vilamalina 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 lahko čez eno uro a sem že zamudila? neki takega jst naredim.... ampak uporabim sam čebulo, paradajz pa bučke, pa ene pol žlice moke in unga paradajza iz konzerve, na konc pqa še peteršilj, bazilika in še neki, se ne spomnim zdej imena bljak bljak česenjaz pa bljak moka not.kar se česna tiče... ti kompenziraš afrodizijake skozi lubenico, jaz pa skozi česen. isti šmoren. po obeh ostane vonj na rokah, če seveda ne uporabjaš rokavic, ko se \"ukvarjaš\" z njima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 ... ti kompenziraš afrodizijake skozi lubenico, jaz pa skozi česen. isti šmoren... slisal sem ze, da se cesen uporablja kot ene vrste antibiotik, ampak da se pa kot afrodizijak, pa se ne...no, pa recimo, da deluje...kaj mas od tega pol, ce te nihce niti "povohat" noce? x:Dx(priznam pa, da ga mam sam tudi rad...obcasno ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 no no, sej se ni treba takoj v obrambno pozo postavt pa po lubenicah ostane zlo neženj vonj, česar za česen ne bi mogla rečt. za mene je čist prehud (k sm tko nežno bitje ), enkrat sem naletela nanj v solati, sem se skor zadavila. res. r e s. tko da mi ga lahk podtakneš kdaj, če se me boš hotela znebit to ni bila obramba. če dobro vohaš in ne maraš lubenic je vonj, ki ostane na rokah čisto preveč močen. da o tistem vonju ki ga pusti stepena smetana na rokah sploh ne izbubljam besed. :xx!: za tele ukrepe, ki se jih da uporabit proti ljudem, je pa zmer dobro vedet sploh če te sami soočijo z njimi slisal sem ze, da se cesen uporablja kot ene vrste antibiotik, ampak da se pa kot afrodizijak, pa se ne...no, pa recimo, da deluje...kaj mas od tega pol, ce te nihce niti "povohat" noce? x:Dx(priznam pa, da ga mam sam tudi rad...obcasno )ne vem, jaz sem pa slišala tako... lahko pa, da me je kdo naplahtal. če ga jesta dva, ki bi rada delovala afrodizično drug do drugega je vse ok, problem se pojavi, če ga zaužije samo eden. kar pa lahko velja tudi za čebulo, alkohol, cigarete in kar je še takega. tako da priporočam česen v paru. dva stroka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 dobr, jst tud ne bom več izbubljala besed o česnu x:Dx http://cache.hyves-static.net/images/smilies/default/smiley_lol.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 dobr, jst tud ne bom več izbubljala besed o česnu x:Dx to se tako reče mhm. boljš, da se prinese hrano s sabo torej.ma neee... tud prehranli te bomo. česenčka bo pa samo malo, sploh opazila ne boš. zraven pa sok iz lubenic http://cache.hyves-static.net/images/smilies/default/smiley_lol.gif kaj mu dela jeziček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 tist neki je drobnjak samo sebe je citirala grem stavt, da si šla preverit, če si res tko napisala itak, ker sem mislila, da se norca delaš/ta iz mene.samo mi je pa malo sumljivo vse skupaj, ne vem, morda ima pa marsa prste vmes ... ker se tudi ne spomnim, da bi napisala takole: \"ukvarjaš\" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Čau, mene pa zanima, če ima kdo kakšen fajn recept za tortilje na zalogi.Najrajš zelenjavne, kaj s puranom&tuno bi tud šlo no, pa obavezno brez česna pa čebule Lp, Aev. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Ananasov dan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 rižota z jurčki, salatka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 kvinojo sem se spravla kuhat.. pa eno zelenjavno-tunino omakco bom čez dala. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Ananasov dan. jaz sem si tudi danes novega prijateljčka kupila... zdajle mu govorim prijateljček, čez kako urco ga bo pa že rezino ali pa dve manj o ja, to pa že vem, da je tvoj spomin bolj luknjaste sorte zračni možgani... morda znam pa tudi letet, pa še opazila nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 kvinojo sem se spravla kuhat.. pa eno zelenjavno-tunino omakco bom čez dala.kaj je že to, a ni neko sadje al kaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 kaj je že to, a ni neko sadje al kaj nop, žitarica je to včeraj jedla sadje, pa malo riža sem si skuhala danes pa še ne vem, kaj bo za kosilo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 i've gotta sturdy fejs... we eat a "zero"... "i'm lovin? it" Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Jest se bom nekam naročila na enomesečno kosilo, ker doma je skoraj vsaki dan meso. Sej nimam nič proti njemu, samo zelenjavo obožujem.Premalokrat je na jedilniku. Zelo dobra je zaska, še boljša je gratinirana zelenjava s sirom.Njami.Samo kaj ko se ustavi pri tem, da jo samo jaz (od osmih ljudi) obožujem.Vege!!!! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Noseča si.Tako malo pojesti, to ni vsakdanje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 danes sem si zaželela salato ta trdo z velik krompirja njamiii.... zjutri sem pa paradižnik... bom pa sodelavko presenetila in bom ananas narezala pa v službo nesla ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 je lahk kdo tok prijazn pa ponud eno idejo za skuhat, pect, prpravt, narezat, karkoli... za osebe: ena je vegetarjanka, druga je fuuul izbircna oz. ji nic ne pase, tretjo pa zob tok boli, da lahk menda sam tekoce je...? men je ciiiiiiiist ravno, sam, da vem kj sploh nj prpravim.... v tej kombinaciji hvala ze v naprej Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 sm vedla... zgleda, je najboljs... nic! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 je lahk kdo tok prijazn pa ponud eno idejo za skuhat, pect, prpravt, narezat, karkoli... za osebe: ena je vegetarjanka, druga je fuuul izbircna oz. ji nic ne pase, tretjo pa zob tok boli, da lahk menda sam tekoce je...? men je ciiiiiiiist ravno, sam, da vem kj sploh nj prpravim.... v tej kombinaciji hvala ze v naprej morda špinača, pire in sojini polpeti Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 čokolino pa za uno fuuul zbirčno daš veliko žlico nutelle not, da se ne bo mogla upret bl resno.. kako fajn zelenjavno juhico, lahk tud s paličnim zmiksaš, da se ne vid kaj je not, pa uni fuuul zbirčni našteješ vso njeno najljubšo zelenjavo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 čokolino pa za uno fuuul zbirčno daš veliko žlico nutelle not, da se ne bo mogla upret bl resno.. kako fajn zelenjavno juhico, lahk tud s paličnim zmiksaš, da se ne vid kaj je not, pa uni fuuul zbirčni našteješ vso njeno najljubšo zelenjavo x:Dx Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 zelenjavno rižoto jedla, pa solato polegpa sirov zavitek za sladico Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 me je čakalo kosilo.. tortelini s korenčkovo omako in solatka.. pa še kavica za čez prejle pa ledeno kavo v Grosupljem.. pa ni bla bogvekaj tok težko dobit dobro ledeno kavo, kot da je tak strašen problem kofe skuhat pa dve kepci sladoleda in ta pravo smetano gor dat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Sem bila že vsa vesela da bom končno lahko jedla bučke, pa je šlo vse nekam k vragu, samo da je mati notri stopila.Bljak, ko ne pridem do moje hrane. Mesna štruca, pečen krompir, solata, goveja juha. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.