Rdeča Jagoda 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Jst še ne vem, kaj bom danes jedla. Ma kdo kakšno idejo Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Nekaj zelenjavnega, pa mal tofuja, pa mal riža... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alina 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Že dolgo nismo jedli turške župe, za spremembo bo danes, bo pa večerja malo bol energijska... , vsem dober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 polnjene paprike v paradižnikovi omaki Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Z: kava in čokoladne palčke...M: /K: /M: /V: svinjski zrezek z jajčko, paradajzova solata in sladica - jagode s smetano in gor posipane čokoladne mrvice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Juha iz bučk, ocvrte bučke in bučkina solata z bučkinim oljem Želiš mogoče še vložene bučke v kisu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Želiš mogoče še vložene bučke v kisu?ja, daj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Zajtrk:Kraški zašinek in dva velika kosa belega kruha.Malica:1 velika Milka čokolada .Kosilo:Čufti v paradižnikovi omaki in pire krompir,nektarina in grozdje...Zdjle jem pa bombone m&m...njami ....pašejo...zraven pa pijem ZALife...Zvečer grem pa baje na pizzo...Bomo vidli... Jutri pa piknik..tako,da bom jedla cel dan meso iz žara(čevapčiče,ražnjiče in svinjski kare)in druge pikniške dobrote... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Prejle sem spekla bučni štrudel, uspel je čudovito in ima tak tud okus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 sem mal prej si naredla in tudi že pokončala testenine s sirovo omako, koruzo in bučkami.pa solato iz paradižnika, redkvic in korenčka zdajle pa pijem (spet) zeleni čaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Jaz sem pa danes pečen krompirček, zeleno solato in vegi hrenovko. Čez pa jafa kekse. Sem se odločila, da je prevroče za repo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Ravno sem zmazal tri paradajze, ki sem jih namakal v osoljeno bučno olje, zraven pa eno neslano kaiserco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Za zajtrk in malico:2 jabolkiKosilo:piščančji zrezek in zelena solata z jajčki . Pijem zdjle hruškov coctail(že drugi).Home maid. Ej,full je dober. Zadnjič sem ga pila pri kolegici,pa ga pol nisem mogla doma nardit ,ker nimamo hruškovega likerja...No,dans sem ga končno kupla...Upam,da se ne bom napila... ker nisem vajena alkohola sploh... V kozarec namenjen kokteilom in podobnim zadevam daš en mal hruškovega likerja(ene dva cl)dodaš vanilijev sladoled,hruškov sok in led,ki ga predhodno zdrobiš.Počakaš,da se sladoled vsaj malo stopi... Na zdravje!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 široke rezance s kislo smetano, origanom, parmezanom in grško solato s feta sirom, paradajz, kumare.... lačna sem ko volk, sam ne bom več jedla danes, itak je že tolk ura al pa tudi.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 al pa tudi.... Samo malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 , pa pojdi ven jest, za spremembo...Jaz pa danes še ne vem kaj, sem pa že ves teden na....Frutkih... (I just love them) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 ,ajaj...jst ti pa omako naredim, a bo uredu? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ok, veš kaj bom kar lazanjo naredla... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ajajaj....desci, v kuharsko šolo bo treba....a se ti ne zdi? Ali misliš da bom skoz samo jaz kuhala... saj bo meso notri? Nič bat,seveda! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Uhehehehehe , dober vic... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ma nemoj.... , sedaj so drugačni časi....ženske lovimo in branimo plen, moški ste pa tiho kot miške in naredite kar ženske velimo, a ni tako? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Oh, dear...it is so happening...kar tolaži se, to je najboljše zdravilo Semo nam gredo prilizovalne tehnike bolje od rok, vaše so že obrabljene Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 , kar nekaj...samo da veš šibke točke... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Dobla sladoled od šefa....mjamiiii Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Mladina.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.