Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 hej, včer nardila božanske torteline (al so bli ravioli?) z dimljenim sirom, maslom, mandlji in lešniki=kalorična bomba Torej, lešnike in mandlje sm dobila za miklavža, zdej sm jih ročno zdrobila iz oklepa vun. Lešnike na suho popražila v ponvi, ročno olupila kožco dol Mandlje kr nasekljala z nožem, lešnike pa grobo zdrobila z nožem. V slan in z olivoljem krop dala raviole, polnjene z dimljenim sirom (mensezdi da mlinotestovi, al je blo riogrande vatevr). Skuhala al dente. Vmes na ponvi stopila maslo, dodala lešnike in mandlje, mal segrela in takoj not s penvko dodala raviole direkt iz kropa. Premešala z lopatko zelo previdno. Servirala. Super duper okus pa glih prov crunchy Zraven sva pila malvazijo (mhm, vem, sam pr tej maščobi je prov pasala). Za sladico sm pa tut neky nouga izumila: jogurt s datlji in medom Je pasalo po tem težkem kosilu nekaj lahkega, ravnoprav sladkega in osvežujeočega torej na osebo se vzame 3 datlje, se jih izkoščiči, nareže na majhne koščke in da v servirno skodelico za sladoled (tko sm nardila jst, dal bi se jih pa lah tut v kak manjši kozarček), prelije s tekočim jogurtom (jst sm EGO nav.jogurt), nato spiralasto nakapljala z žličko tekoč med (jst žajblejv med-k sm ga glih mela pr roki). Potem vsak jedec s svojo žličko dobro premeša in Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Hudo se slis tole, tile ravioli mandljevi in lesnikovi! sem pa tud jaz vcer jedla lesnike in dateljne. je tud men pasal takle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Ja, sm nazadnje nardila lešnike enkat pozim s smetano, pa so bli prewč nasitni, za primo (prva jed-predjed al kaj majo italijani) bi bli kar, za glavni obork pa čist preveč nasitno. z maslom so boljši. Dans bom za kosilo sataraš pa solato iz stročjega fižola ostali se verjetno postite Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ne glih. Nekaj podobnega postu imam danes. Par breskev in hruške. Včeraj pa naredila - nimam pojma kako se reče - recimo bučkini zrezki..recimoBučke naribala -na ozko, kot jabolka - umešala testo za palačinke dodala bučke in po žlici nadevala v vroče olje, kjer jih popekla fino na obeh straneh. Zraven pa paradižnikovo in kumaričino solato.Nič sladice. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Danes sem naredila ludo MISO ŽUPO s TOFUJEM Že dvakrat so me v ljubljanski japonski odslovili, ker nisem imela rezervacije , enkrat pa, sem dobila zaklenjena vrat- dopust Čeprav sem neomajni ljubitelj primorsko/istrsko/italjanske hrane, ki predstavlja 90% moje prehrane, se v preostalih 10 % najdejo občasno dobrote bivše skupne države,( od štrukljev, žgancev, do sirnic, sarm, gibanic in baklav), kakšna židovska jed, suši in izpeljanke in miso juha. JUtri pa na več kot zasluženi dopust! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Danes ni bilo kuhanja, sem pa jedla v Mariboru, ker sva bila z mojim pri Zahovih Vijolah.Kaj dobrega sem jedla? Girice+ limona in tržaška, blitva s krompirjem+olivno olje in česen ter pila modro frankinjo Lokal je bil v stilu italijanskih, ne bom pisala kateri, ker bi bila to reklama, ampak res postrežejo kot se šika. Lepo se imejte, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Z:kava in palačinke z sirovim nadevom...M: /K: /M: /V:pečen krompir z jajčko,zelena solata in sladica - bananin puding... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Ma nič kaj pametnega zadnje čase ne jem, z izjemo ponedeljka, ko sem se absolutno preveč napokala. V službi naročili kitajsko iz nekega Jabolka (LJ) in je vse imelo okus in vonj po zasmojenem. :xx!: Jebela cesta. Potem pa sva še šli s Piko na solato, sem svojo porcijo v kompletu zmazala, Piklja pa se je nekaj bunila okoli semenk in vse pustila. Toliko o tem, kdo je zbirčen in razvajen (da niti ne omenjam, da je zadnjič tudi pomaračne vsadke iz Jafa keksov gladko pustila pri meni). Danes sem pa pojedla 125 g še tople hrustljave francoske štručke s sirnim namazom in papriko, eno banano, eno breskvo brez dlak, eno breskvo z dlakami ( :xx!: ), eno grzodovo groliko (je imela koščice :xx!: ) in to je to. In sploh nisem lačna. Satan. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Proizvodi_po_NIP.doc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Dans bom za kosilo sataraš pa solato iz stročjega fižola a dej! a ves da sem mensezdi glih ta dan jst tud nekaj podobnega jedla. k mi je mat dala mal str4ocjega, jaz ga malkrat kupim, ga mam pa rada v solati. Včeraj pa naredila - nimam pojma kako se reče - recimo bučkini zrezki..recimoBučke naribala -na ozko, kot jabolka - umešala testo za palačinke dodala bučke in po žlici nadevala v vroče olje, kjer jih popekla fino na obeh straneh.taki ushtipci!!!!! to sem jaz delala en poletje, ful dobr! Danes sem naredila ludo MISO ŽUPO s TOFUJEM uh dbest! ves kok cajta ze nisem te juhe jedla, mi je glih zadnc enkrat tok zapasala. lepo dopustuj! Girice+ limona in tržaška, blitva s krompirjem+olivno olje in česen ter pila modro frankinjoo girice, fulkrat mi zadisijo, sam jih skor nikol ne jem.pa na blitvo tud shizim, jo morm en dan. ehh, reklama, hehe, ob vsem kar