Ksenia 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 važi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 V prekmurju ne vem če ga že mate(regrat), saj pri nas sem tudi jaz pol brega prelazla...ampak.. Danes pa čufti, pire krompir, pa radič domač še z vrta. (maminega sicer, moj je nekam bogi ostal) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 zdaj se pa s suhimi kakiji zadovoljujem jaz pa pečem pirin kruh brez kvasa (po mystinem receptu) in zdajle bom še juho iz brokolija spacala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 sm te čakala aha http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s040.gif sicer pa me malo skrbi, ker ta kruh leze samo narazen, nič ga pa v višino ne mika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 ce pa ni kvasa, smotka...kvas je za gor... jaz grem pa zdaj na segedin by mati potem pa kdo ve..... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 ce pa ni kvasa, smotka...kvas je za gor... očitno. saj malo se je potem vseeno skušal približat stropu pečice.ampak zdaj je pa itak vseeno. sem ugotovila, da je želodcu malo mar a gre v višino al pa v širino.zdaj se mi pa kolca, pa se sprašujem, če je to kakšna reakcija. jaz grem pa zdaj na segedin by mati potem pa kdo ve..... mnjami, zelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 to je zarad zlobe, ker si hotela, da se (mu) dvigne če je ta vzorec res pravilen, mora bit z mojo zlobo precejšnja kriza.ravnokar se mi že tretjič kolca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 dans bom kuhala eno BZ (brezvezno) župo za rota bolnika: neky iz kuhanega korenja, ovsenih kosmičev, krompirja, čebule in česna. Evo, grem uno Marsino župo iz ovsenih kosmičev brat, mrbit bom pa kr uno nardila (k una baje ni brezvezna, vsaj "vsi" so jo hvalili Včer sm mu pa BZ korenčkovo juho naredila: en veeeeelik koren sem na ribežn naribala. Na olju sem na hitro popražila (da zadiši) žlico koruzne moke (ker ni blo gresa). Dodala not nariban korenček, zalila mal z vročo vodo. KUhljala cca. 15-20min na mini ogenjčku. Vmes enkat not nametala mal majarona, šetraja in dva listka lovorja. Ugasnila ogenj, dodala sol. Pustila župo počivat ene 5 min. Zdej bi jo lah zmiksala, sam nima ne mixerja, ne paličnega. Tko da je dobil sam še žlico v roke, pa dva prepečenčka zraven.Po župi pa čaj iz suhih borovnic. K jih je tut moral pojest. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Mi pa dons enga poširanga lososa z koromačem :2src: z berivko božansko... Dobra ikona - pa slaba hrana Jooooj, kolk men ribe smrdijo..... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Dobra ikona - pa slaba hrana Jooooj, kolk men ribe smrdijo..... :xx!: Ribice ne smrdijo, če niso zmrznjene in če jih pravilno pripravimo.Pa imaš ikono mačke, te pa jedo ribe, če jih le dobijo. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Imajo v Hoferju tajski teden in nakupila začimb, kalčkov, bambusa... pa zraven našla še ful lepe pogrinjke za na mizo zdaj moram samo še čas najti, da se bom poigrala.. Ksenia.. z brokolijem ni bilo še nič Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 ok... čakam js sem pa še vedno na postu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 govejo župco. Pol pa meso ven kradeva, da je na konc res sam župca. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Bog daj, dober den!Tak zapa bon te še jas poveda kaj smo mi gnes jeli! Moja žena imela (ima) rojstni dan danes(34. naj se ve!), pa sem jaz kuhal.Vsega kar sem skuhal ne povem, ker se bojim, da me kak vegetarijanec od besa ne pregrizne. Samo solato izdam. Endivija.Gor na debele kose narezan krompir. Krompir sem skuhal neolupljen, vročega olupil in takoj narezal in takoj na solato z njim!Sol.Jabolčni kis.Strok stisnjenega česnaPa dobro žlico bučnega olja, ki mi ga je zrihtala Tipka. Pismo.....Pa to je fantastično.Hrana za bogove!To ni bučno olje. To je BUČNO OLJE!Kako diši, kak dober okus ima... Zdaj pa nikar ne navalite vsi po vrsti na tipko, da bi še vi radi imeli takega olja.To bi namreč bilo nevarno.Če ga gdo samo poskusi, potem obstaja resna nevarnost, da se mu bo poslej zdelo v trgovini kupljeno olje zgolj še neko strojnemu olju podobno čudo! Skratka:Goričko je zakon! