girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Evo, tukaj še ena slika, da se vidi, kako velike so porcije. V bistvu se kar naješ. Da pa prideš na tržnico (vikend), o kateri sem ti govorila, pa moraš na tej postaji dol stopit (na tej tržnici je polno teh štantov s hrano), ko prideš ven s postaje, se obrni desno (na kateremkoli izhodu pač ven stopiš) in se odpravi prosti vhodu v velikansko obzidje - za tem obzidjem je tržnica. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Važi, šefica. Aja, pa ne pričakuj kakih 3 vrečk daril od mene, k bojo itak v avtu cel mesc gnile! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Fajn je, če člouk nima pravih obveznosti in si dnevni ritem prikroji po svoje. Tako zdele kuham kosilo - ričet, v katerega sem namesto suhega mesa fuknu posušene jurčke. Pol, ob ene dvanajstih, ko bojo mel pošteni lde kosil, bom šel pa spat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Na tej slikici pa tisto, kar sem jaz izbralauf, jaz tudi tole zadevo že sprobala pa nasploh imaš toliko različnih kuhinj v camdenu, tak da, pikica Da pa prideš na tržnicopa v camdenu je tudi ena fajna knjigarna, fuuul poceni knjige. ti priporočam ***aja, zdle pa lačna ratala, ko gledala tele fotke grem si po banano pa jogurt Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Važi, šefica. Aja, pa ne pričakuj kakih 3 vrečk daril od mene, k bojo itak v avtu cel mesc gnile! ... ... ... Piki, en OS od mene te čaka Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Danes bo pa segedinar, ki sem ga včeraj skuhala. Njami.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 sam neki bi glodala.za zajtrk pokončala banano, jogurt, ovsene kosmičepol sejtan pa proseno kašo in repincl. aja, pa še žemljopa nekaj čokolade, one ta temne s čilijempa mandarinepa zdajle spet mandarino, pa še oreške sem si privlekla pred pc Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Danes smo jedli: tako fajno enolončnico. Nekaj narezanega mesa, zelenega fižola, krompirja, korenja, brokoli začimb. Pa puding za desert.Se ga nabašemo kot norci - potem pa pride ta velka iz šole,lačna kot volk..si pogreje tole zadevo, nabaše..je..in naenkrat tišina za mizo...mami, jaz upam, da ni to, kar mislim, da je...iiiiiiiii..eeeeeee..pogledam. Je. Ena taka fajn rejena zelena gosenica je plavala sredi krožnika... - Pa kaj se pritožuješ, to je tudi meso," se nekak probam pohecat..pa ni blo glih razumevanja...pravzaprav vsi zgroženi - kak te nisi pogledala...toliko..o mojem danešnjem kuharskem uspehu.Hvala bogi za sendviče, pa tistega, ki si jih je zmislil Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Hvala bogi za sendviče, pa tistega, ki si jih je zmislil Bil je jebeni kvartopirec, Sandwich po imenu, k je tok durh kartu, da se mu ni ljubilo it nič konkretnega požret, pa si je naročil futr v obliki sendviča, ki ima po njemu ime. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Viš..končno enkrat ena korist od kvartopircev Pozabila, da se malo prej spomnila, da so baje ene gosenice strupene, upam, da je tale bila med užitnimi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Sm misnla, da sm neki čudnga skuhala, pa je čist kul. Zanimivo. Sm rižek skuhala, mal curryja dodala, pa začimbic, pa koruzo, čez pa gobovo omako in je dobr. mmm, si mi lušte naredla . Ena taka fajn rejena zelena gosenica je plavala sredi krožnika... čeprav, če pa bi se meni tole naredlo, mi pa ne bi blo do smeha Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 čokolino pokončala zjutrajza kosilo pa fuuul dobro joto Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Danes pa je bil pravi pasul in seveda malo prekajene šunkice. Pasulj sem skuhala včeraj zvečer,ker je vedno boljši drug dan. Njami.