Kylie 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 včeraj imeli piknik doma za hišo, torej sem jedla purana na žaru, bučke in papriko na žaru, ogromne količine zenfa in seveda čebule danes sva pa z mami sami in si bova nekaj na hitro naredili, verjetno testenine s tuno in papriko, pa seveda ogromno skledo domače zelene solate ugotavljam, da mi zadnje čase pašejo jogurti, čeprav jih ne maram preveč..... hm... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Nič ne spravim vase. Želodec protestira, naj ga ne ignoriram, a vonj, okus so otopeli, nea morem nič jesti. Gristi, prebavljati - ne da se mi, preveč lepo vreme je, pa kje mam cajt ... Edino sadje me mika tam na našem vrtu, pa sladoled. Mamo to: jagode, maline, višnje, ribez, sosedovi imajo tudi češnje ... Saj ne bom rabutala, sem dobila kar dovoljenje za obiranje češenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Zato, ker so letos ogromno obrodile. Prav sočne so in polne tako, da se veje upogibajo.Tudi še ne vem, kaj bi jedle. Nekaj na izi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Torej imamo jedilnik za danes. Zelenjavno juho - mladi krompir, grah, korenje, lisičke in golobice. Palačinke pa za zraven. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Jaz tud zelenjavno juho.. iz vrečke sicer Knorrova provansalska.. pravjo, da je z 80% zelenjave pa brez umetnih barvil, arom in konzervansov.. recimo, da verjamem je pa ful dobra Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 k: špinača, pire krompir, sojini polpeti, zelena solatam: bananin jogurt, musli z gozdnimi sadeživ: neke testenine bi....še ne vem točno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Z: kava in sadne napolitanke...M: /K: /M: /V: mešana solata, doručak in sladica - pečene banane... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Zgleda, da ste vsi na postu torej, za zajtrk sm se najprej spila pol litra dobre vode, pol sm si prvoščila belo kavico in celo 3 sendvič merkator piškote, k so btw total zanič-če koga zanima za malco1 sm pomlatla dobre pol kile češenj.za malco2 bom zdele pojedla kislo mleko in 2 kosa črnega kruha (ja, čist preveč se delikatesno prehranjujem )za kosilo, k bo v bistvu skor prej zgodnja večerja bo pa skleda zelene solate s koruzo (če ni že preč, k se tok časa valja v hladilniku odprta konzerva), ker če ni koruze, pol ne bo solate in pol se bodo kuhal špageti s paradiž.omako z baziliko, not bodo padl še koščki naseckane pancete, pa še parmezan si bom gor naribala Če dobr premislim, ko šljivi solato pa koruzo kr makaroni bodo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Če dobr premislim, ko šljivi solato pa koruzo kr makaroni bodo jaz pa zmešala ta velko tuno pa konzervo koruze. pa mal majoneze čez pa črn krug zraven... ne da se mi ukvarjat s hrano Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Moje kosilo je bilo danes skoraj nedeljsko: miljonska juha, naravni puranji zrezek s smetanovo omako, kruhov cmok in radič s fižolom....bilo je njami Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Ooo, jaz bi tud kruhov cmok kok dolg pa že tega nisem jedla.. sej najbrž sploh ni tko težko naredit evo, do 7h se bm basala s suhimi slivami.. v lekarni rekla, da je to še najboljš varianta, da do glasu pridem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Z: kava in en kos velike čokolade MILKA...M: /K: /M: /V: juha z vlivanci, špageti z gobovo omako, zelena solata in sladica - slivovi kinedli s kislo smetano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 V: juha z vlivanci, špageti z gobovo omako, zelena solata in sladica - slivovi kinedli s kislo smetano...