majica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Danes sem slišala, da obstaja v MB 'pohorski vineršnicel' - skoz šnicel gledaš Pohorje.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Danes sem slišala, da obstaja v MB 'pohorski vineršnicel' - skoz šnicel gledaš Pohorje.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 joto kuham za jutr.pa pobarvala sem vmes Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 a na oranzhn?.... x^x zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 jst si bom pa dons prvoshchu tak taprau gorensk obrokkisu zele, ajdovi zhganci pa pechenica zlomk....tralala jooj tole moram jaz prav kmalu opravit!se nekaj nazaj drzim vedno na zacetku zime, ker se nocem preobjest tega, ampakzdaj je pa ze skoraj kriticno, ker bo kmalu nezima Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 a na oranzhn?.... x^x zlomk...tralala bom dala v dnevnik, tlele bo zgledal ko reklama za mcdonalds Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 bom dala v dnevnik, tlele bo zgledal ko reklama za mcdonalds ti dej kr klejst pa fotko machjih brzhol zram zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 no, včer so bobiči še kar uspeli, danes bodo ostanki le-tega. Potem pa šmorn. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 včeraj imela zelenjavno juhico pa mal prosene kaše z zelenjavo.pol pa zvečer bla tak lačna. pa šla na kebab. vegi kebab so me mal čudn gledal tam, imela roko pred nosom, ker mi pač smrdelo meso, pol pa rečem, en vegi brez čebule, prosim in ga neusmiljeno pokončala danes pa pojedla mal kislega mleka s pirinimi musliji, lanenim semenom, banano pa pšeničnimi kalčki.pa velik velik zelenega čaja že popila. ko bom pa spet lačna, pa bom najbrž sam kak jogurt. razen če me spet zagrabi požrtitis Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Kislo zelje in žgance Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Kislo zelje in žgance to... :palec: sam..... ....hm....kaj pa basa? zlomk......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 to... :palec: sam..... ....hm....kaj pa basa? zlomk......tralala ...basa... ne bo jo. Ker ni nobeden preveč navdušen nad mesom so pa dvojni žganci ( koruzni s krompirjem in ajdovi ) :yumy: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 ...basa... ne bo jo. Ker ni nobeden preveč navdušen nad mesom so pa dvojni žganci ( koruzni s krompirjem in ajdovi ) :yumy: potem pa lahko samo upam, de zhganchki naujo suhi in bojo lepo zabeljeni zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 potem pa lahko samo upam, de zhganchki naujo suhi in bojo lepo zabeljeni zlomk...tralala niso bili :2src: prav super je blo. Zdaj razmišljamo o sladici. Meščanska torta ali čokoladna z gozdnimi sadeži Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Mi pa dons enga poširanga lososa z koromačem :2src: z berivko božansko... Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 js isto, zdele bomo mel pa kosilo mmm... piščanca filanga.... pa radič... lp, Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Kupljene njoke in kupljeno omako Kosilo v 5 minutah.Tudi to se zgodi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 tud pizza se zgodi na nedeljo ne da se mi kuhat... j...ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 jst pa dons postblo ucheri prevech praseta pa janjeta... x:px sej tile srbi spljoh ne zhvijo tko shvoh.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ja, jaz sem nazadnje v srbiji dojela v čem je fora rakije.. po tistih rolovanih čevapih, ki nam jih je tip prinesel na mizo, ni blo šans, da gremo kam.. mislim, da sem bla celo jaz tista, ki je omenla, da bi kaj za poplaknit.. je pol šefe ves navdušen domačo rakijo prinesel.. po 15 minutah smo bli čist sposobni za na motor joj, je bil pa tak simpatiko od kelnarja.. ful, ful debel, komaj se je privlekel tja ven do mize.. švic mu kar tekel po nosu dol ampak faca totalna.. ko smo ga ta tretjič poklicali (ker se je ta druga punca spomnila, da ona bi pa tud kavo, ki smo jo ostali že prej naročil), je s takim mučeniškim izrazom se privlekel.. kao, a zgledam tko, da se mi da tlele šetat? pol smo še neki z denarjem bluzili, ker imeli samo romunski keš in evre.. pa ni nič kompliciral, ma tud evri so ok Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 she dobr, de je tale verzija nouga leta sam enkrat na letk ucheri so mi zhe skor ushch ratal..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Nekaj iz naseckanega pišč.fileja s čebulo in ksl.smetano. Zraven pa kuhan riž. Tole iz piščanca (v bistvu je lahko tudi puran) naredim takole:Piščančji (puranji) file narežem na trakove, nato pa te trakove narežem na kolikor toliko enako velike koščke (manjši so, hitreje je vse skupaj). Na olju na hitro popražim pišč.koščke, vendar ne do rjavega (meso mora ostati še sočno, mehko, vendar ne več surovo). Medtem olupljeno večjo čebulo ali dve, skupaj z dvema strokoma olupljenega česna v multipraktiku zmrcvarim na prafaktorje. To dodam mesu in na hitro prepražim-da se čebula zmehča, ne sme pa porjaveti. Dodam še sladko papriko v prahu, po okusu. Dolijem malo vode, da se zadeva ne žge, vendar toliko, da je ena taka fina omakica. Sedaj v lonec namlinčkarim po okusu provansalska zelišča (vsebujejo tudi sol). Ugasnem plin in dodam sladko (lahko tudi ksl.) smetano. Zraven pašejo široki rezanci ali kuhan riž ali polenta, pa zelena solata. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Jaz pa nekaj čaram s proseno kašo. Nekaj ala ričet bo..misim, da nihče pri bajti - vključno z domačimi živalmi - ne bo navdušen.Mogoče dobijo palačinke zraven Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Jaz pa nekaj čaram s proseno kašo. Nekaj ala ričet bo..jaz bi se kar povabla aja, pri nas pa danes krompir pa zelje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 cokolado Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.