je. Komot das info, saj vidis, da mamo tud spesl temo: dobre gostilne. no lohk gres pa tja podat, ce se ti bo dal. Jaz sem pa vcer prvic nekaj nardila, tak namaz s skuto pa z bucnimi semeni.mela sem skuto, k me je picil za z breskvami, pol so zgnile... pol mi ni vec pasal,,, pol pa mi ni s cim sladkim disal, ampak s slanim pa tko..in kaj cem zdaj...sem pa mela se ene bucnice pa sem to s skuto zmixala, dodala se en scepec enih drugih semen, mal bucnega olja in cist mikro olivca pa mal zacimb pa sol. na konc sem dodala se mal limonce pa na vrh sem dala 3 listke bazilike pa v posodico.In je dons ful dobr! se boljs k vcer.pa cist zelen.. zgleda k da bi blo z avokadom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 STROČJI FIŽOL I LOVE IT Ga je prinesla prijateljica, k ga ma celo njivo doma...mjami Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 o blagorcek!jaz ga mam tud rada, joj saj res, ves kako se!!!! xokxtko s kropmirjem pa s kislo smetano pa s petersiljem! :yumy: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Fižol imam tudi jaz zelo rada. S kislo smetano pa ocvirki. Ali pa v solati s paradižnikom al pa brez.Danes pa jedli.Za zajtrk: hrenavke +kumarice+paradižnik in kavo- frocovje kapučino.Malica: hruške -rdeče vilijamovke in grozdjeZelenjavne ribe, da smo lažje zdržale do kosila.Potem pa naravni zrezke+radič in paradižnik v solati.Pa morske sadeže nafilane v bučki. Z mocarelo.Nikoli več. Mi je žal koliko imam sivih las na glavi, da nisem dala gor kisle smetane. Ampak, drugače bile odlične.Večerja - mlatenje ostankov. Bil danes beljakovinski dan.Nič se jaz 100% ne držim dijete - če bi samo sadje dopoldan jedla, bi se mi zmešalo. Tako,da kot vse v lajfu priredim po svoje. Sem pa ful žejna zdaj. Verjetno zaradi mocarele. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 a furaš 90 dnevno ločevalno?pa ti gre? kolk je šlo že dol JAAAAAAAAAAA Marsa z krompirjem to bo pa jutri za kosilo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 V bistvu ločevalno ala nataly.Nič kruha - razen v ogljikovih hidratih kakšen kos, si ful dovolimo posladkov. V škrobu čips, v oh čokolada ali kremšnita zadnjič padla, nič šparamo s keksi. Celo sladoled uvrstile zraven. Pri sadju zmažemo oreščke ali pistacije, da se kadi.. tudi banane so bile od začetka.Hujšama obe z mlajšo - starejša dobila prepoved že, gospodič pa so vljudno zraven in nič nea pizdijo ko pri sadnem dnevu nič ne dobi za jesti. Torej - od 25.6. -takrat začele sem shujšala 5kg, ta mala pa 7 kg. V bistvu bolj furam spremembo prehranjevanja. Vsaj pet obrokov na dan.Me jebe malo škrobni dan..nič pametnega mi več ne pade na pamet...glede na to, da bi rada povrh vsega še dobro jedla..Sem pa navkljub vsemu zadovoljna. Kakšnih 5 kg bi še skoraj morala izgubit.Torej - imamo pač zajtrke, ki so tistemu dnevu primerni.ČE je beljakovinski je riba+jajca ali sataraš ali kaj v tem stilu. Sadje je za malico, če je šrobni smo uvrstile kosmiče tule sem, ko so ogljikovi hidrati je kos kruha namazan z marmelado(ok vem..ampak..) ali kakšen keks.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Jaz sem se šla pred leti to... Men se zdi, da je problem predvsem pr tem, kaj bo pol...po dieti... Ful pa pohvalno, da hočeš jest 5krat na dan. To je definitivno ključ! Kaj jaz delam zadnje čase...navaden jogurt+nestle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 ma kurc... mal pozn je že Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 ma kurc... mal pozn je že glih prav za eno skledo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Jaz sem se šla pred leti to... Men se zdi, da je problem predvsem pr tem, kaj bo pol...po dieti... Ful pa pohvalno, da hočeš jest 5krat na dan. To je definitivno ključ! Kaj jaz delam zadnje čase...navaden jogurt+nestle Saj zato pa ravno ne toliko ločevalna - ok..seveda predvsem ločevanje hrane po tistem ključu, ampak navadit se večkrat jesti po manj.Sem znala prej katastrofalno se prehranjevati. Sploh kadar v službi - je 12 urni delavnik in bila zjutraj kava, potem malica - zmazala vse kar postavili predme, potem prišla ob pol osmih domov in navali narod še na hladilnik.Nič vmes recimo..kadar pa bila doma pa nič kaj boljše, razen, da sem nekaj vedno zajtrkovala. Zdaj pa redno zajtrkujemo vsi.. in razmake med obroki delamo 2-3 ure. Pa pijemo več vode.No, bomo videli kako bo kaj potem, ko uradno končamo z ločevanjem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 No, bomo videli kako bo kaj potem, ko uradno končamo z ločevanjem.Te čaka nova ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 wauu. si hecen? Še ene ne obvladam dobro Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 tople kumare, sojini polpeti, pire krompir, radič v solati (bilo je njami) Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 stročji fižol pa krompirček... mati so spekli marmorni kolač zakaj mi to delaš mami Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Spet bo mineštrca in popoldan en dober sadni prigrizek, njami.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Juha iz bučk, ocvrte bučke in bučkina solata z bučkinim oljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.