Cookie 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 čist prewč glodam zadnje dni :xx!: pa same slane, mastne, sladke zadewšne, od kterih rit raste se pozna, da mraz prihaja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 jaz pa iz protesta ne bom nič več jedel do daljnega :xx!:tut tiramisuja ne? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Nič :xx!: Porny , danes sem pa skuhala tako košto,, ki bi jo jedel tudi ti.Kaj je bilo to takega??? Bila je enolončnica iz zelja, korenja, sojinih kosmičev, česna, lovorjevega lista, kumine, seveda je bilo soljeno in na koncu je bil dodan še paradižnikov pire. Bilo je njami in še je ostalo za večerjo.Seveda je bilo narejeno na olivnem olju. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ričet se kuha. pa mesar je imel zabavo, ko sem mu poskušala razložit kaj bi rada skuhala pa da naj mi da meso, ki bo ta pravo za to, za dve osebi.. (ričet in govejo juho, pa meso bi pojedli ven, tko da ne žil in kit).. pol pa še 5 dag jetrc.. nisem niti poskušala razlagat, da niso zame Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Ko sem natančno preštudiral sestavine sem ugotovil, da bi tole bilo res njami Kadar skuham kaj brezmesnega, se večkrat spomnim na tebe.Mislim, da znam skuhati iz zelenjavce, začimbic, soje, kar nekaj dobrih jedi.Verjemi ali ne moji so planili po košti. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Aliana moram te pograjati, da si čist prevzela Tristanove prehranjevalne navade še mal pa boš miši začela lovit, kaj to berem? Raje si za vzor vzami Aandrejo, poglej kak napredek je dosegla v tako kratkem času No, Porny. Hvala za pohvalo, vendar nisem vegi, ker jem še vedno meso. Ga je pa na krožniku veliko manj kot v preteklosti in mislim, da je bistvo vsega, da se v ničemer ne sme pretiravat pa se človek dobro in zdravo hrani. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Aliana moram te pograjati, da si čist prevzela Tristanove prehranjevalne navade še mal pa boš miši začela lovit, kaj to berem? Raje si za vzor vzami Aandrejo, poglej kak napredek je dosegla v tako kratkem času Mojih 48 kil pravi, da pod 18 stopinj rabi meso. ne morem se gret z zelenjavo. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Mojih 48 kil pravi, da pod 18 stopinj rabi meso. ne morem se gret z zelenjavo. Ne vem sicer koliko imaš v višino, vendar ti povem, da je v zmernosti vedno rešitev.Če ješ zmerno vsega po malem,je zagotovo telo dobilo vse, kar potrebuješ.Res pa je, da je mlajši človek dovzetnejši za mesek,kot starejši.Je pa dobro pripravljeno meso z zelenjavo in kakšno dobro prilogo- zakon. Vem, sam, na začetku so vsi tvoji recepti bili mesni, sedaj jih je pa zanemarljivo malo Ja, to je pa res. Ti pa povem, da so pač moji trije dečki hudi športniki in nucajo energijo.Moj dragi se velikokrat preizkuša v hudih obremenitvah - plezanje, ekstremno kolesarjenje, kmetovanje , ki nima strojev....skratka brez mesa bi ga skurilo.Jaz pa ugotavljam, da mi takole v petkih kar paše takle brezmesni post. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Pojma nimam kwa bom dans: kej mesnatega in mastnega (again), zebe me kt psa :xx!: Dop sm en jogurtek pa mal prepečenca, sam to ni to Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Ja, aandreja, se strinjam, zmerno. Pa poslušat se, mislim da je to ful pomembno. Glede na to, da mi kilaža ne skače nekaj strašno, je očitno tole ravno prav zame... Je pa tako, da čez leto skoraj nič mesa ne jem, ker mi sploh ne paše, zdaj ko se pa mraz začne, mi pa ful zadišijo kake goveje juhe in mineštrice s koščkom meska noter, pa kak zrezek na vsake par dni.. Porny.. mah.. povab me na tale falafa, pol se bom pa pogovarjala. Grozdje je skor splesnilo v hladilniku, sem ga skuhala zdajle.. kok je pa dober sok Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 dans so še naši mel tako kosilo, ki bi blo za tebe... zeljna juhakaneloni polnjeni z gobami(štorovke, gobani, lisičke...)zelena solatajabolčni štrudl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Danes sva z mojim posušila zadnje črne trobente. Ma kako so dobre v omakcah in juhicah... