Guest mačona 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Lačna sem kot volk in zdaj bi čisto vse, kar bi mi prišlo pod zob, bilo dobrodošlo. Magari prasec. Jedla ga bi. Laaaaaaačnaaaaaaaa, daj no, spomni se že! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 A ve kareta/ri dober recept za domači ledeni čaj men osebno je najljubša melisa+meta, limona in nič cukra :palecdoma ma mama ene par grmov zelišč in potem dela šebeso iz tega, pač namesto bezga da meliso in meto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Prav zabavno se mi je zdelo, ko sem šel predvčerajšnjim mim ene gostilne in je bila pred njo tabla, na kateri je pisalo, da so za malico med drugim tud špageti + jogurt. Dons sm pa to kombinacijo probu; nenormalno dobr gre skup. l brez a, in to 3x Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 A ve kareta/ri dober recept za domači ledeni čaj jaz sem zdajle dala v pol litra vode eno žličko china gunpowder (zelen), ful manj ga dala kot ponavad, glih tolk da da mal barve in mal zagreni.. pa un ta drag rjav sladkor sem zanč kupila pa žličko limoninega soka.. pa ful ledenih kock čez (čeprav men čist paše, da je mlačen, ne mrzel).. men glih fajn kombinacija okusov... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ja men ga ma glih prav.. ker mi tak najbolj voda paše zdele, tole je pa tko mal grenko-kislo-sladko.. mah probaj, pol litra lahk še zmer stran zliješ, če ti ne bo ja, cukr po okusu, v bistvu vse po okusu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ja, cukr po okusu, v bistvu vse po okusu men pa tud najbolj sede tko k je napisala Klarus: meta in melisa in limona. in to je to. in nc cukra. uh sem zejna. prej sem si nastimala agrumado. pac k ni bla (sam) limonada. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 hm, jaz sem to kar tko delala, da sem dala v mrzlo vodo pac zelisca pa mal limone not. stekam da si les za kuharijo, sam za caj pa res ne rabs bit ne vem kaksen znalac. jaz pa sem, k je blo ful tega (k so nas posiljeval nekje od podnajemov z enim sadovnjakom oz. da je treba pedenat ), skuhala tak kompot iz ringloja in tega, pa pol dala limono not pa v hladilnik. ceprav pa tud jaz ne maram ledenice, ne na zobe, ne na grlo in ne na zelodec.sam vcas te preprosto zadovolji sam hladna pijaca. pa sabeso tud maram, sam je tok dela, da se mi ne da packart.pa se cukr mora bit, jaz pa ga ne uporabljam.vcas sem pa cist shizila na ta specificni okus.pravzaprav se zdaj, sam je ze ful cajta nisem pila. joj... kok bi mi zdle pasala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Čaj pa znam v vodo vržt, to pa ja mogoc pac preprosto zamenja plast bezga s plastjo mete oz. melise. vem pa ne, k nisem klarus. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Prav zabavno se mi je zdelo, ko sem šel predvčerajšnjim mim ene gostilne in je bila pred njo tabla, na kateri je pisalo, da so za malico med drugim tud špageti + jogurt. Dons sm pa to kombinacijo probu; nenormalno dobr gre skup. l brez a, in to 3x ja valda A polivka iz jogurta??? Takšna, kot jo flikneš čez solato (in že tam ni dobra)? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ja valda A polivka iz jogurta??? Takšna, kot jo flikneš čez solato (in že tam ni dobra)? Precej bolj preprosto - ko potamaniš špagete, tresneš še en jogurt; sede k svina u buče. l brez a, vsaj 3x Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 ..samo posoljene s ssoljo (aja, a ta vas pa nič ne mot, ko smo že glih... Mene MOTI, in to zelo. Ni ga bolj vsiljivega prodajalca in kroničnega reklamarja svoje komercialne potegavščine kot je Stane :xx!: V večini tem, od prehrane, do zdravja, kenja s svojo reklamo, vsiljuje svoje mnenje, neprestano in kar naprej - že leta!Pri vsemu temu je vedno prisoten gost raznih Lf piknikov in Tortic, ecc, kjer se gre Dedka Mraza s svojim proizvodom, da ga (predpostavljam) obdarjeni potem na forumu pustijo pri miru, ko zapreda vse teme z neprestanim reklamiranjem. Rada kdaj napišem kak recept sem, vendar se Staneta otepam že od vsega začetka ; najprej se mi je prilizoval in vsiljeval svoje umotvore, potem, ko se mu jasno napisala, da naj me pusti pri miru- me je začel žalit (moje recepte). Potem je dal nekaj časa mir, sedaj je spet začel In potem se stresa jeza na neke Andrejine napitke, Michellinega trenerja...ke brezveze, ušiva dvojna merila :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 http://www.rtvslo.si/media.php?id=4811476&...rue&rm=true Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Precej bolj preprosto - ko potamaniš špagete, tresneš še en jogurt; sede k svina u buče. l brez a, vsaj 3x Potamaniš?? Ta izraz mi je povsem neznan Kruh s happy cowom sem pravkar maznila, zdaj pa bo en čokoladni muffin izginil. