vilamalina 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 ma sej se hecasmo se pa motiš, ja. sm res prihajala, zdej pa odhajam slive jem jaz tudi šibam za tabo. bolj pomotoma kot ne. nazdravljam z nektarino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Jaz lahko samo rečem, da stalno nekaj dobrega jem...ne vem pa, za katero šibam, odvisno, kam gresta, gor ali dol? Danes bom sledila Malinci, imam občutek....začenši z nektarino, nadaljevanši še ne vem s čim Drugače sem pa primarno na bučkah na sto in dvestoti način, v kombinaciji z radičem in polkilskimi pomidorčki...zdaj so začeli noret in ni rešitve, naši pa na morju, jaz pa v vrtu sama s kilami zelenjadi Zadnje par dni jedla kozice, sardelce, bučke, malancane, radič, blazno italijanskega sladoleda (vendar premalo )itd njamsi di njam Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Žar bom zakurblu, pa gor fuknu dva tanka hanzirjva kremenatla. Zraven pa slata iz salate ( ), elja in krompirja. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 joj laaačna...še 10 min.....pa malca.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 zdajle pa kuham minestro. ful mam teh bucevo, tudi jaz mam nekaj buč še vedno. pa bom tole skušala skuhati danes Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 potem pa predvidevam, da razumem, v katero smer se z Vilomalino preganjata. Najbrž dol Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Jaz lahko samo rečem, da stalno nekaj dobrega jem...ne vem pa, za katero šibam, odvisno, kam gresta, gor ali dol? Danes bom sledila Malinci, imam občutek....začenši z nektarino, nadaljevanši še ne vem s čim greva se vlakce... kam pa čihapuhava boš pa videla... sicer se pa nadaljevaniš v neznano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 zdajle pa kuham minestro. pa bom tole skušala skuhati danes še malo, pa bo končana tale minestra. prav fajn diši pa kos polnozrnatega kruha bom pokončala zraven za pop. pa našla v skrinji še borovnice in robide Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 men je pa kolegica včeraj povedala en recept z bučkami...jih popražimo in zalijemo z sladko smetano...zraven še kakšne začimbice in jih potem uporabimo kot polivko za makarone...ne vem jz bi mogoče vseeno dala smetano za kuhanje, ker te sladke smetane mi ne kako ne gredo... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Aja pa zgor k je Aliana komentirala; polovico drži, torej odprem hladilnik pol pa se mi od tistga kar je noter porodi ideja kaj bi naredil.Ta drug del, je pa tak, grem na google, odtipkam približno stvar, ki bi jo jedel in evo recept ali dva takoj na spregled, pol pa seveda dodaš osebno noto. google je zakon, ja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Prinesli z morja ene 3 kg svezih fig, no ene 20 dkg jih je se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 mi pa posiljene kumare mama včer poslala tri vreče domače zelenjave, kumare, paprika, solata, zelje, cvetača.. zdaj pa gledam kaj bo najprej se pokvarilo in sem se odločla, da s kumarami začnem.. ups... oženjene Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Jaz še vedno ne razumem čisto, kaj je s to oženjeno in posiljeno zelenjavo.Pri nas teh izrazov ni bilo in nimam pojma, kaj pomeni. Mi lahko kaka slavistka razloži, kaj to v principu pomeni, oz. kaj to je?A je oženjeno zmešano z nečim skupaj?Ker zmešano ni enako oženjeno, ampak ...no, lahko bi bilo.Zmeda in kaos kot matafora za zakon, se sploh ne bi čudila Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 ....zelenjavna župca za predjed in ogromna skleda solate (hobotnice+primorski pomadore) Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Posiljeno- pustoOženjeno- zmešano skupaj Tako so mene naučili Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 A res! Ful hvala (Sem mislila, da je posiljeno podušeno, pa tko...) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 včeraj smo čarali s cvetačo...sem si jo ful zaželela.. sam ne kuhane in vse take mehke.. in sva pol mal zimprovizirala... narezala cvetačo na cvetke, kar mal večje komade, pomočila v jajce in polnozrnato moko, potem pa čof v olje ocvret (mislim, da sva prvič odkar sva skupaj se spravila cvret nekaj..) .. in na servet, da popivna odvečno maščobo.. pol pa I. naredil predelan tzatziki.. ne vem, če bom čist prav sestavine napisala, ampak tkole nekak je šlo.. pol deci sojinega mleka (ni bilo jogurta in k. smetane), eno žličko navadne gorčice in eno žlico une s semeni, mal bolj kisle, eno žlico mešanice za tzatziki, ki sva jo iz Grčije dobila (not je večinoma česen in majaron al tko nekak), eno žlico čemaževega shranka... pol pa čez naribal eno kumaro.. noro dobr blo vse skup Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 Njami. Prvič slišim za nekatere sestavine, ampak kar skozi računalnik diši. Danes za zajtrk lubenicaKosilo bučke iz žara, krompir, paradižnikova solata Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 Spraskala zadnje ostanke Marmitea iz lončka (če gre kdo v anglijo v bližnji prihodnosti, naj mi prosim javi..) kosilo je blo neki, čemur moj dragi pravi škarkačo, s poudarkom na zadnjem o, v bistvu je pa zmetal vso zelenjavo, ki jo je našel v hladilniku v lonec, najprej fajn popražil, pol pa dušil do mrtvega.. in tko dobro malancane not skril, da jih sploh nisem opazla (skoraj) zdaj bom pa en lonček rjavega riža dala napihnit, da se bo jutri mal hitreje skuhal.. Mitra, za kaj prvič slišiš? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Učeri sm mislu, d sm u raju - brancin in orada na žaru + blitva s krompirjem, s fuuuuul česna.Dons bo pa kj bl enostavnga ... Še ne vem ... Tajat nisem dal nobenga meska, zelenjave mam pa ful doma ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Spraskala zadnje ostanke Marmitea iz lončka (če gre kdo v anglijo v bližnji prihodnosti, naj mi prosim javi..) Kot vem, ga imajo v Maximarketu.Oz. celo v Merkatorju, bolje založenemu. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Kot vem, ga imajo v Maximarketu.Oz. celo v Merkatorju, bolje založenemu.kaj je to zaena zadeva? jaz se pa mastim z eno slivasto-medeno-orehasto sladkarijo. mnjams. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Kot vem, ga imajo v Maximarketu.Oz. celo v Merkatorju, bolje založenemu.a res? bom šla pogledat... thanx Vilamalina, to je v bistvu... ekstrakt kvasa... sliš se dost nagraužno in zgleda še bolj, okus ma pa tak.. ful slan... ampak na popečenem toustku z maslom in tole čez je pa Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Vilamalina, to je v bistvu... ekstrakt kvasa... sliš se dost nagraužno in zgleda še bolj, okus ma pa tak.. ful slan... ampak na popečenem toustku z maslom in tole čez je pa glede na vse napisano... kako ti je sploh prišlo na misel, da bi tole na toast mazala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.