Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Povsod iste fore.

Ne jem tega ne jem onega.

Koliko živčkov gre lahko za takšne reči.

Saj naj nebi komplicirala, skuham kar naj bi vsi nekako jedli, tudi posebaj kdaj pa kdaj ampak nerada.

Ker sem jaz morala jesti vse po spisku, še danes ne morem videti ajmohta ali obare s piščancem.

Da sem se nehala silit da mora otrok vse jesti kar je kuhano, me je izučilo kmalu.

Pobruhal je nazaj na mizo in konec maše.

To je kuhano, jej če ti paše drugače je hladilnik zaprt do večerje.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Vidim, a je povsod isto...Mladiči se zmišljujejo in tega smo res krive mame, ker se pustimo nagovort...p če bi nam noge in roke odpadle, a ne???'

Jaz sem pri mojih dveh naredila red. Skuham in če jim ni všeč, imamo to še naslednji dan. Potem skuham samo zase in mojga, ki jeva vse...pa priduhata kot, da je naj naj hrana z njihove razvajene butice. Moja dva imata 20 in 25. Bilo je pred dvemi leti kot da sem služkinja, kuharca in še kaj ...Pa mi je prekipelo in sedaj je mir v hiši...Tudi skuhata kaj in mislim, da sploh ne kuhata slabo....

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

ja sej - a nis ti skorpijon? xDDx

k jaz mam s skorpijoni najbl enake okuse, tko splosno (recimo tele chorbe razne pa simple da je... itd. morska hrana, sam na najbl mozno simpl varianto - in ne recimo pohani kalamari x;)x - ceprav 1x na 2 let pa tud to zapase xDDx x;)x ) itd.

tko da jaz sem pri hrani najrajs cist simple, po drugi strani pa dam vse zivo skup, k morda za ene 'ne pase', sam folk prisega na moje corbe (tud picajzli razni pa ostali kritizerznezhi xDDx ) in recimo ravno zdajle se je 'potrdilo'..

mi frenda sms poslje, da ce uletim (jaz pa se skoz nekak ogibam in se mi nikamor ne da in skor ze 'tekmujeva', da katera uleti h kateri, k se men ne da pa k se njej ne da - parkiranja razna, casi itd.), pa ji nazaj jaz sms posljem (prepricana da se ji vseen nou dal in razne izgovore ubode), da ce uleti, k minestrco kuhcam. xDDx x;)x

in sms nazaj: uletim. x;)x xcivx (itak) xDDx

tko da, za *to* "sem" pa res. x;)x (a ves k drugac "nisem za" - razne stvari xDDx x;)x x:Dx )

ceprav so me pa eni *na jobu* vprasal: "a ti KUHAS??" :eek: ( x;)x hehe xDDx x:Dx )

aja tele bucke so super, na zaru s sirom, sam ne morm tok navduseno navijat, k mi ze od povsod gledajo... tele bucketine... x:o)x x:Dx xDDx

no juhastih pa ze nekaj cajta nisem, glih dbest, komaj cakam da frenda uleti, da sprobamo to cudo. x;)x x:px xcivx

veš da sem škorpi ;) ja rada imam simpl pa vseen polno nekih zadevic notr :) sploh pa začimbe, da o ribah ne govorim...mljask mljask x:px

moram pa priznat, da mam mogoče zato tok rada bolj simpl k nemaram bit dolg za štedilnikom...mineštre so tok fajn k vsake tolk sam mal pomešaš...edin priprava mal več vzame...

drugače pa sem danes naredila bučke na žaru pa z tistim belim zrnastim sirčkom...je blo tko fajn k mi je neki lahkega pasal... :palec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

piše se ZAJTRK ne zajterk :vragec: x:Dx x;)x

Včerajšnje kosilo: sataraš, kruh, kumarična solata

Za današnje pa še ne vem. Malicala bom kruh in jogurt. Pa veliko vode x^x

arestantskifutr.press x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

veš da sem škorpi ;) ja rada imam simpl pa vseen polno nekih zadevic notr :) sploh pa začimbe, da o ribah ne govorim...mljask mljask x:px

moram pa priznat, da mam mogoče zato tok rada bolj simpl k nemaram bit dolg za štedilnikom...mineštre so tok fajn k vsake tolk sam mal pomešaš...edin priprava mal več vzame...

