nosorog 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Regrat + sardele. Dali je to raj? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Lignje in krompirjevo solato. Regrat + sardele. Dali je to raj? Tale regrat nam že pri uhah ven leze...Očitno smo se ga lani prenajedli, ker slabo povpraševanje letos po njem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 skoraj raj regraaaaaaat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Ješprenj /eni pravjo ričet/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Tale regrat nam že pri uhah ven leze...Očitno smo se ga lani prenajedli, ker slabo povpraševanje letos po njem Ma jst žvim sred gozdov in travnikov, pa ga kle sploh ni. Kupil sem ga včeraj na tržnici v BTCju. Pa sardele seveda tud. Aja, pa piščance - vedno me fascinira barva domačih piščancev, ki jih prodaja ena babnica na trgu. Semse pa zadržal po pitanju sirovega zavitka. Mi gre na jetra, ker so zmeraj manjši. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Ješprenj /eni pravjo ričet/ jaz tole tolčem že 3 dan dejansko ga bo zmanjkalo, menda... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 jaz tole tolčem že 3 dan dejansko ga bo zmanjkalo, menda... srotka Jst bom čez dva dni, mislm, srotek /ga je tud za tri dni/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 rižoto s porom in bučkami bom naredila.. pa v uni stari kuharici, ki sem jo zanč iz omare zbrskala predlagajo solato iz leče in črne redkve.. da vidmo kako to zgleda.. sam lečo moram dat kuhat.. ja, eno kuharico zbrskala, moja 3. izdaja je iz 57. leta, ful navdušena nad starimi, domačimi recepti - sicer je povsod treba 'mast' zamenjat za kaj bolj normalnega - in načinom razlage... se mi zdi, da je napisan direkt za bejbike, ki so jih pri 15 letih omožil in so kar naenkrat mele na glavi kuhanje za deklo, hlapce, moža, tasta in taščo pa še otroke.. not tud recepti v stilu: Črna redkev v solati: Redkev olupi, nastrgaj na strgalniku ali pa jo skrhljaj. Potresi jo s soljo in polij z oljem ter postavi z domačim kruhom na mizo, ali pa jo potresi na fižolovo solato. Simpl, logično, sam če ne bi vidla napisan.. se ne bi nikol spomnila, da lahk črno redkev za kaj uporabim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 jst sm pa včeraj ješprenjček namočila in ga imam samo kot dodatek k ostalemu zrnju in zelenjavi, ki se kuhari v loncu in sliši na ime svašta-nešto.pressDrgač sem pa ješprenj že uporabila namesto riža v izvedbi a la rižote in mi je bilo tudi zelo dobro....mogoče komu prav pride za drugič, če se mu stoži po **ričetu** Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Pri nas je ričet slabo sprejet. Ješprenj tudi, sem ga zadnjič sama mlatila z medom in jabolko. Kaj naj rečem okoli regrata? Tudi ena dobra stran Hazol:))Lahko ga pa komu pomagam nabrat, če bi slučajno bilo kakšno povpraševanje..samo nimam pojma, kako do koga tole spravit. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 daš na prvi avtobus za ljubljano, kjer jaz poberem robo in se najem do obisti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 daš na prvi avtobus za ljubljano, kjer jaz poberem robo in se najem do obisti a jst sm pa vosek? al pajkov jajček?? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 ti si ena smotka zelenolistna saj sem samo predlagala no...ni bilo ekskluzive...sem pa bližje avtobusni doma kot ti, pa lahko še tvojo porcijo poberem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 sej se mi je zdel, da si tko mislila ... te čakam s krompirjem in jajci..ti samo regrat dobavi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 a gre pošiljka mimo Zagorja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 ejjj, jst mam pa ocvirke, tak da bo regrat pležur čist kako se zmenmo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 skratka...vse mamo, razen regrata! to je tko kot vegetarijanski chili con carne Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 a gre pošiljka mimo Zagorja tole zdele ratal k Modri vlak včasih.... Upam, da nas Nataly opazi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 poštna kočija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Da ne bo še Umora na modrem vlaku Ponudba resnično velja - ker ga je..ampak sam v prestolnico in Zagorje pa ne bo šel hmm... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 jah...pa pridi se ti! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 ja sej res...tist k ne bomo pojedle, pa lahko prodaš 1/4kg za 3€ Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 face charadek pozna samo pot Ptuj-Hazole:) mogoče Mb včasih na vzdihljaje, pa služba -Hazole:))nič..bo treba nekaj zgruntat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 kaj berem, da v Zagorje ne bo šel... ti šment, protestiram, globoko užaljena... sej nekak mora čez Trojane al kak... bom jst tole globoko v meditativnem stanju razmislila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.