Aliana 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Cookie, poglej v temo naš vrt nekaj bomo s čičeriko sčarali in to nekaj na hitro, ker sem se odločila, da pobegnem na faks se učit po službi.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Jst sem bla včeri na večerji z Dragotom, jedla sem špagete ala buonaparte. Zjutraj pa ice coffe. Zdaj popivam Benefit fructalov in jabolko plus rdeča pesa (ga gledam). . . Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 krožnik zelenjavne juhe in tri palačinke mal prej pokončala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 ma nč. predolg se bo kuhala čičerika, jo bom zvečer dala kuhat.. sem si naredila na hitro 2 jajci na uč pa 3 rezine olimskega sirčka popekla... mal kislih kumarc zraven.. kruh.. zdej pa šibam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majat 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 K to berem, postajam lačna. Grem na malco. Citiraj Sem kar sem. In nihče ne more me spremeniti.Grem in vem, da bom hodila vedno naprej,obložena z prtljago poguma in težav, ki mi stojijo na poti.In se ne ustavljam, kajti moj kočijaž je pogum in vodnica priložnost! EDINA ZANESLJIVA NAPOVED ZA PRIHODNOST JE TA, DA NAS BO PRESENETILA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Včeraj sm bla na večerji z Janom, pojedla sem deviško pizzo. Zdaj pa sem pokončala! rum-kroglice... računam na kako mineštrco in solatko. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Ha ... jaz upam na hamburger. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 bemu, šele 9 je ura, jst pa že zdej sestradana, takoj bi čopnla tele fižolete Pridi v soboto k nam na kosilo. Sem danes kupila fižolete od kmetice iz Opčin. Smetano mam, krompir tudi, še malo kraškega pršuta nabavim in voila' *Pač pa smo s pojavo paprik babur odprli sezono šopske solate. V mečkatorju prodajajo krasen bolgarski 'Beli kozji sir'- plastična pakunga 200g, gor narisana koza na planini in vse potrebno za šopsko Pomidor, kumara, paprika in beli sir (čebule ne maramo), vse na kocke narezano,najprej v stekleno skledo daš kocke zelenjave, malo posoliš, dodaš kocke sira (ki ga izkomadiš s pomočjo mokrega noža) in zabeliš z olivnim oljem. Mljask! Velikan tega nakocka industrijske količine, da ki bo' še za jutri' pri temu izdatno toča še večje količine kruha In spet tolčemo stotko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Pridi v soboto k nam na kosilo. Sem danes kupila fižolete od kmetice iz Opčin. Smetano mam, krompir tudi, še malo kraškega pršuta nabavim in voila' o, najlepša hvala za vabilo, sam... mam zdele (spet) eno bl asocialno fazo v lajfu, tako da se bom opravičila. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 špargljnova juhašpargljnova rižota z pinjamisv. zrezki z korenčkom in v smetanovi omakizelena solata Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 včer sva našla v hladilniku ostanke na pol uvele zelenjave.. brokoli, cvetača, korenček, ohrovt... vrgla v lonc in zalila z vodo, dodala dve žlički une eko bio zelenjavne mešanice za juho iz DM in na konc vse skup na hitr zmiksala, da so še kosi not ostal..dobila ven tako čist ta pravo zelenjavno juho iz vrtca sam mejčkn več okusa ma... tko da se bašem zdaj že z drugim krožnikom tega... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 jaz pa si kvinojo z zelenjavo skuhala. fajn blo sam zdle bi pa spet neki jedla, pa ne vem kaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 eno mešano solato iz interšpara... malo dressinga in vilco. košček sira XY in paradajz. ker sem. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Danes popoldan se prvič v lajfu s šarloto ubadala. 