Aliana 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 aja... skuhala uno rižoto sam zase, ker I. jedel prej.. pa nič komplicirala, sam eno bučko in pol čebule not vrgla pa mal začimb.. zarad mene je itak lahk tud sam riž pol pa prejle slišim v kuhinji neko mlaskanje.. je hotel samo pospravit ostanke v hladilnik pa mal not padu ''kok si pa okusno rižoto nardila'.. ma če bi jaz tole štekala jaz predlagam helikopter in prijazne policaje na pomoč, pol naj pa sam mečejo dol vreče v Zagorju in po Ljubljani.. sam natančno, da nau sosed dobil mojega regrata Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 a vidiš v slogi je moč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Da ne bo še Umora na modrem vlaku Ponudba resnično velja - ker ga je..ampak sam v prestolnico in Zagorje pa ne bo šel hmm... a vidiš v slogi je moč Predlagam Orient blue s/expres na progi Brčko-Banoviči, s postankom v Zagorju in Ljubljani, mi pa pripravimo svečani sprejem s krompirjem in jajci (kuhanimi) pa če je treba bomo še kako folklorno odplesale Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 predlog sprejet Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Ma sigurno bom drugo leto sjala na vrt regrat. Soseda ga ima en šop in ga celo leto reže za med solato. Danes sem pa sicer prvič probala presno ajdovo kašo. Dober. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Ješprenj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 heeeeeeeeej, a vsi sam ješprenj glodate jst sm ga prejšn tedn dans pa ajdovo mineštrco Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 ejjj, jst mam pa ocvirke, tak da bo regrat pležur čist Pa kako te človek ne bi imel rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 blj ga jem, več ga je Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 blj ga jem, več ga je (eni se nič ne naučimo iz izkušenj drugih) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Tipka, a lahko prosim za recept za tole tvoje "dinstano" kislo zelje... mam eno vrečko v hladilniku pa se še nisem zmenla sama s sabo kaj bi z njim...juhu Alianca, verjetno je tvoje zelje ze poslo, sem prepozno opazila , da me sprasujes ...jaz ga ne delam nic strasno komplicirano... v ekonomu na olivnem olju podinstam malo cebulce, pa dam gor zelje, dodam mleto kumino( ker mi celo decki ven pobirajo ), pa nekaj brinovih jagodk, pa lovorov list in zaprem pokrov in je v zelo kratkem casu kuhano ( uh, ure nisem nikoli gledala, verjetno je kaksnih 15 minut )...ker mi je zmanjkalo mlete pire, potem zelja nisem nic gostila, vcasih pa ga malo pogostim z eno zlico... menije vsec tudi tako, bolj na suho in na redko ( brez gostila )... mater, slisi zakomplicirano, pa ni... upam, da si razumela .... vcasih pa mu dodam malo vec vode in kaksen koscek tofuja ali veget. sunke, pol pa zgostim z piro ali pa krompirjem... skratka, zelje na 1000 in en nacin .... pa se ena prigoda od danes ...me je ta srednji ( 8 let ), ki je bil danes doma, ker je imel vrocino, vprasal, kaj bo za kosilo... pa sem mu rekla; dunajski in pomfri ... pa on meni; kaj pa je to?... midva z mozem sva se spogledala in se zacela smejat... res , mi tega nikoli ne delamo, saj midva ne jeva mesa, nihce pa ne mara pomfrija .... pa sem mu rekla, naj tega nikar ne govori okoli, da ne ve, kaj je dunajski in pomfri, da me ne zaprejo, ker otrokom kratim hrano ... karnekaj... drugace pa danes ocvrta gomoljna zelena in solata z kuruzo in soncnicnimi semeni... pa krompir v oblicah.... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 O, Tipka, hvala. Bo še prav prišlo, sem pozabila na tisto zelje evo, jutri za kosilo, k piščancu recimo. spekla ravnokar višnjev narastek, ni bilo nič navodil kolk časa in na kolk stopinj.. mislim, da sem ga čist mal preveč zapekla, po barvi sodeč aja.. tista črna repa zadnjič.. se danes spravim za kosilo si delat solato z lečo in repo, potegnem repo ven iz hladilnika in začnem lupit.. in se je divje rdeče ven pocedilo pesa! v trgovini so imeli skupaj košarice in sem izbirala bolj trdo repo, ker so bile vse nekak ovele in je ena bila pa lepa.. itak, če jo je pa nekdo iz sosednje košarice prestavil našla par receptov, sam me vseen nekaj zanima... a se rdeče pese ne da/sme surove jest al kako? in zakaj? ker je v vseh receptih - skuhajte in potem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 našla par receptov, sam me vseen nekaj zanima... a se rdeče pese ne da/sme surove jest al kako? in zakaj? ker je v vseh receptih - skuhajte in potem... seveda se lahko je surovo, se zelo zdrava je...v vecini sokov je itak ne kuhas ...kuha se jo verjetno zato, ker je zelo mocnega in specificnega okusa, in tudi, ker kuhana dlje zdrzi.podobno kot zelje, koleraba, korenje...saj se vse to lahko je surovo, pa jemo vecinoma kuhano.menda z izjemo krompirja in fizola lahko vecino vsakodnevne zelenjave jes surovo.... p.s.cestitke za crno redkvico Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Porny, a ti to mene pobarvano bjondo mal ........Regrat je travca, ki po rumenem cvetku naredi belo lučko. In ta bela lučka so semenčka. In ta semenčka lahko konec koncev tudi nabereš in poseješ tja, kjer hočeš, da ti zraste regrat. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 Jutro sladkosnedi...Danes bomo imeli kmečko pojedino...dobila domače krvavice, zraven bo kislo zelje in ajdova kaša...njami....papa Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 pr men pa bobiči , sam bom not dala še mal oprane ajdove kaše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 no, včer po ni blo z mineštrco nič tko da sem kr fižolovo solato pa hrenovko pomlatila. Danes bo pa telečja obara pa ajdovi žganci, obaro sm pa že včeraj pripravila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 pri nas pa bo danes disala juhica iz kopriv in cemaza , pa kasota iz prosene kase in regrat bytw, malcek navdusen nad koprivovo juhco Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 pri nas pa bo danes disala juhica iz kopriv ... in regratjaz bi tudi to sicer pa jaz danes si skuhala neke rezance iz ajdove moke, pa zelenjavno omako poleg pa redkvice sem morala porabit, tak da te imela namest solate Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 pri nas pa bo danes disala juhica iz kopriv in cemaza , pa kasota iz prosene kase in regrat bytw, malcek navdusen nad koprivovo juhco Mojca A to že vse raste? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 http://24ur.com/bin/article.php?article_id..._media=60043233 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 A to že vse raste? , mi ze 14 dni klopamo cemaz, kaksen teden pa koprive in regrat , zdaj so se jim pridruzile se trobentice, pa kaksna kislica se ze najde...Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 , mi ze 14 dni klopamo cemaz, kaksen teden pa koprive in regrat , zdaj so se jim pridruzile se trobentice, pa kaksna kislica se ze najde...Mojcaa to se tudi da jesti?mislim, trobentice, one rumene?pojma nimam, pa sprašujem pa kje se ji pa da vse uporabiti?hvala. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Zajtrk: čokolino Malica: rogljič, vodaKosilo: repna juha, zelje v solati, pire krompir in piščančji fileMalica: kruh, šunka, ajvar, dva korena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Večerja: Ostanki od kosila in jabolko za predjed. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.