Guest Jeti 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Aha, a je v tem kaj čudnega ne ... samo opažam, da jo večina ljudi ... okoli mene ... ne mara ... meni je dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Nič čudno gledat Jeti - jaz sem tudi, ko mi soseda pravi, kako dobra je endivija pol.Samo v razbeljene ocvirke not pol pokneš kislo smetano, da se fino razstopi in takoj pokneš na solato, pa zmešaš..res je dobra.Bom probala jaz še tole čudo z radičem(in koruzo) Jaz maram kolerabo - samo je premalo kandidatov pri nas, ki bi jo marali, torej ni na jedilniku. Ok..najraje imam naribano in polito z bučnim oljem in kisom..ampak kaj, ko me pol tako želodec boli, da nisem za nič..joj ne - črna redkev je tista, po kateri me želodec boli Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 danes sem nakuhala:tortilje z buckami in fizolom in kislo smetano in solatko in vsem kar zraven spada....ogromno skledo cesna z radicem in motovilcem in rukolco....vitlof skuhan z mozzarelo cez...tople sendvice s pestom in mozzarelo...in eno crno redkev in eno repico...za ob strani! hm...pa obljubim, da nisem ves dan samo jedla za jutri imam v planu: nekaj z buco spagetarico ...brsticni ohrovt...naprej se ne vem (cutim, da bo kmalu dan za ribe in/ali gobe...) totalno ljubim kuhat in trenutno sem cisto noter.... problem: imam rada VSE (razen kompota)kar prijeten problem, v bistvu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 u, fajnjaz sem si kupila ene prosene kosmiče v Millerju in so res dobri Prosene kosmiče ali ovsene?Za prosene še nikoli nisem slišala. Kako se pripravljajo? Zanimivo, dva obroka prosene kaše šele imela pa kako mi zdaj manjka sladkor, sol, ma karkol z okusom Ko na pari kuhaš proseno kašo jo soliš, in vsake toliko premešaš. Preden jo poješ, jo obrneš v ponvici s kakšno kapljo olivnega olja. Prav tako jo soliš, če jo kuhaš v vodi.P.s. Nič ne bo iz tega, če ni probiotičnih bacilčkov zraven! In še manj, če bodo po treh dneh padli kaki čevapi al gora kakšnih sladkarij. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 rubyyyyyyyyyyyy Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 ne ... samo opažam, da jo večina ljudi ... okoli mene ... ne mara ... meni je dobra Ni je čez kolerabo, sem zasvojena z njo . Večina misli, da je to hrana za pujse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 ... kupila zadnjič zmrznjene jurčke v kockah ... nebene razlike od svežih ... njamikje jst bi tut to mela Ok..najraje imam naribano in polito z bučnim oljem in kisom..ampak kaj, ko me pol tako želodec boli, da nisem za nič..joj ne - črna redkev je tista, po kateri me želodec boli a dej, a veš, da men tut ne naredi dobro v želodcu tale črna redkev (jst delam v kombinaciji z naribanim jabolkom), ampak je dobro danes sem nakuhala:tortilje z buckami in fizolom in kislo smetano in solatko in vsem kar zraven spada....ogromno skledo cesna z radicem in motovilcem in rukolco....vitlof skuhan z mozzarelo cez...tople sendvice s pestom in mozzarelo...in eno crno redkev in eno repico...za ob strani!in kaj ste praznovali Prosene kosmiče ali ovsene?P.s. Nič ne bo iz tega, če ni probiotičnih bacilčkov zraven! In še manj, če bodo po treh dneh padli kaki čevapi al gora kakšnih sladkarij.Jst tut prvič čujem za prosene kosmiče pa da se malo považim...kupila tele kapsulirane probiotike (Florazym)...se držim jemanja po navodilu, sam je klinc, so dragi (ok, relativno, sam še zmeri ne vem iz česa so narjene kapsule, al so plastične al celulozne), žrl naj bi jih tut vsaj pol leta...bom vidla, kok cajta bo to pr men na meniju ***********pa da ne bo čist off topic...danes bom čompe s ksl.smetano in naseckano panceto. