aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> uletim na južno.... a s ž vse pofrezov mam she.....tut zate se bo najdl zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mam she.....tut zate se bo najdl zlomk evo sm ž tm tavlek taler prosim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Puranje bedro,testenine z domačim pestom(sveža bazilika,pinije,mlad česen,parmezan, olivno olje), stročji fižol v solati, za sladico pa še pehtranova potička! Dobra večerja! Jz bi tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 palačinke z osladkanim limonim sokom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Za malčko: breskve, kruh in topljiv sirček Kosilce: musaka in dušeno sladko zeljesladica: košček čokoladne tortice Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Kosilo: rižota z včeraj nabranimi jurčki, puranja nabodala, zelena solata Sladica ala Jamie: kroglice iz nekvašenega testa v omakci iz borovnic, breskev, jagod z dodatkom balzamičnega kisa in vse lepo zapečeno NJAMSATA Ko je polna luna, meni še bolj paše jest-HM Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Paradižnik in mozzarela za predjed,rižota z morskimi sadeži,solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Danes sem en actimel, skuto, sirotkine beljakovine, za kosilo solato s ciceriko in leco, potem ogromen kos lubenice in zdaj sem sita Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aja, skor pozabu bistveno.......pa ss sol.... Ne draži Michellce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne draži Michellce Mene? Zakaj? Sej nimam nic proti soli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene? Zakaj? Sej nimam nic proti soli Jaz tudi ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Ene osem perov, pol pa ena konzerva čez in mal kruha. La(hik) la (hik) la (hik) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Pohane bučke, solata iz paradižnikov, kumar, paprike, s čebulo in poprom ter bučnim oljem - hvala lepa, drugega ne rabim, to je perfektno poletno kosilo. Za sladico pa hm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Dons spet sataraš, bom pa dons tud golaž skuhala, za jutr. Še nikol nisem sama golaža kuhala... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Včeri je za koslice blo pečen mlad krompirček s pečenim mladim stročjim fižolom in korenčkom z veeeeeeelik koruze in sezamovo soljo.Večerja: litrca soka iz lubenice Dans bo pa blitva ala špinača pa pire krompir v objemu smetane pol pa hop na rolerje smetano pokurit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Nekaksno medeno bucko al nekaj takega mi je mami poslala.. Okrogla, rumena.. Sem jo prerezala na pol, ugotovila, da je skoda karkoli ven strgat, kr ni nobenih pesk, pa sem jo samo prekrila s sirckom in baziliko in se zdaj pece.. Tole bo za kosilo danes, pa prav dobro po moje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Golaž, je kr dobr ...za prvič..., se pa pozna, da z mesom nimam nobenih izkušenj in se mi zdi, da me je mesar mal nategnu, ker sem ga mogla ful zavržt! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Fižol s smetano Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Danes zvečer pripravljam srbsko pito z ogroooooooooomno pora in mletim mesom. Lepo se sestavi in jutri mami speče. Sem jo probala že tudi naslednji dan zagreti v mikrovalovni in je prav tako okusna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Golaž, je kr dobr ...za prvič..., se pa pozna, da z mesom nimam nobenih izkušenj in se mi zdi, da me je mesar mal nategnu, ker sem ga mogla ful zavržt! Mesarji vejo, kdo kuha prvič golaž sam... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes zvečer pripravljam srbsko pito z ogroooooooooomno pora in mletim mesom. Lepo se sestavi in jutri mami speče. Sem jo probala že tudi naslednji dan zagreti v mikrovalovni in je prav tako okusna. Mater tole se tako okusno bere, da se slinim kot kak polž slinar A bi se dal kak recept izvlečt? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mesarji vejo, kdo kuha prvič golaž sam... mal nerodno napisano. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Srbska pita: probaj na www2.serbiancafe.com/kuvar; tukaj najdeš pod "predjela" precej receptov. Če pa ne bo kaj pametnega, se javi, da ti napišem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Njami srbske pite pa gibanice tudi ( vse zelo dietetno... ). Imam v zamrzovalniku še ene kore od zadnjega izleta v Bg, morda pa 'smotam' eno sirovo v prihodnjih dneh, se bomo mastili na plaži.... Sicer pa je na LF-ju ekspert za pite, sirnice, zeljanice, bureke in take dobrote naša Cosma Čobanica . Komaj čakam, da me spet povabi... Danes pa bo krompir v kosih, široki fižoleti/ rumen stočji fižol /boranija puterica , in božanski preliv s pocvrtim pršutom in kislo smetano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 hobotnica v solati za predjed,zelenjavna juha, sirovi štruklji Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.