Mitra 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Kaj bomo jedli??????????Trenutno je na štedilniku en velik pisker, v kateren je nekaj kuhinjskih krp, gat, modrcov..... Ker prašek LUNA ni dobro opravil svoje naloge. Se pravi, še malo zelenjave, mesa, zmešam in bo kosilo. Ha ha, bljak. Kaj bo kdo danes skuhal ne vem, jedla bi pa ribe.Ker nisem na sporedu za kuhanje, bo verjetno spet kakšna premalo slana in začinjena zadeva, ki mi bo šla v slast zelo težko. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 vglavnem, tale teden bolj malo jedla.v ponedeljek prakticirala postvčeraj imela sadni dan. in se prav fajn počutimdanes za zajtrk imela jagode, maline, banano, ovsene kosmiče in kislo mleko.za kosilo pa najbrž skuham lečo, pa jo zmešam med mešano solato kaksne kekse iz svezih ovsenih kosmicev probat spect,pa recept napiši, prosim Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Jumi, padla je 500g gotova fižolova jed-natureta, hrustki in 350g paprika namaza. Zanekrat, opa. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Brez ssoli je ziher na k... How are you, si OK Sstanči kje si ti? ja, ok, ravno se na morje odpravljam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Jedl bomo spaghetti...mnjamsi....z papriko in tuno....mnjamsi again...Sem pa v novem mestu pri sestri in me mal razvaja Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 kaj pa je to gorenjski krapi, pa Rp nam napisi *** Gorenjski krapi je stara jed, ki sem jo spoznala, ko sem se preselila v "ta" konec.Meni sta poznani dve vrsti: skutini in "kocovi(suhe hruške)... Skutini: Krompirjevo testo (enako, kot za svaljke ali slivove knedeljne) oblikuješ v štručko.Iz tega režeš koščke in jih z dlanjo stisneš v krog, na sredino kroga daš nadev, prepogneš(dobiš "noseč" polkrog )...in daš kuhat v krop. Nadev: skuta, polenta, narezani lističi svežega pehtrana in malo zlato-rjavo prepražene čebule. Krapi so kuhani po približno 20-ih minutah...s penavko jih vzameš iz posode in takoj razrežeš v nekaj kosov...zabeliš z zaseko. Vodo , v kateri se kuhajo krapi, gospodinje niso zavrgle, ampak so v njej zakuhale "jajčne trgance " (jajce+ moka..zamešaš z roko, da dobiš krpice)...doliješ malo mleka in nastane juha podobna močniku (dobra ) http://www4.slikomat.com/08/0620/7ba-100-00.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Tole bi bilo za preizkusit vse meni ljube sestavine so not:)) Šarlota v drugo: bila dobra, ne pa tudi lepa.. Mislim..kakšne napake jaz delam..kot da sem prvič za šparhetom...v toplo kremo umešam sladko smetano ni čudno, da se razlezlo vse...V tretje bo pa menda šlo..jutri bom probala..Hvala bogi, da mi mati jajca in moko da..sicer ne vem kako bi lahko bila tako potratna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 JUHEJ, JURČKI! Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Tole bi bilo za preizkusit vse meni ljube sestavine so not:)) Šarlota v drugo: bila dobra, ne pa tudi lepa.. Mislim..kakšne napake jaz delam..kot da sem prvič za šparhetom...v toplo kremo umešam sladko smetano ni čudno, da se razlezlo vse...V tretje bo pa menda šlo..jutri bom probala..Hvala bogi, da mi mati jajca in moko da..sicer ne vem kako bi lahko bila tako potratna a pol dobimo recept s fotko, ko bo vse super zgledalo? jaz pa včeraj pečeno polento delala ob 1h zjutraj, samo sir in paradižnik po vrhu narezala.. ful dobro pa še za zajtrk sva imela.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Bio česen ... golt, golt... (smo odkrili worms pri pupah, dobile tabl)... zdaj vse očistit, in vse tri v banjo... (česen pa zato, ker mi ne dajo vormexa brez recepta svašta, dobriš vse možne nezdrave reči, to pa ne.) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Ti to ješ al one? Mislim...ne rabiš ti česna jest cel dan, če imajo one probleme Jaz sem pa na lubenici.Malo pršuta prejle.Kasneje pa riž s shitakami in bučko.Zvečer bo sadoled. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 se lubčkamo in spijo v moji postelji (da ne bi kdo narobe zastopu. ..) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 aja...pol pa pazi. zakaj pa ne greš po recept? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 ker je preveč časa, živcev in volje... na koncu čakaš izvide brisa... ..ful je vroče pri nas... spomnila sem se enega dobrega recepta... dve glavici česna, zmelješ, streš in nasekljaš... premešaš z mal prekuhano mezgo iz svežega paradižnika na čebuli in olivnem olju pokuhanega. s tem preliješ 150G bio pašte... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 ja tole je že ful boljš za prebavit, samo verjetno manj efektivno za črvičke.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 a pol dobimo recept s fotko, ko bo vse super zgledalo? jaz pa včeraj pečeno polento delala ob 1h zjutraj, samo sir in paradižnik po vrhu narezala.. ful dobro pa še za zajtrk sva imela..Za fotko nisem ziher, recept pa može..seveda, ko bo najprej meni uspelo tole uštimat.ob enih zjutraj???spim kot drva, če sem doma:)) ni šans, da kuharim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 joj, če bi jst znala kuuuhat... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 (popravljeno) Ričet ala mamma mia & klassika... kebap zvečer ala Besim.Somebody join me?Joj kako mi je mankala domača kuha ko sem v NM jedu samo neke vegi stvari... Kebap=dobra hrana Popravljeno 20. junij 2008 -> ABCfree Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Visnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Koruza, grah s smetano, mladi krompirček, za sladico puding (ki ga nisem jedla od otroštva). Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 no, prejšnji teden sem bila na morčitu, zato je bil jedilnik v znamenju podvodnega življa; ribe, školjke, totani (sorta lignjev) na rdeče pa popečena polenta (k jo glih Aliana omenja) ...ah, dobrote pojma nimam kaj bi danes, pa hladilnik imam prazen...torej najprej v nabavo ja, Tinka, dol je koper© skor že do pasu - uni zeleni deli, k si jih iskala...se pravi, če se boš kje blizu morja potepala, ga mimogrede nacufaš več kot dovolj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Tudi nisem vedela kaj bi.pa je zunaj še zelena solata, ki bo pobegnila v cvet, torej zelena solata zraven pa palačinke nadevane z zelenjavo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 jebi se, jedla sem OGLJIKOVE HIDRATE Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 pizza bo pa ne s krusne peci...pri nas mamo namrec elektriko Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Testeninska solata pa ogromno vode. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.