aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 AJA!!!!!bemu.... pozabu....pohvalt une muce zadnch v trzhichu.... fuuuuul dobra obara.... x^x zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Tenstan krompir in veliiiik solate - no, tak je plan - upam, da se mi bo dalo kuhat, k bom prišla domov - danes bo dolga Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 mami naredila ričet, mmmm, kako dobrega naredi včeraj zvečer sem bla v kitajski, jedla sojine kalčke z rakci, rezance s tremi dodatki in rakce na vroči plošči s poromseveda pol odnesla domov Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 včer je bila goveja juha s kuhano govedino in jušnimi kroglicami, sledil je kuhan krompir v kosih, s pusto skuto. danes bo goveja juha s jušnimi kroglicami pa testenine s paradižnikovo omako in parmezanom. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 evo, zelenjavna juha se že kuha. torej, ker se ta pravi apetit še vedno ni vrnil (ko bi tole le trajalo ) , danes samo zelenjavna juhica Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 danes bom rizoto z rdecim radicem in smetano in zeleni radic v solati vmes se kaj, pridem javit! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 danes bom rizoto z rdecim radicem in smetano in zeleni radic v solati vmes se kaj, pridem javit!ojoj, pa glih to sm mislila dans skuhat, sam sm se pol sponla, da morm parmezan porabit dej pliiiiiiiis napiš, kdaj dodaš rdeč radič (kater?) jsm mam unga, glavnatega Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ma saj jaz navadno skuham omako posebej....skuham rizek in potem naredim radic na hitro posusen na cesnu in cebuli in vcasih dodam koromac, pa vcasih mozzarello ali ksl smetano, pa potrosim s sezamom ali pinjolami...pa parmezan je fajni gor, ja...!!! parmezan itak pase na take stvari in ne na mesne. radic imam trenutno trevisiano, jem pa tudi glavnatega tako ali tistega dolgega z belimi betki in kravzelcjki....tudi rdecega. saj mislim, da je razlika bolj v strukturi, kot v okusu....in zato mi je vsec skuhat riz posebej, da je malo sladkasto...in ne vse grenko.ce skuham pa skupaj,pa dam betke prej, pa dodam zgornji del -rdece listke-na koncu. sploh pa se ne drzim plana ker sem pojedla 2 jajci in en kup sira in piskotov Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 neky od naštetega mam, neky nimam, mrbit bo rajši kr rižotka tnx za info Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 jaz bi pa tako nekaj jedla, pa ne morem pogruntat kaj mi paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 zvecher peljem zhival k zherjavu....ma rada njihou grahekjst pa itaQ steak zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 zvecher peljem zhival k zherjavu....ma rada njihou grahekjst pa itaQ steak zlomk....tralalače jo boš vztrjno z grahci futral kmalu ne bo več tako živahna... edino, če grahci niso kaj drugega kot jaz mislim, da so. medtem je pa moja jedilna neodločna saga ugledala pozitivno luč. dogaja se mineštra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 moje napovedi se niso uresnicile!!!!jedla sem nobel burek, araside, cokolado in mandarine.par piskotov in malo radica z motovilcem.jutri bom bolj odlocna Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ...par piskotov ...jaz se pa nisem nanje spomnila dokler nisem tega prebrala, zdaj imam pa škatlo pred sabo... nevarno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ja res, malina...par piskotov...living on the edge! ce si se minestro vzames zraven, pa sploh...morda ni resitve za tvoje razuzdano predajanje prehrambenemu hedonizmu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ja res, malina...par piskotov...living on the edge! ce si se minestro vzames zraven, pa sploh...morda ni resitve za tvoje razuzdano predajanje prehrambenemu hedonizmu najprej sem mineštro, ki je bila odlična, potem pa pišote. zdaj sem škatlo zakopala nekje, ker nisem mogla nehat ... mislim, da mojemu