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Prosene kosmiče ali ovsene?Za prosene še nikoli nisem slišala. Kako se pripravljajo? Ko na pari kuhaš proseno kašo jo soliš, in vsake toliko premešaš. Preden jo poješ, jo obrneš v ponvici s kakšno kapljo olivnega olja. Prav tako jo soliš, če jo kuhaš v vodi.P.s. Nič ne bo iz tega, če ni probiotičnih bacilčkov zraven! In še manj, če bodo po treh dneh padli kaki čevapi al gora kakšnih sladkarij. evo, tabletke sem šla včer popoldne iskat, po navodilu, da lahk solim sem tud do kosila pogruntala in sva zvečer že čist uživala ne bo čevapčičev, obljubim sladkarij pa itak ne jem načeloma... pa tud, danes mi že nič več ne manjka.. saj sem se spomnila, da je blo isto, ko sem delala enotedenski post.. prvi dan bi pojedla vse, kar je mim prišlo, sam zarad občutka, da bi morala nekaj jest in bit lačna... drugi dan je bilo pa že ok Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 kje jst bi tut to mela mečkator ... proizvaja ze-go ... Vrhnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Brusnični sok bom pila. To bo moja hrana danes.Sitna.press kje se pa dobi ... nora na brusnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 dobi se v raznih trgovinah z zdravo hrano in v matik lekarnah in verjetno se kje.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 danes sem nakuhala:tortilje z buckami in fizolom in kislo smetano in solatko in vsem kar zraven spada....ogromno skledo cesna z radicem in motovilcem in rukolco....vitlof skuhan z mozzarelo cez...tople sendvice s pestom in mozzarelo...in eno crno redkev in eno repico...za ob strani! hm...pa obljubim, da nisem ves dan samo jedla A zarad kuhanja nis mela cajta na per it, al zato, ker sem se v trenutku, ko sva se srečala, tako zmedel, da sem ti najprej predlagal kavo namest pera? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 neee no! saj sem povedala kam grem ne laze pa ne, ciciban! si me pa tudi ti malo zmedel s kavo....ker je ze toliko casa ne pijem, da sploh nisem vedla, kaj bi rad pa itak...je bilo totalno bizarno te srecat, ker tam nikoli nikogar ne srecam, tebe pa itak nikoli ne srecam nitikje drugje se boma dobila enkrat, lahko prineses kako litijsko podust marinirano v peru, al neki Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 kje jst bi tut to mela pa da se malo považim...kupila tele kapsulirane probiotike (Florazym)...se držim jemanja po navodilu, sam je klinc, so dragi (ok, relativno, sam še zmeri ne vem iz česa so narjene kapsule, al so plastične al celulozne), žrl naj bi jih tut vsaj pol leta...bom vidla, kok cajta bo to pr men na meniju :o|oCookie , si kupila izredno kvaliteten proizvod , dober probiotik je treba žal mastno plačat. Edino kar me moti pri tem je, da ga pri nas- to je italijanski proizvod- naročiš v lekarni, in ti ga dajo potem v taki hladilni vrečki in naročijo, da ga takoj daš v hladilnik in tam ves čas hraniš. a v slo je v sanolaborju kar na polici.Cookie ti se spoznaš na tele zadeve, a veš kaj o tem?Ali je treva probiotike hranit na hladnem?P.s. Zadevo jemlješ, če imaš prebavne težave; napenjanje, zaprtost/driska/jemanje antibiotikov, vnetja mehurja.... evo, tabletke sem šla včer popoldne iskat, po navodilu, da lahk solim sem tud do kosila pogruntala in sva zvečer že čist uživala ne bo čevapčičev, obljubim sladkarij pa itak ne jem načeloma... pa tud, danes mi že nič več ne manjka.. saj sem se spomnila, da je blo isto, ko sem delala enotedenski post.. prvi dan bi pojedla vse, kar je mim prišlo, sam zarad občutka, da bi morala nekaj jest in bit lačna... drugi dan je bilo pa že ok Korajžno , začetek je zmeraj koma, pol pa se človek vsega navadi. Tudi slabega :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 mečkator ... proizvaja ze-go ... VrhnikaTnx Sitna.pressWelcome to the club ...ti se spoznaš na tele zadeve, a veš kaj o tem?Ali je treva probiotike hranit na hladnem?žal se čist NIČ ne spoznam na to vendar, če sklepam po vsem ostalem (e.o., olja, zdravila, tablete, kozmetika), bi rekla, da je hramba v hladilniku (torej na hladnem in temnem) vsekakor veliko boljša, kot nekje na polici Tudi jaz sem kupila v Sanolaborju (polica), ker v bližnji lekarni niso nikol čuli za to.Začela jemat, da odrečem gostoljubje kandidi - ker med drugim, je tale moja tečnoba presegla vse meje dobrega okusa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Prosene kosmiče ali ovsene?Za prosene še nikoli nisem slišala. Kako se pripravljajo? Ko na pari kuhaš proseno kašo jo soliš, in vsake toliko premešaš. Preden jo poješ, jo obrneš v ponvici s kakšno kapljo olivnega olja. Prav tako jo soliš, če jo kuhaš v vodi.P.s. Nič ne bo iz tega, če ni probiotičnih bacilčkov zraven! In še manj, če bodo po treh dneh padli kaki čevapi al gora kakšnih sladkarij. prosene, jasej tudi piše na škatli, da so to prvi taki kosmiči, take blazinice