Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

trenutno nisem na mesu, jem že ves čas šparglje na približno isti način...

to je to!

Tinka kako jih pa pripraviš?

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

Do petih popoldne ne bomo jedli nič, pol pa govejo juho. Ob petih mam namreč komisijsko tehtanje, da vidmo, če sem za stavo 7 kg shujšal. Nisem prepričan, da sem - je bil zdele en teden mulc pr men, pa sva cele dneve delala (zidarija.com) in sem ta čas žrl čisto normalno (brezzavor.com). Hm - hujšati sem začel spet včeraj ... :inocent: xrolleyesx

Fafnu sm. Sm že dau za 10 piščancev - skujšal only 5,7 kg. Kar je pa najbolj komično - stava je ponovljena. Za 10 piščancev moram v naslednjem mesecu shujšati 7 kg.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Fafnu sm. Sm že dau za 10 piščancev - skujšal only 5,7 kg. Kar je pa najbolj komično - stava je ponovljena. Za 10 piščancev moram v naslednjem mesecu shujšati 7 kg.

lalala

NOsko, pa saj to je vzorno , 5,7 kg x:px ...

Mojca

Vzorno že, stavo sm pa vseen fafnu. (pušiona.com)

bos pa drugi del stave dobil, pa si bos piscance zasluzil nazaj x;)x xDDx

Jaz sem pa pravkar celo lubenico maznu x:px

Malo me tisci v zelodcu, ali sta se mora, nije tezko x8Dx

boga, katera bo danes ponoci mogla spat poleg tebe :inocent: ...bos celo noc hodo scat x:Dx

evo, danes za kosilo ovsenokosmickova juha ali kak bi to imenovala :inocent: , pa riz in zraven " golaz " iz graha, pa solatka z domacimi ( takimi cisto neznimi ) redkvicami valjda.

Grem kar kuhat, ker grem potem v sluzbo na obisk .Pride sef, pa ga grem gledat, da ga ne pozabim x:o)x

uzivajte

Mojca

Včeraj popolnoma nezdravo jedla: zjutraj sva s sodelavko podelili pecivo - jaz nek domač sadni kolač, ona nek kupljeni kolač, pol dve jabolki(to ok) in potem sendvič. Zvečer me doma čakala pakl župa - nek klinčev mix med gobjo juho in makaroni :eek:

Da jim jaz to skuham ne vem kako bi se držali, tako pa sem zgoltala tole(hvala bogi,da orng lačna) in za ziher poplahnila še s kozarcem piva.

Danes planiram bolj zdravo prehranjevanje - pomeni, da bom šla nekam na malico, jogurt navadni pa sem že spila.

Za zvečer padlo naročilo: prežgana juha.

Me zanima če bo. :vio:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

lalala

tole ne štekam čist.. od tukaj, kjer si zdaj 7 kil, al še 1,3, da bo vse skup 7? :inocent:

pa sej te bo zmanjkal xcivx x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

tole ne štekam čist.. od tukaj, kjer si zdaj 7 kil, al še 1,3, da bo vse skup 7? :inocent:

pa sej te bo zmanjkal xcivx x:o)x

Od tukaj, kjer sem zdaj, še 7.

Ne bo me zmanjkal. Nč bat. Mam zgleda poleg robustne konstrukcije tud ful težke kosti. Na fotkah, kjer sem imel 105 kg, zgledam relativno suh, zdele pa jih imam 120 - tolk, kot lani poleti, ko je bila recimo posneta fotka, ki jo imam na osebni strani.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

hejhejhej, dobla od sodelavca taprave sveže divje šparglje :2src: :2src:

je bil včeraj na terenu in so jih spotoma mimogrede nabrali cele šop(k)e xsrcx sem delila s sodelavko, tak da bo dans frtalja :yumy: :yumy: na jedilniku (včer pa ekodomača 3 jajca dobila), zvečer bo pa radiček s krompirjem in koruzo x:px

matr se mam jst luštno, vse eko-sveže kar samo do mene pride x:px xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

večerja: Dobre stare palačinke :2src:

mela varstvo pa sva šle s tamalo neki stavit in sem zgubila in mogla it pečt palačinke x:o)x z nutello...

za zajtrk drugač muslije, malica hrenovka+kruh, kosilo kuskus,zelenjava,sojini polpeti (pospravljala ostanke iz zmrzovalnika)..

ma sej jest ful jem, no xcivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sem gledala zadnjič po tv en recept, ki ga moram danes preizkusit. Pozabila kak se mu reče - mislim, da slan kolač ali nekaj takega - zagorska jed sicer -na htv tole bilo.

