metuljcica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 js pa že večerjala, sam tistega deserta (o katerem tekla prej beseda) se pa sploh ne bi branla mnjami mnjami ... a ga sploh še kaj ostalo??? pa ga še kaj na zalogi, bi se ga dal še nardit? kje, kdo ga pripravi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa že večerjala, sam tistega deserta (o katerem tekla prej beseda) se pa sploh ne bi branla mnjami mnjami ... a ga sploh še kaj ostalo??? pa ga še kaj na zalogi, bi se ga dal še nardit? kje, kdo ga pripravi? Recept....mui simple! Zmrznjene jagode, nasekas (pa ne prevec, ker je pomembno, da se ne odtajajo), dodas sladko smetano (nestepeno), ki je tudi ohlajena, nato premesas (ne z mikserjem) in na koncu se dodas (ce zelis) narezane banane in sladkor po obcutku, zelji in okusu. Dober tek Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Danes malo marelic in lubenico...se nazaj drzim. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jaz se pa naprej,ko jem,nazaj, ko pijem, ko pa drugi delajo, na stran stopim,da imajo več prostora! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 zdle sm na jabku pol pa ne vem Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Kaj sledi? Banana? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 joj bi pa res eno vase dalahihi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 A bi jo olupla preden bi jo ... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Danes pojedla samo borovničke, ker se šparam za večer.....Povabljena sem na večerjo-privat party, kjer nam bo kuhala ena prijetna gospodična iz Indonezije......pravi, da nam bo pripravila presenečenje.....se že zelooooo veselim Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Za kosilo smo imeli domače njoke, omakco s svežimi šampinjoni in veliko skledo zelene solate Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ne mi o hrani zdej, k bom tipkovnico pojedla!!! Ma, sej v bistvu ni panike...najbrž bom šinačne raviole i solatko jedu....mjam! Sam, da dam pridm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Njami piščanec na žaru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Hehehe,si s sudelavcm zrezke pečeva,tipo obvlada,še napol krvavi, s praženo zelenavo zravn in krompirom, pa na vsakmu dva jajca na uč! Hrana za bogove! zravn bova pa flašo črnga srknla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 za kosilo riž, puran v smet.omaki, zelena solatazvečer borovnice s sladkorjemzdajle pa čips s papriko; kaj morem, ko je pa tako dober, kadar mi diši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zvečer borovnice s sladkorjemzdajle pa čips s papriko; kaj morem, ko je pa tako dober, kadar mi diši... Auuuuu,pol bo pa celulit peu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Vsak dan jem ze na delu, tako da si ne kuham nic, je treba paziti!Danes sem si po zelo dolgem casu privoscila cokolado. Res je pasala. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Na jedilniku trenutno osvežujoča, sladka, sočna lubenica (PS: Thank u Natrixred, ceprav kdaj za spremembo tut pase, ce kdo postreze ..bom poslala recept naprej ..no rada pa tut sama, pa bo uporaben se za kdaj, sj pol se da kaj tut experimentirat in se kaj dodat...no hvala za recept!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Danes sem pa eno malo pizzo. Po dooooooooooooooooooooooooolgem casu.Me je kar zelodec bolel... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 pica? Vodeeeee ... mi smo jo enkrat naročil ob 23h in pol celo noč bla samo voda na sporedu, ampak pica pa Michelle, kakšna pa bla? navadna, vega, kraška, sadna, z morskimi sadeži, tuna, kmačka,...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Bila je vegetarijanska, torej pelati, sir, ocvrt radic in parmezan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 mmm nej slabu.... js nazadje z morskimi sadeži in bla taka, za prstke oblizat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Dons bi mi pa sedla ena pica! Zadnje dni jem same zelenjavne juhe, sm jih ze kr malo sita . Dobre so pa se zmeraj prevec.Dons imam pa ricet. Mijami Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pasulj Uh, dobro si se spomnil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 tortelini Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 K "tašči" na kosilo... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.