Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

pomlatila čez cel dan glavo zelene solate :) in 6 paradižnikov... in prepečenec (redi v količinah 300 g). zdaj gledam kje bi kaj ukradla...

so ble glave od sardel na krožniku, koker ribji krožnik oz " oči"...

20 glav. na krožniku... x:px :vragec:

za mačke..

:smesko:

Deli na socialnih omrežjih

šla probat sladoled v Copomano. rdeča pomaranča mi je boljša pri Vodnjaku, bla navdušena, da majo višnjo, sam šele 100m stran ugotovila, da se je bejba zmotila in mi je gozdne sadeže dala najbrž, ker sem morala une male peškice ven pluvat od malin.. :o|o:

ok, jim bom dala jutr še eno možnost..

pa dejte še enkrat razložit kje se dobi une čokolade s čilijem in baziliko.. sem nekak mislila, da je to tle pa bla pol čist razočarana, ker sami navadni okusi bli..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

une male peškice ven pluvat od malin.. :o|o:

nooo.... :vragec: tega se pa res ne počne x:Dx

sicer sem pa prijadrala, da potarnam, da imam prehrano tako, da si sploh ne zasluži imena. evo, še do vseh tistih slastnih sladoledov ne pridem, ki jih zgoraj omenjate. pistacija je pa res bolj kot ne rariteta. imajo pa zato fige z viskijem, belo breskev z nevemčim, belo čokolado z jagodo in vse te sofisticirane zje.

sem pa silom prilike trenutno fan jogurta... po mojem sem ga od maja spila že hektoliter. bolj kot je kisel, bolj mi paše.

bi pa kako ribo, sveže ubran paradižnik, fige, breskve, bučke in take zadevšne.

da ne odlutam do kakšnega vrta in porabutam česa, grem preventivno spat. kako se preventivno spi pa poročam ob priliki. :vragec:

pa dejte še enkrat razložit kje se dobi une čokolade s čilijem in baziliko.. sem nekak mislila, da je to tle pa bla pol čist razočarana, ker sami navadni okusi bli..

hm....morda imaš drugačen okus. rdeča pomaranča pri vodnjaku je po mojem in še 3 fanatih sladoleda čisto umetna, in mnogo presladka..če imaš rada te skoncentrirane okuse, ti verjetno ne bo tako dobro tam, kjer so bolj naravni...no, poskusi, pa boš povedala x:)x :

pri čopomani menjajo okuse, in ni vedno vsega...to gre tudi meni na živce, ampak tak pristop majo... :o|o:

drugače res priporočam, da greš do asa v knaflja in si vzameš en oreh, ali slivo, sam slive ne jemlji z drugimi, ker je prenežna in pol misliš, da ni nič, če pa je sama, pa je njam.

ali pa kot rečeno v Cacao na agrume, za vse ljubitelje res kislih zadev...pa limona je tam kul.

vse je v radiju 100m, tako, da ni problem.

iz sveta sladoleda za poročila ob 9h,

tinka

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

hm....morda imaš drugačen okus. rdeča pomaranča pri vodnjaku je po mojem in še 3 fanatih sladoleda čisto umetna, in mnogo presladka..če imaš rada te skoncentrirane okuse, ti verjetno ne bo tako dobro tam, kjer so bolj naravni...no, poskusi, pa boš povedala x:)x :

pri čopomani menjajo okuse, in ni vedno vsega...to gre tudi meni na živce, ampak tak pristop majo... :o|o:

drugače res priporočam, da greš do asa v knaflja in si vzameš en oreh, ali slivo, sam slive ne jemlji z drugimi, ker je prenežna in pol misliš, da ni nič, če pa je sama, pa je njam.

ali pa kot rečeno v Cacao na agrume, za vse ljubitelje res kislih zadev...pa limona je tam kul.

vse je v radiju 100m, tako, da ni problem.

iz sveta sladoleda za poročila ob 9h,

tinka

hvala, bom šla še mal brskat. :)

ma ne vem, sej mogoče je bla pa rdeča pomaranča čist kul, pa me je una malina zmedla x:o)x (ja, zelo, zelo ne maram teh 'gozdni sadeži' okusov v čemerkoli, razen čist natur iz grma pobrano)

v Rustiki pa še nikol nisem na tele 'čudne okuse' naletela :sori:

sliva se sliš fajn xyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zrezek v gobji omaki, kuhano zelenjavo, popečene bučke, riž, solato.(mix en)

