nataly 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Danes smo same in zato: prežgana juha - ki jo imam ful rada, kuhana zelenjava, mešana solata in ocvte perutničke. Pečem zdaj sirov štrudelj. Že ful diši. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 regrat bomo danes.. sam.. zdele se mi ga pa prav ne da pucat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 mi pa danes koromac v pivskem testu, pa regrat valjda .. pa poln pleh krompirja, ki meni ne gre glih po grlu , decki pa ga obuzujejo ...Mojca ps: jutri pa bodo verjetno zelenjavni polpeti, pa regrat ... sem rekla, da lahko Spar zaprejo , pa naj si solato in cene nekam vtaknejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 midva sva pa povabla še 'taščo'.. in ko je prišla, sva že dva pucala tisto vrečo regrata... pa se je še ona pridružila tko da smo pol skupinsko celo vrečo očistili in se nabasali, njaaaaamiiiiii x:px Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 polnjene articoke Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Totalno mi je všeč, če je lep vreme, ker lahko zunaj kaj cmarim. Dons sm peku cepljonke, zraven pa mal radiča, pa j' bvo. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 kaj so cepljonke danes bo mineštra Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 jaz sem pa hotla vprašat kaj so j'bvo mi pa: piščanc, vok, gobice, čebula... neki v zvezi s tem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 sem tudi hotela vprašat za cepljonke...skoraj prepričana sem, da so ribe ali gobe, stavim na prvo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 jaz sem pa hotla vprašat kaj so j'bvo mi pa: piščanc, vok, gobice, čebula... neki v zvezi s tem..narečno pomeni "je bilo" - v tem kontekstu; da je bilo dovolj za okusno kosilo.Če se motim, me naj nosoroh popravi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 saj sem pol ugotovila, ko sem še enkrat bolj počas prebrala vseen hvala za razsvetljenje Tinka, jaz tud na ribe stavim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 nš možpa je včeraj postrvi v soli mljac mljacsluuuurp Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Dons bo žena pripravila lahko vegetarijansko kosilce. Hladna predjed:pršut Topla predjed:krvavice Juha:godla Glavna jed:svinjska krača Priloga:ocvirki Solata:okisana govedina Sladica:kremšnita /recept za kremšnito: piščančji medaljon za podlagosvinjska bela mast za nadevbel rafiniran sladkor, ker je pač sladicazapečena piščančja koža za zgornjo plast, posuta s štaubcukrom/ mmmm, njamsi Komaj čakam. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 butl našla v skrinji porcijo haše omake ... porcijo stročjega fižola ... še dva korenčka na koščke in skupaj v lonec ... pa bo kosilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Ne maram močnika.Sem bila v Bg prejšnji teden in se do slabosti najedla nekih postnih paprik- rdečih in sarm .Obožujem kislo zelje in sarme. Potem sem pa odletela v Čg in tam so me na silo zvlekli v neko kao renome ribjo restavracijo. Saj ne da se otepam rib, obožujem morsko (ne rečno) hrano, ampak tipi res nimajo tri čiste o pripravi :xx!: Fuj, da o 'rafinisovanom maslinovom ulju' ne izgubjam besed! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Obožujem kislo zelje in sarme. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 sem tudi hotela vprašat za cepljonke...skoraj prepričana sem, da so ribe ali gobe, stavim na prvo Aha, ob cepljionke ste se spotaknil, prezrli ste pa zadnjič hanzirja na žaru ( ). Ni panike; prfuknjen sem mal. Cepljonki so po rusko piščanci, hanzir je pa po arabsko prašič. Besedi sta mi simpatični, zato jih včasih uporabljam. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baby Face 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Aha, ob cepljionke ste se spotaknil, prezrli ste pa zadnjič hanzirja na žaru ( ). Ni panike; prfuknjen sem mal. Cepljonki so po rusko piščanci, hanzir je pa po arabsko prašič. Besedi sta mi simpatični, zato jih včasih uporabljam. lalala Eh nč ne bomo jedel Citiraj TaMaV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Aha, ob cepljionke ste se spotaknil, prezrli ste pa zadnjič hanzirja na žaru ( ). Ni panike; prfuknjen sem mal. Cepljonki so po rusko piščanci, hanzir je pa po arabsko prašič. Besedi sta mi simpatični, zato jih včasih uporabljam. lalala pet pik za izvirnost, Nosko mi pa vceraj cvetacni narastek in regrat ...danes pa se ne vem,bo pa regrat zagotovo Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Aha, ob cepljionke ste se spotaknil, prezrli ste pa zadnjič hanzirja na žaru ( ). Ni panike; prfuknjen sem mal. Cepljonki so po rusko piščanci, hanzir je pa po arabsko prašič. Besedi sta mi simpatični, zato jih včasih uporabljam. lalalajst sm vedla, kwa pomen hanzir za cepljonke pa ne za hanzirja sm vedla zato, k ti fuuuulkrat hamaš to Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 za hanzirja sm vedla zato, k ti fuuuulkrat hamaš to Po enih teorijah si tisto, kar ješ. Ampak hanzirja pa res ne hamam tolikokrat - recimo dvakrat mesečno. Se pravi - najmanj dvakrat mesečno sem popolni hanzir, karakterni pa vedno . lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 kolikokrat pa si ceplijonkec...? danes bom jedla nekaj z radičem, rižem, ribami.....še ne vem, samo nekaj v tem stilu.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 kolikokrat pa si ceplijonkec...? danes bom jedla nekaj z radičem, rižem, ribami.....še ne vem, samo nekaj v tem stilu.... Ful velikrat. Cepljonke pa rs tamanim k svina u buče. Največkrat s kostanjem (nekje sred aprila mi bo pa kostanja počas zmanjkal). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Aha, ob cepljionke ste se spotaknil, prezrli ste pa zadnjič hanzirja na žaru ( ). Ni panike; prfuknjen sem mal. Cepljonki so po rusko piščanci, hanzir je pa po arabsko prašič. Besedi sta mi simpatični, zato jih včasih uporabljam. lalala Ti, ampak, kokr se jst spomnim še, je piščanc po rusko cipljata. A ni cepljonka po poljsk al kva? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Po enih teorijah si tisto, kar ješ. Ampak hanzirja pa res ne hamam tolikokrat - recimo dvakrat mesečno. Se pravi - najmanj dvakrat mesečno sem popolni hanzir, karakterni pa vedno . lalalaah, kaj da ne, sej zmer poveš/napišeš.prasec in pol si celo drzneš izdat knjigo preseganje vedenjskih vzorcev to lah nardi sam...sej veš kdo sicer pa po avatarju zgledaš kot nekdo, ki obožuje vse težke mesnine (ala svinjina in to); zdele se ti bo bral mal čudno, sam kr se tega tiče (look-prehrana) ful me spominjaš na mojga fotra - zanjga je mesnica to, kar je slaščičarna za male otroke mene pa kr srh spreletava v mesnici. Jeti, kater radič uporabiš pr tej rižoti z radičem? A daš še kej rdečega vina? Dej pls recept Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.