Kylie 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 tole bi blo pa za Druidko : repa in pire krompir Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 tole bi blo pa za Druidko : repa in pire krompir Tud zame, sploh če bi bla še kakšna konkretna krvavica zraven Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 špargljeva juha(pa ne una iz vrečke)pire krompirpičanc v kornečkovi omakistročji fižol z ocivrki zelena solata z koruzo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 tole bi blo pa za Druidko : repa in pire krompiro, kaka krivica... ravnokar sem bila namenjena sem, da bi povedala kako se mi je zaluštalo repe in krompirja in vidim, da nekateri srečneži to danes, verjetno celo prav zdaj jejo.mam kar mevle v riti od želje po repi in krompirju, tako da sem uspela polit tipkovnico s kavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 jaz bi tudi to....se bom sicer morala zadovoljit s pasto pesto in klasicno mega solato, ampak kmalu oj kmalu grem na primorsko in ma da me hranijo z repo in zeljem dokler ne padem v tisto sladko stanje, ko lahko samo se kaksno sladkarijo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 pri nas jo kr sami skisamo..repo in zelje...nikol si nisem mislila, da se bom kdaj to naučila....ene 3 tedne in maš domače zelje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 saj ne dvomim v zasavske kulinaricne sposobnosti, dejstvo je le, da v ljubljani zivim v malo vecji skatli za cevlje, na primorskem pa sem doma in sem nekako to dvoje mislila zdruzit ker ce grem v zasavje na repo, moram se vedno potem kaksno teto videt na goriskem, pa zna dlje trajat vse skup... in to ob snezenju ni ravno juhuhu. moje urbano domovanje tudi ni ravno primerno za kisanje, zato se bom se malo nazaj drzala, dokler ne pristanem v kaksni idilicni kocici bolj na zraku Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 ni problema za tako fousijo, samo, da tudi meni privoscis, ceravno si sama zelis sploh pa sem v LJ 90% casa zasavje je omenjeno zgolj v kontekstu tvojega posta 'za to pa res ne rabis na primorsko hodit', ker jaz ocitno rabim, ce bi prisla pa v zasavje to poskusit, je pac zelo dalec od primorske, kamor ze itak moram it....zal nisem bila se nikoli v zasavju, oz. ne konkretno. se vedno nisem niti prepricana, kje je tocno meja, ampak vsaj priznam no, kot receno: zelje bom kisala, ko s tem ne bom rabila obremenjevati sosedov. ni prostora tu. niti na stopniscu. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 ni problema za tako fousijo, samo, da tudi meni privoscis, ceravno si sama zelis sploh pa sem v LJ 90% casa zasavje je omenjeno zgolj v kontekstu tvojega posta 'za to pa res ne rabis na primorsko hodit', ker jaz ocitno rabim, ce bi prisla pa v zasavje to poskusit, je pac zelo dalec od primorske, kamor ze itak moram it....zal nisem bila se nikoli v zasavju, oz. ne konkretno. se vedno nisem niti prepricana, kje je tocno meja, ampak vsaj priznam no, kot receno: zelje bom kisala, ko s tem ne bom rabila obremenjevati sosedov. ni prostora tu. niti na stopniscu. si posrečena Tinka zelje in repo po celi Sloveniji pripravlamo na 1000 in en način meni bolj paše po primorsko ... v obliki"jot" ...in da se notri kuha še kost od pršuta... foušija ... tudi zaradi tega, ker bi rada sama živela na primorskem in če prideš pokukat v Zasavje .... lahko dobiš "funšterc" ... brez jajc ... obvezno pečen na svinjski masti ... ok ... pri vegetarijancih to naredimo tudi na olju + solato .... ali komnpot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 jaz bi tudi to....se bom sicer morala zadovoljit s pasto pesto in klasicno mega solato, ampak kmalu oj kmalu grem na primorsko in ma da me hranijo z repo in zeljem dokler ne padem v tisto sladko stanje, ko lahko samo se kaksno sladkarijo xsmx se boš dala nakisat doma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 hm...jeger cole.... pa olive... pekoče Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 nekako imam obcutek, da nisi doma kuhala..... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 nekako imam obcutek, da nisi doma kuhala..... Ah kje....prva asociacija je burekašnica na miklošičevi ? Al pa TIR bar.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Nešto kao sarma Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 nekako imam obcutek, da nisi doma kuhala.....občutek te ne varasem bla kr v domačem lokalu, delala, pa mal sem se z našimi gosti poveselilaje blo res veselo in sproščenojoj, kk mamo fajne, prijetne gostesem prišla ob 05.30 domov, na koncu so nama(s kolegico, ki tudi dela pri nas) fantje opero peli, mislim...dol padeš smeha pa gentelmani so nama v najhujšem sneženju še avte spucali, da sma se lahko samo usedli in odpeljai ja, fajn je blo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 "KARDAGINE" je star ŽIDOVSKI recept za pripavo KOSHER oddojka, ki je bil zaklan (v tem primeru iz pod rok DUŠANA) na TRADICIONALNI način....pečen na žaru in nafilan z zalenjavo in obveznim jabukom v gobčku !!! AANDREJA se morda še kaj izpustil ???? Bon Apetit mon ami.... Židje ne jejo svinskega mesa, košer ali ne košer.Morda pa ne gre za to žival, glede na omenjeni gobček , Pujsek ima namreč rilček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsemogočni 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Pire krompirček, faširano meso, torej čufti in zelena solata . Citiraj Igre in igrice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 mnjami, končno sem prišla do dušenega zelja in pire krompirja. kako je bilo fajn kislo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 mnjami, končno sem prišla do dušenega zelja in pire krompirja. kako je bilo fajn kislo... Vitamalina ( ), včeraj sem imel nekaj skupnega s tvojim današnji dušenim zeljem. Je pršl do ene par zažaganih udarov vetra, da mi je skozi peč dim v sobo udaril in sem se skoraj zadušil. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Vitamalina ( ), včeraj sem imel nekaj skupnega s tvojim današnji dušenim zeljem. Je pršl do ene par zažaganih udarov vetra, da mi je skozi peč dim v sobo udaril in sem se skoraj zadušil. lalala me prav zanima kdo je bolj užival v dušenju? ti, ali peč? je pa ta proces dobro vplival nate, ker si očitno pridobil sposobnost pomnjenja tro ali več zložnih imen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 mlečni riž delam.. našla zadaj v omari eno mini zalogo unga riža, ki se razkuha.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 mnjami, končno sem prišla do dušenega zelja in pire krompirja. kako je bilo fajn kislo... egoistka mala...vsaj kaksno slikco bi poslala, ce ze ne porcije Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 egoistka mala...vsaj kaksno slikco bi poslala, ce ze ne porcije sam sem pa res vse kar sama pojedla ... se grem naspenkat za kazen (ah, slikce... le kje je kabel za prenašat fotografije na računalnik?! :xx! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 da ga nisi pojedla med kaksnimi super al dente spageti.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 da ga nisi pojedla med kaksnimi super al dente spageti.... sem mislila, da je obarvan špaget in sem ga iz silne želje po nediskriminaciji pojedla (mislila sem si pa: uf, kako je žilav ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.