vilamalina 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Vedno pač kaj počnem. Moje funkcioniranje in počutje ni zelo odvisno od folka, da bi recimo zaradi koga "moral" v civilizacijo. Sicer pa folk najde do mene . laa si se razhudil name? če je krompir razhudnik, si se lahko tudi razkrompiril.sem malo čebelca danes. aja, za kosilo bom pa endivijo s krompirjem. veliko skledo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 a si se razhudil name? ??? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 redečo peso, rdečo peso, rdečo pesoa sm omenla rdečo peso le kaj je na tej pesi, ker drgač je sploh ne jem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 ???si tako resnobno odgovoril, da če bi bila polž, bi se gotovo zabarikadirala v hiško za en teden. tako je pa nimam in sem še zmeraj tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 polnozrnati kus kus Na tole sem včasih krape lovil. Pa zgleda, da Pornyji tud prjemajo ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Mislim, krapi so pa taka nesnaga neokusna, še z blatom se hranijo in jih je sama tolšča, fuj in fej Posploševanje. Če bi tebi kdo kaj podobnega rekel za ciple, bi mu verjetno razložil, da sta v grobem dve vrsti - tisti, ki rijejo po dnu in oni, ki hrano pobirajo višje. Enako je s krapi, le da ni pogojeno z vrsto, ampak z življenjskimi pogoji. Ponekod hrano iščejo po blatu in smrdijo, v ribogojnicah ležijo in žrejo, zato so mastni. Kadar pa so življenjski pogoji takšni, da pobirajo hrano iz vodnega rastlinja, hkrati pa morajo veliko preplavati, da se nahranijo, so odlični. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Pita jabolčna ali pita višnjeva, to je zdaj vprašanje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Jaz sem zanč krapa v bosni probala.. kul okus, sam mal so pretiraval s cvretjem.. bla dons na obisku pri sorodnikih.. tamal glih strahce iz buč delal in so stran metal tist not.. sem si nabrala eno vrečo in doma en krompir in česen še dodala, skuhala, zmiksala... dodala sol, ingver, mal popra in na konc konzervo leče.. kok je pa dobr sladko pekoče.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 evo, včer sm kosila špagete z paradižnikovo omako, bučkami in dimljenim sirom dans bi jedla pa rdeč radič s toplim krompirjem, sam klinc, k nimam radiča Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 jaz tudi včeraj špagete s paradižnikovo omako. danes bo pa cel dan kar sadje. če mi bo ratal pri vsej tej moji požrešnosti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 naravni zrezki v gobovi omaki, pa riž in radič s toplim krompirjem, mogoče jajca zraven uleti. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 ravn pokončala mal jogurta pa banano aja, včeraj mi je končno ratal, sem imela sadni dan hm, za kosilo pa najbrž prosena kaša in ne vem kaj še zraven Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 joj, včery sm kupila rdeč radič, pa vidla pol še ksl zelje, pa sm pol kar dušeno kislo zelje pripravila - glede na mraz, ki postaja iz dneva v dan izrazitejši...tko da dans bo dušeno kislo zelje, pa še eno baso sm not narezbarila kakije srkam pa še dve mandarini mampa jogurt tut limonino krostato sm pa že fentala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Včeraj se je kuhalo samo: pečene krvavice in krompirjeva solata..ok. solato sem pač potem naredila, ko bil krompir kuhan. Zvečer pa mlečni riž. Danes si ta mala izprosila testenine s tuno in radič. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Dans pečene svinjska rebra z lovorjem. Mrbit še kej zelenjavngea ala radič s krompirjem zrawn; sam zna bit, da bo sam meso...se mi že sanja o njem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Testenine sva mela zdajle z bratom za malco...kaj bomo pa doma kuhali pa še ne vem.. sem si pa nabavla v Kalčku kokosovo mast, da sprobamo to čudo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Danes bo pa improvizacija: zelenjavna rižota. Pa kruh bom spekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Testenine sva mela zdajle z bratom za malco...kaj bomo pa doma kuhali pa še ne vem.. sem si pa nabavla v Kalčku kokosovo mast, da sprobamo to čudo... Kje pa se to uporablja??? Za zajtrk sem makovko s sirovim namazom in kislim zeljem, za kosilo bom pa en ocvrt krompir (ali v obliki palčk ali pa krhljev, ne vem še točno), pa hrenovko pa zenf. Imam še sicer bučko v hladilniku, ampak to se mi že zdi preveč pajsanja za danes. Za jutri me pa špinačni in gobovi njoki čakajo v hladilniku. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Kje pa se to uporablja??? Uporablja se jo za cvrtje in pečenje. Fora je v tem, da pri visokih temperaturah ne spremeni svoje sestave (nasičena maščoba). Ker naprimer če cvreš na olivnem olju, se mu spremeni sestava, ki postane v bistvu strupena (sproščajo se neke toksične snovi). Naj me kdo popravi, da bo točno. Jaz kokosove masti ne maram, ker preveč čutim okus (razen pri sladicah itd.). Za peko (pač pri visokih temperaturah) uporabljam raje arašidovo olje. Evo: Ko izpostavimo zdrave maščobe svetlobi, kisiku in visokim temperaturam oziroma s tem, ko segrevamo (ob npr. cvrtju) nenasičene maščobe, bogate z EFA, se le-te spremenijo v strupene snovi. Dr. Erasmus pravi, da se EFA med termično obdelavo, tj. pri visokih temperaturah spremenijo v zdravju škodljive snovi, delež nasičenih maščobnih kislin v takem olju pa ostane precej manj poškodovan Zdaj, uporablja se pri sladicah, jaz sem poskušala tudi druge stvari, eni ga uporabljajo tudi za namaz...Aja, pa spomnila sem se, da je tudi dober za kožo pa naredi lepšo polt, če se namažeš pred sončenjem... Aja, jedla sem pa malancane. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 jaz sem čebulo za testenine popražla na kokosovi, pa ni nihče opazil razlike... bomo še mal testirali.. sam po pravici.. mi grejo mal na živce teli 'znanstveni' prispevki.. kake strupene snovi nastanejo, kako nastanejo, kaj naredijo? človek mal skeptičen postane, ko takele bere... ko je kao laično napisano, da bi vsi štekal, pove pa v bistvu čist nič.. jaz sem pa govejo juho včer skuhala, drugač sva bla pa zdajle v Napoliju na čevapih.. bolj bljak vse skup, če mene kdo vpraša... v harambaši so 100x boljši..jutr povabljena na gosko in dodatke, po vikendu pa čiščenje s prosom po Rubyjinem receptu... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 v nekem smislu clo pashe v tole temo.... x:Dx P O Z O R ! ! ! http://www.drogart.org/forum/index.php?showtopic=931256 zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 sam po pravici.. mi grejo mal na živce teli 'znanstveni' prispevki.. kake strupene snovi nastanejo, kako nastanejo, kaj naredijo? človek mal skeptičen postane, ko takele bere... ko je kao laično napisano, da bi vsi štekal, pove pa v bistvu čist nič.. Eh, če bi ti znanstveniki videli, v kakšnem stanju je moja ponev, jih olje več prav nič ne bi sekiralo, ne glede na to, katere sorte je ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Prav firbec me, kakšno je to tvoje čudo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 danes jemo enormne kolicine hrena....s cimerkoli ze! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Pismo Na koncu prava požrtija. Me frendica popoldan pokliče - pridi na babji čwek..in tole prineslo: pečeno kuro, mlince, rdeče zelje, solato, kompot, domač rafaelo, moje kekse, mošt.toliko o čweku - sicer pa ne moreš pet ur jezika vrtet Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.