Aliana 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 hejj, kaj pa če nardiš malo manj mineštre, stročnice pa samo skuhaš in dodaš še kak paradajz, bučko in maš krepko solato? Sam ideja ideja ni slaba Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 polnjene bučke še malo, pa bodo gotove Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Gluhi so kuhan kruh Zamesiš kot za kruh, nasečkaš na majhne štruklčke in skuhaš na supari.Mogoče malo bolj osoliš kot kruh in po želji še kakšno jajce notri da se ti ne drobijo preveč,ker je le lahko samostojna jed, ki je suha kot kruh. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 ..pa so ti štruklji dobri.... sam če si orenk lačen, al pa če so fajn zabeljeni oz. maš zraven še kaj konkretnega (=meso) ****dans bom pašto s paradižnikovo/bazilika omako, pa veeelik naribanega parmezana gor pol letim pa na morčita Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 sam če si orenk lačen, al pa če so fajn zabeljeni oz. maš zraven še kaj konkretnega (=meso) pol letim pa na morčita mi smo jih jedli sladke - zabeljene z drobtina prepraženimi na maslu in posute s sladkorejemampak dandanes bi tole težko spravila vase. so precej "težka malica" pa lepo se mej na morčitu Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 mi smo jih jedli sladke - zabeljene z drobtina prepraženimi na maslu in posute s sladkorejemampak dandanes bi tole težko spravila vase. so precej "težka malica" pa lepo se mej na morčituja hvala, no bo kratko, a sladko pondelk=služba.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 Gluhi štruklji so dobri, če imaš zraven fuuulll solate, da niso presuhi.Ponavadi je kombinacija z zrezki v omagi, tako da štrukel pomočiš v omako. Karkoli, samo da jih ne ješ same samcate, se ti lahko od suhote zataknejo v grlu.Čeprav so tudi odlični suhi. >Za zajtrk sem jih namazala z marmelado, kot en sendvič, tudi odlično. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 si danes za zajtrk privoščla eno koruzno štručko s semeni in jogurt ko odhodla svoje, mi tak zadišal kruh, pa šla kupit štručko.ker navadno kruha sploh ne morem jesti zjutraj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 Kako se pa naredi hobotnica, da ni žvekasta?Vem da se jo mora skuhat in olupit (omajt), pitaj boga kako se prav napiše. Potem mi manjka še en dober recept.Mam zelo rada take zadeve, pripravit jih ne znam. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 hobotnica v solati ... s krompirjem, artičokami, olivami in kaprami in kozarec refoška oooo jeti, ti si nasa ...za hobotniico pa sem slisala, da dajo zraven kuhat koscek stekla , pa nisem nikoli vprasala, zakaj tako kuhajo....***mi pa danes zelenjavno juhico z knedlcki, pa dve oradici popeceni, pa otroci puro na omakci, pa krompirjeva solata za krompirojede in paradiznikova za nas, ki nam krompir dol visi ... ja, pa se malo pora sem nama z mozekom podusila, ker se mi je glih zlustal.... za jutri sem pravkar skuhala juhico iz korencka in zdroba, ker dobim obiske dopoldan, pa ne vem, ce bom uspela pravocasno skuhat, malcek pa je ob 11.30 lacen ko volk...bom pa ocvrla osliceve fileje in zraven lentivo z krompirjem ( v sledeh )...ja, pa po kosilu deci refoska ...da robe zaplavajo... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 sem si privoščila, ja ... k na morju bo bolj celinska hrana ... no, saj si bom šla tudi kaj morskih dobrot privoščiti Valjda. Ribe je treba jest na celini, ker jih Primorci pogosto ne znajo nardit (v Kp recimo že nisem naletel na dobre), posledično pa pol tam ješ celinsko hrano. K smo že pr ribah - dons se mi je nekaj zjebala orada; pa mi ponavad dobr rata ... (zdj sam še čakam, da me Ruby apizdi k vola) Kako se pa naredi hobotnica, da ni žvekasta?Vem da se jo mora skuhat in olupit (omajt), pitaj boga kako se prav napiše. Pri hobotnici bistveno skrajšaš čas kuhanja, če jo najprej zamrzneš. Če daš kuhat svežo, je pa res pogosto kot žvečka. