Michelle 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Rižka z gobicami. Danes bom pekla kruh s semeni, da si bom nosila s sabo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Solatko iz kumar in paradižnika.. sem si zaželela zelenjavno mineštro pa bila preveč lačna, da bi dočakala.. tko da je bila solata za predjed, juhica se pa počas kuha.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Zajtrk lubenicaKosilo vampi Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 grickam grancereale piškote pa v naši menzi so dans tut vampi na meniju, sam ne bom šla, sm nekam škrto razpoložena mam pa še mal belega grozdja s sabo, kupljenga, pa kaj čem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Po dolgem in napornem tuhtanju .... polnjena paprika in pire krompir Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Ko imaš idejo kaj skuhati, je polovica že narejena. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 sončnična semena sem se spravla glodat sicer me pa za kosilo (spet) čaka boranja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 dva kivija malo prej pokončala.za pop. malico pa mi mami prinesla dve sveži figi aja, za kosilo pa bo pire krompir in paradižnikova omaka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 njami, kaj vse tu pišete ... Mici lačna postala ... sem malo na njivi delala ... rabim energijo nazaj. grem iskat kaj. mam že nekaj skuhala. grem pogledat, kaj. včeraj zmazala več kot pol torte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Kosilo je bilo sestavljeno iz "ostnkov", se je malo skrinja izpraznila. Za večerjo se mi tako ljubi jesti satarš, da ga bom verjetno skuhala (če bo čas dovoljevav) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Jaz pa pravkar ene 2kg strocjega fizola sta.se.mora.nije.tezko.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Pol se ga pa hitro ti pojej, pa pridi sem, postelja caka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 sam to je res. po hrani morš it mal zalegnt. to je edina slaba stran. sicer pa dans čufti z omako, zvečer se bom nabasu pa skute, še prej si bom pa proseno kašo v mleki naredu, da mal testiram gorilnik. not pa seveda dve veliki žlici zdravega belega sladkorja. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 Ja, danes sem sicer pozno vstala, da bi temu lahko rekla zajtrk, pa tudi kosilo ni. No, palačinke glih delam... njami, obožujem jih, pa menda naredim odlične. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 zdej grem pa mal poležat sm jedla.... krompir maš lenoritis... gremo u klanc... na dilo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 Pravkar naredla in dala pečit en velik pekač štrudla. Doma narejeno testo in domača bio jabolka sem pokvarla s belim cukrom. Mi je rjavega zmanjkalo, pa prepozno ugotovila. Sam bo pa vseeno za zmazat. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 ko delate proseno kašo, kakšno razmerje mleko:kaša date pa, a je normalno, da se mora in soliti in sladkati Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 Tukaj so znalci za proseno kaso. normalno, normalno...dokler nimas potrdila, ki pravi drugace, si normaln Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 Valjda. Ribe je treba jest na celini, ker jih Primorci pogosto ne znajo nardit (v Kp recimo že nisem naletel na dobre), posledično pa pol tam ješ celinsko hrano. K smo že pr ribah - dons se mi je nekaj zjebala orada; pa mi ponavad dobr rata ... (zdj sam še čakam, da me Ruby apizdi k vola) Narobe si napisal dragi Nos; na Primorskem (skoraj ) ni lokalov, kjer bi ribje zadeve človek vsaj dostojno jedel. Na Primorsko so se začeli nareč na veliko priseljevati celinci vseh sort. V Portorožu cvrejo neke ribe 'na naglo' neki Celjani, fuj in fej, čez cesto imaš restavracijo Stara oljka- srbska restavracija, saj dobro, ampak-mesnina in šopska. Drugače pa je