Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

cokolado

Opa!

zelenjavna župca, zelje kot solata z fižolom, rižota z piro, gobicami...

p.s komaj hodim :(

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Deli na socialnih omrežjih

Juho z rezanci :)

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

pol konzerve čičerike mi je ostal v hladilniku... pa štrcelj od brokolija (ta trd)..

sem narezala brokoli na kockice. tri korenčke zraven, dala mal pokuhat, da se je zmehčalo.. pol pa popražla nežno čebulco na olivcu, dodala brokoli + korenje, tri pelate iz konzerve in čičeriko (ki je je blo še ful).. začimbe: sol, ingver, curry, poper.. čist na nežnem ognju ene 10 minut kuhala, da se je mal prepojil..

in ne morem verjet, dva tipa, mesojedca, sta rekla, da je dobr :eek:

... zdej sta šla pa na pijačo.. jaz pa stražim koruzni kruh..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dans bo jota x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Kaj se nisi prej oglasla s tem...bi fižolo dala namakat x;)x

sej s tvojim jedilnikom ni čisto nič narobe :vio: če ne bi imela že skuhanega fižola, bi tudi jaz imela tvojo kombinacijo (dodala bi ocvirke x:px velike, mesnate x:px x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Saj jaz sem tudi na krompir ocvirke dala. Take velike x:o)x Na šnitek krompir temu pri nas rečemo - na šnite narezan v soleni vodi s petršiljem malo, kuhanem krompirju, odcejenem in ocvirki gor. Pa zelje v katerega padlo nekaj koščkov suhega mesa:)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Saj jaz sem tudi na krompir ocvirke dala. Take velike x:o)x Na šnitek krompir temu pri nas rečemo - na šnite narezan v soleni vodi s petršiljem malo, kuhanem krompirju, odcejenem in ocvirki gor. Pa zelje v katerega padlo nekaj koščkov suhega mesa:)

x:px x:px x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mal pospravljam zaloge po hladilniku in zmrzovalnku.. včer našla en kos govejega mesa, ga prestavla v hladilnik, da odmrzne in namignila I. da bi se najbrž kej dal naredit iz tega :inocent: tko da, razen tega, da bo meso, nimam pojma kaj bo za kosilo danes...

u, včeraj sem si pa čist navadno polento z mlekom naredila za večerjo x:px x:px

loesje

Spet nazaj -

grrrr :!!: kok ne maram receptov v stilu 'dušite do mehkega'... pa kok je to, 5 minut al pol ure al eno uro? vsaj približn, no.... grrr...

ja, sem ostala sama s surovim mesom, ker I. moral it delat še.. pa čaram nekakšno čebulno bržolo... bomo videli kaj bo nastalo.. sam res, kok časa se goveje meso duši do mehkega... a mi bo pomahal ven iz posode, da je mehek al kaj.. xrolleyesx

loesje

Spet nazaj -

a mi bo pomahal ven iz posode, da je mehek al kaj.. xrolleyesx

xsmx

bi ti zelo rada pomagala, ampak tudi sama ne razumem mesa najboljše :inocent:

sem pa včeraj in predvčerajšnjim jedla cvetačo v solati, ker sem si jo želela ne vem koliko časa, pa si je nisem pripravila iz neznanega razloga (no, malo mi tudi smrdi, ko se kuha :o|o: ). in sem se je prenajedla, tako, da je nekaj časa ne bi ne jedla, ne vohala.

si pa že kaka dva do tri dni želim sirovih štrukljev, pa se kar nočejo kupit in skuhat. :vragec:

grrrr :!!: kok ne maram receptov v stilu 'dušite do mehkega'... pa kok je to, 5 minut al pol ure al eno uro? vsaj približn, no.... grrr...

ja, sem ostala sama s surovim mesom, ker I. moral it delat še.. pa čaram nekakšno čebulno bržolo... bomo videli kaj bo nastalo.. sam res, kok časa se goveje meso duši do mehkega... a mi bo pomahal ven iz posode, da je mehek al kaj.. xrolleyesx

:vragec:

podobne tezhave je meu tut K. CHapek....k je hotu jajca do mehkega skuhat....pa je za zachetek kuhal 20minut...pa zmeri vech in vech....in na koncu se sprashuje o potrpezhljivosti angleshkih kuharc k mmorjo mozhu vsako jutrom servirat mehko kuhano jajce

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

nismo čakal, da so postali mehki, so bili na pol mehki, ker je I. prišel domov in sva bla lačna x:o)x ok, glavno, da se ni več roza cedilo iz njih.. pa v bistvu... je blo ful dobr :inocent: sem pojedla 2 medaljončka brez pritoževanja :vio:

jooj, sirovi štruklji.. x:px x:px x:px (zamenjam za ves meso tega sveta) moja babica najboljše dela.. pa jaz bi se jih tud lahko enkrat lotila, niti ne zgleda tko grozn komplicirana stvar.. :inocent:

loesje

Spet nazaj -

namesto štrukljev velika skleda solate s krompirjem, fino zakisana.

sirovi štruklji pa baje tudi že letijo. če bo nizka oblačnost svetujem, da držte glavo malo bolj med rameni, ker so zmrznjeni.

jooj, sirovi štruklji.. x:px x:px x:px (zamenjam za ves meso tega sveta) moja babica najboljše dela.. pa jaz bi se jih tud lahko enkrat lotila, niti ne zgleda tko grozn komplicirana stvar.. :inocent:

v določenih trenutkih si pa res zaželim, da bi bila babica :inocent:

v določenih trenutkih si pa res zaželim, da bi bila babica :inocent:

saj ves....nekje je treba zacet....baje, da pri sebi :inocent:

jaz sem danes pojedla toliko neumnosti, da se sprasujem, ce nisem ze na poti k babistvu:

2 jajci

cokolado z lesniki

pasto pesto

piskote

en kruh

mozart kugle

hrenovko (?!)

cokolado

drugi kruh

ajvar + kisle gobice

se malo paste

cokolado

zdaj upam, da sem koncala, ceprav mi nekaj slanega spet disi...pa solata...pa kaj pekocega...

:eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

saj ves....nekje je treba zacet....baje, da pri sebi :inocent:

:inocent: aja? kje si to slišala?

jaz sem danes pojedla toliko neumnosti, da se sprasujem, ce nisem ze na poti k babistvu:

jaz pa mislim, da si bolj na poti k materinstvu. ker pojedla si velik tazga, kar baje paše nosečnicam x:px govorim iz druge roke, tako, da se ne preveč prestrašit :vragec:

:inocent: aja? kje si to slišala?

babica mi je povedala!

jaz pa mislim, da si bolj na poti k materinstvu. ker pojedla si velik tazga, kar baje paše nosečnicam x:px govorim iz druge roke, tako, da se ne preveč prestrašit :vragec:

ja saj pravim, da je zacetek biti babica to, da si mati.

in zato zacnes pri sebi, ce imas zelje po tem, da bi bil babica.

toliko o tvoji zelji.

jaz pogosto jem nosecnisko hrano, morda imam pac tako nacin,

da zacnem na drugem koncu ... da imam najprej napade hrane in potem kot posledice zanosim...hm!

te bom obvescala x;)x x:o)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...