so, maš pa jih z jagodo, medom al pa čokoladočaki, grem v kuhinjo po škatlo...evo, prepis : HIRSE KNUSPERKISSENprosene blazinice so prvi izdelek, ki je narejen na osnovi prosa....bla, bla...Proso vsebuje pomembne hranilne minerale in snovi ter tako pomaga pri izgradnji las, kože in nohtov. Hrustljave blazinice so izdelane pod strogim nadzorom kakovosti.... ne vsebuje glutena pa še dobro je ful Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Zajtrk: čokolinoMalica: frutabela Kosilo: testenine z mamino gobovo omako Večerja: gobice z jajčkom Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 veliko solat danes, ene 3... pa en super domac ajdov kruh z enim namazom iz lece in zelenjave in zacimb, ne vem vec kaj vse sem dala noter...pa taisti super kruh z namazom iz rozicev in boba in lesnikov (hudoooo!)malo cokolade in piskotov, vitlof z mozzarelco...cokolado z brinom in pehtranom zdaj mi spet vlece na slano, prsut bi problem je v tem, ko mi pase sladko...pol pa spet malo slano....pa spet malo sladko....itdni konca Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 kaj pa je vitlof ? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 un ta podolgovat radič... mensezdi še kar na ptičji hrani vztrajamo.. še danes.. jutr pa na čevapčiče x:px ma ne, kako zelenjavno juhco sanjam že cel teden.. pa palačinke iz pirine moke.. zanč jih je frend naredil brez jajc in mleka.. pa so ble celo užitne, svašta.. tole proso bo pa ostalo na jedilniku, sva se že odločla.. z dodatki sicer, mal kisle smetane čez mora bit božansko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 a odrečem gostoljubje kandidi - ker med drugim, je tale moja tečnoba presegla vse meje dobrega okusa pri kandidi je zelo učikovita glina in vsi presni zelenjavni sokovi Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 ja, belgijski radic....v bistvu je to ista druzina kot endivja, cikorija...malo manj grenak kot cikorija,meni je blazno dober, ampak se ne omejujem, jem vse mozne reci na ta nacin...tudi navaden glavnati radic tako skuham kdaj.surov bolj greni, se ga da surovega v solate, dober je s kaksnimi francoskimi prelivi (rozine in orehi in takle)ampak meni je vsec skuhan, pa cez sir ali prsut, jaz dam mozzarello pa malo kako zacimbico in mi je super,se je sicer kot (bolj zimska) priloga, jaz pa kar kot glavno jed....lahko das spodaj se kako kaso, npr...(skuhas ga itak posebej: glavico prerezes na pol, tanajbolj trdi del stebelca spodaj po potrebi izdolbes, vrzes v krop, skuhas-par minut-odcedis, das v ponev ali pecico, sir cez (ali prsut/sunko+sir) da se stopi in jes.ce das spodaj se kaksno kaso ali kaso z zelenjavo....ali cous cous....imas pa ze cel obrok ce ti je vsec grenko, drugace ne preide v postev! http://www.jetfresh.com.au/witlof.html Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 un ta podolgovat radič... mensezdi še kar na ptičji hrani vztrajamo.. še danes.. jutr pa na čevapčiče x:px ma ne, kako zelenjavno juhco sanjam že cel teden.. pa palačinke iz pirine moke.. zanč jih je frend naredil brez jajc in mleka.. pa so ble celo užitne, svašta.. tole proso bo pa ostalo na jedilniku, sva se že odločla.. z dodatki sicer, mal kisle smetane čez mora bit božansko Aliana ... proso lahko delaš na 1001 način ... kot jedi z rižem ... v sladicah ... kot priloga ali dodatek v juhe, obare ...po moje brez veze takšen 3-dnevni post z njim ... ok ... moje mišljenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 joj, pa v krop vržena cikorija še mlačna zabeljena z olivnim oljem in balzamičnim kisom, na vrh pa narezano trdokuhano jajce. mmm...pa kaj sline cedim, saj sem lihkar jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 @ Jeti: Ja, sem ugotovila.. sva vmes, ko sva ga 'surovega' glodala ugotavljala kam vse se ga da vtaknit.. pa še kako drugo žito bomo sprobali.. mah ene take stvari, ki jih doma nikol nismo povohali.. sem glih danes si doma porcijo kaše pripravla pa je mami nekaj probavala in ugotavljala kako bi ona tud to jedla in kuhala, sam kaj ko noben ne bo jedel.. jaz mislim, da se moti, sam.. ma njen problem, tam so itak na jedilniku skoz ene in iste stvari krompir-meso-solata v par variacijah... kar se diete tiče.. ne vem.. škodi zihr ne.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.