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Danes sva z mojim posušila zadnje črne trobente. Ma kako so dobre v omakcah in juhicah...če jih posušiš, so odlična začimba xsmx Ma jaz sem že prava nočna mora ha? Tolk sem zatežen pri men ob petkih nema mesa..tud rib ne....itak ga skoz majo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Danes še ne vem, kaj bom kuhala, morda najdem kakšno idejo pri vas.... Lep dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Danes še ne vem, kaj bom kuhala, morda najdem kakšno idejo pri vas.... Lep dan, Andreja Hojla, izgleda, da nihče danes ni kuhal???No, sem rešila problem kar sama. Kaj je bilo na mizi????Dobra gobova juha iz štorovk, puranji naravni zrezek, priloga -popečena bučka in riž, ter solata - radič, zelje in jajček.Popoldansko sladkanje pa bo z kostanjem in domačim moštom iz jabolk. Papa Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Danes sva z mojim posušila zadnje črne trobente. Ma kako so dobre v omakcah in juhicah... Tudi štrudelj lahko dober z njimi narediš Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Tudi štrudelj lahko dober z njimi narediš S čim je pa dober???A s skuto???Ali kakšnimi bučkami??? Saj so kot začimba in bi me zanimalo kako napravim, dapresenetim mojega gobarja.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Skuta, kisla smetana, kakšno jajce, pa če še ti kaj drugega pade na pamet. Z gobami pa ni za pretiravat, pustijo zelo močen okus. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Skuta, kisla smetana, kakšno jajce, pa če še ti kaj drugega pade na pamet. Z gobami pa ni za pretiravat, pustijo zelo močen okus. Hvala za recept. Bom poizkusila. Tobo malček v stilu bureka, samo bom pazila, da ne bo premastno. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Sm misnla, da sm neki čudnga skuhala, pa je čist kul. Zanimivo. Sm rižek skuhala, mal curryja dodala, pa začimbic, pa koruzo, čez pa gobovo omako in je dobr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ja, če je pa dobr. A teb ni? Jst ga skor povsod dam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ja, če je pa dobr. A teb ni? Jst ga skor povsod dam. men je tud čist msm obdobje currya in obdobje tabaska in čilija ko boš v londonu, naj te peljejo v eno pristno indijsko restavracijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 U, to pa res...nism še nikol indijske jedla, pa bi mi prov fajn blo za probat s prsti mal. Sej, po mojem se curryja slej ko prej prenaješ. Če bi ga res vsak dan šopu, sam, jst ga nekje 2-3x na tedn. Če mam cajt kuhat. Drgač ga pa tud po kak tedn dva ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 ko boš v londonu, naj te peljejo v eno pristno indijsko restavracijo Ja valda, da bankrotira. Razen, če ji greš za sponzorja. Imaš polno hudo dobrih indijskih štantov, evo eno slikico ... (chinese je naslednji, ta na sliki je indijski) Na tej slikici pa tisto, kar sem jaz izbrala - za podlago vedno dobiš riž s kurkumo (zaradi tega je rumen, ne zaradi curryja - curry je v indiji JED in ne začimba), potem pa ti čez naštepajo kar pač hočeš, jaz sem vzela krompir z blitvo pa omako iz čičerike. Pa obvezno preveri, da ni spicy, drugače bodo solze kar špricale ... Pa bože ne daj, da ugrizneš kako zeleno stebelce (na sliki). To je koriander, ki je ena izmed bolj gnusnih stvari na svetu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Podrobno in temeljito opisano. Se bom potrudila, da če bo že kej šprical, to ne bojo solze al pa kri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.