druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 druidka: kako naredis korenckovo juhico?hm, pa ne vem, če bi tole jaz napisala semle, ko ste tuki sami taki profiji skratka, nič ne kompliciram, sploh ne vem, če se temu lahko reče juhica..vglavnem, korenčke narežem na kolobarje, jih vržem v vodo, da se mal zmehčajo in vse skupi pol spasiram s paličnim mešalnikom. aja, pa mičken vegete tudi dam, pa peteršilj na koncu. aja, včeri ni blo nič od mojega plana. se mi ni dalo kr mal polnozrnatega kruha, pa sira, pa mal paradižnika, pa mal čokolade. pa na pico šla pol zvečer. danes naj bi bla pa repa na sporedu. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Mmm, super Jaz dam pa še malo gresa (zdroba). Pa je taka dojenčkasta (pravi moja mami ). Včeraj sem zelenjavni sushi....Danes bom pa pizzo... Pirino. Me zanima, kako bom spacala. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 hm, pa ne vem, če bi tole jaz napisala semle, ko ste tuki sami taki profiji skratka, nič ne kompliciram, sploh ne vem, če se temu lahko reče juhica..vglavnem, korenčke narežem na kolobarje, jih vržem v vodo, da se mal zmehčajo in vse skupi pol spasiram s paličnim mešalnikom. aja, pa mičken vegete tudi dam, pa peteršilj na koncu. aja, včeri ni blo nič od mojega plana. se mi ni dalo kr mal polnozrnatega kruha, pa sira, pa mal paradižnika, pa mal čokolade. pa na pico šla pol zvečer. danes naj bi bla pa repa na sporedu. hvala hej...ce ma vodo in korenje, je korenckova juha jaz imam tudi eno v planu malcek drugacek...bom obvestila, ce bo uspesno... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Pojedla en piškot :xx!: , ker se ne znam kontrolirat Bemti sodelavke v odhodu Drugače pa danes zelenjavno juho in solato iz kislega zelja. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 če sem si jih pa prepovedala. Res mam močno voljo Sej ni tolk panike zarad piškota, bolj si grem sama na jetra Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 hej...ce ma vodo in korenje, je korenckova juha no, pol pa tak vredu evo, se držala danes plana.repa, pa mal fižola, pa mal pire krompirja.samo vseeno bilo preveč. se komi premikam. preveč se nažrla spet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 jaz pogosto jem nosecnisko hrano, morda imam pac tako nacin,da zacnem na drugem koncu ... da imam najprej napade hrane in potem kot posledice zanosim...hm!te bom obvescala uuu se nadaljuje... jaz pa zares štruklje danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 pospravla še tist mes od včeraj.. mal manj komplicirala..krompir oprala in narezala na šnitke, naložila na električni žar.. vmes odtalila vrečko gobic..narezala meso na trakce, marinirala (sol, poper, curry, ingver, olivc, česen), vrgla v vroč vok in mešala ene 3 minute, glih tolk, da ni več roza meso, dala ven, vrgla v vok čebulo+česen+gobice, zalila z belim vinom, dušila 2 min, dodala meso, zmešala fajn, dodala 3 žlice kisle smetane, še mal zmešala.. vmes se je krompir spekel, postavla vse skup na krožnike... in je blo spet 'ful dobr'... (se mi pa zmer bolj dozdeva, da tole 'dobr' pride iz tega, da je na mizi meso, ne pa da mi je kaj posebno uspešno uspel skuhat ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Sem speku Sol in začimbe, še maček ni povohal mesa :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Regrat z veliko krompirja in TRDO kuhanim jajcem A ste mi kaj fauš (to je dobra stran Hazol) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Regrat z veliko krompirja in TRDO kuhanim jajcem A ste mi kaj fauš (to je dobra stran Hazol) regrat ... sem ... na Dolenjskem še ni za nabirati ... no, vsaj tam kamor hodimo mi, ne tuhtam, če bi matevža in zelje ... nekaj na tesnem danes s časom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Probaj proseno kašo in kislo zelje ali kislo repo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Probaj proseno kašo in kislo zelje ali kislo repo. "burkašo" za sebe dostikrat naredim ... z zeljem še nisem probala ... mi ni toliko dobro kuhano sem kar matevža ... zver je zelje, jaz pa repo zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 U pečisi se veselo peče komad kozlička, čez ene petnajst minut pa bom dodal še olupljen kostanj. Solata je pa tud že prštimana.Da li je to raj? navdušen Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 skor, manjka še dober kozarček vina... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 skor, manjka še dober kozarček vina... Jebi ga. Nisem ljubitelj vina. Še piva zmeri mn. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 jebi ga... tisti kostanj mi je lušte nardil zdejle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Špagete z morskimi sadeži pa kozarček belega. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 in je blo spet 'ful dobr'... (se mi pa zmer bolj dozdeva, da tole 'dobr' pride iz tega, da je na mizi meso, ne pa da mi je kaj posebno uspešno uspel skuhat )ne, ne, men se tudi ful dobro bere Regrat z veliko krompirja in TRDO kuhanim jajcem A ste mi kaj fauš (to je dobra stran Hazol) KRIVICA!!!Zakaj Nat veselo natepava regrat (in to celo z jajčkom!), Cookie pa sam sline cedi U pečisi se veselo peče komad kozlička, čez ene petnajst minut pa bom dodal še olupljen kostanj. Solata je pa tud že prštimana.Da li je to raj?navdušen Nosorog a dej, jst sm pa včer stegno jagenjčka v pečici s krompirjem in korenjem pekla Totalno fouš za kostanj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Regrat z veliko krompirja in TRDO kuhanim jajcem A ste mi kaj fauš (to je dobra stran Hazol) pa še hvališ se. kriminal jst bi tudi regrat.fovš nič, si grem po jogurt pa banano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 U pečisi se veselo peče komad kozlička, čez ene petnajst minut pa bom dodal še olupljen kostanj. Solata je pa tud že prštimana.Da li je to raj?navdušen NosorogKozel v raju, si gledal ta film Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Nat, nisem ve( i ) dela, da je ze regrat ... pocakam, da se malcek zbudi in greva razkopavat po dvoru ....drugace pa kamutovi spageti z gobami ... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 jaz bom pa brokoli v omaki naredila danes .. pa ne vem, kake testenine zraven najbrž al pa kaj.. včeraj sem pa jedla v gostilni jurčkov golaž z ajdovo kašo al tko nekak.. kar dobr bilo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 pa bi ti tole delila z nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 a brokoli recept? bom stestirala ga najprej Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.