Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

x:o)x

vampi. x:Dx sinonim za 'kere hrane ne maras'. x:o)x

jaz sem pa nasla se mal psenicnih kosmicev, pa pod razno niso tok dobri kot ovseni (morda kaj vpliva tud rok, ki je mal cez, a menim da ne, ker se ze po strukturi vid)....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ne, ne...ovseni so boljši po okusu, od pšeničnih. Čeprav jst mam (kuhane) najrajš ržene - taki sladkeastega okusa so (brez dodatkov, valda): Sam tko namočeni pa so najboljši ovseni kosmiči.

Vampi - jst jih obožujem; take goste, ne une redke župce :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

vampe sem x:px v naši menzi.

vampi :2src:

sam zdajle nisem na mesno, se furam bolj na juhice in tak že cel teden, itak se mi ne da jest pa še nekak mi ne uspe bit lepo doma, da bi v miru skuhala kosilo..

pojem pa ful sladoleda, tko da mal kalorij not dobim x:o)x

mislim, da bom danes pri starših v kleti ukradla tri krompirje (se mi ne da it kupovat; pa zadnjič sem mladega kupila za pečt in ga pekla eno uro pa so bili eni še vedno trdi in sploh bil čuden krompir in me minilo za nekaj časa ga kupovat), pa kumare mam na zalogi, tko da bomo tele... murke al kaj že, jedli x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...mislim, da bom danes pri starših v kleti ukradla tri krompirje (se mi ne da it kupovat; pa zadnjič sem mladega kupila za pečt in ga pekla eno uro pa so bili eni še vedno trdi in sploh bil čuden krompir in me minilo za nekaj časa ga kupovat), pa kumare mam na zalogi, tko da bomo tele... murke al kaj že, jedli x:)x

pizda, teb se pa pozna, da poznaš mene x:Dx x:Dx x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

naredila včeraj super murke (a tko se zdej to reče :inocent: ) danes pa eno čorbo - stročji fižol, krompir, korenje, čebula, česen (vse v kosu ;) no ja čebula v dveh kosih), grah, koruza, paradajz... začimbe, prosto po prešerenčku... bilo ful dobro, še tamala ki ni ljubitelj zelenjave, vzela še en krožnik... jeeeee zmagaaaaa!!! aja jst pa pivo pijem zraven

sladoljed, po ne vem kolko ar celo jst letos pojem kar nekaj sladoleda... nemorešdojet.pres

pozabla krompir :sori:

sem pol naredila pečeno polento pa napol kuhane bučke (sicer je blo mišljeno, da se bodo spekle v grillu, sam se niso :o|o: )

fantje bli zadovoljni..

kumare so pa itak nekam izginile :inocent:

loesje

Spet nazaj -

jaz sem bikovka kar se hrane tice pa lohk jem vec dni zapored isto

A to je bik kriv x:Ix :inocent: ? Jaz imam kar obdobja, ko nekaj skoz jem, zelo zelo pogosto, potem imam pa obdobja, ko te iste hrane sploh ne spravim dol.

Tukaj sem imela obdobje, ko sem za zajtrk jedla popecen toast in kislo smetano x:px , skoraj vsak dan tko ene 2 mesca, potem sem imela pa time out. Potem sem imela obdobje, ko sem jedla narezano sadje - banano, mango, ananas, lubenico, melono; 2 ali 3 vrste naenkrat in ga prelila z navadnim jogurtom. Zdaj mi do tega ni. Pa obdobje, ko sem si zelatino kuhala x:o)x . Se mi je zelatina se iz Slovenije taka hecna, prazna in plasticna zdela, tule jo na vsakem koraku prodajajo za zajtrk, potem sem pogledala kako se to pripravi in se isto v mleku skuha, razlika od pudinga je samo v tem, da se ne prime x;)x .

Ko sem sla pa tole brat sem se pa spomnila, kaj bi, pa je malo tezko... Cokolesnik ali Cokolino, tudi Lesnicokolino je O.K. x:px (sem se spomnila na Spelco, ki je tole pogresala), pa kremsnite, pa sladko smetano, ono navadno, ne slag kremo x:px , sladoled iz Colnarne... Ko pridem kaj na obisk, se bom definitivno NAZRLA x:px x:px x:px kremsnit x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ne da imam kaj proti suhicam, samo ne poznam jih prav dosti ki nebi bile zamorjene s tem kaj in koliko pojesti.

