seal 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 losos,zelenjava pa kak sladoledk se tud najde pa ledeno točeno pivo ob koncu dneva Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 lubenica. zsi pškami Skuhala sem si vegi hrenovko in kos pirinega kruha.Kosilo v 3 minutah. Ni mi do hrane sploh. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 domač ajvar sem si sposodila od fantov... ker jih trenutno ni... za punce pa seveda pedigree zanimivo- mesar mi ni hotu dat kosti za pse, ker ni blo nič na njih... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ruby ali kdo, bi mi prevedli tole?Pliz prego prosim! O Zampolliju v Trstu... http://www.cayoeffe.it/forum-trieste/topic...amp;whichpage=3 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 O Zampolliju v Trstu...Poziv k bojkotiranju Zampolli-nijevega sladoleda(razlog: vsako leto drazji)Lovers of the ice cream of Zampolli, we join and we strike all together. tri.jezicni.kroko:en.v.ustih.dva.v.cevljih.press Jaz pa danes domace breskve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 presnojedecresnojedec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 27. junij 2008 Prijavi Deli 27. junij 2008 domačo pico. oni dan sem pa jedla zunaj pico z jurčki in slanino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 jas moram omenit ... da je solata" zakon" jumi,jumi... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 danes bodo pohane bučke - cukini, pa mlada zelena fižola s kislo smetano in ocvirki.Njam.pa od včeraj ostalo munchmelow. Nam sladkor popoldan padel in morale it pečt nekaj. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 danes bodo pohane bučke - cukini, pa mlada zelena fižola s kislo smetano in ocvirki.Njam.pa od včeraj ostalo munchmelow. Nam sladkor popoldan padel in morale it pečt nekaj. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Jaz pa nimam pojma, kaj bom.Ma kdo idejo za kaj dobrega in na hitr? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 solata iz paradižnika (kupla pikordine), koruze (valda), feta, z bučnim oljem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 No vidiš, pa je ideja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 jem zelo slabo že 14 dni, se vidi da sem v težki situacijiteža padla spet pod priporočeno, me je neslo za 4 kg no, danes sem jedla zelenjavno juho (bolje to, kot nič) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Poziv k bojkotiranju Zampolli-nijevega sladoleda(razlog: vsako leto drazji)Lovers of the ice cream of Zampolli, we join and we strike all together. tri.jezicni.kroko:en.v.ustih.dva.v.cevljih.press Jaz pa danes domace breskve hvala resnožder Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 jem zelo slabo že 14 dni, se vidi da sem v težki situacijiteža padla spet pod priporočeno, me je neslo za 4 kg no, danes sem jedla zelenjavno juho (bolje to, kot nič) enako jaz, skoraj nič ne jem. teža in vse drugo bolj na nuli.... a bo treba kaj. vsaj solato in zelenjavno juho, če ne drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 kosilo salata, zdejle pa breskve... njami... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 jst pa kr glodam v službi študentfutr (dans grem na solato!), doma pa sestavljeno solato z makaroni vsak dan mal drgač. pa breskve bom tut dans Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Breskve Meni se je zalustalo breskev vceraj malo pred dvanajsto ponoci. Pa ni vrag, da nisem vzel svetilke, pa zlezel na drevo po njih. Uuuuuu, so bile dobre, cisto posebne, midnajt edisn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 iiiii hvala jem zaenkrat lubenico.sledi solata z avokadom in 3 zelenimi solatkami.sledijo fižoleti.verjetno kak sladoled.najverjetneje ne zampolli drugače mi je pa ful všeč beseda vergogneve Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 danes bom zelenjavno juhico za kosilo .. bučke, cvetača, brstični ohrovt, njami .. zvečer pa sadje in jogurt. zjutraj sem pa polnozrnati kruh z maslom in neverjetno dobro marmelado iz malin in breskev. sladoled na kepice je pa katastrofa ... edino pri Ilichu in pri mostu v MB je še dober. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Men je kul sladoled Pri Vodnjaku (al kaj je že) v stari Ljubljani.. jedli bomo pa menda neke cmoke, tašča vabi...(v planu je bil pa mlad krompirček pa solata, bo pa jutr) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 hmm...bil je super mladi krompircek, pecen (pa ker vidim, da ste skoraj same vegetarijanke tu, ne bom povedal, koliko cevapov sem zraven v sebe zmetal ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 sladoled na kepice je pa katastrofa ... edino pri Ilichu in pri mostu v MB je še dober. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 pri mosti ima itak isti, kot se na partizanski na avtobusni, pa nekje pri orlu se mi zdi, da je se mel (ma ne vem, ce ni se tisto pred sers-om njegovo)....pikapolonca Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.