Aliana 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Jooj, kok sem luštno darilo za rojstni dan dobila danes moj dragi se je včeraj spravil delat filane paprike, to je tko, med mojimi top 5 jedmi in ker sva včer imela tele tople kumare s krompirjem (tud on naredil), je tole ravno na moj r. dan padlo aja, pa niso bile filane z mletim mesom, ampak tuno.. ker je bil 'najboljši približek mesa, ki ga je najdu pri hiši' zdaj se pa bašem že cel dan... s palčkami, sadjem, sladoledom, ostanki kosila, sladoledom... (hehe, kadar se je treba učit, je tud jest lažje ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 (hehe, kadar se je treba učit, je tud jest lažje )Se strinjam! V prvem letniku prava sem šla od aprila do junija gor ene cca 5 kil mich=pujsPotem sem se naučila nekoliko obvladat vse skupaj, ampak vedno je bilo v izpitnih obdobjih najhuje.No, pa pri drugih težavah, ker sem "čustveni jedec" xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Zdaj pa sploh. Danes sem riz z gobami, muffine, lindt in lubenico. pa jogurt za zajtrk...z mussliji... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 kruh iz bučk....???.....to pa prvič slišim..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 abstiniram od hrane dons....preveč depresiven! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 bučke s kislo smetano. ne jem več sladkarij ... ker itak se potem počutim še bolj weak. samo, včasih začneš nekaj tlačiti vase .. pa sploh ne čutiš okusa in sploh se ne zavedaš, da nekaj drobiš v ustih. ker si v afektu. sladkor in bela moka me delata res pasivno. gravž. dopoldne sem ruknila en yogi čaj, ki se mu reče "joie de vivre" , pa za šalo malo ruma not .. potem pa nisem mogla nehati plesati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 surove ribe za kosilo pa res dober riž z jeguljo...za večerjo pa ostanke paprik od včeraj zmanjkal aja, tole sem prišla povedat... sva bila na Rudniku danes in neki po supernovi iskala.. pa vidla, da je tam hipermarket in šla pogledat, če slučajno imajo Marmite... so ga imeli.. sem ga tud kupila... in odnesla tisto najmanjšo posodico ven iz trgovine, kot da bi bila zlata... (5,51€ x!x ) v glavnem, ponavljam... če gre kdo v Anglijo... naj se mi javi, prosim... Evo, šla pogledat.... v Sainsburiju je 1,80!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 sem že jedla piškote. ja sam vam jaki karakter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 Za spremembo, po dolgem času Macdonald! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 popečene kruhke z , mičkenimi paradižniki in svežo baziliko.pred tem pa same neke drobnarije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Za spremembo, po dolgem času Macdonald! Ojej..... NAGRAVŽNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Prežvečit se da.Otroku dopovej da je svinjarija, če je pa igračka v paketu! Danes pa boranja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 sm prnsela ful svežih, sočnih fig z morčita in sm včer zvečer spekla figov štrudl. Zdele se pa z njim mastim, neky sm ga pa še sodelavcem/kam za zajtrk raztalala Par koščkov ga mam pa za in očeta - dans grem po Pesjanko je bla na 3-tednskih počitnicah Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Sva šli z mati na pico.Privoščila sem si malo rukolo (sir, začimbe, paradajz in rukola). Matr, če je bila pa to mala pica... ampak dobra Za večerjo sva pa kupili melono Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 ..vsak dan paradajz iz domačega vrta na 100 načinov...preveč ga je za moj mali želodček! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Slastno domačo zelenjavo, malo popraženo pa zavito v tortilje s sirom navrh. In srednje pekočo salso zraven. Pa Čist navadne paradajzke, še mal tople z vrta na solato, za nagrado. MHM, njami. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Quesadille s sirom in gobami , za vecerjo pa spagete s tuno in mesano solato Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 evo...pa imam dve ideji..... ....vranja in pujsa hvala.... pujsa...kakšen mehiški recept....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 včeraj jedla polnjene bučke z zelenjavo danes pa za kosilo buranja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Zajtrk lubenicakosilo -pečenka, pražen krompir, paradižnikova solata, goveja juhica Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Mogoče malo pozno, ampak še dovolj zgodaj za pridne Sirup za blažitev suhega kašlja 1kg bzgovih jagod1-1.5kg sladkorja1 limonažlica rožmarina Jgode, sladkor in rožmarin kuhamo toliko časa, da se jagode razpustijo in sladkor raztopi (ob nenehnem mešanju).Malo ohlajeno precedimo skozi gazo, da dobimo gost tekoč, brez grudic sirup.V ohlajenega stisnemo limono, lahko tudi več limon.Nalijemo v majhne stekleničke, kjer lahko čaka na uporabo več let. Res da ga je potrebno vzeti vsaj 5 žlic na dan, vendar je ravno tako učinkovit, kot prospan ali sirup iz smrekovih vršičkov ali....Kot bi rekli v reklami na tv, "ob prvih znakih prehlada, vzemite aspirin", tu vzemite doma narejen sirup.Ne škoduje, ne more se predozirati, omehča razboleto grlo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 mitra, obvladaš...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 Nekej bo treba skuhat. Kaj že?Sama doma. Veselica, zelenjava vabi!!!!!!!!! Gratinirana seveda Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 Ah ja, meni se tudi kolca po zelenjavi z domačega vrta, ki dejansko ima okus. Nič, se bomo pa bolj z začimbicami poigrali. Danes na jedilniku kumaričina omaka in sojini polpeti. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 Tista zelenjava iz domačega vrta, mi že malo gleda nekam.Ful je dobra, ful je okusna........ ful ima črvov, povžev, mravel........... Slaba stran domačega in nešpricanega, izgleda ne tako kot v trgovini...Je pa zasigurno boljša in bolj zdrava in in in Fenomenalna je. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 imela danes tako bolj zimsko hrano dušeno zelje, krompir, fižol Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.