[/color] Uuu matr, cel dan nič, potem pa napokat...moj buši tega ne zdrži več Moram omenit, da sem zadnjič spekla zdravo pizzo (manj maščob, nizek GI, manj nasičenih maščob, bogata z vlakninami). Bom kopirala kar recept:Za pekač iz pečice potrebujemo:Za testo:300 g pirine polnozrnate moke,zavitek suhega pekovskega kvasa,100 ml mlačne vode,100 ml mlačnega mleka z 0,5 % mlečne maščobe,pol žličke soli,malo tekočega sladila. Za nadev:80 g paradižnikove mezge,150 g lahkega šinka,100 g lahke mozzarelle,100 g posnete skute,50 g šampinjonov,začimbe za pico. Priprava:V posodi zmešamo moko, kvas in sol. V zmesi naredimo jamico in vanjo zlijemo mlačno vodo in mleko ter dodamo malo sladila. Z električnim mešalnikom ter nastavkom za gnetenjepremešamo, da dobimo voljno testo,ki se prične ločevati od posode. Pokrijemo ga s krpo in pustimo vzhajati pol ure. Vzhajano testo še malo pregnetemo,pokrijemo s krpo in pustimo še pol ure vzhajati.Medtem ogrejemo pečico na 240 stopinj Celzija. Testo razvlečemo po pekaču,obloženim s peki papirjem. Testo premažemo s paradižnikovo mezgo, dodamo začimbe, obložimo z lahkim šinkom, mozzarello, narezano na koščke,in šampinjoni. Pečemo 10-15 minut oziroma toliko, da se testo lepo zapeče. Ko je pica pečena, jo obložimo še s skuto.NASVET!Pico lahko obložite tudi z drugim sestavinami,na primer s tuno v lastnem soku, papriko,koruzo, čebulo, jajčevci, bučkami, …" ** Jaz nisem dala šinka (itak) niti sira, sem pa zato dala več skute in zelenjavo. Fantastično :yumy: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Me pa danes kanelone in mešano solato - paradižnik, kumare + polika, pa luk seveda:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Uuu matr, cel dan nič, potem pa napokat...moj buši tega ne zdrži več Moram omenit, da sem zadnjič spekla zdravo pizzo (manj maščob, nizek GI, manj nasičenih maščob, bogata z vlakninami). Bom kopirala kar recept:Za pekač iz pečice potrebujemo:Za testo:300 g pirine polnozrnate moke,zavitek suhega pekovskega kvasa,100 ml mlačne vode,100 ml mlačnega mleka z 0,5 % mlečne maščobe,pol žličke soli,malo tekočega sladila. Za nadev:80 g paradižnikove mezge,150 g lahkega šinka,100 g lahke mozzarelle,100 g posnete skute,50 g šampinjonov,začimbe za pico. Priprava:V posodi zmešamo moko, kvas in sol. V zmesi naredimo jamico in vanjo zlijemo mlačno vodo in mleko ter dodamo malo sladila. Z električnim mešalnikom ter nastavkom za gnetenjepremešamo, da dobimo voljno testo,ki se prične ločevati od posode. Pokrijemo ga s krpo in pustimo vzhajati pol ure. Vzhajano testo še malo pregnetemo,pokrijemo s krpo in pustimo še pol ure vzhajati.Medtem ogrejemo pečico na 240 stopinj Celzija. Testo razvlečemo po pekaču,obloženim s peki papirjem. Testo premažemo s paradižnikovo mezgo, dodamo začimbe, obložimo z lahkim šinkom, mozzarello, narezano na koščke,in šampinjoni. Pečemo 10-15 minut oziroma toliko, da se testo lepo zapeče. Ko je pica pečena, jo obložimo še s skuto.NASVET!Pico lahko obložite tudi z drugim sestavinami,na primer s tuno v lastnem soku, papriko,koruzo, čebulo, jajčevci, bučkami, …" ** Jaz nisem dala šinka (itak) niti sira, sem pa zato dala več skute in zelenjavo. Fantastično tako sem pol sita spet do večera...hihihi...ne resno tako sem navajena že vsa leta...moram pa reč da drugače nebi mogla...mogoče kateri dan imam še kosilo ampak to je redko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Ooo, jaz bi tud kruhov cmok kok dolg pa že tega nisem jedla.. sej najbrž sploh ni tko težko naredit vzameš pol kile kruha(stari kruh) ga narežeš na kocke..fajn je če te malo posušiš, da ohranjo obliko...potem vzameš eno malo čebulo, jo prepražiš, streseš na kruh, dodaš nasekljan peteršilj....potem pa zmešaš 2 jajci+2dl mleka poliješ po kruhu, dodaš toliko moke, da je masa kompaktna....lahka še začiniš s muškatnim oreškom, sam večina glih ne mara tega okusa, men je skor obvezno roke si splahneš z mrzlo vodo in z mokrimi rokami oblikuješ cmočke...