Cookie 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Dans bom ciplja - pečenga v ponvi, zrawn pa kuhan krompir na lešo (tp, ko je že na krožniku, ga mal ofrišam z oliv.oljem). Pa fižol v zrnju (ga mam čist mal, mrbit za deebelo pest) morm dat namočit za jutrišnje bobiče Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Sataraš...Prav na hitro Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 ka še kr nisi jedu teramisuja od zadnjič pri men Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 ko bo vse urejeno(sej veš kaj) in ko bo žurka..dobiš en pleh pri men, pa en za domov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 obljubim da bom pustil oba pladnja tam (prazna sicer) Pa veš kak fini buhtelj pa šarkelj pa orehovo potico naredi Klarus mnjamiMelono ti tut pustim Previdno pi izbiri hrane, da ti štirice levo zgoraj ne napade korozija. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Pržganko bomo jedli Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 prav paše, če ti želodček in črevca nagajajo ja sej ...sam kaj pa za srček pomaga, ko špika? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Men so pa danes zadišali polnjeni lignji in kisla solata s kumarami in krompirjem...Je blo super....ma, jutri bo mineštra, ki se kuha že v kozici... ja sej ...sam kaj pa za srček pomaga, ko špika? Odvisno zakaj špika - če je to zaradi ljubezni, potem ti svetujem kakšne tartufe s testeninami ali školjke, če pa te muči srček zaradi zdravja, pa je najbolje, da ješ kakšno dobro minešterco, ampak brez posebne zabele.No, povej kaj te muči???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Men so pa danes zadišali polnjeni lignji in kisla solata s kumarami in krompirjem...Je blo super....ma, jutri bo mineštra, ki se kuha že v kozici... Odvisno zakaj špika - če je to zaradi ljubezni, potem ti svetujem kakšne tartufe s testeninami ali školjke, če pa te muči srček zaradi zdravja, pa je najbolje, da ješ kakšno dobro minešterco, ampak brez posebne zabele.No, povej kaj te muči???? Zdravje me muči. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 jaz tut sataraš, na hitro, komi čakam da se mi bajta sprazni in pol gremo eksperimentirat s čičeriko.. eh če bi živel sam kake kuharske mojstrovine bi ven lazile, pa tiramisu vsak drug dan ta prava gospodinja bi bil Ne morm verjet da ti ješ sataraš k si mel tok za čez njega povedat je bi dober, kaj dans nič ne vem, če bo kej z mineštro (če nau sam zelena solata), pride un popisovalec nepremičnin, pa da nimam pol umazano posodo in kuhinjske vonjave v foglovžku zobljem grozdje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Zdravje me muči. No, to ni najbolje, ampak vsak ima svoj križ...Mene je zagrabla te dni huda revma(prehod vremena pa uh, nič kaj prijazne bolečine).Pa bom že rešila, saj verjamem, da z alternativo in pozitivnim razmišljanjem rešiš veliko... Lep dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Mjami solatko,ki ima vse živo noter...v La Storii.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Res, danes sm pojedla dva krožnika mineštrce. Drug dan je še boljša.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 evo, včer sm pol ipak nardila bobiče in so bli super pa mal mi je mineštrce še za danes ostalo zdele pa glodam polnozrnate piškote, kavo sm pa že spila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Spekla včeraj sadni štrudelj - jabolka naribana, breskve naribane, slive narezane in grozdje. Ful dobro res..Pa zeliščne stručke(vse živo zelišč not dala in PRETIRAVALA s šetrajem). Napaka..škoda..sicer pa ful dobro ko si kislo smetano gor namažeš..Za danes še nič ne vem.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Danes je bila pašta in polivka s tuno.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Jaz sem imela rižoto (z grahom in ajdovo kašo) ter zeleno solato. Mmmmm.. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Marele, marele, marele!!!!! :hepko: :hepko: http://nfp-si.eionet.eu.int/sokol/albums/userpics/10036/thumb_marela.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 jest pa jurčke, jurčke, jurčke!! (z jajci) lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Ne boste verjel, ampak danes sem jedla belega tartufa, spet ga je našel moj dragi...ima nos zanje, ampak kar težko je verjeti...našel ga je blizu,kjer živijo moji starši. Kako sem ga pripravila? V bistvu je tartuf začimba in je bil v skladju s česnom in olivni oljem - testenine so bile doma narejeni bleki in seveda malček parmezana in sveži pertešilj. Žal mi je, da sem pozabila slikat, ko je bil cel. Lepo se imejte - prihaja čas gobic in potepanj po gozdu.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 V nedelo sm jedla božanske sipine rezance z gamberi in mascarponejem. Zdej me pa zanima, kje bi se jih (sipine rezance - take črne) dal kupit - pa jst bi Barilla znamke, tale naš Mlinotest mi nekak ne paše...če ve kdo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Danes je pa sestra naredila prav slastno zel.lazanjo. Ji je uspelo v prvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Naredila zanč pito (pirina moka, rjav sladkor) z drenuljami in slivami.. Zmanjkal prehitr Fora, ker sem prvič delala krhko testo, v bistvu ga prvič vidla, in se ful trudla naredit sprijeto kepo iz njega (men je testo tist za kruh recimo).. pa je kar razpadal vse skup. tko da pol do zadnjega nisem vedla kaj bo ven iz pečice prišlo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Ja h nič, je mraz in sm začela z orenk mineštrami; včer zvečer naredila ričet, tko da dans bo ričet Naredila zanč pito (pirina moka, rjav sladkor) z drenuljami in slivami.. Zmanjkal prehitr Fora, ker sem prvič delala krhko testo, v bistvu ga prvič vidla, in se ful trudla naredit sprijeto kepo iz njega (men je testo tist za kruh recimo).. pa je kar razpadal vse skup. tko da pol do zadnjega nisem vedla kaj bo ven iz pečice prišlo hejhej, pa ne, da si uporabila čist taprave drnulje? (drevo se imenuje dren, plodovi pa drnulje - take male kiselkaste temnordeče zadevce s trdo peško na sredini - a si jih odstranila? Kako?) Men so drnulje fajn za grickat kr tko - sam ne preveč, nam kle pred blokom ful drena raste, penzijonerji jih pa nabirajo, k majo velik C vitamina, pa baje marmelade delajo al sušijo sej nevem točno. A je bla pita kej kisla (zarad drnulj) a si dala dost cukra - več kt npr.če bi delala sam s slivam? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.