Michelle 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 Rjav rižek z malo korenčka in šampinjoni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 Rjav rižek z malo korenčka in šampinjoni. js bi tudi Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 nič kaj takega...rebrce pa pivo...sm na dieti... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 s pivo pa res sej res...razmišljam, da bi samo pivo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 mam en fajn recept. vzameš 400g domače skute, pol žlice domačega meda, 1,5-2dcl domačega mleka, eno domačo banano in pol žlice kisle smetane. vržeš v mikser in ješ na žlico. lahko poješ vse, ker ne redi... in je ful dobro. to furam zdej za večerje. je polno proteinov in malo maščob in OH. maščobe so že po osnovi nepreimerne, OHji se pa vanje spremenijo, če nič ne migate. tko, da... to je bomba. če daš mal več mleka imaš napitek. če morš pa res pod "nujno" shujšat, daš pa brez smetane... itak Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 mam en fajn recept. vzameš 400g domače skute, pol žlice domačega meda, 1,5-2dcl domačega mleka, eno domačo banano in pol žlice kisle smetane. vržeš v mikser in ješ na žlico. lahko poješ vse, ker ne redi... in je ful dobro. to furam zdej za večerje. je polno proteinov in malo maščob in OH. maščobe so že po osnovi nepreimerne, OHji se pa vanje spremenijo, če nič ne migate. tko, da... to je bomba. če daš mal več mleka imaš napitek. če morš pa res pod "nujno" shujšat, daš pa brez smetane... itak Podobno jaz delam Zame je to tako zelo, zelo Super večerja.No, jaz vzamem Vipavsko skuto (niti nimam dostopa do prave domače), banano in jogurt (ker mleka samega ne maram). Medu ne potrebujem, tudi kisle smetane ja (itak vedno pod nujno hujšam ). Včasih tudi samo banano in skuto. Aja pa še en dober "recept" za "praškojedce" Dam eno merico proteinov (jaz papcam Hy pro in maxxWHEY - okus kokos ), banana pa sojino mleko No, lahko tudi z navadnim mlekom...sam jaz pač ne (beri zgoraj ). Včasih si dam notri še eno ali dve žlici skute. Fajn so te zadevice. Aja, kaj sem jedla.. Zajtrk: jogurt + otrobi, kos pirinega kruha na hitro Malica: 2 jabubkaKosilo: Pečeni beljaki z bučkami in paradižnikom. Malica: motovilec z mal lečeVečerja: točno to, kar sem zgoraj napisala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 hehe... jst papcam pa dymatize elite whey protein isolate - čokolado sam to res samo takrat, ko sem zaradi treninga čisto scuzan in želodec enostavno ne more dohajat potreb. drugače pa ne... brez aktivnosti ni šans. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_TranSformerkA_ 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 ja takle mamo. jedl bomo kar se bo z NLPjem dou prpelal. topli obrok paket. Citiraj http://www4.slikomat.com/08/0429/yr-163197.jpg !!!I'm a LOVER, not a FIGHTER, but I'll FIGHT for what I LOVE!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 kosilo:tenstan krompir, zelena solata, dušeno sladko zelje, čevapčiči, ajvar, kava z mlekom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 krompir z rožmarinom iz pečice ... ta mlad krompir in bučke joj, že dišiiiiii Men je to toooolk hudo dobr Zajtrk: polnozrnat toast s skuto in kefirMalica: 2 jabučka Kosilo: mamina župica :yumy: (kako je fino bit mal doma doma )Malica: po utežkanju wheyVečerja: solataaaa (motovilec, paradajz in čičerika) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 mi pa vceraj jedli dodole prelite z prazeno cebulo in kislo smetano ... sem se fajn namucila, ko sem jih mesala ...drugace pa je to prekmurska specialiteta ( krompirjevi zganci al