vilamalina 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Nato olupimo veeeeeeeeliko česna (tp vsaj 5 velikih strokov), ga na debelo narežemo.hehe, še ena česnarka...jaz sem enkrat skuhala tako začesnano joto, da na koncu še sama nisem bila prepričana, če ni to kar česnova juha v katero je pomotoma padlo zelje in fižol. sicer pa danes še nič nisem jedla in bi zveseljem zobnila po ohrovtovi mineštri . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 hehe, še ena česnarka...sam v toplotno obdelani obliki surovega (ala tržaška ipd.) ga ne požrem, pa če je moj žiuleje od tega odvisno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Mi pa kurjo obaro in polento, pa spekla -ker se ljudje najavili- čudo iz enega jajca:)) alias pecivo lenih gospodinj, mu pravi teta.(1 jajce, 1šalca orehov, sladkorja, mleka, olja, moke, pecilni in vanili, spečeš, preliješ z vanilijevo kremico potrosiš s kakavom in pladenj prazen) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 kurja obara pa polenta tole sem jst letos odkrila, kombinacija je no, dans bo jota fižol sem skuhala (in pol požrla kr tko) že včeraj, tko da bo jota danes skuhana hitreje aja, pr fižolu sem odkrila svoj recept kako ga skuhati, da bo superduper: tole okol namakanja, je že Ruby izvrstno povedala, jst dodajam sam še to, da mu pri kuhanju dodam vsaj 2 lista lovorja in 4 velike stroke česna z lupino vred (k jih pol preč dam, ko je fižol kuhan), pa mini ščepček sol.cveta. No, tko skuhan fižol je zame najnaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Jaz tudi kuham fižolo. Se mi že prej eno rundo raztresla po skrinji , samo moja je tista ta rumena - stročna. Pa neko na kocke zrezano meso sem vzela ven, bom tole v čebuli podušila, potem dodala fižol not, pa še malo dušila, zalila z vodo in malo testenin not fliknila, pa bo taka močna enolončnica ven prišla. Nič ne vem, kak bi se temu reklo.Jaz tudi v fižolo dodam lovorov list(zaradi vetrov tole), česen pa če se spomnim:)) Mikajo me treske danes...flancati se tole menda bolj lepše reče...pač tak predpustni čas in hudiča..treba skrbet, da pridelek, ki sem ga tak pridno čez zimo pridobivala, ne bo na spomlad izginil kam:))Samo, če bi hotla flancate delat, bi morala že imeti omešeno testo...bomo vidli:) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Mikajo me treske danes...flancati se tole menda bolj lepše reče...pač tak predpustni čas in hudiča..treba skrbet, da pridelek, ki sem ga tak pridno čez zimo pridobivala, ne bo na spomlad izginil kam:)) Tudi moji domači so podlegli predpustnemu času in vzstrajno lobirajo za krofe. Verjetno jih bom spekla jutri, sem ugotovila, da nimam doma ruma Doma pa imam kar precej, ravno prav kaljene soje, sama pridelala, pa jo moram porabit. Ima kdo kakšen dober predlog kako jo naj porabim. Nimam čist nobene pametne ideje Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 v solati z naribanim korenčkom v snedviče jo še zmer lah poturiš z maslom so Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Hvala. A bolj všeč so mi vsaj malo termično obdelani. Ponavadi jih malo popražim, dodam pelate, malo sojine omake pa na testenine, uporabila sem jih v zeljnem bureku. Moram reči, da je bil odličen. Nekak nimam ideje kako jih naj še uporabim, da bi tudi domače, vsaj nekatere, zamikalo poskusit. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 včer se je izprsil za Kitajca; sva jedla kislopekočo juho pa kitajski praženi kruh s sezamom (je imel skromnih 50.000Kcal), raco z dvema okusoma dans bi morala pa skor jst povabit jst pa nič tazga doma te bojo pa špageti s tartufato in slad.smetano. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Mi pa kar po domače; ribe (zelenike) in krompirjeva solata.Mogoče kaj za zraven..še ne vem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 sem dolžna še en recept šele danes preizkusila in je blo fajn.. torej.. brokoli na posamezne cvetke narežeš, vržeš v posodo, pol pa dodaš po filingu (sori, ne morem drugač, točno tko so men recept serviral ) sol, poper, česen (jaz sem ga kar stisnila not, tri stroke na en brokoli, sam bi lahk blo tud več), malo jušne osnove (uporabla un prah za juho iz DMja), olivno olje, suho belo vino. In kuhaš tole, dokler se brokoli ne zmehča. Jaz sem pol kar sproti še prilivala vino in malo vode, ker sem hotela, da je ful te omake... Verjetno je dobro tud hladno, namesto solate, sam ne bi vedla, ker nama ni uspel počakat, da se ohladi pa zraven sva imela polnozrnate testenine s pesto omako. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 ok... čakam js sem pa še vedno na postu jaz pa na česnu pazite da ne iz-dihnem Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Jaz pa hujšam. Ker mam 12.000 kil.Tko da do rojstnega dneva..hočem bit fit. Torej, jedla sem zelenjavno zupco, zvecer pa soalato z jogurotm.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 2 krofa in 4 krhke flancate, tako zvane štraube. da bi pa bolj dietno izgledalo pa še blitvo s krompirjem. do rojstnega denav mi itak ne bo uspelo shujšat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 porabla uno hokaido bučo, ki jo imava v kuhni za okras že pol leta... neki je začela gnit..nardila juho, blo fajn, še za jutr je ostal (fora, za rezance sem na tenko narezala por in ga mal popražla na olivcu) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 osliče, pa pečeno zelenjavo za kosilo, zdaj sem pa lačna Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 jaz pa na česnu pazite da ne iz-dihnem naravni antibiotik jutri mam spet isti namen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 v sol http://www.lunin.net/ ati z naribanim korenčkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 :xx!: stane, prosm, da NE POTVARJAŠ mojih postov :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Nardila včer tri porcije albondigas oziroma meatballs oziroma čuftov mam filing, da je mal preveč čebule not, pa še bolj filing, da bodo razpadle pri kuhanju sam v bistvu pa še ne vem.. dve porciji dala zmrznit, ena pa v hladilniku čaka, na pultu v kuhinji pa z roza markerjem pobarvan recept za dokončat, če bo kdo razumel namig Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 jaz sem razumel; priredila boš party za homoseksualce Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Nabrala eno skledo regrada, zraven bo pražen krompir, za povrh pa še sveže pečen domači kruh. Pravkar sem ga vzela iz pečice, pa tako lepo diši Grem dokončat kosilo... sem postala lačna Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Veliko skledo solate; zelena, paradižnik, malo popečenih šampinjonov in lahke mocarele... Pa prepečenc. Uuuu že regrat jeste Jaz bi tud Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 Za zajtrk 15 (najmanj) rezin kruha z medom pa čokoladaza kosilo špinača, pire, jajčka, solata s ČESNOM pa čokoladapa spet čokolada, mal smetane s kakvom malo k'sno bo spet čokolada Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.