X~EDGE~X 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 cokolado Opa! zelenjavna župca, zelje kot solata z fižolom, rižota z piro, gobicami... p.s komaj hodim Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Juho z rezanci Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Dons pa nc. Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 zajtrk, malica in kosilo skupaj: kislo zelje v juhi, palačinke, kava z mlekomza naprej pa še ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 pol konzerve čičerike mi je ostal v hladilniku... pa štrcelj od brokolija (ta trd).. sem narezala brokoli na kockice. tri korenčke zraven, dala mal pokuhat, da se je zmehčalo.. pol pa popražla nežno čebulco na olivcu, dodala brokoli + korenje, tri pelate iz konzerve in čičeriko (ki je je blo še ful).. začimbe: sol, ingver, curry, poper.. čist na nežnem ognju ene 10 minut kuhala, da se je mal prepojil.. in ne morem verjet, dva tipa, mesojedca, sta rekla, da je dobr ... zdej sta šla pa na pijačo.. jaz pa stražim koruzni kruh.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 za večerjo sm en jogurt Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 ... zdej sta šla pa na pijačo.. jaz pa stražim koruzni kruh.. za večerjo sm en jogurt uau living on the edge! jaz se vedno na cokoladi z bizarnimi kombinacijami, ki si jih po teh milih variantah ne upam niti omenjat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 jaz se vedno na cokoladi z bizarnimi kombinacijami, ki si jih po teh milih variantah ne upam niti omenjat dej prišepni jaz pa sem žafranovo rižoto, bučke s curryjem in smetano pa še kozarec terana. čin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 jaz bi se kar povabla aja, pri nas pa danes krompir pa zeljeKul. Mislim, da bo tole danes tudi pri nas Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 dans bo jota Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Kaj se nisi prej oglasla s tem...bi fižolo dala namakat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Kaj se nisi prej oglasla s tem...bi fižolo dala namakat sej s tvojim jedilnikom ni čisto nič narobe če ne bi imela že skuhanega fižola, bi tudi jaz imela tvojo kombinacijo (dodala bi ocvirke velike, mesnate Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Saj jaz sem tudi na krompir ocvirke dala. Take velike Na šnitek krompir temu pri nas rečemo - na šnite narezan v soleni vodi s petršiljem malo, kuhanem krompirju, odcejenem in ocvirki gor. Pa zelje v katerega padlo nekaj koščkov suhega mesa:) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Saj jaz sem tudi na krompir ocvirke dala. Take velike Na šnitek krompir temu pri nas rečemo - na šnite narezan v soleni vodi s petršiljem malo, kuhanem krompirju, odcejenem in ocvirki gor. Pa zelje v katerega padlo nekaj koščkov suhega mesa:) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 najbrž se bom spravla skuhat korenčkovo juhico. pa mal prosene kaše z zelenjavo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 mal pospravljam zaloge po hladilniku in zmrzovalnku.. včer našla en kos govejega mesa, ga prestavla v hladilnik, da odmrzne in namignila I. da bi se najbrž kej dal naredit iz tega tko da, razen tega, da bo meso, nimam pojma kaj bo za kosilo danes... u, včeraj sem si pa čist navadno polento z mlekom naredila za večerjo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 grrrr :!!: kok ne maram receptov v stilu 'dušite do mehkega'... pa kok je to, 5 minut al pol ure al eno uro? vsaj približn, no.... grrr... ja, sem ostala sama s surovim mesom, ker I. moral it delat še.. pa čaram nekakšno čebulno bržolo... bomo videli kaj bo nastalo.. sam res, kok časa se goveje meso duši do mehkega... a mi bo pomahal ven iz posode, da je mehek al kaj.