tinka 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 ampak...nima logike nekako.ce sem prav razumela 3dnevni post na prosu?kratki intenzivni posti so priporocljivi kot cistilni (ce sploh, ker je to neprimerno v bistvu za vecino ljudi...)in proso nima te funkcije...ampak: ce se vidva dobro pocutita, je pac ok, ima morda kak drugi plus Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 od profija: jurčki, zmrznjeni ali vloćeni, da v mečkatorju, od ze-go Drenov Grič.Zdej ne vem če lahko: prite mal na Vrhnko pogledat, mamo eno krasno trgovino z vrtninami DG 69, nasprot Botra.Morbit je res mal dražje, je pa kvaliteta in nekaj imajo tudi biološko pridelane zelenjave in sadja. Če je to preveč REKLMA pa zbrište. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 prosene, jasej tudi piše na škatli, da so to prvi taki kosmiči, take blazinice so, maš pa jih z jagodo, medom al pa čokoladočaki, grem v kuhinjo po škatlo...evo, prepis : HIRSE KNUSPERKISSENprosene blazinice so prvi izdelek, ki je narejen na osnovi prosa....bla, bla...Proso vsebuje pomembne hranilne minerale in snovi ter tako pomaga pri izgradnji las, kože in nohtov. Hrustljave blazinice so izdelane pod strogim nadzorom kakovosti....ne vsebuje glutenapa še dobro je ful Najlepša hvala!Sem bila danes v Prestolnici in šla v Mueller. Nabavila sem sicer naravne, brez dodatkov, Cosma pl. Ljubljanska pa tiste s čokolado Kakšen dober izbor kosmičev in takih zadev imajo! Za znalce in nejeverne TomažeProsena kaša:Proso je eno izmed najkvalitetnejših žitaric. Vsebuje veliko mineralov in 11 aminokislin, vitamina B1 in B2 ter silicij, ki je pomemben za dobro rast las, nohtov in zdravo kožo.Je izredno prebavljiv, uživanje prosa se svetuje pri vseh boleznih prebavnih organov, predvsem želodca, vranice in trebušne slinavke. Zaradi pravilnega razvoja in delovanja prebavnih organov se zelo priporoča v pediatriji. Je brez glutena. Prosena kaša deluje podobno kot polenta-, dobro očisti stene želodca v katerem se ostanki rdečega mesa lahko kopičijo po več let!!! Tri dnevno čiščenje s prosom (prehranjevanje s prosom)+ dober probiotik vsaj 3 tedne razbremeni prebavne organe in počisti iz telesa 'stare grehe'. Prav tako očisti črevesne resice, med tri dnevno dieto telo zahteva večkrat na dan iztrebljanje. S pomočjo prosene kaše torej pride do čiščenja, probiotiki pa vzpostavijo optimalno črevesno floro, ki je bistvenega pomena za dobro delovanje prebavnih organov. Zato se tako čiščenje priporoča po praznikih ali najbolj optimalno bi bilo 4 x letno.Proso je najmanj dovzetno za plesni in posledično za glivice, zato je skupaj z integralnim rižem edini dovoljeni ogljikov hidrat v prehrani tistih, ki so fasali kandidozo (želodčno, ali kako drugo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Najlepša hvala!Sem bila danes v Prestolnici in šla v Mueller. Nabavila sem sicer naravne, brez dodatkov, Cosma pl. Ljubljanska pa tiste s čokolado Kakšen dober izbor kosmičev in takih zadev imajo! Za znalce in nejeverne TomažeProsena kaša:Proso je eno izmed najkvalitetnejših žitaric. Vsebuje veliko mineralov in 11 aminokislin, vitamina B1 in B2 ter silicij, ki je pomemben za dobro rast las, nohtov in zdravo kožo.Je izredno prebavljiv, uživanje prosa se svetuje pri vseh boleznih prebavnih organov, predvsem želodca, vranice in trebušne slinavke. Zaradi pravilnega razvoja in delovanja prebavnih organov se zelo priporoča v pediatriji. Je brez glutena. Prosena kaša deluje podobno kot polenta-, dobro očisti stene želodca v katerem se ostanki rdečega mesa lahko kopičijo po več let!!! Tri dnevno čiščenje s prosom (prehranjevanje s prosom)+ dober probiotik vsaj 3 tedne razbremeni prebavne organe in počisti iz telesa 'stare grehe'. Prav tako očisti črevesne resice, med tri dnevno dieto telo zahteva večkrat na dan iztrebljanje. S pomočjo prosene kaše torej pride do čiščenja, probiotiki pa vzpostavijo optimalno črevesno floro, ki je bistvenega pomena za dobro delovanje prebavnih organov. Zato se tako čiščenje priporoča po praznikih ali najbolj optimalno bi bilo 4 x letno.Proso je najmanj dovzetno za plesni in posledično za glivice, zato je skupaj z integralnim rižem edini dovoljeni ogljikov hidrat v prehrani tistih, ki so fasali kandidozo (želodčno, ali kako drugo) no, fajntole za kandidozo pa nisem vedelahvala za info Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 veliko solat danes, ene 3... pa en super domac ajdov kruh z enim namazom iz lece in zelenjave in zacimb, ne vem vec kaj vse sem dala noter... A se je teb čist sfrtajčkal, al kwa. Iz leš delaš namaz? Verjetno