Guest sstane 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem jo probala že tudi naslednji dan zagreti v mikrovalovni in je prav tako okusna. Tvoj senzor za okus je pokvarjen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Njami srbske pite pa gibanice tudi ( vse zelo dietetno... ). Imam v zamrzovalniku še ene kore od zadnjega izleta v Bg, morda pa 'smotam' eno sirovo v prihodnjih dneh, se bomo mastili na plaži.... Sicer pa je na LF-ju ekspert za pite, sirnice, zeljanice, bureke in take dobrote naša Cosma Čobanica . Komaj čakam, da me spet povabi... Po dooooooolgih letih sem zopet jedla kajmak ...kot prilogo "žar plošče".Zadnjič sem to dobroto jedla pri Čadu pod Rožnikom....in to je bilo še v bivši YU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Meni se je enkrat lani tudi zaluštalo jagnetine, pa so mi jo namesto svežo ali vsaj na normalen način pogreto vrgli kar v mikrovalovni švas aparat. Si moreš mislit, pa to moraš imeti jezik čisto zasmojen, da tega ne ugotoviš.Jebemti švasaparat v prehrani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po dooooooolgih letih sem zopet jedla kajmak ...kot prilogo "žar plošče".Zadnjič sem to dobroto jedla pri Čadu pod Rožnikom....in to je bilo še v bivši YU. Sto ljudi, sto čudi. Kajmak je edina od prilog žara, ki jo vedno pustim nedotaknjeno. Gre pa k žaru fino priloga, ki jo narediš takole: - 2,5 kg paradižnika- 0,5 kg paprike- 0,5 kg jabolk- 3 hudi feferoniVse skup spustiš skozi mesoreznico, oziroma narežeš. Dodaš 200 g sladkorja, 2 dcl sončničnega olja, 1 dcl kisa, 1,5 jedilne žlice himalajske soli.Kuhaš tri ure. Ko odstaviš, v še toplo dodaš 200g stisnjenega česna, dobro premešaš in vakuumsko zapreš. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kuhaš tri ure. Ko odstaviš, v še toplo dodaš 200g stisnjenega česna, dobro premešaš in vakuumsko zapreš. lalalaIn pustiš zaprto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Hu, dans mamo pa službeno večerjo. Bo hrane kt solate Hehehehe, no glih sam solate nm jedu, nej bo še kej druzga. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Ko smo ravno včeraj o raznih pitah , odtajam kore.... in bo čez kakšno uro nastal slovensko/tržaški/srbski- slani sirov zavitek/sirova pita, italijani pa takih dobrot nimajo Za res božanski kakorkolisežeimenuje potrebujemo: -kore, oz. vlečeno testo (mlinotestovo je kar ok), V nadev dam:- mariborsko nepasirano pusto skuto -polnomastno domačo skuto ali švabski sir-beli nemasten sir iz slanice (od vipave kar dober)-beli ovčji mastni sir iz slanice-eno kislo smetano -dve jajci Vžgeš pečico cca 200.CPripraviš nadev: skuti, jajca in smetano zmešaš, soliš (malo), sire zdrobiš z vilicami in zamešaš k nadevu.Ta nizek pekač (ki ga dobiš skupaj spečico) naoljiš,Kore oz. liste testa s čopičem namažeš na tanko z oljem (moja mama z raztopjenim maslom) in namažeš na tanko z nadevom do polovice (ne celega lista) in zaviješ ne pretrdo kot palačinko. Preden dam v peč, rolce namažem z žvrkljanim jajcem. Recimo, da se vsa reč peče 40-45 minut na sredini , kontoliram barvico Zraven paše 1/2 litrski Ego ali kefir od soseda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Ruby72, njamsi!! Pa tud masten se ne bere na uni povezavi so same hoch maščobni recepti :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Danes smo imeli njoke z omako iz svežih šampinjonov in grško solato mljask Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Rizek s svezimi lisickami in jurcki + solata.Za sladico pa domac sosedin jogurtov sladoled z malinami , ampak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> , ampak pa sej ni tko hudo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 avokado za predjed,špageti z zelenjavo v voku, paradižnikova solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 po 4 dneh cmokov je prišel na vrsto pražen krompir s pečenim fižolom, hja, njami Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Na poti iz sprehoda sem bila v domači pekarni in sem si, kilogramom na ljubo ali ne ljubo nabrala celo vrečko različnih štručk...od slanika do koruzne bombice do makovke in za navkljub slabi vesti eno štručko polno nekih "zdravih" semen mnjamc Sicer pa kosilo - zelenjavno, zelo poletno...preprosto, mešana solata Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Babica je spet doma, pražen krompir s kumarično omako ... hehe njama Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Jaz bi zdele karkoli :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Zeleno solato s ciceriko in koruzo. Evo. To je to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 ravnokar pečemo pico mmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Jaz sem tud pol morske pice dons Morska je po novem moja najljubša! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 danes jedla: ribe z žara, velikooooo zelenjave, lubenico Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Lubenico, sam je ne bom vec ( prevec sladkorja, previsok GI, pa se zanic je bla danes), pa kruh od pice. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lubenico, sam je ne bom vec ( prevec sladkorja, previsok GI, pa se zanic je bla danes), pa kruh od pice.Mi smo včeraj ciplje... pa jurčke z gorgonzolo za predjed.....vse na domačem vrtu. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi smo včeraj ciplje... pa jurčke z gorgonzolo za predjed.....vse na domačem vrtu. Kaj imaš rajski vrt, da vse to kar tam raste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj imaš rajski vrt, da vse to kar tam raste in moje nerodno izražanje se nadaljuje... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> in moje nerodno izražanje se nadaljuje... Ne nerodno, pač pa simpatično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.