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 zelenjavna enolončnica prejle pa malo pršuta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Spekla sem kruh s feto. Pa enega navadnega. Tako da smo zdajle povečerjali Z dimljenim sirčkom. Zdravo, ni kaj Za kosilo je pa mami naredila tako dobro zelenjavno lazanjo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Zjebal me je učeri. Bil sem v BTCju na tržnici, doživel šok, ko sem videl, da prodajajo jurčke (pri nas pa ne rastejo več) in verjetno pod vplivom tega šoka pozabil, da sem nehal jesti rdeče meso ter kupil dve pečenici. Olajševalna okoliščina j morda to, da pečenice pravzaprav niso videti kaj dosti rdeče. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Dobro jutro ! Danes se bomomastili z mesno štruco, kot priloga pa bo por, brokoli in tenstan krompir, solata:radič, motovilec in fižol. Njami Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Danes bom naredila špinačko, ki sem jo včeraj kupila na trgu ne vem še kaj bo zraven, ampak vseeno, ker je špinača ta glavna Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 zelenjavna enolončnica prejle pa malo pršuta Nič nisi imela gosenice poleg?? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Dobr, d je tale tema, d sm se spomnu, a moram dat jurčke tajat. alalal Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Dobr, d je tale tema, d sm se spomnu, a moram dat jurčke tajat. alalaljaz imam prav občutek, da se ti bo zgodilo sledeče.eno noč, ko boš dajal spodnji in zgornji veki možnost, da se pobližje spoznavata, bo zlikavec (to je ta, ki mu pri 30 še vedno lika mama) preoblečen v sestradanega janeza janšo (ali kakšnega izmed teh grozečih pojav) napadel plen v tvojem zmrzovalniku. če se boš še malo hvalil, bo odnesel pa še skrinjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 jaz imam prav občutek, da se ti bo zgodilo sledeče.eno noč, ko boš dajal spodnji in zgornji veki možnost, da se pobližje spoznavata, bo zlikavec (to je ta, ki mu pri 30 še vedno lika mama) preoblečen v sestradanega janeza janšo (ali kakšno izmed teh grozečih pojav) napadel plen v tvojem zmrzovalniku. če se boš še malo hvalil, bo odnesel pa še skrinjo. Skrinja je zlata vredna. Sem se odloču, da se bom šel pozimi sam s sabo eno akcijo, pri tem pa rabim razumevanje mojih strank, da ne bi blo treba slučajno kj delat. Probu bom namreč en mesec (o.k., al pa vsaj 14 dni) nič v civilizacjo it. Če si pa pozim skos v brlogu, je pa brez skrinje težka. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Skrinja je zlata vredna. Sem se odloču, da se bom šel pozimi sam s sabo eno akcijo, pri tem pa rabim razumevanje mojih strank, da ne bi blo treba slučajno kj delat. Probu bom namreč en mesec (o.k., al pa vsaj 14 dni) nič v civilizacjo it. Če si pa pozim skos v brlogu, je pa brez skrinje težka. lalalasi se zbal, da bo šla po gobe tvoja zaloga pa apeliraš na janšo, naj ti vendar pusti skrinjo? hm.kaj pa kaniš počet 14 dni v brlogu? a boš skušal postat medved? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 si se zbal, da bo šla po gobe tvoja zaloga pa apeliraš na janšo, naj ti vendar pusti skrinjo? hm.kaj pa kaniš počet dni v brlogu? a boš skušal postat medved za 14 dni? Vedno pač kaj počnem. Moje funkcioniranje in počutje ni zelo odvisno od folka, da bi recimo zaradi koga "moral" v civilizacijo. Sicer pa folk najde do mene . la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 zelo zanimivo...to ostat 14 dni v brlogu, jaz bi tudi z veseljem, če bi šlo bi bilo zanimivo poizkusit, koliko zdržiš brez težav brez stikov z zunanjim svetom...se pravi brez telefona, rtv in interneta Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.