Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

tole bi blo pa za Druidko : repa in pire krompir

o, kaka krivica... ravnokar sem bila namenjena sem, da bi povedala kako se mi je zaluštalo repe in krompirja in vidim, da nekateri srečneži to danes, verjetno celo prav zdaj jejo.

mam kar mevle v riti od želje po repi in krompirju, tako da sem uspela polit tipkovnico s kavo.

Deli na socialnih omrežjih

saj ne dvomim v zasavske kulinaricne sposobnosti, dejstvo je le, da v ljubljani zivim v malo vecji skatli za cevlje, na primorskem pa sem doma in sem nekako to dvoje mislila zdruzit x:o)x

ker ce grem v zasavje na repo, moram se vedno potem kaksno teto videt na goriskem, pa zna dlje trajat vse skup... in to ob snezenju ni ravno juhuhu.

moje urbano domovanje tudi ni ravno primerno za kisanje, zato se bom se malo nazaj drzala, dokler ne pristanem v kaksni idilicni kocici bolj na zraku x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ni problema za tako fousijo, samo, da tudi meni privoscis, ceravno si sama zelis x;)x

sploh pa sem v LJ 90% casa :o|o:

zasavje je omenjeno zgolj v kontekstu tvojega posta 'za to pa res ne rabis na primorsko hodit', ker jaz ocitno rabim, ce bi prisla pa v zasavje to poskusit, je pac zelo dalec od primorske, kamor ze itak moram it....

zal nisem bila se nikoli v zasavju, oz. ne konkretno. se vedno nisem niti prepricana, kje je tocno meja, ampak vsaj priznam :o|o:

no, kot receno: zelje bom kisala, ko s tem ne bom rabila obremenjevati sosedov. ni prostora tu. niti na stopniscu. x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest Jeti
ni problema za tako fousijo, samo, da tudi meni privoscis, ceravno si sama zelis x;)x

sploh pa sem v LJ 90% casa :o|o:

zasavje je omenjeno zgolj v kontekstu tvojega posta 'za to pa res ne rabis na primorsko hodit', ker jaz ocitno rabim, ce bi prisla pa v zasavje to poskusit, je pac zelo dalec od primorske, kamor ze itak moram it....

zal nisem bila se nikoli v zasavju, oz. ne konkretno. se vedno nisem niti prepricana, kje je tocno meja, ampak vsaj priznam :o|o:

no, kot receno: zelje bom kisala, ko s tem ne bom rabila obremenjevati sosedov. ni prostora tu. niti na stopniscu. x:)x

si posrečena Tinka :2src:

zelje in repo po celi Sloveniji pripravlamo na 1000 in en način x:o)x

meni bolj paše po primorsko ... v obliki"jot" ...in da se notri kuha še kost od pršuta... foušija ... tudi zaradi tega, ker bi rada sama živela na primorskem x:px

in če prideš pokukat v Zasavje .... lahko dobiš "funšterc" ... brez jajc ... obvezno pečen na svinjski masti ... ok ... pri vegetarijancih to naredimo tudi na olju + solato .... ali komnpot :yumy:

jaz bi tudi to....se bom sicer morala zadovoljit s pasto pesto in klasicno mega solato, ampak kmalu oj kmalu grem na primorsko in ma da me hranijo z repo in zeljem dokler ne padem v tisto sladko stanje, ko lahko samo se kaksno sladkarijo x:o)x

xsmx xsmx

se boš dala nakisat doma?

x:Dx

nekako imam obcutek, da nisi doma kuhala.....

Ah kje....prva asociacija je burekašnica na miklošičevi ? Al pa TIR bar....

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Nešto kao sarma xsrcx x:Dx

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

x:Dx

nekako imam obcutek, da nisi doma kuhala.....

občutek te ne vara

sem bla kr v domačem lokalu, delala, pa mal sem se z našimi gosti poveselila

je blo res veselo in sproščeno

joj, kk mamo fajne, prijetne goste

sem prišla ob 05.30 domov, na koncu so nama(s kolegico, ki tudi dela pri nas) fantje opero peli, mislim...dol padeš smeha x:o)x

pa gentelmani so nama v najhujšem sneženju še avte spucali, da sma se lahko samo usedli in odpeljai

ja, fajn je blo

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

"KARDAGINE" je star ŽIDOVSKI recept za pripavo KOSHER oddojka, ki je bil zaklan (v tem primeru iz pod rok DUŠANA) na TRADICIONALNI način....pečen na žaru in nafilan z zalenjavo in obveznim jabukom v gobčku !!! AANDREJA se morda še kaj izpustil ????

Bon Apetit mon ami....

xrolleyesx Židje ne jejo svinskega mesa, košer ali ne košer.

Morda pa ne gre za to žival, glede na omenjeni gobček :eek: :inocent: ,

Pujsek ima namreč rilček xcivx

mnjami, končno sem prišla do dušenega zelja in pire krompirja. kako je bilo fajn kislo...

Vitamalina ( :vio: ), včeraj sem imel nekaj skupnega s tvojim današnji dušenim zeljem. Je pršl do ene par zažaganih udarov vetra, da mi je skozi peč dim v sobo udaril in sem se skoraj zadušil.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Vitamalina ( :vio: ), včeraj sem imel nekaj skupnega s tvojim današnji dušenim zeljem. Je pršl do ene par zažaganih udarov vetra, da mi je skozi peč dim v sobo udaril in sem se skoraj zadušil.

lalala

me prav zanima kdo je bolj užival v dušenju? :vragec: ti, ali peč?

je pa ta proces dobro vplival nate, ker si očitno pridobil sposobnost pomnjenja tro ali več zložnih imen. xinnox

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...