drugače pa sem danes naredila bučke na žaru pa z tistim belim zrnastim sirčkom...je blo tko fajn k mi je neki lahkega pasal... :palec:

ja, jaz tud.... sem dvojna; po 1 strani rada kuham in cmarim kaj, po 2. sem pa lena oz. nocem bit stisnjena v kot in na jetra mi gre ko se skoz tok mora nekaj. xrolleyesx x:o)x

ja, minestre glih zato rada kuham, sam kaj, ko mi pol ne vzame sam tkole ck ck pa mal za pomesat, ampak se ful ukvarjam in prakticno caram tamle. x;)x

tko da glih zato se katerih stvari ne lotim - ker pol se pac lotim. nocm neki na pol al pa nekih mashil.

jaz sem clo na morje nekoc vlacla fizol in ga tam namakala in kuhala, v kampu! x:o)x

medtem ko so vsi rekl kok da sm bedasta, ker ga mas itak iz konzerve.

vis to pa men ni - al ornk al pa nc - oz. jem pol pa rajs sir, paradajz, cebulo in olivca. in je to to.

ce se pa nekaj stima, prirpavlja, prcka, pedena, pa mora bit. vse kot je Treba. x;)x

(plus nobenih raznih veget, cukrov, mok in podobnega xDDx xyesx)

drobnjakovi štrukli

uh tole mora bit pa mega dobr, slisi se carsko! :yumy:

mislim da se nisem nikol jedla.

no take jedi so mi pa vsec. struklji, sam ne sladki. xDDx

piše se ZAJTRK

:D

~

jaz sem pa dons spet ovsene kosmice z blazotno zlico medu (k ga mam spet).... x:o)x xDDx

dons so bli se posebej dobri, se dobr da sem si jih ob 2h zjutraj al kdaj namocila. x8Dx

k vcer jih nisem in sem si spekla jajc (:eek:). zlo mal jih pojem sicer..

mam hecn z jajci: lohk mi nad zadisi, lohk se mi pa clo mal grauza.

Minestre sem pa vcer 3 skledcke pojedla. :8):

je frenda rekla, da je rpecej pikantna (k sem dala cili not), sam ona je bolj nezna kar se tice hrane... no men se je zdela pa glih prav oz. sem si jo se mal posolila....

mi je brez veze kuhat zelenjavne zhupe, pa da v 5 litrih vode 1 cebulca plava not. x:o)x x:Dx

Mora bit bogato, saj z vodo delas, jasn da ne more dat okusa nc pa nc.

Kot bi v caj stresel za nozevo konicko caja. :o)

tko da mam se za dons juho.

zelim si pa sardelce.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa prisla do svojih 'sardelc'. x:o)x xokx

spomnila se, da mi je frenda prinesla incune (z morja, *Taprave - domace* xDDx) in sem si dva koscka kruha s putrom mal namazala, pa incuncek gor. predtem sm pa enga s sirom pa paradajzom...

tok sm nekam lacna spet postala....

kr gledam kaj bi se kej...

kar nekaj mi manjka. x:o)x

no sej itak mam pa se juho, sam mi zdle ni pasala oz. je mroda mal prevroce se...

no zdej sm si pa na *stiropor* dala mal putra pa medu... mi je nekak zapasal mal sladkega...

po mojem mam tud mal premal OH... tud sadja ne pojem velik...

nekak pa nisem za makarone in taksno v teh dneh... cudn, sicer sizim in komot 2x tedensko jih jem...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz sem clo na morje nekoc vlacla fizol in ga tam namakala in kuhala, v kampu! x:o)x

(plus nobenih raznih veget, cukrov, mok in podobnega xDDx xyesx )

