Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>js pa že večerjala, sam tistega deserta (o katerem tekla prej beseda) se pa sploh ne bi branla mnjami mnjami x:px  ... a ga sploh še kaj ostalo??? :unsure: pa ga še kaj na zalogi, bi se ga dal še nardit?  xyesx  kje, kdo ga pripravi?  x:Dx    :yumy:

Recept....mui simple!

Zmrznjene jagode, nasekas (pa ne prevec, ker je pomembno, da se ne odtajajo), dodas sladko smetano (nestepeno), ki je tudi ohlajena, nato premesas (ne z mikserjem) in na koncu se dodas (ce zelis) narezane banane in sladkor po obcutku, zelji in okusu.

Dober tek x:)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

Danes pojedla samo borovničke, ker se šparam za večer.....Povabljena sem na večerjo-privat party, kjer nam bo kuhala ena prijetna gospodična iz Indonezije......pravi, da nam bo pripravila presenečenje.....se že zelooooo veselim x:px x:px x:px x;)x xDDx
Smisel življenja je največja sreča

Hehehe,si s sudelavcm zrezke pečeva,tipo obvlada,še napol krvavi, s praženo zelenavo zravn in krompirom, pa na vsakmu dva jajca na uč! x:px Hrana za bogove! x:px zravn bova pa flašo črnga srknla! :palec:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Vsak dan jem ze na delu, tako da si ne kuham nic, je treba paziti!

Danes sem si po zelo dolgem casu privoscila cokolado. Res je pasala.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Na jedilniku trenutno osvežujoča, sladka, sočna lubenica x:px

(PS: Thank u Natrixred, ceprav kdaj za spremembo tut pase, ce kdo postreze :P ..bom poslala recept naprej x:Dx ..no rada pa tut sama, pa bo uporaben se za kdaj, sj pol se da kaj tut experimentirat in se kaj dodat...no hvala za recept!)

Dons bi mi pa sedla ena pica! Zadnje dni jem same zelenjavne juhe, sm jih ze kr malo sita xrolleyesx . Dobre so pa se zmeraj prevec.

Dons imam pa ricet. Mijami

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...