Trojane. Razlika je samo v soli, v Modeni uporabljaljo naravno, na Trojanah pa petkrat prejodirano :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 ja, kisla smetana tudi. prleška verzija Sem ti hotla najprej oporekat. Češ, da to haloška verzija..pol pa mi šine v glavo, da imaš prav. Haloška verzija je s rdečo papriko. In če bog, da še na koncu kisla smetana. Ampak bog v halozah špara Tak, da jaz torej prleško verzijo delam Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Z:kava in omleta s smetano...M: /K: /M: /V: fižolova solata noter narezano pohano svinjsko meso in sladica - jagode s smetano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 dons smo pol tofuja po sečuansko pri halo kitajcu (dobr!), včer pa bl mau Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Gremo na piknik http://beta.finance-on.net/pics/cache_F0/F08ZS_ribogoj_rizana_bpxn.1181237777.jpg Prostor ob ribogojnici Rižana; zraven so še kamnita hiša ter kopica kamnitih separejev z nadstreški in kurišč, ki jih dajejo v najem za piknike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Zelo lepo. Jaz pa naravnega z rižem in zeleno solato. Zjutraj pa rogljič, ki mi se zaletel in sem celo pot v službo kašljala. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Z: kava in čokoladna torta...M: /K: /M: /V: poranji paprikaš, špagete, zeleno solato in sladico - puding z marmelado... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.