Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Danes smo same in zato: prežgana juha x:Dx - ki jo imam ful rada, kuhana zelenjava, mešana solata in ocvte perutničke. Pečem zdaj sirov štrudelj. Že ful diši.

x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

mi pa danes koromac v pivskem testu, pa regrat valjda x:Dx .. pa poln pleh krompirja, ki meni ne gre glih po grlu :o|o: , decki pa ga obuzujejo xcivx ...

Mojca

ps: jutri pa bodo verjetno zelenjavni polpeti, pa regrat x:Dx ... sem rekla, da lahko Spar zaprejo :vragec: , pa naj si solato in cene nekam vtaknejo :vragec:

midva sva pa povabla še 'taščo'.. in ko je prišla, sva že dva pucala tisto vrečo regrata... pa se je še ona pridružila :)

tko da smo pol skupinsko celo vrečo očistili in se nabasali, njaaaaamiiiiii x:px x:px x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kaj so cepljonke :8):

danes bo mineštra :2src:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz sem pa hotla vprašat kaj so j'bvo x:o)x

mi pa: piščanc, vok, gobice, čebula... neki v zvezi s tem..

loesje

Spet nazaj -

jaz sem pa hotla vprašat kaj so j'bvo x:o)x

mi pa: piščanc, vok, gobice, čebula... neki v zvezi s tem..

narečno x:o)x pomeni "je bilo" - v tem kontekstu; da je bilo dovolj za okusno kosilo.

Če se motim, me naj nosoroh popravi x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

saj sem pol ugotovila, ko sem še enkrat bolj počas prebrala x:)x vseen hvala za razsvetljenje x:px x;)x

Tinka, jaz tud na ribe stavim :inocent:

loesje

Spet nazaj -

Dons bo žena pripravila lahko vegetarijansko kosilce.

Hladna predjed:

pršut

Topla predjed:

krvavice

Juha:

godla

Glavna jed:

svinjska krača

Priloga:

ocvirki

Solata:

okisana govedina

Sladica:

kremšnita

/recept za kremšnito:

piščančji medaljon za podlago

svinjska bela mast za nadev

bel rafiniran sladkor, ker je pač sladica

zapečena piščančja koža za zgornjo plast, posuta s štaubcukrom/

mmmm, njamsi

Komaj čakam.

:yumy: x:px

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Guest Jeti

:lol: butl :palec:

našla v skrinji porcijo haše omake ... porcijo stročjega fižola ... še dva korenčka na koščke in skupaj v lonec ... pa bo kosilo x;)x

Ne maram močnika.

Sem bila v Bg prejšnji teden in se do slabosti najedla nekih postnih paprik- rdečih x:px in sarm x:px x:px.

Obožujem kislo zelje in sarme. x^x

Potem sem pa odletela v Čg in tam so me na silo zvlekli v neko kao renome ribjo restavracijo. Saj ne da se otepam rib, obožujem morsko (ne rečno) hrano, ampak tipi res nimajo tri čiste o pripravi :xx!:

Fuj, da o 'rafinisovanom maslinovom ulju' ne izgubjam besed! :angry: :madpro:

sem tudi hotela vprašat za cepljonke...skoraj prepričana sem, da so ribe ali gobe, stavim na prvo :inocent:

Aha, ob cepljionke ste se spotaknil, prezrli ste pa zadnjič hanzirja na žaru ( x:o)x x:o)x x:o)x ). Ni panike; prfuknjen sem mal. Cepljonki so po rusko piščanci, hanzir je pa po arabsko prašič. Besedi sta mi simpatični, zato jih včasih uporabljam.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Aha, ob cepljionke ste se spotaknil, prezrli ste pa zadnjič hanzirja na žaru ( x:o)x x:o)x x:o)x ). Ni panike; prfuknjen sem mal. Cepljonki so po rusko piščanci, hanzir je pa po arabsko prašič. Besedi sta mi simpatični, zato jih včasih uporabljam.

lalala

Eh nč ne bomo jedel

TaMaV

lalala

xDDx :palec: pet pik za izvirnost, Nosko

mi pa vceraj cvetacni narastek in regrat x:Dx x:px ...

danes pa se ne vem,bo pa regrat zagotovo x:o)x

Mojca

lalala

jst sm vedla, kwa pomen hanzir x^x za cepljonke pa ne :vio:

za hanzirja sm vedla zato, k ti fuuuulkrat hamaš to x:o)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

za hanzirja sm vedla zato, k ti fuuuulkrat hamaš to x:o)x

Po enih teorijah si tisto, kar ješ. x:o)x x:o)x x:o)x

Ampak hanzirja pa res ne hamam tolikokrat - recimo dvakrat mesečno. Se pravi - najmanj dvakrat mesečno sem popolni hanzir, karakterni pa vedno x:o)x x:o)x x:o)x .

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

x:Dx

kolikokrat pa si ceplijonkec...? x;)x

danes bom jedla nekaj z radičem, rižem, ribami.....še ne vem, samo nekaj v tem stilu.... x:px

Ful velikrat. Cepljonke pa rs tamanim k svina u buče. Največkrat s kostanjem (nekje sred aprila mi bo pa kostanja počas zmanjkal).

lalala

Ti, ampak, kokr se jst spomnim še, je piščanc po rusko cipljata. A ni cepljonka po poljsk al kva?

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Po enih teorijah si tisto, kar ješ. x:o)x x:o)x x:o)x

Ampak hanzirja pa res ne hamam tolikokrat - recimo dvakrat mesečno. Se pravi - najmanj dvakrat mesečno sem popolni hanzir, karakterni pa vedno x:o)x x:o)x x:o)x .

lalala

ah, kaj da ne, sej zmer poveš/napišeš.

prasec x:o)x x;)x in pol si celo drzneš izdat knjigo preseganje vedenjskih vzorcev :O: x:o)x to lah nardi sam...sej veš kdo xDDx x;)x

sicer pa po avatarju zgledaš kot nekdo, ki obožuje vse težke mesnine (ala svinjina in to); zdele se ti bo bral mal čudno, sam kr se tega tiče (look-prehrana) ful me spominjaš na mojga fotra - zanjga je mesnica to, kar je slaščičarna za male otroke x:Dx x:Dx

mene pa kr srh spreletava v mesnici.

Jeti, kater radič uporabiš :8): pr tej rižoti z radičem? A daš še kej rdečega vina? Dej pls recept x:Xx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...