butl 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 primorsko...sem morala prav na google da sem se spomnila, kaj je to v slovenščini...ker drgače vedno rečem melisa, ampak v tem kontekstu pač srčno zelje...ker so me od malega pošiljali na vrt po srčno zelje za frtaljo damo tudi malo balerjane, oz. baldrijana...morda mi je zato všeč Glih za siesto. Že melisa te skalmira, baldrijan pa sploh. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 no fajnkaj pa je to bleda? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 blitva.vrzota je glava ohrovta.pever je poper.pomidor je paradižnik.kočke so bučke.prata je svinjski kare.mulce so sladke krvavice.čompe je krompir.to bi bilo to, za osnovno preživetje. ni pa to iz istega kraja, sem naredila presek od krasa do alp žlafador pa je kanta za zalivat rože, ki sicer ne spada v krožnik, mi je pa totalno smešna beseda. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 žlafador pa je kanta za zalivat rože, ki sicer ne spada v krožnik, mi je pa totalno smešna beseda. pr nas ma pa ta beseda čiiiist drug pomen Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 tobumojošvideli.com a je hanzir že pečen Mhm, posoda pa je primerno velika tudi za peko celega cepljonka brez srčnega zelja zame ni frtalja, drugače pa super in hvala (tole je klasična, kot sem jo jaz navajena...)http://vetrnica.blog.siol.net/2008/04/08/frtalja/ Tinka, zahodnoevropske tiskovne agencije, kot tudi Moskovska Pravda napovedujejo, da bova midva naslednjo soboto skupaj na enem žuru v bližini Brežic. Ali to drži? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 ja če rusi pravijo, bo že res butl butl, kaj je tooooo po vaše? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 lula Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 vsekarjeprou!pole na primorskem lulajo po rožicah. morda je tu skrivnost uspešnega vrtnarjenja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 žlafodor - lula.....ma da si nisi ti to mal zmislu Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 blitva.vrzota je glava ohrovta.pever je poper.pomidor je paradižnik.kočke so bučke.prata je svinjski kare.mulce so sladke krvavice.čompe je krompir.to bi bilo to, za osnovno preživetje. ni pa to iz istega kraja, sem naredila presek od krasa do alp žlafador pa je kanta za zalivat rože, ki sicer ne spada v krožnik, mi je pa totalno smešna beseda.he hezanimivo, nohvala Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 hejjj kako pa to posušiš? Isto kot bezeg? ja, isto kot bezeg ...ko pozimi povoham ta caj, disi po samem medu ...jaz sem itaq cajfan ...mam cajev doma celo spajzo... raznih mixov, za vse tezave in tegobe ...danes dobila beluse, bo jutri padla juhca, ker imam grahov " golaz " ze kuhan, pa bom skuhala se kaksno prilogo, si moram kaj izvirnega omislit... nekaj se mi lusta kvinoja ... pa ne vem, ce je ne bom nakuhala malo vec, pol pa popolddan za malico se sladico naredim .... sva z malckom jutri sama , pa bo experiment.com Mojca ps, jaz bi tudi tako posodo kot Nosko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 he hezanimivo, nohvala in kako je uspela frtalja? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 ja, isto kot bezeg Mojca K smo že pr bezgu - danes sem ga že malce nabiral (lalala). ps, jaz bi tudi tako posodo kot Nosko Po mojem to ne bi smel biti problem. Če me spomin ne vara, je na vašem koncu lončarstvo zelo razvito v Filovcih (vsaj včasih je bilo in ni hudič, da tam ne boš našla kakšnega kljukca, ki vse dela še na roke). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 S'j naute verjel - danes bom zunaj pekel kostanj (našel v skrinji še dve vrečki olupljenega in eno vrečko neolupljenega) la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 vaaaaaaaaaaavkak bi jaz zdej kostanj jedla....a bi ti kaj povabu??no če se že važiš kva boš delu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 za kosilo povški s paradajzam za večerjo domača skuta z jagodam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 ...mnogožitni polnozrnati super BIO polpeti z prilogo....ala Johnnys Harmonikus Domestus Jararayus in zelena solatka z fižolom in lečo Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 včeraj skuhala kamut po Tipkinih navodilih ... uf ... se je tako napel, da ga bom jedla najmanj tri dni ... včeraj sem ga dodala zelenjavni enolončnici ... danes je delal družbo zeleni solati in paradižniku ... jutri pa verjetno pade rižota način ... okus me spominja na mlado koruzo ... sladkast ... bi bila vesela, če pade še kakšen recept ... kaj pa iz kamutove moke delate? levček pa mlati dobri, stari ričet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Se glih še oblizujem. Špagetki z morskimi sadeži in kozarček zelena. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 in kako je uspela frtalja? po pravici povedano, nisem imela časa včerajdanes bom naredila ravnokar prišla domov, bla na kosilu kr pri Štormanu, se nam ni ljubilo kuhat, jedla sem polovični brezmesni krožnik in dvojno mešano solatosmo se kr mal polenili pri nas, v zadnjih dveh tednih smo šli ven jest (za kosilo) vsak drugi danmah, če delamo cele dneve... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 jaz pa ene goveje zrezke poskušam pripravit do tega, da bi se zmehčali so me pustili samo doma z mesom pa se bo pokvaril do ponedeljka, tko da se bova s Tristanom žrtvovala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Dan je v znamenju solat. Za kosilo je bila solata s paradižnikom, lečo, malo čičerike, koruzo, korenjem, gobami in avokadom. Popolnoma nasitno. Zraven pa domač pirin kruh, ki nam ga je prinesla ena super gospa. Večerja bo pa v znamenju sadne solate (jagode, banane, jabolko, breskve in kivi).Ponavadi se izogibam sadju zvečer, ampak danes mi preveč paše Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
en_bk 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 žlafodor - lula.....ma da si nisi ti to mal zmislu Nisem se zmislu. Res se uporablja ta izraz /no, mal drgač se sliš; ne žlafador ampak žlafadur/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 Kje to. če vprašati smem? Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 Kje to. če vprašati smem? Kolegi iz Kranja. Je pa res, da ne vem, kje so pobrali ta izraz. Lahko, da ga je kdo prinesel iz Primorske. Se je pa fajn udomačil. To pa ja. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.