2x - ker v prvo premalo želatine dala..mater..matematika Nimam pojma kakšne bojo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 zjutri ob devetih 200g testenin s paradajzam za kosilo ob enih 250g testenin z mesam (nič več tolk ) za večerjo 500g jogurta z obilico s čokolado filanimi kosmiči ter 300g skute z banano, medom in mlekom vmes sem pojedu dve japke pa vsaj slabih 100g čokolade glikemični indeks mam na ene 120 procentou... bom naredu dons overdose. če grem zdele kri dat, me takoj peljejo v kliničnega jutri zjutri ob pol petih še ena stotka testenin, dve banane, pol pa sam še geli naprej... pa gas dokler mašina ne rikne. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Pa CO2 izpust, koliko gramov pa to,4,2l 5W30, novi zracni filter,pa kdaj je naslednji servis...aja, osebi govoris, sem mislil, da o nekem stroju.... Jaz pa maline, jagode pa letos prvic rdeci ribez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Pa CO2 izpust, koliko gramov pa to,4,2l 5W30, novi zracni filter,pa kdaj je naslednji servis...aja, osebi govoris, sem mislil, da o nekem stroju.... ne govorim o seb,govorim o tem telesu, ki mi nonstop sledi jaz sem duh.........BU Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 dons bomo pa jedli čips in čips in čips njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 :xx!: si ful zaželela grozdje in kupla pol kile belega... fuj, bljak, čist umeten in brez okusa.. pol sem ga celo pojedla, upala, da mogoče bo pa naslednja jagoda kul.. sam zdaj ga grem pa direkt stran vržt prav bljak, no Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 o, najlepša hvala za vabilo, sam... mam zdele (spet) eno bl asocialno fazo v lajfu, tako da se bom opravičila. Draga Cookie , ti napišem po primorsko/istrsko:'Tku ku pride, tku slab cajt gre. Kašn bot dira' već cajta, ma pasa' sigurno!' * Povsem ne nedeljsko kosilo:- brezglutensko pašto - školjke sz pomidorjevim šugotom in svežo baziliko, gor nastrgan zorjeni kozji sir- 'ta kosmat' radič sz jajciZa posladek pa borovničev španski veter, iz Lj As loungea dobila A ma kdo kakšne izkušnje s španskim vetrom- slaščico? Bi se jo lotila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 kako kosilo, Ruby, jaz bi te kar imela doma nič ne vem o španskih zadevah, me pa zanima, kdo ve, kje bi dobila koromač?na primorskem ga imamo, v LJ pa ne...imam svež grah, in ne vem točno kaj bi z njim, sem si ga pa blazno zaželela...oz. vem, kaj bi z njim, a potrebujem koromač....eh! primorskotožje če ima kdo fin recept za kaj s svežim mladim grahom, dobrodošli! ravnokar sem pojedla celo melono.upam, da preživim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 ravnokar sem pojedla celo melono.A z lupino :OO!: (napise se vso, ne pa celo)previse.vremena.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Ok, vse priznam In kaj je z mojim grahom?Vsega bi rada pojedla, pa ne vem kako! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Draga Cookie , ti napišem po primorsko/istrsko:'Tku ku pride, tku slab cajt gre. Kašn bot dira' već cajta, ma pasa' sigurno!' Hvala, ker razumeš imam svež grah, in ne vem točno kaj bi z njim, sem si ga pa blazno zaželela...oz. vem, kaj bi z njim, a potrebujem koromač....eh!..če ima kdo fin recept za kaj s svežim mladim grahom, dobrodošli!..koromač aka janež prodajajo na tržnici, v soboto sem ga vidla na koseški; sam jih mam na sumu, da še niso letošnji, so sumljivo "trdi" (pa ne tko, kt morjo bit) ...In kaj je z mojim grahom?Vsega bi rada pojedla, pa ne vem kako!1. grahova juha2. rizi-bizi3. men je najboljši soparjen, čez pa malo svežega masla, tudi s ksl.smetano ni slab 4. lahko ga ponucaš v kaki mineštri; jst stroke (luščine) operem in malo pokuham v vodi, nato pa to vodo uporabim za juho-mineštro ali za rižoto (rizi-bizi) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.