kak bi temu rekli )... zraven pa solatka iz nasega vrta ...danes pa sem naredila sejtan, pa solatka, zvecer pa kres in peka na zaru ( za mesojede meso, za travojede sejtan in bucke )...uzivajte, Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 mi pa vceraj jedli dodole prelite z prazeno cebulo in kislo smetano ... sem se fajn namucila, ko sem jih mesala ...drugace pa je to prekmurska specialiteta ( krompirjevi zganci al kak bi temu rekli )... zraven pa solatka iz nasega vrta ...danes pa sem naredila sejtan, pa solatka, zvecer pa kres in peka na zaru ( za mesojede meso, za travojede sejtan in bucke )...uzivajte, Mojcadodoli daj plis recept, kako ga ti pripraviš (z vso praženo čebulo in ksl.smetano vred). Jst se tega podviga še nisem lotila enkat sem jih jedla v eni lendavski hotelski restavraciji, sam pomoje to ni to; ker nisem v nezavest padala od užitka moj jih obožuje, seveda mu jih pripravlja "predraga mati" **********dans ostanek včerjašnje porove juhice, soparjeni gojeni zeleni šparglji (divjih je letos bore malo, al pa vsaj jst nič ne najdem ) in kuhan mlad krompir z maslom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 Dež je pokvaril čisto vse Rada imam prvomajski piknik !Ga bomo pa prestavili , v končni fazi s prijatelji dalje slavimo tudi dan mladosti Pod mus en dober piknik v naravi roštilj, zeljnata solata s fižolom, pecivček, vinček in pirček in veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko igranja;-razne mednarodne ekipe za balince, lani smo se igrali celo 'Ljubljana, Zagreb, Beograd' forte nabasani * Danes bo župa, mlad krompirček-patatine v roru pečen, žampinjoni na žaru in dimljen sir, prav tako na žaru opečen .Za posladek Cookiine pečene/karamelizirane breskve z vaniljevim sladoledom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 zajtrk popečena jabolka malica banana kosilobervika&motovilec&avokadojecmen s šparglji (tudi zeleni gojeni, jih jem že 3dni ) večerjapojma nimam, nekaj podobnega.... za posladek se grem pa lupčkat ruby, ja...piknik za prvi maj je super, samo navadno je dež...dan mladosti je pa tudi zakon,tako, da ni panike, samo da je!malo ti zavidam en fajni piknik v maju.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 S psom sva vsak pol lazanje požrla. Popoldne pride pa moj sinko fotra obiskat, tko, da bom, če bo vreme dopušču, zunaj zakuril in žar zakurblu. (sedazdržat.com) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Majko mu - moj sinko je zasvojen z jedmi iz žara. Včeraj sva na žar fuknla ribo in repetavke cepljonkov, dons sm dau pa hanzirjevo vratovino tajat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Boljše da dans ne bi nič jedla... Treba mal shujšat. To sem seveda sklenila po dobrem zajtrku Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 dodoli daj plis recept, kako ga ti pripraviš (z vso praženo čebulo in ksl.smetano vred). Jst se tega podviga še nisem lotila enkat sem jih jedla v eni lendavski hotelski restavraciji, sam pomoje to ni to; ker nisem v nezavest padala od užitka moj jih obožuje, seveda mu jih pripravlja "predraga mati" **********dans ostanek včerjašnje porove juhice, soparjeni gojeni zeleni šparglji (divjih je letos bore malo, al pa vsaj jst nič ne najdem ) in kuhan mlad krompir z maslom Cookicna, sory, mi ni delal net, da bi ti ze prej napisala...upam, da nisi htela ze vceraj dodolov kuhat ...torej, moj Rp je tak...od oka dam kuhat krompirja ( odvisnokolko nas bo jedlo in kolko smo lacni )...olupim in narezem na kocke, pa vodo solim.. ko je krompir na pol kuhan, dodam na vrh krompirja moko, na debelo plast in naredim na sredini s