Naši doma pa: solato - paradižnik, kumarice, polika, čebula..ena orng velika skleda menda.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

zelenjavno... omako (al karkoli je) sem si privoščila :yumy:

jst sm jako dolgočasna. ko dobim nekaj dobrega, potem (skoraj x;)x ) samo tisto furam nekaj časa.... dobr, da samo sebe prehranjujem. če bi morala celo familijo, bi me nagnali xcivx

Hehe, razen, če bi imela take člane, kot sem jaz, ki počnejo isto x:px

Trenutno dopoldne na lubenci, popoldne na solatah, večinoma v kombinaciji s čim ribjim, zvečer na kepici do dveh sladoleda, to traja že kak mesec, in se imam na sumu, da bo še vsaj enkrat toliko...se veselim radiča, zelenega, ko ne bo več primo tajo...potem bo kraljeval radič xcivx

In morda občasno zamenjam lubenico s čim drugim :vragec:

Mater sem divja s temi variacijami...living on the edge! xDDx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Spet delam ogromne količine tzazikija x:px ,

Kumare na gost ribežen direktno v cedilo naribam in malce posilim, da spustijo vodo. Potem jih kar z roko ožemem. Dam v posodo, not pol tiste ljubljanske pogruntavščine- light kisla smetana od ljubljnskih mlekarn in malo kompaktnega jugurta, da se naredi tak gost zos. In seveda malo mikro količine na prafaktorje sesekljanega česna xrolleyesx . Ampak tu ste vsi česnarji x:Dx pa en gir popra.

Včeraj zvečer prišla iz plaže-paf- in se pošteno osvežila s cacikijem x:px x^x

*

A je v sladoledu gluten? Vem, da ga v tisti bedni lučkni od lj mlekarn-ni :vragec:

Jst bi lubenico, pa žena ne pusti več.

:eek:

:vio:

Heheh...naš butl je pa ŠLAPICA!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

v tem trenutko sem v totalni ignoranci do drugega sadja, edino ananas me še zanima. zdajle si bom naredila mešanico banane, melone in seveda ananasa z malo vanilije. mnjamsi.

čez vikend ga bom pa še v kako slano jed fliknila. me prav zanima.

včeraj sem pa spacala iz ostankov, ki sem jih polovila po hladilniku eno zadevo, ki je bila nadvse okusna.

popekla čebulo (ker pora med ostanki nisem našla), tofu, bučke, zelo zrel paradižnik, zalila in potem dala notri še bolj ali manj kuhan riž. aja, pa česen, kajenski poper, ingverja malo, zeleno in seveda se mi je vsul curry. pojma nimam kako se mi to zmeraj zgodi. potem sem spirala une napol pečeno-kuhane koščke zelenjave...

kdaj bo kosiloooo? :inocent:

Heheh...naš butl je pa ŠLAPICA!

x:Dx :vio:

Jah, maš prou. Šlapica sem. Žena je rekla" butl, nehej jest lubenice, sej me boš še uniču, pa še broma, persena in baldrijana mi je zmanjkal".

Kva čem. Ker mam ženo rad, ni blo dileme spljoh.

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Mlado zelje dušim. Zravn naflikala še zelen fižol in korenje. Bog ve kaj bo iz tega ratalo?? x:)x

Ampak filano papriko -njamsi...čakam, da se malo bolj zadebeli ona na vrtu.

Ampak filano papriko -njamsi...čakam, da se malo bolj zadebeli ona na vrtu.

pri vas filane paprike na vrtu rasejo? :O:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

x:Dx x:Dx skoraj.

Sploh če črv not pride.

a z rizem jo pa drugace gre lepo krizat? x:Dx

ravnokar gledal, kaj bo danes...gulaz, pa siroke rezance bom noter vrgel...pa malo zelene solate x:px

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

a z rizem jo pa drugace gre lepo krizat? x:Dx

ravnokar gledal, kaj bo danes...gulaz, pa siroke rezance bom noter vrgel...pa malo zelene solate x:px

Čuj a veš, da še nisem probala x:Ix

južina tvoja pa tudi vredik :palec: ideja za drugič

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...