/quote]

joj to se pa men ne bi dal...sem preveč lena in pozabljiva...ja sej bi že fižol jedla sam kaj k ga pozabim v vodo dat x:Dx

to tud v mojo kuho ne gre notri...zdej po novem tud zelo malo soli...moko vsake tok časa dam sam se ji res na veliko izogibam...sladkorja pa praktično ne kupujem več, vegete pa sploh ne...naravne začimbe iz maminega vrta so pa itak najboljše x;)x

Marsa bolj te berem tukaj bolj se mi zdi, da imava res podoben okus za hrano...tud men se jajca al graužajo al pa si jih tok zaželim, da jih prov slastno pohrustam ;)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

ja no sej, to sem 1x pac vlacla..

ceprav, sem pa tud ze vlacla, prav tko v mekp, tele gobe neke, kefirske x:o)x in tam tisto cedila pa pretakala pa to xDDx)...

ampak drugac pa tud js nisem spet tok gospodinjska, da bi zdej vse to vlacl s sabo nadnujno vedno in povsod. x:o)x xDDx

valjda sm pac popokala, kar je blo (doma, na broju), pa pac tm pol to spackala.

drgac si pa vcas glih zato nastimam predhodno - da se prsilm oz. pac izkoristim en trenutek (recimo zvecer, k sem bl dejavna), pa mi je mala malca, pac das tisto v vodo...

cez dan se pa pol zakomplicira, pa ne more bit istocasno k se ufuras, ce naj se prej namakas in svasta.

Podobno kot s kosmici, k si jih tud zvecer namocim (pac cca 0.75 - 1 dcl vode zlijem cez in pokrijem)...

pol ne morem met nikakrsnih izgovorov. :vragec: x;)x

Picasso

to tud v mojo kuho ne gre notri...zdej po novem tud zelo malo soli...moko vsake tok časa dam sam se ji res na veliko izogibam...sladkorja pa praktično ne kupujem več, vegete pa sploh ne...naravne začimbe iz maminega vrta so pa itak najboljše x;)x

Marsa bolj te berem tukaj bolj se mi zdi, da imava res podoben okus za hrano...tud men se jajca al graužajo al pa si jih tok zaželim, da jih prov slastno pohrustam ;)

jp, jaz soli ne furam ze cca 16, 17 let al kaj tacga, prav tko belga cukra, rjavga sem pa rped nekaj leti nehala. k mi ga je zmanjkal in ga nisem nc pogresala.

veget pa se dlje ne furam, in tud ne teh raznih aji-shiov (k sem pa kot majhna shizila, je mama vedno rekla, ne tok solit, si bos ledvica unicla, jaz pa vedno, se rpeden probala, ze solila dodatno x:px)

jp, zacimbe, tok mal res rabs.... xokx

aha, sej ti pravm, js se s skorpijoni cist ujemam, kar se tice hrane (sem hrena najprej napisala x:px x:Dx)....

k nism pretirano obcultjiva (dejansko znajo bit device taksne), niti zbircna (ovni, tehtnice, oboji na sladko), niti nisem za razna blazotna pecenja, peciva itd. (levi itd)...

skratka, kar se tice hrane, se najbl stekam s skorpijoni (potem pa tud z biki, ribami, pa tud devicami, ceprav je cist na izi oz. men ponavad preblaga taka hranca, sam je pa zdravo pa apetitlih pa tko, z andahtjo pa tko, ponavad, kar maram zelo oz. se mi zdi med najpomembnejsimi dejavniki).

ampak jaz osebno in zase pa mam rada mal bl zacinjeno in tud bl pikantno, kot manj,

Picasso

aha, sej ti pravm, js se s skorpijoni cist ujemam, kar se tice hrane (sem hrena najprej napisala x:px x:Dx )....

k nism pretirano obcultjiva (dejansko znajo bit device taksne), niti zbircna (ovni, tehtnice, oboji na sladko), niti nisem za razna blazotna pecenja, peciva itd. (levi itd)...

skratka, kar se tice hrane, se najbl stekam s skorpijoni (potem pa tud z biki, ribami, pa tud devicami, ceprav je cist na izi oz. men ponavad preblaga taka hranca, sam je pa zdravo pa apetitlih pa tko, z andahtjo pa tko, ponavad, kar maram zelo oz. se mi zdi med najpomembnejsimi dejavniki).