kontaktnih; iz povečevalnega stekla torej? Svašta ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 sarmo - pa jutri tud, pa še pol, če ne bo prej zmanjkal. Pomanjkanje volje za kuhanje Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 A se je teb čist sfrtajčkal, al kwa. Iz leš delaš namaz? Verjetno kontaktnih; iz povečevalnega stekla torej? Svašta ... lalalajs ji svoje dajem..majo poseben okus Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 da, klarus lece so posebno hrustljave da o barvnih kombinacijah ne govorimo! danes bom spet nekaj iz zelene gorske lece, ta je posebno primerna za spinacno-gobje kombinacije Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 hehe, to mela jaz foro v Španiji, ko sem tipa prepričevala, da narediva zvečer solato iz lentillas.. pa me je sam mal čudno gledal pol zvečer, ko sem prinesla konzervo, sva pa ugotovila, da so lentejas v bistvu.. med tri dnevno dieto telo zahteva večkrat na dan iztrebljanje. S pomočjo prosene kaše torej pride do čiščenja, probiotiki pa vzpostavijo optimalno črevesno floro, ki je bistvenega pomena za dobro delovanje prebavnih organov.sam tole mi ni čist jasno.. sva oba jedla probiotike zraven, tud kar neki jabolk vmes, ful pila čaja, vode, ampak naju je oba čist začepilo sva testirala pol uno pripravo za klistirat včeraj pa je blo pol ok.. sam prej pa ni šlo ven samo od sebe nič, dva dni skupaj... no ja, mozoljčki so men zginli, njemu tista čudna alergija po stegnih ni, kislina ga je tud matrala vmes med dieto, men je blo pa v bistvu ful fajn in se čist super počutim danes... tko da kaj pa vem.. jaz mam več + učinkov, kot on.. sva pa oba čist zadovoljna, da sva se lotla, če e druzga zdaj vsaj ceniš normalno hrano Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 super za vse dobre ucinke saj proso je tudi normalna hrana .... super, kar je napisala ruby, saj vem, da je proso kraljevski protein in aminokislinska bomba itd...samo osebno sem pac bolj za nezne pristope, dolgorocno ciscenje se mi zdi bolj smiselno...sem delala nekaj podobnega, ayurvedsko cisecenje in sem si vzela 14 dni...pa sem potem tudi rabila skoraj en mesec, da sem nazaj v formo prisla....ampak se je splacalo verjetno je tvojemu partnerju povzrocalo tezave, ker je drugacen tip, meni tudi dela kislino itd, zato ga ne smem prevec jesti surovega in samega...morda bi lahko poskusil z jecmenom, kicherijem (mesanica riza in rdece lece 3:1), obcasno mungo fizolom (edini, ki ne napenja in obremenjuje crevesja) ...to so po ayurvedi stvari, ki ocistijo telo in meni je kar delovalo, posebno jecmen (tudi kalcki iz jecmena).toliko: za poskusit kdaj drugic, ko se navelicata palacink Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Danes sem naredila skoraj vegi kosilo. Sojini polpeti s papriko, koleraba v omaki, riž.Solata : zelje, rukola,radič, fižol. Šlo je kot za med.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 super za vse dobre ucinke saj proso je tudi normalna hrana .... super, kar je napisala ruby, saj vem, da je proso kraljevski protein in aminokislinska bomba itd...samo osebno sem pac bolj za nezne pristope, dolgorocno ciscenje se mi zdi bolj smiselno...sem delala nekaj podobnega, ayurvedsko cisecenje in sem si vzela 14 dni...pa sem potem tudi rabila skoraj en mesec, da sem nazaj v formo prisla....ampak se je splacalo verjetno je tvojemu partnerju povzrocalo tezave, ker je drugacen tip, meni tudi dela kislino itd, zato ga ne smem prevec jesti surovega in samega...morda bi lahko poskusil z jecmenom, kicherijem (mesanica riza in rdece lece 3:1), obcasno mungo fizolom (edini, ki ne napenja in obremenjuje crevesja) ...to so po ayurvedi stvari, ki ocistijo telo in meni je kar delovalo, posebno jecmen (tudi kalcki iz jecmena).toliko: za poskusit kdaj drugic, ko se navelicata palacink zanimivov tud to bomo probal. hmm.. kako pa ugotovis kater tip si pa kaksni tipi sploh obstajajo? to po kaki ayurvedski teoriji najbrz, a ne? se cist nic ne spoznam.. ni blo palačink, sva cel dan po trgovinah hodila, zdaj je pa skuhal nama tako nežno porovo juhico s par koščki govedine not.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Danes sem naredila skoraj vegi kosilo. Sojini polpeti s papriko, koleraba v omaki, riž.Solata : zelje, rukola,radič, fižol. Šlo je kot za med.... Rukola je , pa še zdrava, dve muhi na en mah. Kam vse jo še dajete zraven?