Aliana 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Aaaaa, sam, ribe na morju jest je čist drug gušt kt pa tle na celini. Na morju so bolše. Po mojem zarad okolja, pa dopust, klima, razpoloženje. Paaa, tud blj frišne dobiš dol kt pa tle. ja, sploh če jih na morju sam pripraviš Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 filana paprika in pire krompir Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Aaaaa, sam, ribe na morju jest je čist drug gušt kt pa tle na celini. Na morju so bolše. Po mojem zarad okolja, pa dopust, klima, razpoloženje. Paaa, tud blj frišne dobiš dol kt pa tle. se strinjam. tud prsut je boljs jest na krasu. ~ a je zal pogosto tko (z izjemo da jih sam ne nalovis al domacini), da so v LJ stokrat boljse in tud bl sveze ribe. na trznici.pa tud v gostilnah, k uni jih vecino in talepse, taboljse, izvozijo. ampak na morju nism prisla do rib. dober tek tud teb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 špinačne kanelone ziher. ta velka bi rada sataraš. pa solato nekšo. pa pecivo cmrvarim v pečica - eno bananino. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 če je simpl, lahko daš še recept..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 simpl, ampak kr velik vijavaj.najprej mors spect palacinke (al kaj, kot se spomnm), pol pa pac spinaco (ze tud predhodno pripravljeno) not nafilas in zarolas in das v pecico.cist simple. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 se strinjam. tud prsut je boljs jest na krasu. ~ a je zal pogosto tko (z izjemo da jih sam ne nalovis al domacini), da so v LJ stokrat boljse in tud bl sveze ribe. na trznici.pa tud v gostilnah, k uni jih vecino in talepse, taboljse, izvozijo. ampak na morju nism prisla do rib. dober tek tud teb. Nisi pršla do rib na morju? A pa si ti ziher, da si na morju bla? Kar se svežine tiče, jst jih kupujem v puljski ribarnici /včasih tud direkt od ribičev/ in do zdej so ble zmerej prva klasa /je pa res, da tud tam eni prodajajo šrot/. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 za kanelone vem...sej bi bla sramota za primorko, če ne bi.... ...sem mislila na pecivo........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 En kebab. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Žena večkrat speče eno simpl skutno pecivo. Zlo fajn, tko, žoftno. Zadnjič je pozabla dat skuto not. Ampak je blo glih tko zlo fajn, žoftno. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 a se ne bi še tvoja predraga vpisala na lnf, pa z nami kakšen recept delila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Nisi pršla do rib na morju? A pa si ti ziher, da si na morju bla? Kar se svežine tiče, jst jih kupujem v puljski ribarnici /včasih tud direkt od ribičev/ in do zdej so ble zmerej prva klasa /je pa res, da tud tam eni prodajajo šrot/. haha... ja, tko je naneslo(*tok pa spet ne shizim, da bi ob 4h vstala in sla pes 2 km stran, ce MORDA bodo ) ja, zihr: k mam manj 'balasta', sm bolj fit, pa se meduzin poljubcek mam, da me spomn, ce druzga ne. verjamem: po mojih izkusnjah (oz. od vcas, par let nazaj): pula, split, ljubljana, najboljse ribje trznice.. oz. ribarnice pac za kanelone vem...sej bi bla sramota za primorko, če ne bi.... ...sem mislila na pecivo........ja sej, sramota, da pa jaz pisem pa pojma nimam... jih namrec se nisem nikol (sama) packarla, ampak se nekoc ufurala in zlo *spodbujala*, pa se jih je ene 3 dni (hecam se, ampak vse popoldne) packarl. sam dobri so pa bli. aja o pecivu seveda vem se manj, haha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 nehte sline delat (a me je kdo silu, da tole berem?) js bom dons bl mal jedla (sadje pa solato. pa velik čaja in vode). sem nekam vzhajana zadnje čase pol mi je pa še en dal zjutrej prijateljski nasvet. da nej manj mim hladilnika hodim Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 a se ne bi še tvoja predraga vpisala na lnf, pa z nami kakšen recept delila..... Sem ji že predlagal, pa prav, da, jebi ga, vsaj en pa mora kej delat a ne. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Žena večkrat speče eno simpl skutno pecivo. Zlo fajn, tko, žoftno. Zadnjič je pozabla dat skuto not. Ampak je blo glih tko zlo fajn, žoftno. veš kaj klele pa že naumno bral takih, k se sam hvalijo, pa nobenga recepta ne dajo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 marsa, js tud ne prav dost, zato pa sprašujem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 pa se meduzin poljubcek mam, da me spomn, ce druzga ne. A dej. Čez vikend je starejši sin dol surfal in je reku, da v Peroju ni blo nobene, v Premanturi pa ogromno. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 veš kaj klele pa že naumno bral takih, k se sam hvalijo, pa nobenga recepta ne dajo ja. kr dej gahttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_blackeye.gifhttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 veš kaj klele pa že naumno bral takih, k se sam hvalijo, pa nobenga recepta ne dajo Za ribe in škampe sem jih že napisal, za skutno pecivo pa jutr, k mi bo žena povedala. Prou? Lohk ti pa napišem recept za župo, ki jo bom dons kuhal /žena ma srečo, da prej pridem iz službe/. Evo. Župa:-na olivcu prepražim čebulo /no, jo šele bom/, dodam česen sam da zadiši,-fliknem not domač stročji fižol in domač krompir na koščke narezan,-tacajt, ko se to kuha, narežem /bom narezal/ korenček /rdeč in rumen/, ki ni domač , čebulo janeža, ki tud ni domač, papriko frišno, ki tud ni domača, blitvo, ki pa je domača in vse skupej dal v lonc cca 20 min za fižolom in krompirjem,-začimbe bojo lovor domač, kumina, rožmarin domač, mleta mešanica pekoče in sladke paprike, en paradajz, ki ni domač, šetraj domač, majaron domač, origano domač, sol morska iz Sečovelj in, eee, to je to. To je iz glave, k bom pa v elementu, bom pa ziher še kej pozabu al pa dodal. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 butl- mene je usekala na un dan, k je bil mrk, al je bla soobta? 16.? (avgusta) nekaj tacga.... ampak predtem jih ni blo... k je blo uno neurje, jih je prnesl.pol pa, ce si vec v vodi, mas vec moznosti, da se te kej dotakne , kar je v vodi nc tacga. sam spomin pa mam. (*se vedno se mi mal pozna... ornk gajstnica) off topic... ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Za ribe in škampe sem jih že napisal, za skutno pecivo pa jutr, k mi bo žena povedala. Prou? nu, taku se gavari Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 filana paprika in pire krompir enako v Premanturi pa ogromno. nisem nobene srečala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 nisem nobene srečala A si bla tud dol? Sin je reku, da jih je z jadrom zajel cel kup, ko je vleku dilo iz vode. Dons še kr župa, jo je tolk ostal od včeraj. Ampak, je pa dobra. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 kje je pa recept za žmohno skutno pecivo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 kje je pa recept za žmohno skutno pecivo O jebenti Pozabu vprašat. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.