kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>K "tašči" na kosilo... A ni to OK? Sam, da ni treba pacat doma..... :xx!: Jaz pa to vedno sprejmem s širokim nasmeškom.... No, mi bomo pa danes jedli bol pozno in sicer: puranja nabodala s papriko in čebulco, mlad stočji fižol in paradižnik narejen na omakco,kus-kus ter solatko...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Solato z leco sam. Ker sem bad girl Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Solato z leco sam. Ker sem bad girl LOL js pa jagode s smetano. Ker sem bad boy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 krompirjev paprikaš Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>LOL js pa jagode s smetano. Ker sem bad boy Sam si res huh ja ja...si res. <{POST_SNAPBACK}>krompirjev paprikaš Ti pa zmeram tolk dobr jes Jaz bi se skor vsak dan povabila k teb Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pidi, pridi se lahko povabljamo-jaz bi tudi jedla tvojo hrano .. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 JAZ PA BOM DANES IMELA POLNJENO PAPRIKO IN PIRE KROMPIR. SI ŽE OBLIZUJEM PRSTE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 dons je blo tko mal čudn... za zajtrk lazanja, za kosilo solata blo dobr... pol pa še enmau sladoleda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Sem jedla: veelik zelene, mehke solate z vrta, mal paradižnika s fetko, mlad pečen krompir, bučke v omaki. Sedaj bom pa sladoled vanilijev in čokoladen, posut z kokosom, ingverjem in cimetom....NJAM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 pečeni brancini, popečen krompirček s peteršiljem in zelena solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Že takoj zjutri zmazala šmorn z rozinami, pa šalco turške kave, dopoldne preživela ob nalivanju z zelenim čajem z aromo jasmina in 0,5l EGO jogurtu, popoldne pa planiram pečen mlad krompir+pečen stročji fižol z veeeeelik kumine in česna (pečenega, jasno). Ma tole popoldansko kombinacijo bi jst skos furala...zraven pa še ajvar ga ni boljšega! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 dimljen salmon na popečenem kruhku za predjed,gobice po grško z rižem in zelena solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Danes je pa bil zaradi naglice na jedilniku fast food: burek in jogurt......pasal je Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Na kosilo sem sla v Cityja, ko sem ravno nakupovala, prejle za malico ene take lustkane mini makaroncke, sem jih za macka skuhala, pol sva jih pa na pol razdelila , zdaj pa sveze zmiksan sok iz manga in pomaranc pijem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 paradižnik in mozzarela za prejed,polnjeni lignji in krompiri,zelena solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Pravkar pojedel 1,2kg borovnic (prej je kazala tehnica 5kg, zdaj 3,8kg ) Pa kako imam jezik lepe barve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 danes je bila pa mehiška restavracija Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 sem se najedla-solata iz zelja, kumar, paradižnika, praženih sončničnih semen, bazilike in zraven dimljen in navaden tofu Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>JAZ PA BOM DANES IMELA POLNJENO PAPRIKO IN PIRE KROMPIR. SI ŽE OBLIZUJEM PRSTE moja najboljša hrana...njami Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Marimirane bučke za predjed,mineštra in zavitek iz blitve in skute Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Izjemoma vem, 'kaj bomo danes jedli', ze zdajle, ker sem ravnokar oprala spinaco. Torej, pire + spinaco (mensezdi krompirja ze kak mesec nisem skuhala oz. pripravljala... v glavnem nekaj tednov... dons mi je pa prav zadishalo tole). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Lačnaaaaa sem (v trebuščku mi odzvenjajo neki čudni zvoki ),......le kaj bomo mi danes jedli? Nimam pojma......presenečenje,verjetno...... Polnjena paprika? Mlajskata Jo moram naredit v bližnji prihodnosti Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Tuna z grahom in sir. Jutr si skuham gris. Ga nism že ful dolg jedla. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...sm se je glihkar nafilal Mik, kak tvaja familija sovodnja:8): Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...sm se je glihkar nafilal No, tudi jaz sem danes dobro jedla, ampak sem ti vseeno fauš filane paprike.....Joj, kako pa tebe razvajajo....saj ti čist prefajn gre Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.