Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Za malčko: breskve, kruh in topljiv sirček

Kosilce: musaka in dušeno sladko zelje

sladica: košček čokoladne tortice

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Kosilo: rižota z včeraj nabranimi jurčki, puranja nabodala, zelena solata x:px x:px x:px

Sladica ala Jamie: kroglice iz nekvašenega testa v omakci iz borovnic, breskev, jagod z dodatkom balzamičnega kisa in vse lepo zapečeno NJAMSATA x:px x:px x:px

Ko je polna luna, meni še bolj paše jest-HM :o|o: :inocent: x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Guest mačona
Pohane bučke, solata iz paradižnikov, kumar, paprike, s čebulo in poprom ter bučnim oljem - hvala lepa, drugega ne rabim, to je perfektno poletno kosilo. Za sladico pa hm. xideax

Včeri je za koslice blo pečen mlad krompirček s pečenim mladim stročjim fižolom in korenčkom z veeeeeeelik koruze in sezamovo soljo.

Večerja: litrca soka iz lubenice

Dans bo pa blitva ala špinača pa pire krompir v objemu smetane :yumy: :yumy: :yumy:

pol pa hop na rolerje smetano pokurit x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Nekaksno medeno bucko al nekaj takega mi je mami poslala.. Okrogla, rumena.. Sem jo prerezala na pol, ugotovila, da je skoda karkoli ven strgat, kr ni nobenih pesk, pa sem jo samo prekrila s sirckom in baziliko in se zdaj pece.. Tole bo za kosilo danes, pa prav dobro po moje x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Golaž, je kr dobr x:px ...za prvič..., se pa pozna, da z mesom nimam nobenih izkušenj in se mi zdi, da me je mesar mal nategnu, ker sem ga mogla ful zavržt! :o|o:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Fižol s smetano x:px x:px x:px

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Danes zvečer pripravljam srbsko pito z ogroooooooooomno pora in mletim mesom. Lepo se sestavi in jutri mami speče. Sem jo probala že tudi naslednji dan zagreti v mikrovalovni in je prav tako okusna. :yumy:

<{POST_SNAPBACK}>Golaž, je kr dobr  x:px ...za prvič..., se pa pozna, da z mesom nimam nobenih izkušenj in se mi zdi, da me je mesar mal nategnu, ker sem ga mogla ful zavržt!  :o|o:

Mesarji vejo, kdo kuha prvič golaž sam... :ermm: :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Danes zvečer pripravljam srbsko pito z ogroooooooooomno pora in mletim mesom. Lepo se sestavi in jutri mami speče. Sem jo probala že tudi naslednji dan zagreti v mikrovalovni in je prav tako okusna.  :yumy:

Mater tole se tako okusno bere, da se slinim kot kak polž slinar xDDx x:px

A bi se dal kak recept izvlečt? x:o)x x:Ix x:Xx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Njami srbske pite x:px pa gibanice tudi x:px ( vse zelo dietetno... :inocent: x:Ix x:px x:Dx ).

Imam v zamrzovalniku še ene kore od zadnjega izleta v Bg, morda pa 'smotam' eno sirovo v prihodnjih dneh, se bomo mastili na plaži.... xsuperx xyesx

Sicer pa je na LF-ju ekspert za pite, sirnice, zeljanice, bureke in take dobrote x:px naša Cosma Čobanica xsrcx xsrcx xsrcx . Komaj čakam, da me spet povabi... :inocent:

Danes pa bo krompir v kosih, široki fižoleti/ rumen stočji fižol /boranija puterica :eek: x8Dx , in božanski preliv s pocvrtim pršutom in kislo smetano x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...