prehrambenemu hedonizmu res ni več pomoči. kdaj gremo jest in kam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ne sprasuj stvari, na katere poznas odgovore Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ne sprasuj stvari, na katere poznas odgovore xsmx samo ne me zdaj obtožit navlečevanja na meni ljube okuse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 pri polni zavesti prevzemam vso odgovornost za vse, kar moje telo zauzije Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 pri polni zavesti prevzemam vso odgovornost za vse, kar moje telo zauzije malo sem v dilemi a ti verjet, da si res pri polni zavesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 tkole je blo: včer sm pol res uštimala tisto rižoto z radičem inu pršutom; zadevo sem sicer estetsko zajebala (vendar ne v totalu), ker se dala prewč radiča in to prezgodi v riž. Naslednjič bo radiča glih za kemični vzorecm in listki rdeči gredo v rižoto skupi s parmezanom oz. časovno takrat, kot ksl smetana v kaki smetanovi omaki. Torej takrat, ko plin ugasneš, vmešaš smetano (radič), pokriješ s pokrovko in pustiš zadevi počivat vsaj 5 min da se lah okus razvije. No, namesto tega je biu radič rjav :xx!: rižota odločno pregrenka (prevelika količina radiča), ampak sej nism profi kuhar, tko da kak lapsus from time to time me ne bo ferderbal Danes bo na meniju mineštra, vsekakor nekay s fižolom (se že pridno namaka od včeraj), srce mi ne da, da ga neb oženla s koruzo tko da zna bit, da bo neke vrste bobiči (k jih nisem jedla glih od poletja ne). Sam bom dans dala not mal pršuta pa še mal pancete. p.s.v službi smo za "božičnico" dobili vakuumsko pakiran wannabe pršut. Gre za dele sušenega, soljenega u iber, svinj.mesa, stisnjenjega v obliko kilskih četrtink pršuta. Zadeva v surovi obliki sploh ni užitna, ker so idioti pozabli na razsoljevanje, oz. so ga imel v razsoljevanju čist premal časa. Tko da...je zdej to neka presušena presoljena mesna zadeva, katera se uporablja kot začimbo (k je tooooooooook slana). Da je tragedija večja, jo pakira en kekec s.p. iz Lokev (Primorska).Zgleda se ne bom znebla te svinine tja do poletja Drugič mi dejte prosm rajši keš, pa četudi sam za pasjo radost. Bo vsaj Pesjanka vesela Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 jz tud fižol namakam... bom dala zvečer joto kuhat.Zdaj sem pa vklopla električni pekač al toaster grill al kar že je in vrgla not en na koščke narezan krompir in hrenovko. I. tam v sosednji sobi dela in nič ne kaže, da ma namen ven pridet, jaz ga pa tud ne bom klicala, tko da dobi svojo porcijo, ko pač pride ven.jaz bom pa takrat menda malala spalnico.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 jst si bom pa dons prvoshchu tak taprau gorensk obrokkisu zele, ajdovi zhganci pa pechenicamljaskkok je uchas fajn k grejo vegetarjanske zhvauce nazaj k svojim starshom... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ja res, malina...par piskotov...living on the edge! ce si se minestro vzames zraven, pa sploh...morda ni resitve za tvoje razuzdano predajanje prehrambenemu hedonizmu najprej sem mineštro, ki je bila odlična, potem pa pišote. zdaj sem škatlo zakopala nekje, ker nisem mogla nehat ... mislim, da mojemu prehrambenemu hedonizmu res ni več pomoči. kdaj gremo jest in kam? no, ker je glih govora o hedonizmu , ajaaaa dons še nisem nč sladkega, zato me je sem zaneslo Dons mi je padla ena gostilna v oči, Vodnikov hram, tko za sprobat se mi je zdela Ker se že sprašujete kam Drugač pa dons nisem pretiraval pri hrani, samo rižota, pa mešana solata , no neki bom še večerjal, ampak to je tko suhi dnevni obrok ... Aha, pa ker glih Candle berem, zjutraj kruh z nutello, pa sadje še vmes, za večerjo pa itak kruh in sir, kruh in jogurt, paštete dons ne bom ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 lihkar popapcal..... blo jako...dobro.... zdej pa she kuhan vinchek... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.