Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Jaz pa sem parkrat skuhala rižoto s koprivami.Koprivo sem sama nabrala spomladi,jo posušila,skuhala himalajski riž,ter skoraj na koncu dodala zmleto koprivo.Ko sem to dala na krožnik sem čez dala še malček navadnega jogurta z dobrim parmezanom.Solata pri meni kot vedno rdeč radič s česnom (velika skleda),sezamovim oljem,sojinim lecitinom in včasih posujem čez zmleto spirulino,ki zelo poboljša okus aha in seveda stanetova sol je na obveznem seznamu !No,rižoti dodam sol čisto na koncu,da se ne kuha.Mnjam mnjam.
Deli na socialnih omrežjih

neko vrečko mletega mesa sem dala odmrznit.. najbrž bom kanelone sčarala, ko domov pridem...

sam problem je.. jaz sem zdaj! lačna..

grem brskat po hladilniku.. :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz pa sem parkrat skuhala rižoto s koprivami.Koprivo sem sama nabrala spomladi,jo posušila,skuhala himalajski riž,ter skoraj na koncu dodala zmleto koprivo.Ko sem to dala na krožnik sem čez dala še malček navadnega jogurta z dobrim parmezanom.Solata pri meni kot vedno rdeč radič s česnom (velika skleda),sezamovim oljem,sojinim lecitinom in včasih posujem čez zmleto spirulino,ki zelo poboljša okus aha in seveda stanetova sol je na obveznem seznamu !No,rižoti dodam sol čisto na koncu,da se ne kuha.Mnjam mnjam.

:icon15: :OO!: kako gravžasto se bere vse skp, z lecitinom in algami vred :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

popoldne zelenjavno juhico, prejle pa sejtan pa spet mal juhice

aja, pa mal pire krompirja

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

I. skuhal kosilo, ker sem malo pozno domov prišla..

Porabil vse korenčke, ki sem jih imela za ričet pripravljene, tko da sem prej morala še šibat v trgovino pa pol še kos slanine vzela, ko že ravno bla tam, zdaj pa kuham neko redko verzijo ričeta, bolj jugo v bistvu... pa korenje in en krompir not, čist na izi...

mleto meso pa tud še kar čaka na tiste kanelone, na koncu ga bo Tristan dobil.. me spet ne bo doma danes za večerjo...

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...

mi pa smo danes " gresili "...

bucna juha z bucnim oljem,ocvrt tofu in ocvrta zelena, ajdova kasa in basmati riz po zelji za tiste, ki ajdove kase ne jedo, solata endivija z krompirjem in ena iz presnega kislega zelja....

na koncu pa 1dcl refoska x:px

Mojca

ps. zvecer pa bomo kuhali za jutri sarmo ( nemesno ) xDDx

(popravljeno)

Hm, po vseh teh premlevanjih kaj bo kdo ali kaj je kdo skuhal ali jedel moram tudi jaz dodati svoj piskrček.

Skuhala bom kislo repo in pire krompir z ocvirki, zraven bom pa spekla pravo domačo krvavico in to v stari dobri krušni peči. x:px

Vam povem, dobro za polizat prste xokkx xokkx

Popravljeno -> zalaya
... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Skuhala bom kislo repo in pire krompir z ocvirki, zraven bom pa spekla pravo domačo krvavico in to v stari dobri krušni peči. x:px

x:px x:px x:px , krvavico ti pustim x;)x

dans bom, po vseh požrtijah preteklih tednov, eno lahkotno porovo juhico, k jo bom mal obtežila s plunkićem sladke smetane (jo morm porabit) x:o)x

zvečer po plesnih, ko bo lakota največja, pa nesladkan gost kompot iz suhih češpelj (jih tut morm porabit) in 1 jabolka.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zadost sem prfuknjen, da bom zunaj zakuril in na žaru spekel piščanca.

lalala

Prfuknjenost se nadaljuje. Zunaj ogenj že gori. Tokrat bom na žar fuknil ribe. Mački bojo po mojem navdušeni, pes bo pa surlo potegnu, ker rib ne mara. Mu bom pa zraen eno hrenovko spekel.

čačača

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Prfuknjenost se nadaljuje. Zunaj ogenj že gori. Tokrat bom na žar fuknil ribe. Mački bojo po mojem navdušeni, pes bo pa surlo potegnu, ker rib ne mara. Mu bom pa zraen eno hrenovko spekel.

čačača

Nosko :palec: ...

Mojca

:vragec:

povabljen zvecher v trzhich.... x^x

na machje brzhole.... x:px x:px x:px

vegetarjanci in machkoljubci....dober tek.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tale češpljev kompot z enim jabkom je biu zame obtežilen x:o)x Porova je krasno uspela, še mal ostankov parmezana sem not uspela nastrgat x:px

dans bo krompirjeva juha, sam še ne vem, kaj bom dala zrawn; al mal nasekanega pršuta, al bi rajš mal ocvirkov not zamešala :inocent:

prej pa kozarec zdravja: sveže stisnjen sok iz rdeče pese, korenja in jabka, (jasno)

jutr pade goveja juhica z rezanci, na pari kuhana zelenjava in popečen feta sir :2src:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sem mislila, da mam še dve bučki.. pa je sam ena.. sem mela v planu jih nafilat s proseno kašo.. no ja, jo bom vseen, pa bo prosena kaša še za prilogo x:o)x pa mal sem s česnom pretiravala se mi zdi :inocent:

Iiii, pol mamo pa sadni sladoled (ne mlečen) in šampanjc v kleti... bomo sorbetka delal x:px

tist tam bom pa ignorirala :vragec:

loesje

Spet nazaj -

men se je pa zadnjic, pa sva s tamalim cist najbolj 'navadne'. tamal prav 'ta rdece' skuhi. x:)x

nama je ful pasal po vseh blazotah praznicnih (sej ne da bi blo kej tacga, sam povsod se je sam jedl skoz)...

Vcer mi je pa od sosedov zelje zadisalo po zracniku (ponavad mi taksno smrdi), pa sem se spomnila da mam se pikrich zelja, k mi je od jote ostalo pa sem ga pustila da surovega pojem, k ga mam tacga najrajs... no pa sem ga naredila s krompirjem pa se zabelila mal na olivcu pa pol mikrich putra dala in je blo toook dobr! xokx

zadnjic 1x sem pa spet 'odkrila' avokado in pozabla nanj, je pa glih prav bil zrel in sem si ga napashtala na oni kruhek/hostijo in mal limonce gor pa solcke. njamY! :yumy:

Dons mi pa ribe disijo, sam nou nc od njih, zaenkrat pa itak nisem se nc lacna.

sam morm jest. k sem ugotovila, da nimam nc mesa na kosteh. x:o)x

in da sm zato vsa svohotna.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

piščančjo obaro pa polento.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...