Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

Tenstan krompir in veliiiik solate :yumy: - no, tak je plan - upam, da se mi bo dalo kuhat, k bom prišla domov - danes bo dolga xrolleyesx
Support bacteria, they're the only culture some people have!
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

mami naredila ričet, mmmm, kako dobrega naredi

 

včeraj zvečer sem bla v kitajski, jedla sojine kalčke z rakci, rezance s tremi dodatki in rakce na vroči plošči s porom

seveda pol odnesla domov

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

včer je bila goveja juha s kuhano govedino in jušnimi kroglicami, sledil je kuhan krompir v kosih, s pusto skuto.

 

danes bo goveja juha s jušnimi kroglicami pa testenine s paradižnikovo omako in parmezanom.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

danes bom rizoto z rdecim radicem in smetano in zeleni radic v solati x:o)x

 

vmes se kaj, pridem javit!

ojoj, pa glih to sm mislila dans skuhat, sam sm se pol sponla, da morm parmezan porabit x:o)x

 

dej pliiiiiiiis napiš, kdaj dodaš rdeč radič (kater?) jsm mam unga, glavnatega

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ma saj jaz navadno skuham omako posebej....skuham rizek in potem naredim radic na hitro posusen na cesnu in cebuli in vcasih dodam koromac, pa vcasih mozzarello ali ksl smetano, pa potrosim s sezamom ali pinjolami...pa parmezan je fajni gor, ja...!!! parmezan itak pase na take stvari in ne na mesne.

 

radic imam trenutno trevisiano, jem pa tudi glavnatega tako ali tistega dolgega z belimi betki in kravzelcjki....tudi rdecega. saj mislim, da je razlika bolj v strukturi, kot v okusu....in zato mi je vsec skuhat riz posebej, da je malo sladkasto...in ne vse grenko.

ce skuham pa skupaj,pa dam betke prej, pa dodam zgornji del -rdece listke-na koncu.

 

sploh pa se ne drzim plana ker sem pojedla 2 jajci in en kup sira in piskotov :o|o:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

neky od naštetega mam, neky nimam, mrbit bo rajši kr rižotka :inocent:

 

tnx za info xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

 

zvecher peljem zhival k zherjavu....ma rada njihou grahek

jst pa itaQ steak

 

zlomk....tralala

če jo boš vztrjno z grahci futral kmalu ne bo več tako živahna... edino, če grahci niso kaj drugega kot jaz mislim, da so.

 

medtem je pa moja jedilna neodločna saga ugledala pozitivno luč. dogaja se mineštra.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ja res, malina...par piskotov...living on the edge! :vragec:

ce si se minestro vzames zraven, pa sploh...morda ni resitve za tvoje razuzdano predajanje prehrambenemu hedonizmu xcivx x:px

najprej sem mineštro, ki je bila odlična, potem pa pišote. zdaj sem škatlo zakopala nekje, ker nisem mogla nehat :vragec: ... mislim, da mojemu prehrambenemu hedonizmu res ni več pomoči. kdaj gremo jest in kam? x:Xx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

tkole je blo: včer sm pol res uštimala tisto rižoto z radičem inu pršutom; zadevo sem sicer estetsko zajebala (vendar ne v totalu), ker se dala prewč radiča in to prezgodi v riž. Naslednjič bo radiča glih za kemični vzorecm in listki rdeči gredo v rižoto skupi s parmezanom oz. časovno takrat, kot ksl smetana v kaki smetanovi omaki. Torej takrat, ko plin ugasneš, vmešaš smetano (radič), pokriješ s pokrovko in pustiš zadevi počivat vsaj 5 min da se lah okus razvije.

No, namesto tega je biu radič rjav :xx!: rižota odločno pregrenka (prevelika količina radiča), ampak sej nism profi kuhar, tko da kak lapsus from time to time me ne bo ferderbal x:o)x

 

Danes bo na meniju mineštra, vsekakor nekay s fižolom (se že pridno namaka od včeraj), srce mi ne da, da ga neb oženla s koruzo :2src: tko da zna bit, da bo neke vrste bobiči xsrcx (k jih nisem jedla glih od poletja ne). Sam bom dans dala not mal pršuta pa še mal pancete.

 

p.s.

v službi smo za "božičnico" dobili vakuumsko pakiran wannabe pršut. Gre za dele sušenega, soljenega u iber, svinj.mesa, stisnjenjega v obliko kilskih četrtink pršuta. Zadeva v surovi obliki sploh ni užitna, ker so idioti pozabli na razsoljevanje, oz. so ga imel v razsoljevanju čist premal časa. Tko da...je zdej to neka presušena presoljena mesna zadeva, katera se uporablja kot začimbo (k je tooooooooook slana). Da je tragedija večja, jo pakira en kekec s.p. iz Lokev (Primorska).

Zgleda se ne bom znebla te svinine tja do poletja :o|o:

 

Drugič mi dejte prosm rajši keš, pa četudi sam za pasjo radost. Bo vsaj Pesjanka vesela xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jz tud fižol namakam... bom dala zvečer joto kuhat.

Zdaj sem pa vklopla električni pekač al toaster grill al kar že je in vrgla not en na koščke narezan krompir in hrenovko. I. tam v sosednji sobi dela in nič ne kaže, da ma namen ven pridet, jaz ga pa tud ne bom klicala, tko da dobi svojo porcijo, ko pač pride ven.

jaz bom pa takrat menda malala spalnico..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

 

jst si bom pa dons prvoshchu tak taprau gorensk obrok

kisu zele, ajdovi zhganci pa pechenica

mljask

kok je uchas fajn k grejo vegetarjanske zhvauce nazaj k svojim starshom... :vio:

 

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ja res, malina...par piskotov...living on the edge! :vragec:

ce si se minestro vzames zraven, pa sploh...morda ni resitve za tvoje razuzdano predajanje prehrambenemu hedonizmu xcivx x:px

 

 

najprej sem mineštro, ki je bila odlična, potem pa pišote. zdaj sem škatlo zakopala nekje, ker nisem mogla nehat :vragec: ... mislim, da mojemu prehrambenemu hedonizmu res ni več pomoči. kdaj gremo jest in kam? x:Xx

 

x:Dx :inocent: no, ker je glih govora o hedonizmu xcivx, ajaaaa dons še nisem nč sladkega, zato me je sem zaneslo w:Iw Dons mi je padla ena gostilna v oči, Vodnikov hram, tko za sprobat se mi je zdela x:Dx Ker se že sprašujete kam :inocent:

 

Drugač pa dons nisem pretiraval pri hrani, samo rižota, pa mešana solata :vio:, no neki bom še večerjal, ampak to je tko suhi dnevni obrok ...

 

Aha, pa ker glih Candle berem, zjutraj kruh z nutello, pa sadje še vmes, za večerjo pa itak kruh in sir, kruh in jogurt, paštete dons ne bom ...

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...