No, naredi se takole(pišem, da ga ne bom pozabila).

Krompir -narezan na ploščke kuhaš 5 minut v vodi, ki si ji prej dodal eno kocko(predvidevam, da zelenjavno)

Slanino nadevaš po posodi(ognjevarni), da par cm robov visi čez. daš eno plast krompirja, pol eno plast naribanega sira, pa spet krompirja, pa spet sira, dokler ne prideš do vrha. popraš.

Zmešaš malo sladke in kisle smetane, malo soliš smetano in nato preliješ po krompirju. Zagrneš s slanino in daš pečt v pečico 190stopinj za 20 min.

Vzameš ven vsipaš na krožnik in lepo za videt.

Mislim, da za pojest tudi.

Bom zraven naredila še zeleno solato s fižolom in palačinke za sladkor, ko nam vsake toliko pade.

Včeraj pa si sama zvečer skuhala prežganko - in pol bi jo vsi jedli. :vragec:

sem tjela rečt, da bi meni lahko poslal nekaj piščancev, za tijico...

x:o)x x:o)x x:o)x Na stavi sem piščance izgubil, ne dobil. S piščančjerejo se pa tud ne ukvarjam ...

Ampak, k smo že pr piščancih - dons sem zaenkrat čopnu sam krožnik čiste goveje juhe, ampak se pa nameravam pregrešiti. Jutri pride moj mulc in mu poham piščančje rezervne dele (jutr nam meu cajt kuhat, k mam poun enih opravkov). In ni hudič, da nam dons kkšn kos pohane piške maznu.

lalala

x:o)x x:o)x x:o)x Na stavi sem piščance izgubil, ne dobil. S piščančjerejo se pa tud ne ukvarjam ...

Ampak, k smo že pr piščancih - dons sem zaenkrat čopnu sam krožnik čiste goveje juhe, ampak se pa nameravam pregrešiti. Jutri pride moj mulc in mu poham piščančje rezervne dele (jutr nam meu cajt kuhat, k mam poun enih opravkov). In ni hudič, da nam dons kkšn kos pohane piške maznu.

lalala

sm ti hotla že zanč napisat, kako lepo se bere, ko oče s ponosom omenja sina :palec: xsrcx

p.s.

sploh nism vedla, da imaš sina x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sm ti hotla že zanč napisat, kako lepo se bere, ko oče s ponosom omenja sina :palec: xsrcx

p.s.

sploh nism vedla, da imaš sina x:o)x

Nikoli ga nisem omenil, ker sva imela zadnje štiri leta zaledenele odnose, zreducirane na čestitko za novo leto in rojstni dan. Zdaj sva se pa spet povohala in sva nad tem dejstvom oba navdušena.

lalala

:2src: :palec: Vesela za vaju.

Tudi med tistimi, ki nisem vedela, da imaš sina. zdaj pa le negujta tole.

Folk - češnje so že x:px x:px že v torek cele štiri pojedla..včeraj ta mlajša nabrala malo skledico..zdaj pa grem kukat če je še kaj ostalo..češnja je seveda mladenka. Cele štiri leta stara x:Ix Bom jo še pofotkala če je še kaj ostalo gor x:Ix

lalala

BRUTALC !!!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

:P

(saj pohanih padalcev mislim da ne je nosorog, samo pernato aviacijo x;)x )

U sil hudič še muhe žre. In če so pred leti preživeli v uni letalski nesreči v Andih jedli trupla umrlih, ne vem, zakaj ne bi v sili tudi jaz maznil dobro uležano dušeno bedrco kakšnega padalca. Če sem v Rusiji lohka jedu nutrijo, ki je po mojem mal u žlaht s podgano, v Libiji kamelo (ki je u iber zanič, sam je bl,a kriza s hrano), bi si tud padalca upal spustiti skozi čreva

lalala

ajmo još jednom:

lalala

U sil hudič še muhe žre. In če so pred leti preživeli v uni letalski nesreči v Andih jedli trupla umrlih, ne vem, zakaj ne bi v sili tudi jaz maznil dobro uležano dušeno bedrco kakšnega padalca. Če sem v Rusiji lohka jedu nutrijo, ki je po mojem mal u žlaht s podgano, v Libiji kamelo (ki je u iber zanič, sam je bl,a kriza s hrano), bi si tud padalca upal spustiti skozi čreva

lalala

ajmo još jednom:

lalala

No, se vidi, da si preveč časa programiral kamenčke ampak OK, sem bolj koščena zadevca tako, da ne bi imel kaj veliko od mene sploh pa bi se ti kaka kost zataknila v grlu...tega pa nočemo! Mucek Moj....:)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...