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 jooj, kaj sem pogruntala.. da so na sojinem mleku kuhani ovseni kosmiči sviiiinjsko dobra večerja zakaj men tega niso delal, ko sem bla majhna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Pri hobotnici bistveno skrajšaš čas kuhanja, če jo najprej zamrzneš. Če daš kuhat svežo, je pa res pogosto kot žvečka.res je al pa, če daš k hobotnici kuhat še plutovinasti zamašek. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Popekla bom bučke, dala sirček gor pa dva pečena krompirčka in voila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Glihkar gruntala, da moram porabit bučko Pri hobotnici bistveno skrajšaš čas kuhanja, če jo najprej zamrzneš. Če daš kuhat svežo, je pa res pogosto kot žvečka.Kaj pa če si tak fajn gospodinja in ne premoreš ekonom lonca ..torej hobotnico najprej zamrzneš in kuhaš kako dolgo?(gledala zadnjič fajn recept za solato s hobotnico in krompirjem in preslišala kako dolgo kuhali) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 ..Kaj pa če si tak fajn gospodinja in ne premoreš ekonom lonca ..torej hobotnico najprej zamrzneš in kuhaš kako dolgo?(gledala zadnjič fajn recept za solato s hobotnico in krompirjem in preslišala kako dolgo kuhali)dokler ni kuhana (preveriš z vilco)baje se jo pa kuha tok dolgo, kolikor je težka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Hvala lepa za info bom sprobala, pa javim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Pri hobotnici bistveno skrajšaš čas kuhanja, če jo najprej zamrzneš. Če daš kuhat svežo, je pa res pogosto kot žvečka. res je al pa, če daš k hobotnici kuhat še plutovinasti zamašek. Kaj pa če si tak fajn gospodinja in ne premoreš ekonom lonca ..torej hobotnico najprej zamrzneš in kuhaš kako dolgo?(gledala zadnjič fajn recept za solato s hobotnico in krompirjem in preslišala kako dolgo kuhali) dokler ni kuhana (preveriš z vilco)baje se jo pa kuha tok dolgo, kolikor je težka Hobotnice so ene najbolj inteligentnih prebivalcev morja.Imajo možgane in razvejan živčni sistem, tri srca, kri je modre barve... Pa še recept iz azijskih držav: živi hobotnici odrežeš lovke, jih olupiš in poješ.Lovke še nekaj minut migetajo, so pa mehke! Dober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Aj lajk čajniiiiz mami rekla, da se ji ne da kuhat pa smo šli po kitajsko.. (očitov komentar - kaj, a si spet sama doma, ko pri nas ješ? ) zvečer bom pa verjetn ponovila tiste ovsene kosmiče.. pa še eno hudo kombinacijo z marmiteom sem odkrila.. popečen toast, precejšnjo dozo masla, marmite in 4 polovičke ta malih mocarelic gor Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Torej najti hobotnico.Tukaj okoli je to lahko tudi loterija. Ljubljana in tržnica vabita.Izgleda, če hočem nekaj zares (približno) svežega in lepega, kar spominja na hobotnico.Ko bom že ravno tam, še morskega psa nabavim. Ga bom na vrvico privezala in privlekla domov Danes nič posebnega za kosilo. Gvavnik Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 GvavnikNi sladko zelje, ni posiljeno zelje....Zelje (sladko) naribaš, prekuhaš in z malo vode daš nazaj kuhat.Kolikor zelja, toliko krompirja, ki ga narežeš na kcke in posebaj skuhaš.Ko je kuhan ga pretlačiš z vodo vred kjer se je kuhal, dodaš zelju. Zabeliš lahko z ocvirki in čebulo, na koncu dodaš žlico moke , popražiš še malo in flok v zelje.Lahko pa z oljem, čebulo in moko. Prevreš in je kuhano.Za prste polizat, vsaj meni.Ne pozabi na zelene začimbe. ta jed je stara ............ ne vem. Včasih so to zelo pogosto imeli na mizi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Sejtan po dolgem času. Pa zeleno solato s čičeriko.Dobre beljakovine Zvečer imam pa čevapčiče. Tiste, vegi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ...sam pri nas rečemo temu "opresen zelje".... Mi pa "presnjek" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Manj kalorij na gram soli je univerzalen kuharski recept za lepoto, zdravje in zdravo hujšanje piše na najdi.si http://www.najdi.si/search.jsp?q=lepota%20...simple&fh=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ZanimivoGvavnik, gvavnč..... drugač ga nisem poznala. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.