kuhalnico luknjo.... potem pokrito to se nekaj casa vre... na sredini skozi luknjo brbucka voda in prekriva moko... potem, ko je kuhano ( po filingu ), odlijem krompirjevko, ce mam obcutek, da je je prevec...jaz je odlijem raje vec, jo lahko se vedno zlijem nazaj, odlit je pa vec ne gre, ce jo enkrat prelijes...pol pa mesam ko butasta...mi je oni dan sine z obema rokama drzal pisker, jaz pa sem z obema rokama s skuhalnico mesala, ko blesava.Moj dodoli so kar precej trdi, pa ne smejo se lepit ( samo ne me pitat, kak ne )... cebulo pa prerezem na pol, pol pa narezem na sajbe ( kolutke al kak gre po slovensko )...preprazim na olivnem olju ( jaz itak vse kuham na olivcu )... ko je cebula precej rumena, lahko je vmes ze malo prepecena, odvisno od okusa, dodam kislo smetano, malo posolim in se malo prazim.odstavim..dodole za kosilo za prelijem s smetano, brez da bi jih prej poprazila.Popoldne ali za vecerjo pa se jih lagko poprazi na olju in dobijo tako lepo rumeno barvo...tisti dan sem najstarejsemu sinu 3x morala prazit cebulo, tak mu je blo kosilo dobro... ja, dela je kar ampak se splaca... je pa res, da pri nas v gostilnah tezko kje dobis dodole , pa res ne vem, zakaj se jim tega ne da kuhat.Krompir je na pol zastonj, pa moka tudi, pol pa itak lahko naracunajo ko zuti... ampak opazam, da se prekmurci se vedno ne znajo trziti :xx!: ...skoda, dodoli, pa bograc, pa prekmurska gibanica, pa se bi se naslo... nad dobro ( tudi nad redilno ).... Cooki, upam, da si desifrirala postopek, ce te bo se kaj zanimalo, ask *** vceraj smo imeli piknik poleg kresa, ki ga nismo zakurili, ker je tako nesramno pihalo.Pekli pasjo radost, pa hrenovke , za naju z mozem pa sejtan ...zraven mlada cebulca, pa domac goricki kruh, ki smo ga na koncu pajali ( opekli na zaru in namazali s cesnom... ni blo okolizaradi obilice cesna nic carovnic ) danes pa nixc pretresljivega, mlad krompir pecen in potresen s petersiljem, pa filejcki neke ribe, nimam pojma, kaksne, pa solatka zraven, juha pa zelenjavna z knedli, ki jih je skoraj v celoti snedel ta srednji fantic ... za vecerjo pa razni kruhi namazani, pa pecena jajcka, pa kapucino + salca vode... kolko clanov, toliko vecerij ala carte za jutri pa bom namocila jesprenj, mi je Tinka naredila luste... bom naredila jesprenoto ( rizota ne more bit, ker not ne bo riza )...zraven pa solatka, ker gremo popoldan na piknik ... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Pri nas tem dodolam pravimo oženjeni žganci, ponavadi jih zabelimo z ocvirki, ponudimo jih pa z gobovo juho, mlekom, kislim zeljem ali repo... A morajo biti okusni tudi na Tale Tipkin način. Je za probat ... odlijem krompirjevko, ce mam obcutek, da je je prevec...jaz je odlijem raje vec, jo lahko se vedno zlijem nazaj, odlit je pa vec ne gre, ce jo enkrat prelijes...pol pa mesam ko butasta...mi je oni dan sine z obema rokama drzal pisker, jaz pa sem z obema rokama s skuhalnico mesala, ko blesava.Moj dodoli so kar precej trdi, pa ne smejo se lepit ( samo ne me pitat, kak ne )... Pri mešanju si jaz pomagam z mikserjem in kavlji, s tistimi kavlji za gnetenje testa. Odpade precej "matre", pa še hitro je gotovo. Rada uporabljam tehniko "znajdi se..." Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Pri mešanju si jaz pomagam z mikserjem in kavlji, s tistimi kavlji za gnetenje testa. Odpade precej "matre", pa še hitro je gotovo. Rada uporabljam tehniko "znajdi se..." zalaya, sem tudi jaz hotela ubrati to tehniko, pa se mixer palcke niso niti zasukale , pol si lahko mislis, ka sem se namucila ob pess mesanju :OO!: , je bilo pa zato na koncu po okusu vredno truda ...danes ze tudi pojedli, ricoto ( rizoto iz riceta ), pa enim pohano meso, drugi pohane bucke in tofu....poobedek pa sladoled zdaj pa pocivat, dokler malcek drnjoha Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Evo mene - pečem pico =) upam da mi bo uspel.