mia4aerobics 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 cemaz je ze?!!!!hvala, hvala, jaz tut nabirat, pod govejkom raste, se mi zdi, da mi je to najblizje... jaz bom jedla algo kombo, mi lahko prosim kdo razlozi, kaj vidijo ljudje na teh algah. jim jemljem za zdravilo, da ne bo kdo mislil, da se mi je cist strgalo. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Ne me sezuvat. Morm takoj jutr letet prekontrolrat, če pr nas tud že čemaž raste. Jst sm pa obseden od solate iz krompirja in čemaža (drgač pa krompirja skorajda ne jem). la jaz imam isto s krompirjem in regratom, drugace ga skoraj ne povoham, tam pa ga obozujem.za cemaz-krompir pa se ne vem, ampak slisi se dobro. sploh jem tale cemaz vedno le v juhah in namazih.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 jaz imam isto s krompirjem in regratom, drugace ga skoraj ne povoham, tam pa ga obozujem.za cemaz-krompir pa se ne vem, ampak slisi se dobro. sploh jem tale cemaz vedno le v juhah in namazih.... Namest čebule fukneš notr mučo čemaža, pa je. Če s' pa čist obsedena, pa vseen še kakšno čebulo not počiš. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 samo to je pa res...krompirjeva solata (klasicno hladna in brez majoneze) je druga stvar, ki mi je dobra s krompirjem...pa cisto mladi krompircek specen v masti. ampak to samo 2x na leto. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 kaj pa murke s krompirjem to je pa men kombinacija; Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 če poveš, kaj so murke, ti izdamo naše preference Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 kumare. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ok!maram, ampak rajši čmurke solo. s čebulo.po tej logiki bi sicer tudi ljubila čmurke s čemažem, ampak tega še nisem preizkusila Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ne maram surove čebule...preveč; evo zrawn čevapov npr, je obvezna. to je pa tut vse, kjer je surova čebula obvezna pa v krmpirjevi solati vestno izbrskarim na rob krožnika VSO čebulo, če jo pa sama delam, je pa sploh ne uporabim. pa surovga česna (in pomoje se s tem eliminira tut čemaž) tut ne jem za nben dnar.enkat sm pa probala čemažev namaz na ekotržnici v LJ. Ogaba! Fujfej in bi morala bit orenk bolana dab to jedla :xx!: Tko da vam prepuščam "svoj delež" čemaža Ne maram tut tržaške omake :xx!: zakaj? prvič je ogabnega okusa, drugič smrdiš pol kt tajfl in tretjič k me boli želodec, če mam pa res srečo, pa tut zgaga. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ja logično, da ne maraš tržaške,če ne maraš česna... eh....kako premišljeno je mati narava razdelila česnoljubje in čebuloževanje! jaz na drugi strani ne pomnim dneva v svojem življenju, ko ne bi pojedla vsaj strok ali dva česnika...čebulico imam pa rada tudi skoraj povsod bom jaz tvoj delež poglodala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 bom jaz tvoj delež poglodala pa lahko še mojega včeraj mal zelenjavne juhice, pa sejtan z malo zelenjave in solata.danes pa razmišljam o proseni kaši z zelenjavo, sejtanu poleg, pa solata Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Pravkar nabral ful čemaža. Je že v skledi, skupaj z malo solate tiste pasme, ki motovili. Krompir se pa še kuha ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ja logično, da ne maraš tržaške,če ne maraš česna... eh....kako premišljeno je mati narava razdelila česnoljubje in čebuloževanje! jaz na drugi strani ne pomnim dneva v svojem življenju, ko ne bi pojedla vsaj strok ali dva česnika...čebulico imam pa rada tudi skoraj povsod bom jaz tvoj delež poglodala :OO!: z veseljem ti prepustim delež ****zdele sem maznla en podarjen sadni jogurt (hvala, oči)pol me čaka pa še dva navadna probiotična pa 3 pomaranče.za kosilo pa solata iz rukole, koruze in jajčka. opala, kaj me to druidka s sejtanom draži no, če spotoma iz službe zavijem še v Mečkator po en sejtanček Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 OPA nosorog, ti pa že ob pol 11h južino kuhaš...naj živi delavski razred jaz bom tudi danes motovilec inu radič in fižol in .... še kaj. bistvena je solata očitno bom sicer brez čemaža, ampak naj bo cookie..meni solata brez česna ni solata...jem jo pa vsak dan...torej...ni druge p.s. saj jem tudi probiotične jogurte Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 OPA nosorog, ti pa že ob pol 11h južino kuhaš...naj živi delavski razred Morda je bolj zanimivo to, da sem bil ob desetih že nazaj iz Lj, imel pa nabran tudi čemaž (usput.com). Pa to sploh ni kosilo, ampak zajtrk. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Mater, nam je pa res fletn. Skor usak dan jemo. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 haha, take zajtrke poznam..moja nona je vedno rekla, da se lahko kosam z vsemi tovornjakarji, ker mi je vedno šlo na teščevse mogoče od vampov do surove čebule...(cookie ne past vznak ) p.s.me veseli, da nisi vzel dobesedno svoje izjave: 'naslednjič, ko sem v Lj, te pokličem pa greva na en pir' Mater, nam je pa res fletn. Skor usak dan jemo. ...in jaz bom zelo kmali spet mela dneve ješprenja! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 p.s.me veseli, da nisi vzel dobesedno svoje izjave: 'naslednjič, ko sem v Lj, te pokličem pa greva na en pir' Pravzaprav sem se zlagal; nisem bil čisto v Lj, ampak v Ihanu. Se mi je pa mudilo nazaj, ker mi totalno zanič dela internet, pa se je za danes napovedal serviser. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ravnokar preizkusila novo gorenjkino čokolado lešnik malina jagoda.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ravnokar preizkusila novo gorenjkino čokolado lešnik malina jagoda.... fovš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ravnokar preizkusila novo gorenjkino čokolado lešnik malina jagoda.... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e060.gif jaz bi tud... jaz bi tudi čemaž in regrat in... bom pa nekaj lososastega. nisem še prepričana kaj. pa še opozorilo. ne jest kompota iz jabolk, sliv in rozin. ponoči sem mislila, da bom kar umrla, tako me je trebuh bolel od tistga hudiča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ja, požrešnost je huda reč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ja, požrešnost je huda reč si mi diagnozo postavila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 si mi diagnozo postavila...to je le nasvet iz bogate zakladnice lastnih izkušenj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Zelenjavna juhica Pirin kruh ala Mysti. To je to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.