nekoč že naša Lia posvarila pred nadobudnimi kuharji, ki v ribje jedi stresejo vse, kar jim kuhinjski pult nudi :xxSicer pa Primorke zelo obvadamo kuharijo, tudi ribjo Pri hobotnici bistveno skrajšaš čas kuhanja, če jo najprej zamrzneš. Če daš kuhat svežo, je pa res pogosto kot žvečka.Pri hobotnicah je hudič, ker običajno dobiš odmrznjeno varijanto, kar pomeni, da je pač ni več zamrzovati.Drugače pa je ena fora anti-guma efekt- da se hobotnico, ko jo v npr v 20 min 3/4 kg težko skuhaš, in potem ohladiš kar v vodi, v kateri se je kuhala. Hobotnico flikneš v osoljen krop, kateremu dodaš en lovorjev list, par zrn celega popra, malo balsamičnega kisa in malo olivnega olja Tle nekje v tej rubriki bi moral bit en moj recept za mlačno hobotnično solato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 Ciao Noskow , obožujem hobotnice .Ti zaupam proceduro priprave, da jih boš brez greške z užitkom mlatil.Čeprav je leta in leta veljalo, da je treba hobotnice kuhati skupaj s plutovinastimi štoplci, je stvar preživeta Torej, kupiš svežo hobotnico, najboljše kilsko. Pred pripravo jo samo na hitro splakneš z mrzlo vodo.Pripraviš krop, recimo 5 l lonec, soliš vodo, vržeš notri en lovorjev list, morda par cm vejice rožmarina in deci balzamičnega kisa (al pa jabolčnega, če nimaš teh laških štosov ), par zrn celega popra.Se pravi, ko zavre, flikneš not hobotnico in pokriješ lonec. Počasi naj brbota, če je kilska- slabo uro. GLAVNO in VAŽNO, da ko lonec odstaviš z ognja (al ugasneš plin ) pustiš pokrito, da se hobotnjača v vodi, v kateri se je kuhala -ohladi. Nakar jo izvlečeš z vode, odereš, nakomadiš- po žeji dalje. Tako narejena hobotnica bo ko puter. Ideja za fensi solato: skuhaj kak krompirček , ga nalistaj še vročega v skledo, dodaj malo narezanega rdečega radiča ali/in kake zelene solate, dodaj hobotnico in poljubno zabeli.Tbest zadeva Evo, celo Nosorogu sem recept pisala. Vmes sem ugotovila, da je reč bistveno prej skuhana- dovolj pol urce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 Evo, celo Nosorogu sem recept pisala. Vmes sem ugotovila, da je reč bistveno prej skuhana- dovolj pol urce Ja, prjazna si bla. Sam pr Nosorogu je obsedenost s hobotnicam že mal mimo - zdej je aktualna obsedenost z oradami in brancini na žaru. Non stop nekaj zunaj cmarim Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Jest pa ne cmarim zunaj.Žav.Pa tako dobre so ribe na žaru. Sploh če jih kdo zna zares dobro speči. Zakaj skoraj nihče ne mara rib v naši hiši.Še hobotnica je v zmrzovalniku in čaka na dan, ko ne bo dolgih nosov doma. Tako je danes na sporedu krača, pražen krompir, goveja juha in skleda paradižnikove solate. Dobrtek vsem ribo jedcemin ostalim Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Kislo zelje mi ni dober , razen tenstan...opresen mi je pa vedno všeč,,samo mora bit precej krompirja men je pa glih te dni zadisalo ( - k je se pretoplo)...sicer pa ga obozujem, sam najrajs mam surovega. Jaz pa pravkar ene 2kg strocjega fizola (jaz ga tud predvcerajsnjim, mi ga je mat dala, ful ga maram, sam ga redko kupim pa sama kuham).najrajs ga mam pa s krompirjem, petersiljem in kislo smetano. ~ se strinjam, dobre ribe se redko je, na morju se redkejs (v gostilnah). js bom pa dons ribce. ~ Ruby, thanx za hobotniski info, nisem vedla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Jaz bom tud ribice danes sam iskat jih moram še it.. sva kupila lani jeseni tale grill za toastke in zato, da bova ribice zunaj na balkonu pekla, da ne bo not smrdelo.. pa nama še ni uspelo.. da vidmo danes, če deluje tole... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Aaaaa, sam, ribe na morju jest je čist drug gušt kt pa tle na celini. Na morju so bolše. Po mojem zarad okolja, pa dopust, klima, razpoloženje. Paaa, tud blj frišne dobiš dol kt pa tle. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.