Tipka 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 prav rada berem, kaj Tipka kuha O Druidka, vidim, da ti je uspelo ...super ... drugace hvala na komplimentu regrat na 10000 in en nacin mi pa danes dinstano sladko zelje, pa malo ajdove kase zraven ...naddobro ...malcek zmazal taksno porcijo, da upam, da ne bo ponoci zur ja, danes brez regrata ... jutri pa se ne vem, bo kar verjetno zelje od danes.... bo itak pregreto se boljse , pa kaksen krompircek v oblicah za mojega gospodica... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 ja, ga je brat naredil skor profesionalno....svaka mu čast sam se hočejo neki žabe not zarediti, tako da komaj folgamo jajca ven metat žabe so koristna bitja; žrejo škodljivce (mrčes, ličinke mrčesa); bod vesela, da sploh hočjo bliz tebe stanovat žab ni nkol preveč, majo naravne sovražnike (kače, štorklje, čaplje, nekateri ptiči, predvsem pa človeka); št- žab narava sama korigira, bodisi s premalo hrane, bodisi s povečanim št. plenilcev. Pojavljajao se samo v relativno čistem okolju. Tak da PUSTI mreste (žabje ikre) pri miru. Določene sorte žab so pa sploh zakonsko ZAŠČITENE! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 jagode cela skleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Dve žlice eurokrema za živce ( namest apaurina :) - pa še bolj dobr je ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 jagode cela skleda Ksenia, pravkar tud jaz dobila skodelico jagod mmmm Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 včeri vekla skleda regrada+kitajsko zeljedans tud velka skleda regrada...sodelavka ga je celo škatlo privlekla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 regrat bom (tut) dans; s koruzo in ocvirki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Glede nato, da se mi ne da prebirat vseh 200 in nekaj strani, knjig tudi nimam kr za v roke vzet, kjižnica je 30km daleč..... Kakšna hrana mora bit, če bi hotel jesti samo surovo sadje in zelenjavo? A morajo biti vedno gobe zraven, ena oliva.....A ima kdo izkušnje? Sem se odločila spremenit način "življenja", raje vseh razvad, pa brskam, kako začet. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 Glede nato, da se mi ne da prebirat vseh 200 in nekaj strani, knjig tudi nimam kr za v roke vzet, kjižnica je 30km daleč..... Sem se odločila spremenit način "življenja", raje vseh razvad[/color], kako začet. Malce kontroverzno Če res želiš spremenit karkoli, se tega temeljito loti Ti pa apriori lenobo paseš; želiš informacije, pa se ti ne da 200 strani pregledovat...knjižnica predaleč...A res misliš, da ima za TVOJE spremembe kdo samo stavek ali dva dolgo (kratko )čarobno formulo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 očitno sem ful dobro zelenjavno juho skuhala.. maček sedel v naročju in rinil v krožnik in ko sem mal stran gledala, začel cmokat.. pol sem mu dve žlici pustila in postavla krožnik na tla.. je prazen.. pa niti od blizu ni videla mesa, tale juha tole bil začetek, korenkov pire čaka pa sojini polpeti bodo zraven.. ko I. uspe domov pridt.. kao zdajle enkrat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Šit, prepozni ti recepti. Zadnjega včeraj porezala z vrta in ga v oženjeni solati naredila(radič, motovilec, nekaj regrata, zimska solata). pa šmorn zraven.Kaj bo danes pa še ne vem..grem gledat, kaj ste sicer jedli. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 testenine s paradižnikovo omako pa solato iz kumaric Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 natur (tp NI instant) špargljeva juha pa solata iz regrata, krompirja in koruze Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 rižota, salatka, mojemu bom pa zvečer kuro spekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 juhej vsem, mi pa danes tribarvno šaro ( korenček, krompir in rumeno kolerabo ), zabeljeno s prazeno cebulco, zraven pa pisana solata( o kateri ne bom pisala specifikacije, ker sem jo ze v nekaj postih ), v katero sem pridala mlade rmanove listke .... jutri pa bodo padli spageti in zeljna solata.... verjetno bodo aljo oljo ali pesto..... vsaj take luste mam zdaj...bom pa vidla, kaj me bo jutri prijelo... bo namrec spet enega letanja v MS in domov, ker ima ta srednji fantic revijo pevskih zborov in bomo pomalem celi popoldan odsotni uzivajte Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 šnicl in breezer - kaka kombinacija po šniclu sita, po breezerju vesela :) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 šnicl in breezer - kaka kombinacija po šniclu sita, po breezerju vesela :)pa to je idealna kombinacija suhe jabolčne krhlje glodam pa mal kavico srkam...pol pa še čaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 