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Potamaniš?? Ta izraz mi je povsem neznan Kruh s happy cowom sem pravkar maznila, zdaj pa bo en čokoladni muffin izginil. POŽEREŠ! A si se kej drla ponoč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ja potem pa naj tako reče! Kaj pa jaz vem, kaj je to. Je pa vsekakor pozabil omenit detajle. Če so makaroni s čem politi in če je jogurt navaden ali s semenkami. Evo. Muffina že več tudi ni. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Važno, da me torta še čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 men pa tud najbolj sede tko k je napisala Klarus: meta in melisa in limona. in to je to. in nc cukra. uh sem zejna. prej sem si nastimala agrumado. pac k ni bla (sam) limonada. včeri sem si skuhala kombinacijo kopriva/meta ful fajn...plus zdravilno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 lubenica in domače maline mljask imam čist poln trebuh Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 lubenica in domače maline mljask imam čist poln trebuh borovničke, ki mi jih je dragi nabral zjutraj...mmmmm kako so dobre..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 za zajtrk sem si zmiksala maline, borovnice, mal melone, mal oreškov in mal skute zdajle si grem pa kosilo narest. bo kar solata iz rjavega riža, leče, soje, zelene solate, paradižnika, kumare, korenčka, paprike, kisle repe(itak ) pa mal sira bom dala še noter Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Kljub vročini sem se odločila in kuham mineštrco. Upam, da jo bodo tudi drugi tako z veseljem jedli, kot jaz. Po kosilu pa bo dobil vsak skodelico danes nabranih borovničk...mmmm tako so dobre.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 pa še en kornet pokončala.pa še enga imam namen pokončat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Pr men so dozoreli prvi ringloji. Sem se že pasel. K bo moj plac za pečenje padu v senco, bom pa zakuril in fuknil na žar kakšno ribo. l brez a Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Kaj bomo jedli oz. pili čez več mesecev...če.... Uvod: sem podedovala "vrtičkarski" vrt in hkrati nasad črnega, rdečega, ribeza...in bamprli... Uganete, kaj je to? Pravilno slovensko so to kosmulje, ampak jz sem pač s Koroške Aja, pa če koga zanima, spomladi jemo repincl...to je motovilec No, in ker mi nikakor ne diši, da bi kuhala sok na sokovniku...še nisem nikoli...sem danes poskusno zmešala črn in rdeč ribez in ga stisnila na električnem sokovniku. Iztisnjen je bil gost kašast sok. Dodala sem mu malo sladkorja, vode, kuhala na 80 stopinj 10 minut (šumi in še ne vre) in nalila v umite, vroče steklenice. Zdaj pa bomo videli: ali bomo to čez kak mesec še imeli ali pa bodo v kleti odmevale eksplozije.... Hm... ali ne bi rajš naredila kar ribezovo vino? Ima kdo recept? (hik) Pr men so dozoreli prvi ringloji. Sem se že pasel. K bo moj plac za pečenje padu v senco, bom pa zakuril in fuknil na žar kakšno ribo. l brez a Pridem na ribo...in bom rajš fu.... stran ta ribez, ki se mi ga ne da nabirat ... Če pa češ, se mi ga ljubi nabrat vsaj toliko, da spečem kakšno pecivo z ribezom in prinesem zraven Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Zdaj pa bomo videli: ali bomo to čez kak mesec še imeli ali pa bodo v kleti odmevale eksplozije.... Nosorog, glih zadnjic sem nekaj o ringloju se zgovarjala pa se nate spomnila, k se spomnm, da si lani imel tele vijevaje ringlojske. * jaz bi pa jedla spinaco.sam je nimam.nc hudga. zadnje cajte skoz sam jem! bo treba onole hoodio si nabavt. (saj se hecam). dons sem si po blazno dolgem cajtu jajcek spekla. drugac mi tko ene enkrat mesecno zadisi. vcas se mi pa skor kar mal.. hm, upira.zadnjic sem jih morala stran vrzt. drugac pa, jem kot vsako poletje: paradajz, sir, sir, paradajz, paradajz, paradajz, paradajz. pa jogurt sem ponovno 'odkrila', na morju, in ga zdej kr vsak dan jem. ta trdega, v loncku, cist navadnega (sej mamo pa drugac spesl temo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.