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 a mi bo pomahal ven iz posode, da je mehek al kaj.. bi ti zelo rada pomagala, ampak tudi sama ne razumem mesa najboljše sem pa včeraj in predvčerajšnjim jedla cvetačo v solati, ker sem si jo želela ne vem koliko časa, pa si je nisem pripravila iz neznanega razloga (no, malo mi tudi smrdi, ko se kuha ). in sem se je prenajedla, tako, da je nekaj časa ne bi ne jedla, ne vohala. si pa že kaka dva do tri dni želim sirovih štrukljev, pa se kar nočejo kupit in skuhat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 grrrr :!!: kok ne maram receptov v stilu 'dušite do mehkega'... pa kok je to, 5 minut al pol ure al eno uro? vsaj približn, no.... grrr...ja, sem ostala sama s surovim mesom, ker I. moral it delat še.. pa čaram nekakšno čebulno bržolo... bomo videli kaj bo nastalo.. sam res, kok časa se goveje meso duši do mehkega... a mi bo pomahal ven iz posode, da je mehek al kaj.. podobne tezhave je meu tut K. CHapek....k je hotu jajca do mehkega skuhat....pa je za zachetek kuhal 20minut...pa zmeri vech in vech....in na koncu se sprashuje o potrpezhljivosti angleshkih kuharc k mmorjo mozhu vsako jutrom servirat mehko kuhano jajce zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 no ce se bodo, mi javi. tudi mene zanimajo taki, ki se sami naredijo... druidka: kako naredis korenckovo juhico? aliana: mehko je...ko je mehko!pobezas z vilico, ali nozem in ce gre brez napora noter, je mehko. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 nismo čakal, da so postali mehki, so bili na pol mehki, ker je I. prišel domov in sva bla lačna ok, glavno, da se ni več roza cedilo iz njih.. pa v bistvu... je blo ful dobr sem pojedla 2 medaljončka brez pritoževanja jooj, sirovi štruklji.. x:px (zamenjam za ves meso tega sveta) moja babica najboljše dela.. pa jaz bi se jih tud lahko enkrat lotila, niti ne zgleda tko grozn komplicirana stvar.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 namesto štrukljev velika skleda solate s krompirjem, fino zakisana.sirovi štruklji pa baje tudi že letijo. če bo nizka oblačnost svetujem, da držte glavo malo bolj med rameni, ker so zmrznjeni.jooj, sirovi štruklji.. x:px (zamenjam za ves meso tega sveta) moja babica najboljše dela.. pa jaz bi se jih tud lahko enkrat lotila, niti ne zgleda tko grozn komplicirana stvar.. v določenih trenutkih si pa res zaželim, da bi bila babica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 v določenih trenutkih si pa res zaželim, da bi bila babica saj ves....nekje je treba zacet....baje, da pri sebi jaz sem danes pojedla toliko neumnosti, da se sprasujem, ce nisem ze na poti k babistvu: 2 jajcicokolado z lesnikipasto pestopiskoteen kruhmozart kuglehrenovko (?!)cokoladodrugi kruhajvar + kisle gobicese malo pastecokoladozdaj upam, da sem koncala, ceprav mi nekaj slanega spet disi...pa solata...pa kaj pekocega... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 saj ves....nekje je treba zacet....baje, da pri sebi aja? kje si to slišala? jaz sem danes pojedla toliko neumnosti, da se sprasujem, ce nisem ze na poti k babistvu: jaz pa mislim, da si bolj na poti k materinstvu. ker pojedla si velik tazga, kar baje paše nosečnicam govorim iz druge roke, tako, da se ne preveč prestrašit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 aja? kje si to slišala? babica mi je povedala! jaz pa mislim, da si bolj na poti k materinstvu. ker pojedla si velik tazga, kar baje paše nosečnicam govorim iz druge roke, tako, da se ne preveč prestrašit ja saj pravim, da je zacetek biti babica to, da si mati.in zato zacnes pri sebi, ce imas zelje po tem, da bi bil babica.toliko o tvoji zelji. jaz pogosto jem nosecnisko hrano, morda imam pac tako nacin,da zacnem na drugem koncu ... da imam najprej napade hrane in potem kot posledice zanosim...hm!te bom obvescala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.