bom imela bolj lahko kosilce, paradižnikovo juho.baje da gremo zvečer v tajsko restavracijobi šla raje tja za kosilo, ne zvečer Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 sem bila naprosena, da postnem recept za Nutellino torto, ki sem jo pekla cez vikend ...torta nad dobra, cisto enostavna, zelo hitro narejena, v glavnem nekaj zame ja, recept pa sem nasla na kulinaricni sloveniji ( upam, da ne bo problem z reklamo ) TORTA NUTELLA Testo:6 jajc12 dag sladkorja18 dag moke1 pecilni prašek1 vanilijev sladkor4-5 žlic Nutelle Nadev:0,5 l sladke smetane5 žlic Nutelle Preliv:2 dcl vode5 žlic sladkorja Jajca ločimo. Rumenjake in polovico sladkorja penasto vmešamo. Beljake z drugo polovico sladkorja stolčemo v trd sneg. V rumenjake vmešamo nutello, dodamo 1/3 snega in postopoma presejano moko zmešano s pecilnim praškom; nato dodamo preostali sneg in narahlo premešamo vse skupaj.Pečemo pri 180 stopinjah približno pol ure. Ko je torta pečena in ohlajena, jo razrežemo na 3 plasti.Stolčemo stepeno smetano in dodamo nutello.V lončku zavremo vodo, kateri smo dodali sladkor, nato jo ohladimo in z njo navlažimo vsako plast torte posebej. Vsako plast torte namažemo z 1/3 kreme(zadnja tretjina je za premaz torte po vrhu).***jaz sem imela dvakrat 2 dcl smetane za stepanje, pa sem zmesala eno smetano z nutelo, pa drugo extra, pa potem obe s kuhalnico skupaj... na zacetku se mi je zdelo, da bo krema pretekoca, potem pa sem zmesala obe smetani skupaj in je bila cisto ql... fajn jo je sicer dat malo v hladilnik ... jaz je nisem uspela, ker so prej prisli obiski in smo jo slistili pa naj vam uspe Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Thnx Tipka za recept, kar solidno zgleda, bom mogoče se celo lotila, ko mi pade sladkor.Evo mojega recepteka za ruske kape. Mi ta mlajša pomagala izrezovati pa je kar šlo.. testo:7 jajc,7 žlic sladkorja1 žlica kakava7 žlic moke1 pecilni in 1 vanilin sladkor najprej sem naredila sneg, rumenjake in slakor dobro zmešala dodala kakav, še mešala, nato beljake in moko+pecilini in vanili. Dobro zmešala, da taka gladka masa prišla, jmaso razdelila v 2 pekača - spodaj pek papir..pekla 10 minut na 180 stopinj potem presipala tole na savijeto, polila z mešanico ruma in vode (tak od oka...) nato krema: 0,5 l mleka (od tega vzameš 0,1 za pripravo kot za puding)3žlice moke, 3 žlice sladkorja(jaz sem not stisnila še eno mandarino ) (vedno nekaj improviziram no) malo ruma1 margarino (jaz sem je dala nekaj več kot pol) skuhaš in nato v ohlajeno dodaš rum in margarino Testo z okroglim modelom za kekse razrežeš-fino je, da so čim manjši, namažeš s kremo, pokriješ z drugo polovičko, namažeš še zunanje robe in povaljaš v kokosovi moki. zgornji del pa namažeš s čokolado jaz sem zmanjšala dozo sladkorja in ni bilo tako zelo sladko. Bile pa mehke in sočne in sploh nad dobre. Prva runda šla v manj kot pol ure, tako, da sem se lotila še nove - in torej včerejšnji dan skora preživela za šporhetom..je pa fajn, če imaš za mizo folk, ki kar plane na to:))ok...priznam - druga runda ni bila tako lepa kot prva, ker se mi ni že več tak dalo..in se torej nisem potrudila 100% zraven - sploh čokolado nisem raztopila dovolj, pa nekaj grudasta bila zato.Ampak ni panike.Ostalo je samo še par jih in še te sem sestri odnesla prej Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Mi bomo pa danes ribe(mislim, da so podusti - nekaj pač iz Drave), pa zelen fižol.Jaka kombinacija saj vemVerjetno bom morala še kakšen krompir zraven fliknit Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 danes bolj skromno prehranjevanje, se treba malo prečistititorej, peteršilj mal prevrela v vodi, zmiksala s paličnim mešalnikom, mal soli stanetove dala notriin to je to. za kosilo. za zajtrk sveže stisnjen pomarančni sokmalo manga za malicoza večerjo pa kaj vem, sadje najbrž, za malico popoldansko pa bom peteršilj glodala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 verjetno ga bom s soljo in oljem kar v multipraktiku nasekljala ... en recept sem našla ... samo me vseeno zanima kako ga pripravite ve tako. jaz sem ga po Liinem receptu, nekje na forumu še mora bit, drugač pa ja, točno to, dobra sol in ta boljši olivc, pa zdržalo mi je skor 2 leti v hladilniku, zdaj je pa zmanjkalo pa nimam volje it po čemaž, tko da če boš imela kaj odveč tega, ne stran metat tole neki.. http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...st&p=830768 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Ješprenj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 banana in sveže stisnjen pomarančni sok za zajtrkza kosilo pa zelje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.