če jih nardiš preveč jih lahka mirne duše spraviš v skrinjovodo zavreješ osoliš in skuhaš cmoke..cmoki so kuhani ko priplavajo na površje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 danes za kosilo bo sam zelenjavna juha, grem pol še na piknik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 vzameš pol kile kruha(stari kruh) ga narežeš na kocke..fajn je če te malo posušiš, da ohranjo obliko...potem vzameš eno malo čebulo, jo prepražiš, streseš na kruh, dodaš nasekljan peteršilj....potem pa zmešaš 2 jajci+2dl mleka poliješ po kruhu, dodaš toliko moke, da je masa kompaktna....lahka še začiniš s muškatnim oreškom, sam večina glih ne mara tega okusa, men je skor obvezno roke si splahneš z mrzlo vodo in z mokrimi rokami oblikuješ cmočke...če jih nardiš preveč jih lahka mirne duše spraviš v skrinjovodo zavreješ osoliš in skuhaš cmoke..cmoki so kuhani ko priplavajo na površje a lah uporabim star toast (bel) kruh? sej se glupo bere to vpr., pa vseen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 vzameš pol kile kruha(stari kruh) ga narežeš na kocke..fajn je če te malo posušiš, da ohranjo obliko...potem vzameš eno malo čebulo, jo prepražiš, streseš na kruh, dodaš nasekljan peteršilj....potem pa zmešaš 2 jajci+2dl mleka poliješ po kruhu, dodaš toliko moke, da je masa kompaktna....lahka še začiniš s muškatnim oreškom, sam večina glih ne mara tega okusa, men je skor obvezno roke si splahneš z mrzlo vodo in z mokrimi rokami oblikuješ cmočke...če jih nardiš preveč jih lahka mirne duše spraviš v skrinjovodo zavreješ osoliš in skuhaš cmoke..cmoki so kuhani ko priplavajo na površje hvala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 jaz pa zmešala ta velko tuno pa konzervo koruze. pa mal majoneze čez pa črn krug zraven... ne da se mi ukvarjat s hrano jst dam pa tuno, solato, fižol, koruzo,pa makarone z sirno omako polite..kr vse v eno skledo, zmešam pa pojem. zraven pa še čebulni kruh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Pozdravljeni! Danes je dan, ko najraje jem na žlico in tako tudi bo..... zajtrk : vanilijev sojin polnovredni napitek z mlekom in cimetom * malica : tri deci vode z antioksidantim napitkom(kosilo bo klmalu) kosilo : gorska mineštra s puranom * malica : grapefruit večerja : čokoladni sojin polnovredni napitek z mletimi jagodami in vodo * * 3x vlaknine, vitamini, 2x omega 3, minerali s c vitaminom Popila pa bom zagotovo 3l vode in še kakšen napitek ali čaj Kaj pa gibanje? Zaradi vnetega ramena ne morem veliko migati, zato bom razgibala spodje okončine in se vsedla malo na sobno kolo(1 ura), ker na zunanjega zaradi tresenja ne smem(ampak malo bo že, ne?) Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Popila pa bom zagotovo 3l vode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Pa veš kako mi bo uspelo,Stane? V času, ko sem na kolesu popijem vedno v eni uri po požirkih en liter, dva litra pa tako ali tako najmanj spijem. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 rižota iz bučk, paprike, lososa, pora, začimb iz okenske police, salatke z čemažem in eno malo pivo... za menoj ubitačen dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Ksenia, si vsaj dobro jedla Lepo je biti doma, mami mi pripravlja kifelčarja z rožmarinom. Za kosilo sem si pa samo v voku zmešala goro zelenjave, od bučk, paprike, paradižnika, čebule , gobic... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.