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Ej, ko tole berem, mislim za tri otroke a la carte večerja, še prej kosilo za koliko? in to vsaj božji dan (tipka ). Ma, svaka čast! Mislim, ker to zahteva čas, kje je pa še to, da so vsi oblečeni snažno, pa ostalo pucanje, nabavljanje hrane. Kje je kaj cajta? Mislim prostega. Jaz tega nikol ne bom zmogla Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 brokoli kremna juhastročji fižol z ocvirkikuhani špargljineke testenine, ki jih nisem jedlasolata Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Tipka sploh si ne znam predstavljat kako gosto je bilo tole za zmešat , hvala bogu, da je okus odtehtal vso matro. Majan vse se zmore, če se le hoče. Res pa je, da ne ostane veliko prostega časa. Drži pa tudi, da radost, ki ti jo prinašajo otroci odtehta marsikatero neprespano uro Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Ej, ko tole berem, mislim za tri otroke a la carte večerja, še prej kosilo za koliko? in to vsaj božji dan (tipka ). Ma, svaka čast! Mislim, ker to zahteva čas, kje je pa še to, da so vsi oblečeni snažno, pa ostalo pucanje, nabavljanje hrane. Kje je kaj cajta? Mislim prostega. Jaz tega nikol ne bom zmogla to ti mislis, da ne bi zmogla... bi videla, koliko je zenska sposobna narediti za svojo druzino ej mayan, ce se hoce ni problema... zdaj s tremi mi gre vse tako na izi od rok ...res je, da je ta najstarejsi star 13 let in se mi pri hrani kar sam znajde, si kaj pogreje, nareze kruh itd... drugace pa gre vse brez problema... vsak dan so cunje oprane, zunaj posusene, pa na 5 minut speglane v susilnem stroju, da mi ni treba likat.... plenice perem, da ne bo zmote ... ja, tudi gor moram pobrisat vsak vecer, ker malcek hodi po stirih in se mi gnusi, da bi racal po zamazanem... vsak vecer, ko gredo otroci spat, so na vrsti cunje ( vse itak naredi stroj, jaz edino not in ven zlozim ), pol pobrisem, pol mam cajt se za net, pa za mozeka, pa se prebrat uspem pred spanjem nekaj strani... res grem spat ob 00 ali se pozneje, vstanem ob 6h, da fante spakiram v sluzbo in solo, potem kraljujem z malckom do kosila,ko se najeva in greva ponavadi oba pocivat... evo, moj dan, nikakor ne prenapet, vse je narejeno z ljubeznijo in se da, brez skrbi...mogoce je malo vec dela z pogovori z mulcki, drugace ostalo vse tece samo od sebe...je pa res, da mi zelo dosti pomaga moz, recimo pri tem, da popazi na mulcke, ko jaz kuham, recimo zdaj med prazniki ali pa ga damo v vozicek in on veselo gleda , kako kosimo in delamo na vrtu... ja, kot pravi zalaya, vse se da...mi je draga prijateljica pred nekaj casa rekla, da naj greva sama z mozem nekam, pa sem mislila, da sem zmesana, ker mi ni do tega ... ne, komaj cakam junij, ko bomo sli z mulcki na morje, vsi skupaj, yes ...bova ze sama vandrala, ko mulcki odrastejo ja, radost in ljubezen, ki se z otroci mnozi in ne deli... je pa zelo pomembno, da sta starsa v tej ljubezni skupaj in ne vsak sam evo, upam, da ti je malo bolj jasno, kako lahko jemo ala carte ....Tipka sploh si ne znam predstavljat kako gosto je bilo tole za zmešat , hvala bogu, da je okus odtehtal vso matro.Majan vse se zmore, če se le hoče. Res pa je, da ne ostane veliko prostega časa. Drži pa tudi, da radost, ki ti jo prinašajo otroci odtehta marsikatero neprespano uro ... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.