ampak jaz osebno in zase pa mam rada mal bl zacinjeno in tud bl pikantno, kot manj,

to pa res nisem vedla kakšen jedilnik ugaja kateremu znamenju...

mam bikca doma pa kar dobro shajava s hrano...no če bi mal več zelenjave pojedu mu ne bi škodilo :inocent: hahaha

no sej to je že preveč Marsa...tud jz mam rada bolj začinjeno in pikantno x:Dx x^x (to pa se mi zdi, da kr je značilno za škorpijone)...a ti si pa potem ribica z Asc in Luno v Škorpijonu? Moram rečt, da sem jz čist navdušena, da ima vsaj nekdo podoben okus pri hrani kot jz...ni jih velik...skoz neka zmrdovanja al je preveč pikantno ali riba, k jih smrdi...dobro to da se vsaj doma lahko nekako uskladiva. x;)x

Cookie, brez dlake na jeziku x:Dx x;)x .

..

jah, sej mrbit sm res prewč eksplozivno reagirala, sam me je zmer tist E v zajtrku v uč žoknil, ne vem, če se mi ječmen ne dela zarad tega xrolleyesx v glavnem, jezik sm mogla stegnit, edin, če ne bi več brala te teme, sam je med mojimi najljubšimi, tak da...

evo, fruštk mi je tut ql.

pa južna tut. xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

to pa res nisem vedla kakšen jedilnik ugaja kateremu znamenju...

mam bikca doma pa kar dobro shajava s hrano...no če bi mal več zelenjave pojedu mu ne bi škodilo :inocent: hahaha

no sej to je že preveč Marsa...tud jz mam rada bolj začinjeno in pikantno x:Dx x^x (to pa se mi zdi, da kr je značilno za škorpijone)...a ti si pa potem ribica z Asc in Luno v Škorpijonu? Moram rečt, da sem jz čist navdušena, da ima vsaj nekdo podoben okus pri hrani kot jz...ni jih velik...skoz neka zmrdovanja al je preveč pikantno ali riba, k jih smrdi...dobro to da se vsaj doma lahko nekako uskladiva. x;)x

aja, mogoce te bo zanimal (sm se kr poukvarjala s temle): Astroloska znamenja in prehrana :palec: xDDx

(*jp, okus.... xokx - ne, sem riba z luno v ribah (in merkurjem in marsom x:o)x x;)x) in asc in neptunom v sco (mam pa pluton na mc -pa se duh in fortuno v sco, pa zato najbrz mal vec teh sco energij)

Picasso

Cookie

je že vredu. Eden mora povedat.

Fruštk (zajtrk) kislo mleko, kruh

Južna (kosilo) ocvrti kalamari, ponfri (ali pomfri), endivja, goveja juhica.

aja, mogoce te bo zanimal (sm se kr poukvarjala s temle): Astroloska znamenja in prehrana :palec: xDDx

(*jp, okus.... xokx - ne, sem riba z luno v ribah (in merkurjem in marsom x:o)x x;)x) in asc in neptunom v sco (mam pa pluton na mc -pa se duh in fortuno v sco, pa zato najbrz mal vec teh sco energij)

jah, jst sm kr se hrane tiče, bolj riba kt kej druzga, sicer pa mam Venero v Ribah xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zajtrk:

travarce, kava, čiki.

Malica:

travarce, pivo, čiki, kava, rupuruti.

Kosilo:

travarca, argo župca, en starček /litrca/, čiki.

Večerja:

domači brandy /da se razbije monotonija/, pivo, čiki, glavobol.

A ste opazili, kako nezdrav jedilnik, a ne. Ni popoldanske malice.

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Zajtrk kislo mleko in kruh.

Kosilo vampi.

Za posladek domači piškoti, mi je zavitka (skutnega) zmankalo.

sveže fige xrolleyesx

boljše so suhe..sploh take, ki jih lahka z drevesa pobiraš....lani, ko sem bla na pašmanu sem se jih dobesedno nažrla x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...