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Aliana -ja, po ayurvedi. ce te bo zanimalo, se bos ze sproti pozanimala, mislim, da da je tudi kaksna tema odprta...najboljse je, da gres h komu na pregled, ki ti to zna dolocit, nekatere stvari so pa univerzalne.veliko tradicionalnih znanj dela s hrano, a ayurveda je zame od vseh najprimernejsa, ker najvec dela s hrano(vec poudarka daje na hrano kot npr. kitajska medicina itd...) in vse zdravljenje temelji na prehrani,zato je ta aspekt zelo uporaben. osebno rada kombiniram, zato iz tu vzamem sistem prehranjevanja(ki se ga potem ne drzim ) in od drugje kaj drugega...mi je pa vsec, ker je princip dokaj nezen,deluje pocasi in ni nobenih velikih stresov za telo... P.S.rukolaaaaaaajaz jo uporabljam vsepovsod, od juh do solat...kamorkoli jo das eno pest je samo boljse...skratka: rukolco v vsako slovensko skledo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 solatko:rdeci radic+zeleni radic+motovilc+rokolo+kitajsko zelje+cesen+krompirlece (by klarus ) na nacin ljubiteljev curryabuco spagetarico (prvi poskus, se obvestim)maline (opcijsko) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 ostanke bureka, ki sem ga prav mojstrsko spacala včeraj, ostanke ričeta tudi od včeraj in ostanke nekega kuskusa od predvčerajšnjim (upam, da je bil še ok, ker me nekaj trebuh boli). in vse to sem si sama zakuhala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 danes bom pa repo, krompir pa mal fižola za kosilo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 pri kandidi je zelo učikovita glina in vsi presni zelenjavni sokovitnx Proso je ...ki so fasali kandidozo (želodčno, ali kako drugo)[/u][/b]hej, to pa nism vedla Pa ful rada mam proso, problem je le, da ga ne smem jesti v večjih količinah (mlečna prosena kaša npr.), ker me potem boli želodec, pa še zgago fašem. Tko, normalno porcijo (krožnik) pa b.p.Probiotiki...jutri letim v Sanolabor še po NutriMax alge. Baje so skupaj presrečne (Florazym + NutriMax). Sam tošel je pol depresija tko da...zaenkrat sam ta dva. sam tole mi ni čist jasno.. sva oba jedla probiotike zraven, tud kar neki jabolk vmes, ful pila čaja, vode, ampak naju je oba čist začepilo sva testirala pol uno pripravo za klistirat včeraj pa je blo pol ok.. sam prej pa ni šlo ven samo od sebe nič, dva dni skupaj...hej, mene pa spuca u nulo, sam je res, da pijem ful vode takrat, pa zna bit, da gre to za kumulativni učinek ***********dans bom skuhala joto Zmer je nakuham toliko, kot da bi mela orenk familijo, požrem pa vso sama v 2 dneh Jote doma nikol nismo kuhal, jaz jo pa preprosto obožujem; bivša "taščica" jo je zmer zame kuhala, ker je drugi niso maral, pol sva jo pa družno maznle Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Kaj pa tu od navedenega ni vegi? Hmmmm mogoč omaka... V polpetih so bili jajčki.Ti pa niso ravno domena vegijev. Danes bo pa mesno kosilo. Kmečka pojedina- krvaviice, svinjska ribica, matevž in kisla repa..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 obvescam vesolje, da je buca spagetarica trenutno brezkompromisno zasedla prvo mesto na osebni lestvici 'zivilo sezone 2007/2008'. xcivx xcivx in najboljse pri vsem je, da se obdrzijo mesece dolgo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ostanke bureka, ki sem ga prav mojstrsko spacala včeraj, Priznaj, da je bil Pečjakov. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Priznaj, da je bil Pečjakov. ne pa nee p.s. še zmeraj jem ostanke ričeta od predvčerajšnjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 sem že navsezgodaj laačna!včeraj zvečer ničkaj papala eto, take dobrote bojo danes: sirov polžek in mleko za zajtrk tu vsi detajli: http://www.zelenajama.si/jedilnik.html Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 matevž in kisla repa..... wow, kok je men dobra ta kombinacija obvescam vesolje, da je buca spagetarica trenutno brezkompromisno zasedla prvo mesto na osebni lestvici 'zivilo sezone 2007/2008'.in najboljse pri vsem je, da se obdrzijo mesece dolgo.... ok, dost samohvale, na dan s fakti 1. kako ta famozna buča zgleda, 2. kje se jo dobi, 3. kok približno stane (drago/niti ne), 4. kako se jo pripravlja (recept za popolne začetnike) PROSIM *********** dans bo še en majhen ostančič jote, mika me pa dušen porček s popečeno polento Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 a buča špagetarica je una, en meter dolga in tanka, al je to kakšna iz katere se špageti delajo toastke imela za zajtrk, že včer zvečer naredila in dala v hladilnik, ker se zjutraj nobenmu ne da 5 minut prej vstajat, da bi zmetal skup tist kruh pa sir pa salamo.. imajo pa zdaj od Žita toaste z olivnim oljem in začimbami, kar fajn pride.. pa tiste palačinke bi počas, no... še zmer ni uspelo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.