vilamalina 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 česen. česen in še enkrat česen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Cookie, mmmmmmmmmmmmmmm rižota s jurčki in bučkami, malce pekoče salatasem si drznila tole kopirat v moj blog, upam, da ne zameriš česen. česen in še enkrat česenza vilo nekam nenavadno velik česna poješ ********zmazala že en sendvič, čaka me še EGO jogurt.Po službi pa mal kolesarjenja...sam zvečer bom zih lačna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 ...sam zvečer bom zih lačna Se vidimo danes ob pol šestih na PIKI in lakota bo izginila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 špageti hot omaka (sama hot me daje zadnje čase) radič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 jaz tudimmmm pašta, altroche pašta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Cookie, pazi se me, bom ugotovila kje pa kdo si, pa ti bom vsak dan na kosilu težila Danes...junk.No, dopoldne sem si privoščila sirov burek iz bavarca, potem me je bolel želodec in sem jedla eno zelenjavno juhico, zdaj pa hrustam jabolko. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Ah Porny. Zdej se bom mal precistila. Upam, da zberem moci za to ze jutri. Porovo juhco bom gulila 2 dni. Najbolj bedno je met pa težek želodec zvečer :xx!: Bogi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Oh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Cookie, pazi se me, bom ugotovila kje pa kdo si, pa ti bom vsak dan na kosilu težila LOL lokacija: vseprisotna (kot Bog torej) kdo sem: sem komaj nedolgo tega nazaj pogruntala...rabila kar nekaj let za to ugotovitev aja kosilo: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Oh Cookie Škoda zame, no Meni je prav zanimivo, kako zna moja mami narediti najboljše jedi tudi če nimamo nič posebnega doma. Uporabi tisto, kar imamo in vedno rata Me prav zanima, kaj bo danes ratalo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 kupla ohrovt, moram nazaj poiskat recept za Caldo Verde.. jutr.. dans mela nedeljsko gostilniško kosilo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Katere so tiste klobase, ki se jih v juhe, čorbe al karkol že daje? Mislim kaj moram rečt mesarju, da mi bo ta pravo stvar dal? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 miljonska juhica, malček purana(naraven z žajblom,rožmarinom in česnom),blitva v omaki s sojinimi kosmiči, radič in rukola s fižolom v solati. To je moj atko, ki je v letih, ko se res malo poje ,pojedel z užitkom in vesela sem, da sem skuhala tako kosilo, ki ga je z veseljem spravil vase. Ne vem,če vsi razumete kako hudo je starejšim(naši dedki in babice), ko ne morejo več sami skuhat kaj pametnega in jim z veseljem lahko pomagamo tako, da jim pridemo skuhat kaj takega za pod zob, da uživajo v hrani, ki jim pomaga, da so malček krepkejši, a jih ne obremeni. Dobro se počutim po tem dnevu in upam, da ste tudi vi dobro, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Katere so tiste klobase, ki se jih v juhe, čorbe al karkol že daje? Mislim kaj moram rečt mesarju, da mi bo ta pravo stvar dal? hej jst včasih kupim une, kao prekajene-dimljene kranjske klobase; tp, da zgledajo tako, kot kranjska klobasa, po okusu so pa mal še dimljene/prekajene; večinoma so na rinfuzo - nepakirane, kupiš po komadih oz. paru. Vsekakor se jih mora skuhati, surove niso za jestl.Sedaj uporabljam večinoma dimljeno kraško (dalmatinsko, domačo) panceto, vse od MIP. Naseckam na majhne koščke in dodam mineštri bolj proti koncu, glih toliko za okus. Aandreja, lepo skrbiš za očeta Za vikend mela gostilniška kosila; v sob smo praznovali 91.rd stare mame (jp, mamo dobre, predvsem pa dolgožive gene v familiji), v ned sva pičila z motorjem na Obalo; Korte so še zmer zakon, prav tako ribja juha (da se malo považim: od gostilničarke ustno izpulila recept za pripravo te božanske juhice se pa skor ne upam cmarit inu kuharit le-te, v mojem foglovžku, s prezračevanjem kot iz češke risanke "A je to" se mi obeta (spet) selitev, pa nisem najbolj navdušena (mam dost tega cokinpok) ampak do konca lajfa se bom v najboljšem primeru selila samo še 3× v najslabšem malo več Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Meni se pa danes je pašto s pršutkom in zelenjavo. Njami ....Zraven še radiček in fižolček pa parmezanček gor...Hitro pa dobro... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Katere so tiste klobase, ki se jih v juhe, čorbe al karkol že daje? Mislim kaj moram rečt mesarju, da mi bo ta pravo stvar dal? Pridi na MOS, tam jih moj sosed prodaja na metre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Dons smo mi jedl špagete z eno mojo omako: -3/4 mešalca z rezilom na polniš z vežo baziliko-nekaj parmezana-olivno olje postopoma notr zlivaš tko kokr pr majonezi-pinjole-česen količina po okusu... njammmmmmmm Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Še ne vem, kaj bi skuhala. Se pa moram počasi odločiti. Prav brez ideje sem. Gre pa mi kaj slanega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Dons smo mi jedl špagete z eno mojo omako: -3/4 mešalca z rezilom na polniš z vežo baziliko-nekaj parmezana-olivno olje postopoma notr zlivaš tko kokr pr majonezi-pinjole-česen količina po okusu...njammmmmmmm Iztok italijani temu rečejo pesto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Dons smo mi jedl špagete z eno mojo omako: -3/4 mešalca z rezilom na polniš z vežo baziliko-nekaj parmezana-olivno olje postopoma notr zlivaš tko kokr pr majonezi-pinjole-česen količina po okusu...njammmmmmmm Iztok ahaaa!!! vedno sem hotela izvedeti, kako se natedi pesto ! Evo, zdj pa vem. hvala, ne Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 italijani temu rečejo pesto. vem to pa rajš recept dam pa pol ime... pa se mi ni tko zdel, (zato kr je to mal prirejen) da je to res PESTO, zato kr se da not še en sir se nespomnm ker... drgač bi dal v recept o aja za tiste k bodo probal po moje JE PESTO HRANA BOGOV pa js ga sam nardim pol dam pa zmrznt.... iztok P.S. svež je 100X boljši Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 polento z molji hmm... Porny, pridi k meni, ti bom jaz kaj dobrega skuhala....brez živalskih dodatkov Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 hmm... Porny, pridi k meni, ti bom jaz kaj dobrega skuhala....brez živalskih dodatkov Če se ti v pisker samo sline pocedijo, je že konec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 polento z molji Porny, si ti padel v polento? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Tole kombinacijo am morm zaupat - v pečico daš pečt komad kozlička, pol ure, predno je gotov, pa zraven fukneš olupljen kostanj. Smrtno dobr ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.