To je posploševanje in me je malce zbodlo. Zakaj bi bli suhi ljudje zamorjeni glede hrane? Da se ne bi zredili x:o)x No jaz nisem nič zamorjena in uživam v hrani, mi telo pove kdaj pravočasno nehat, pa ukvarjanje z raznoraznimi športi je tud pomembno x;)x x:px

Bom počasi šla v trgovino po zajtrk in bom vidla kaj vse se mi bo zaluštalo xDDx

Pujsa, pr men je pac bik 'kriv', pr teb pa najbrz tezko, ce ga nimas. x:o)x x:Dx x;)x

Zelatina? :sick:

Puding? :sick:

ko sem bla majhna ze nisem marala pudinga (predvsem cokoladnega), ker me je na surova jetra spominjal. x:o)x x:Dx

~~

dva dni sem jedla riz z zelenjavo.

skuhala sem si pasmati, pa en dan sem zraven naredila omako iz bucke, sampinjona, cebulce in mal blitve, pa dodala kislo smetano in je blo bozansk, vcer sem pa na cebuli pa bucki z dodanim paradajzom popekla riz, pa je blo tud dbest.

zdajle pa komaj spravla dol psenicne kosmice in bl sm jedla, vec jih je blo. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To je posploševanje in me je malce zbodlo. Zakaj bi bli suhi ljudje zamorjeni glede hrane? Da se ne bi zredili x:o)x No jaz nisem nič zamorjena in uživam v hrani, mi telo pove kdaj pravočasno nehat, pa ukvarjanje z raznoraznimi športi je tud pomembno x;)x x:px

Bom počasi šla v trgovino po zajtrk in bom vidla kaj vse se mi bo zaluštalo xDDx

čist pravno gledano x:o)x ni posploševanje, ker je rekla, da jih ONA pozna bolj malo x;)x

je pa tud mene mal zbodlo, ja x;)x

loesje

Spet nazaj -

in tud jaz *opazla* (pa ceprav dalec od suhic - vsaj v klasicnih smislih, razen zobotrebcev x:px x;)x)

Picasso

Js ne jem nč js sm anoreksik.Haha nene zajbavam se..js dost pujem..čeprou sm suha:DKj mormo..naiiraj mam čukuladoooooo!!!!!!!!! pa bumboni so tut tobri pa čips pa...uuf velik x:)x Za kusiu pa rada jem pohane zrezke pa pumfri...al pa piščančke iz meka***Uff vilik rada jem:D

Če sem koga užalila s posploševanjem, se opravičujem.Ponavadi je tako, da se tisti "prisiljeni" suhci morajo pazit kaj in koliko morajo pojesti, da obdržijo postavo.

Potem pa še mene zraven morijo koliko pojem, da nisem normalna ker konbiniram krompir in meso, pomožnosti še veliko skledo solate.....

Bom še lačna postala.

Kaj naj danes skuham, če ne sme biti zelenjavno, ne smejo biti goveji zrezki v omaki (so bili v soboto),

piščanec včeraj, jutri golaž....

Zmanjkalo mi je idej.

Prilegla bi se riba, pa ne grem sedaj 20 km daleč da jo kupim, če bom vampe moram potem še nekaj za tiste ki tega ne jejo, ..

Riž, sataraš, .. Kaj zraven?

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Riž, sataraš, .. Kaj zraven?

Sataraš je super...jz ga sam s kruhom jem...mnjami...ga nameravam ta teden naredit, ker sem pri mami na vrtu nabrala polno košaro paradajza in paprike :) pa še sveža domača jajca x:px

Danes bom pa blitvo pa krompir... x:px

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

včer je bil na dnu krožnika kuhan krompir v kosih, čez pa omaka iz kumar, na vse to pa naseckana panceta x:px x:px

dans se mi pa lušta Barilla pašta (penne) pa paradižnikova omaka x:px pa mensezdi, da imam še malo stročjega doma :inocent:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pinka a že paradižnik je zrev?

Svašta. Pri nas je pod streho, na soncu in nič ne kaže da bi bilo kaj kmalu za oberat.

Včeraj mi je uspelo skonbinirat, in je riža ratalo da bi lahko dve familiji lahko nahranila.

Sem ga malo po svoje in ta ideja kar iz lufta priletela, na koncu je bi malo pacast (seveda če sem ga z zelenjavo zmešala, kar nekaterim ni bilo všeč).

Noja, bo drugič boljše.

Danes mineštra in pohorska omleta.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Pinka a že paradižnik je zrev?

Svašta. Pri nas je pod streho, na soncu in nič ne kaže da bi bilo kaj kmalu za oberat.

Včeraj mi je uspelo skonbinirat, in je riža ratalo da bi lahko dve familiji lahko nahranila.

Sem ga malo po svoje in ta ideja kar iz lufta priletela, na koncu je bi malo pacast (seveda če sem ga z zelenjavo zmešala, kar nekaterim ni bilo všeč).

Noja, bo drugič boljše.

Danes mineštra in pohorska omleta.

Ja in to ful...češnjev in navadni...

jz bom pa danes sataraš delala x:px

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

čokolada prejle x:px

še prej pa orehov štrukelj jagodna marmelada indijski oreščki jogurt

Na kosilo sem pa povabljena in bo gobova juha in palačinke... :onfire: xDDx

hihi...me že lakota daje...čeprav bom juhico šprical...pa rajš kako palačinko več maznil...no...in kaj drugega tudi

kus kus s hokaido bučko in papriko in kuhana roda govedina, zelena solata

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...