Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>K "tašči" na kosilo... xrolleyesx

A ni to OK? x?x Sam, da ni treba pacat doma..... :xx!: Jaz pa to vedno sprejmem s širokim nasmeškom.... x:Dx

No, mi bomo pa danes jedli bol pozno in sicer: puranja nabodala s papriko in čebulco, mlad stočji fižol in paradižnik narejen na omakco,kus-kus ter solatko...... x:px

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

Sem jedla: veelik zelene, mehke solate z vrta, mal paradižnika s fetko, mlad pečen krompir, bučke v omaki.

Sedaj bom pa sladoled vanilijev in čokoladen, posut z kokosom, ingverjem in cimetom....NJAM xDDx

Že takoj zjutri zmazala šmorn z rozinami, pa šalco turške kave, dopoldne preživela ob nalivanju z zelenim čajem z aromo jasmina in 0,5l EGO jogurtu, popoldne pa planiram pečen mlad krompir+pečen stročji fižol z veeeeelik kumine in česna (pečenega, jasno).

Ma tole popoldansko kombinacijo bi jst skos furala...zraven pa še ajvar :yumy: :yumy: :yumy: ga ni boljšega!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Na kosilo sem sla v Cityja, ko sem ravno nakupovala, prejle za malico ene take lustkane mini makaroncke, sem jih za macka skuhala, pol sva jih pa na pol razdelila x:o)x , zdaj pa sveze zmiksan sok iz manga in pomaranc pijem x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Izjemoma vem, 'kaj bomo danes jedli', ze zdajle, ker sem ravnokar oprala spinaco. Torej, pire + spinaco (mensezdi krompirja ze kak mesec nisem skuhala oz. pripravljala... v glavnem nekaj tednov... dons mi je pa prav zadishalo tole). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lačnaaaaa sem (v trebuščku mi odzvenjajo neki čudni zvoki x?x :inocent: ),......le kaj bomo mi danes jedli? Nimam pojma......presenečenje,verjetno...... :o|o: :inocent: :eek: x:px

Polnjena paprika? Mlajskata x:px Jo moram naredit v bližnji prihodnosti :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Tuna z grahom in sir. Jutr si skuham gris. Ga nism že ful dolg jedla.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...