Aliana 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 :OO!: bog vas nima rad :!!: baje so včas za pisanje s peresi uporabljali za črnilo murvin sok a pol praviš, da se javiš za obiranje murve letos? boš celo našo familjo osrečla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 mrbit pa res Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 v Beli krajini jih je bilo včasih dosti, ker so jih gojili za gosenice za svilo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Oho - tema murva še kar hara:))Mi smo lani kupili drevo veliko slaba dva metra, jo precej globoko posadili, jo lani kar močno obrezali, da se ne utruja z vsem tem - treba se je prijeti in še živeti..tako, da smo ji pustili kar kratke vejice. Je rekla vrtnarička naša, da potem lepo goste vejice dela in da ni verjetnosti, da bi prvo leto - ko presajena in šoki razno razni za drevo, da bi že rodila - no pa je. Mi pa jo v zahvalo pridno zalivali.Zimo dobro prenaša, mi pa imamo okoli nje en meter nastlano z lubjem in dokler tako mlada ni panike, da bi kakšen sadež šel v nulo, ker smo vsi pridno okoli nje hodili.Bom fliknila fotko ob priliki gor. Jaz tudi belo murvo kot otrok jedla, se spomnim, da prvič niti povedat nisem upala, ker se bala, da bosta starša popenila(da kao strupeno mogoče ali kaj), ker pa mi ni bilo nič..sem potem nabrala še za domov Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 ma kdo dober recept za sladoled? se bom sama lotila sladolednih podvigov, ker imajo vsi kupljeni sladoledi od 7 do 9 Ejev sadne je najbol simpl nardit vzameš zmrzjeno sadje, daš v mikser, dodaš mleko(al jogurt, smetano itd), sladkaš in lepo zmiksaš...sladoled narejen v 5 min Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 sadne je najbol simpl nardit vzameš zmrzjeno sadje, daš v mikser, dodaš mleko(al jogurt, smetano itd), sladkaš in lepo zmiksaš...sladoled narejen v 5 min O Klary, dankesn ...zanima me se, ce lahko to potem dam samo tak v zmrzovalnik al moram kaj dodati ? ... verjetno butasto pitanje, ampak ...bom pa probala ob priliki... pa sladko smetano moram kupit Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled.Mama pa mu reče: "Ne Janezek, boš postal okrogel in debel, če boš lizal sladoled."Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti.Janezka pograbi hudobija in ji reče: "Kaj pa si ga lizala!" mene mal ta poredna grab ej, jeti, ta pa je ful dobra ...sem se nasmejala... morem mozeku pokazat ....Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 hehe, bom počas še začela verjet, da dobro kuham povabla frendico dons na kosilo, ne je zelenjave skor nič in čudnih stvari tud ne preveč. pa je rekla, da mi zaupa.. in sem šla delat nekakšno.. omakco, čorbico.. por, koromač mal popražla, dodala na kocke narezan tofu, konzervo pelatov, konzervo čičerike, lečo, ki je ostala od včeraj.. lovor + kumino.. pokrila in ene 15 minut nežno kuhala, da se premešajo okusi.. mal popra, čemaža, origana.. pa je blo to to. sol pol na krožniku po okusu. pa zraven popečen olimski sir...sva komaj kaj še za I. pustle Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 O Klary, dankesn ...zanima me se, ce lahko to potem dam samo tak v zmrzovalnik al moram kaj dodati ? ... verjetno butasto pitanje, ampak ...bom pa probala ob priliki... pa sladko smetano moram kupit tega delaš sproti....ker vzameš zmrzjeno sadje..drgač ga pa lahka maš v skrinji, sam kratek čas...drgač je pa za delanje sladoleda itak najbolša una mašinca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 spet mam regrat sem se včer namučila, tko da ga mam zdej za 4 dni; pa bom sprobala un (Tipkin?) recept za regratovo juho torej, dans bo regrat ojoj, pa še ocvirke morm kupit, vse že porabla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 šta se mora, nije teško Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 torej, dans bo regrat jst tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 torej, dans bo regrat jst tud pa jaz tudi pa zelenjavno juho si bom naredla poleg. pa vanjo bom dala malo trobentic. me Tipka čist navdušla z njimi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 pa zelenjavno juho si bom naredla poleg. pa vanjo bom dala malo trobentic. me Tipka čist navdušla z njimi jaz pa danes Vitam kvasovo zelenjavno juhico z domaco ribano kaso , pa spageti aljo oljo ( ne vem original napisat ), pa valjda regrat z dodatkom trobentic, vijolic, pa rukole in radicka, vse iz nasega vrta ...mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Pri nas doma pa menda solata(zimska), pa pospravili bodo včerajšnje ostanke. Karkoli pač bodo menda našli, ampak solata je pa že baje fertig Jaz glodam ješprenj z jabolko. In evo naše mladenke(murva), rabi še podporo, ker tak vitka ino mlada Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 kuko je fletkana Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 ni bilo časa danes za kosilo, sem se z motorji ukvarjala pri starših mimogrede pojedla en kos pohanega purana (že ful dolgo ne jedla tega), zdajle pa končno prišla domov in odprla ogromno ribjo konzervo.. iz hoferja.. no, tole se jim pa ni čist posrečilo.. saj okus je dober, sam so ribe not neki.. tanki, suhi, pozabla kakšni že somi in je tako bolj žagasto meso.. sicer ful veliki kosi, ni nič zmleto ali kaj, sam meso samo po sebi čudno.. dobr, všeč so mi bile konzerve, pa sem probala pa vem za drugič.. moram se spomnit kaj pametnega za večerjo, ko I. pride domov... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 sem si skuhala pol za kosilo brokolijevo juho, pa trobentice dala noterregrat še ni bil opran, tak da si zmešala repincl in zeleno solato banana za malicoravnokar pa pojedla malo skute za večerjo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Pri nas doma pa menda solata(zimska), pa pospravili bodo včerajšnje ostanke. Karkoli pač bodo menda našli, ampak solata je pa že baje fertig Jaz glodam ješprenj z jabolko. In evo naše mladenke(murva), rabi še podporo, ker tak vitka ino mlada o, a tako zgleda murva no, mi jo tudi imamo doma, ob ribniku Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 o, a tako zgleda murva no, mi jo tudi imamo doma, ob ribniku Ribnik mate? Poln sem zelene zavisti. Nimam nobene domišljije, zato bom dons tresnu špagete z omako iz jurčkov. Boštjana sem pa zjutraj odpravil z žemljo in pašteto. ča Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 , danes regratova juha, evo, tole bom pa danes poskusla skuhat prav rada berem, kaj Tipka kuha Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 jst mam tud špagete z jurčki... fajn uspelo, mojmu sem pa morske zadeve naredila, pravi da bi še angelčki jedli če bi ritke mel da bi kakal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 evo, regratovo juho skuhala po Tipkinem receptu.smetane sicer nisem dala noter.in rezultat: juhe ni več , sva jo z mami vso pokončali zdle pa imam pred sabo še skledo regrata Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 zdle pa imam pred sabo še skledo regrata Zelena zavist No2 pozeleneli Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 dans tud mene čaka ena skleda regrada.....mi ga je sodelavka nabrala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Ribnik mate? Poln sem zelene zavisti. Nimam nobene domišljije, zato bom dons tresnu špagete z omako iz jurčkov. Boštjana sem pa zjutraj odpravil z žemljo in pašteto. čaja, ga je brat naredil skor profesionalno....svaka mu čast sam se hočejo neki žabe not zarediti, tako da komaj folgamo jajca ven metat Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.