Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

post-6176-1192990777_thumb.jpg

Evo, tukaj še ena slika, da se vidi, kako velike so porcije. V bistvu se kar naješ.

Da pa prideš na tržnico (vikend), o kateri sem ti govorila, pa moraš na tej postaji dol stopit (na tej tržnici je polno teh štantov s hrano), ko prideš ven s postaje, se obrni desno (na kateremkoli izhodu pač ven stopiš) in se odpravi prosti vhodu v velikansko obzidje - za tem obzidjem je tržnica.

post-6176-1192990766_thumb.jpg

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Fajn je, če člouk nima pravih obveznosti in si dnevni ritem prikroji po svoje. Tako zdele kuham kosilo - ričet, v katerega sem namesto suhega mesa fuknu posušene jurčke. Pol, ob ene dvanajstih, ko bojo mel pošteni lde kosil, bom šel pa spat.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Na tej slikici pa tisto, kar sem jaz izbrala

uf, jaz tudi tole zadevo že sprobala :yumy: :yumy: pa nasploh imaš toliko različnih kuhinj v camdenu, tak da, pikica x8Dx x:px

Da pa prideš na tržnico

pa v camdenu je tudi ena fajna knjigarna, fuuul poceni knjige. ti priporočam x:)x

aja, zdle pa lačna ratala, ko gledala tele fotke x:o)x

grem si po banano pa jogurt x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:yumy:

Važi, šefica. :palec:

Aja, pa ne pričakuj kakih 3 vrečk daril od mene, k bojo itak v avtu cel mesc gnile! :vragec:

:inocent:... xcivx ... xideax ...:onfire:

Piki, en OS od mene te čaka x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sam neki bi glodala.

za zajtrk pokončala banano, jogurt, ovsene kosmiče

pol sejtan pa proseno kašo in repincl. aja, pa še žemljo

pa nekaj čokolade, one ta temne s čilijem

pa mandarine

pa zdajle spet mandarino, pa še oreške sem si privlekla pred pc x:o)x

... svet pripada tistim,

Danes smo jedli: tako fajno enolončnico. Nekaj narezanega mesa, zelenega fižola, krompirja, korenja, brokoli začimb. Pa puding za desert.

Se ga nabašemo kot norci - potem pa pride ta velka iz šole,lačna kot volk..si pogreje tole zadevo, nabaše..je..in naenkrat tišina za mizo...mami, jaz upam, da ni to, kar mislim, da je...iiiiiiiii..eeeeeee..pogledam. Je. Ena taka fajn rejena zelena gosenica je plavala sredi krožnika...

- Pa kaj se pritožuješ, to je tudi meso," se nekak probam pohecat..pa ni blo glih razumevanja...pravzaprav vsi zgroženi - kak te nisi pogledala...

toliko..o mojem danešnjem kuharskem uspehu.

Hvala bogi za sendviče, pa tistega, ki si jih je zmislil x:o)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hvala bogi za sendviče, pa tistega, ki si jih je zmislil x:o)x

Bil je jebeni kvartopirec, Sandwich po imenu, k je tok durh kartu, da se mu ni ljubilo it nič konkretnega požret, pa si je naročil futr v obliki sendviča, ki ima po njemu ime. x:o)x x:o)x

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Viš..končno enkrat ena korist od kvartopircev :2src:

Pozabila, da se malo prej spomnila, da so baje ene gosenice strupene, upam, da je tale bila med užitnimi x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sm misnla, da sm neki čudnga skuhala, pa je čist kul. Zanimivo. Sm rižek skuhala, mal curryja dodala, pa začimbic, pa koruzo, čez pa gobovo omako in je dobr. :vio: x:Dx

mmm, si mi lušte naredla :o|o: x:o)x

. Ena taka fajn rejena zelena gosenica je plavala sredi krožnika...

:wOOt: xg:Dx xg:Dx xg:Dx

čeprav, če pa bi se meni tole naredlo, mi pa ne bi blo do smeha x:o)x

... svet pripada tistim,

Spekla sem kruh s feto. :yumy: Pa enega navadnega. Tako da smo zdajle povečerjali :) Z dimljenim sirčkom. Zdravo, ni kaj x:o)x

Za kosilo je pa mami naredila tako dobro zelenjavno lazanjo xyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zjebal me je učeri. Bil sem v BTCju na tržnici, doživel šok, ko sem videl, da prodajajo jurčke (pri nas pa ne rastejo več) in verjetno pod vplivom tega šoka pozabil, da sem nehal jesti rdeče meso ter kupil dve pečenici. Olajševalna okoliščina j morda to, da pečenice pravzaprav niso videti kaj dosti rdeče.

la

Dobr, d je tale tema, d sm se spomnu, a moram dat jurčke tajat.

alalal

jaz imam prav občutek, da se ti bo zgodilo sledeče.

eno noč, ko boš dajal spodnji in zgornji veki možnost, da se pobližje spoznavata, bo zlikavec (to je ta, ki mu pri 30 še vedno lika mama) preoblečen v sestradanega janeza janšo (ali kakšnega izmed teh grozečih pojav) napadel plen v tvojem zmrzovalniku. če se boš še malo hvalil, bo odnesel pa še skrinjo. :fiju:

jaz imam prav občutek, da se ti bo zgodilo sledeče.

eno noč, ko boš dajal spodnji in zgornji veki možnost, da se pobližje spoznavata, bo zlikavec (to je ta, ki mu pri 30 še vedno lika mama) preoblečen v sestradanega janeza janšo (ali kakšno izmed teh grozečih pojav) napadel plen v tvojem zmrzovalniku. če se boš še malo hvalil, bo odnesel pa še skrinjo. :fiju:

Skrinja je zlata vredna. Sem se odloču, da se bom šel pozimi sam s sabo eno akcijo, pri tem pa rabim razumevanje mojih strank, da ne bi blo treba slučajno kj delat. Probu bom namreč en mesec (o.k., al pa vsaj 14 dni) nič v civilizacjo it. Če si pa pozim skos v brlogu, je pa brez skrinje težka.

lalala

Skrinja je zlata vredna. Sem se odloču, da se bom šel pozimi sam s sabo eno akcijo, pri tem pa rabim razumevanje mojih strank, da ne bi blo treba slučajno kj delat. Probu bom namreč en mesec (o.k., al pa vsaj 14 dni) nič v civilizacjo it. Če si pa pozim skos v brlogu, je pa brez skrinje težka.

lalala

si se zbal, da bo šla po gobe tvoja zaloga pa apeliraš na janšo, naj ti vendar pusti skrinjo? hm.

kaj pa kaniš počet 14 dni v brlogu? a boš skušal postat medved?

si se zbal, da bo šla po gobe tvoja zaloga pa apeliraš na janšo, naj ti vendar pusti skrinjo? hm.

kaj pa kaniš počet dni v brlogu? a boš skušal postat medved za 14 dni?

Vedno pač kaj počnem. Moje funkcioniranje in počutje ni zelo odvisno od folka, da bi recimo zaradi koga "moral" v civilizacijo. Sicer pa folk najde do mene x:o)x .

la

zelo zanimivo...to ostat 14 dni v brlogu, jaz bi tudi z veseljem, če bi šlo x:)x

bi bilo zanimivo poizkusit, koliko zdržiš brez težav brez stikov z zunanjim svetom...se pravi brez telefona, rtv in interneta

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...