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Ja ampak še vedno ne vem, kaj naj skuham, ko moram upoštevat, da tamajčkena je samo tri hrane,od tega je ena goveja juha, druga čokoladne kroglice in tretja putr na kajzarco. kje je moja ikona?! ja ribe zamrznjene res RES smrdijo. Zadnjič jih je možv spodnji kuhni peku, pa je vse smrdelo še cel teden: računalnik, tipkovnica, rože, m vse. Noro. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 To ni bučno olje. To je BUČNO OLJE!Kako diši, kak dober okus ima... Zdaj pa nikar ne navalite vsi po vrsti na tipko, da bi še vi radi imeli takega olja.To bi namreč bilo nevarno.Če ga gdo samo poskusi, potem obstaja resna nevarnost, da se mu bo poslej zdelo v trgovini kupljeno olje zgolj še neko strojnemu olju podobno čudo! Skratka:Goričko je zakon!Pa to je valda jasno tm not namešajo vse, sam bučnega ne. Bučnega in olivnega, to se zmer pr lokaldilerjih kupuje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 endivija.Gor na debele kose narezan krompir. Krompir sem skuhal neolupljen, vročega olupil in takoj narezal in takoj na solato z njim!Sol.Jabolčni kis.Strok stisnjenega česnaPa dobro žlico bučnega olja, ki mi ga je zrihtala Tipka. Pismo.....Pa to je fantastično.Hrana za bogove!To ni bučno olje. To je BUČNO OLJE!Kako diši, kak dober okus ima... Zdaj pa nikar ne navalite vsi po vrsti na tipko, da bi še vi radi imeli takega olja.To bi namreč bilo nevarno.Če ga gdo samo poskusi, potem obstaja resna nevarnost, da se mu bo poslej zdelo v trgovini kupljeno olje zgolj še neko strojnemu olju podobno čudo! Skratka:Goričko je zakon!O Mura ... saj sem ga samo zrihtala ... vse ostalo je tvoja energija pripripravi hrane to, da je Goricko zakon , pa itaq Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 zelenjavna juha bo danes Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 domač radič, domači krompir domače bučevo olje in domači kis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Sushi Drug teden ga bom pa sama naredila domač radič, domači krompir domače bučevo olje in domači kis mmmmmm še mal zdrobljenih bučnih semenk gor flikni Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Ribe definitivno smrdijo sam to ne menja dejstva da si ti ena sitnoba.Smrdijo smrdijo, razen če so zmrznjene ne smrdijo tokDokler so v morju, dišijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 ne boste verjel ... meni ribe dišijo ... tko al pa drgač danes kuham juhco ... z domačo kuro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 včer sm nardila božansko mineštrico iz glavnatega ohrovta in krompirja:Damo kuhat v manjšo posodo olupljen in nakockan krompir ali dva. Nato iz glave ohrovta populimo preč par listov, operemo, z nožem izrežemo debela stebelca (katera dodamo kuhajočemu se krompirju), in liste narežemo na široke trakce. Nato olupimo veeeeeeeeliko česna (tp vsaj 5 velikih strokov), ga na debelo narežemo. Narežemo tudi majhen košček pancete (če jo imamo, ni pa muss). V hladno olivno olje damo grobo zrezan česen in koščke pancete (če jo mamo, če ne, pač ne). Ko česen zadiši, (in ne počrni!) dodamo trakce ohrovta. Malo popražimo, če se hoče prijemat posode, zalijemo z krompirjevko (voda, v kateri se kuha krompir). Medtem se je krompir skuhal, popeštamo z betičem, ali zgolj z navadno kuhalnico (ampak bet je boljši). Sedaj prelijemo to v ohrovtovo zadevo, malo pomešamo, dodamo ščep šetraja. Ugasnemo plin in po okusu zamešamo not žlico ksl. smetane, posolimo po okusu. Če nimamo notri pancete, na krožniku na drobno naribamo gor malo parmezana Božansko dobro in hitro skuhano Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 lumpijevo kašico s pirinimi kosmiči za zajtrk za malco imam pripravljeno pomarančo pa grenivko.za kosilo pa najbrž še zelenjavna juha od včeraj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 midva z malckom pravkar pojedla spagete z bucko in radic z bucnim oljem in namesto kisa limono ....mali je jedel tak, da sem mu komaj folgala davat ... zdaj pa oba pocivat...malcek ze spi, zdaj pa se mami prilegne ..kak je lepo na porodniski MOjca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.